HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4761 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 12. 00:06

Idézet

Most ittunk a Leviékkel (alias Wask), és győzködtük kicsit Daksszal, hogy jöjjön ő is. Azt mondta még gondolkozik rajta, de ez nála is az utolsó napokban fog kiderülni biztosra.

Erről ugyan még nem tud, de ha tényleg jön(nek, Vikcsivel, a GK Rádió kabalájával), akkor a Merciét én fogom levezetni, az teljesen biztos, még fizetek is érte, ha kell. Kép
Jujjj dejóóóó, jöjjenek csak jöjjenek! :Đ
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4762 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 12. 05:48

Alakul a létszám akkor :Đ
Kép
Kép
Kép

#4763 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 12. 08:38

Idézet

.......akkor a Merciét én fogom levezetni, az teljesen biztos, még fizetek is érte, ha kell. Kép
akkor nem tudsz inni! Kép Kép

#4764 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 09:09

Idézet

Idézet

Idézet

Most vasárnap este egy előMSN-ezés????
Nekem az jó...
Nekem is,talán.tjames,mindjárt fölveszlek msn-re.
Giga sorry h felhívtalak tegnap részegen KépKép

De azt komolyan gondoltam amit mondtam h ha nem a népligetnél szállnék le hanem vmi stadionnál nemtom
onnan egyből vmi tömegközlekedési jármű vinne is a délibe, onnan meg már szabad a pálya.
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#4765 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 12. 09:39

Idézet

Idézet

.......akkor a Merciét én fogom levezetni, az teljesen biztos, még fizetek is érte, ha kell. Kép
akkor nem tudsz inni! Kép Kép
Mármint az úton? :Đ Hát az igaz, de tavaly is csak 3-4 sört ittam az úton, azt be lehet pótolni viszonylag gyorsan Kép

#4766 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 10:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Most vasárnap este egy előMSN-ezés????
Nekem az jó...
Nekem is,talán.tjames,mindjárt fölveszlek msn-re.
Giga sorry h felhívtalak tegnap részegen KépKép

De azt komolyan gondoltam amit mondtam h ha nem a népligetnél szállnék le hanem vmi stadionnál nemtom
onnan egyből vmi tömegközlekedési jármű vinne is a délibe, onnan meg már szabad a pálya.
Ááá,semmi Kép csak kicsit meglepődtem. :Đ majd msn-en megbeszéljük a többit :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4767 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:08

Tavaly fejenként 7 sör volt, de Q hamar elfogyott. Idén elég ha 10 üveggel számolok fejenként????
Vagy a biztonság kedvéért legyen 11-12ü/fő?
Tekintve hogy idén kicsit előbb is kezdhetünk, mondjuk déltől én várom az érkezőket...hajnalig, nem feltétlen sok a 10ü/fő sem, nem?
Nem akarok abba a hibába esni, mint tavaly, hogy alig találtunk már szeszt hajnalfele.
Ezért mondjuk jó lenne ha mindenki hozna valami rövidet is! (amit kerevrni meg nem célszerű, így a paletta végigkóstlása nem javallott. Amint a napon való ivászat sem!!!!!
A söröket, ásványvizeket, üdítőket még a héten megveszem, és jövő hétvégén, a kitakarításkor kivisszük, egyrészt, hogy ne legyen olyan sok cucc a DíDéjre, másrész meg had szokják a pincehőmérsékletet a héten. :Đ
Milyen sörök legyenek??????

Kép
Kép
Kép

#4768 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:13

Hát én sört köszönöm szépen nem kérek, de ha kell bárkinek akkor odaadom a söradagomat Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4769 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:16

Nekem elég egy üveggel számolni, már ha kiskorúak fogyaszthatnak majd alkoholt...:Đ

Ja, szerintem a Kozel jó sör, de nem tom van e belőle üveges...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#4770 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:23

Idézet

Tavaly fejenként 7 sör volt, de Q hamar elfogyott. Idén elég ha 10 üveggel számolok fejenként????
Nekem 10 biztos nem kell,max. én is elosztogatok pár üveget :Đ Ha minden igaz jövőhéten küldöm a pénzt.Ja és nekem Arany Ászok és Hejj nekem jöhet :) Vizipipát tudok vinni,vigyek?

Kyuubi: Szerintem engedik majd,csak azt nem hogy full részegre idd magad :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4771 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:37

Idézet

Tekintve hogy idén kicsit előbb is kezdhetünk, mondjuk déltől én várom az érkezőket...hajnalig, nem feltétlen sok a 10ü/fő sem, nem?
Nem akarok abba a hibába esni, mint tavaly, hogy alig találtunk már szeszt hajnalfele.
Ezért mondjuk jó lenne ha mindenki hozna valami rövidet is! (amit kerevrni meg nem célszerű, így a paletta végigkóstlása nem javallott. Amint a napon való ivászat sem!!!!!
A söröket, ásványvizeket, üdítőket még a héten megveszem, és jövő hétvégén, a kitakarításkor kivisszük, egyrészt, hogy ne legyen olyan sok cucc a DíDéjre, másrész meg had szokják a pincehőmérsékletet a héten. :Đ
Ha jól emlékszem, azért maradt valamennyi, mert még a reggeli bundás kenyér mellé is tudtam sört iszogatni :-D

Arany Ászokat, Heinekent meg a többi trágyadombot felejtsd el, pörögjön a sztenderd sárgadobozos Kozel, legjobb ár/minőség arány.

#4772 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:42

Idézet

James! Nekem pl nem kell sör:) Nekiadom valakinek... (Én nem szeretem) Inkább Pálinka párti vagyok...vagy más tömény pia...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#4773 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:50

Idézet

Ha jól emlékszem, azért maradt valamennyi, mert még a reggeli bundás kenyér mellé is tudtam sört iszogatni :Đ

Arany Ászokat, Heinekent meg a többi trágyadombot felejtsd el, pörögjön a sztenderd sárgadobozos Kozel, legjobb ár/minőség arány.
Nem hinném, h mindenkinek ugyan azt a szirupot sört kellene inniaKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#4774 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:54

Idézet

Nem hinném, h mindenkinek ugyan azt a szirupot sört kellene inniaKép
Tavaly is meg tudtunk állapodni valamiben, hogy jamesnek ne kelljen 13 különböző sört vennie.

De amúgy töknyolc, bízom annyira james ízlésében, hogy nem vesz szart, elvégre ugyanazon az elit sörbolton nevelődtünk az utóbbi évben :Đ

#4775 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 23:00

Idézet

Ha olyan jó,akkor felőlem jöhet az is.Úgy se fogok sok sört inni.

Vizipipát vigyek???

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4776 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 12. 23:15

Ha marad sör, azt majd postázhatjátok nekem. Kép

#4777 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 12. 23:23

Idézet

Viccelsz? Tutti hogy nem fog maradni mert InGen lenyakazza az összeset ami megmarad! Meg álmában is védelmezni fogja a sörikéket szóval ez lehetetlen lesz Kép

#4778 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 23:28

Idézet

Idézet

Viccelsz? Tutti hogy nem fog maradni mert InGen lenyakazza az összeset ami megmarad! Meg álmában is védelmezni fogja a sörikéket szóval ez lehetetlen lesz Kép
http://www.youtube.c...=response_watch

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4779 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 12. 23:47

Idézet

Hát, mindentől függetlenül bele kell számolni, hogy Daks most nem vezet, és megígérte, hogy a tavalyi lightos teljesítményét idén bepótolja.

Ez azért fontos, mert Cash-sel ugyan elég rendesen tudunk inni, ha arról van szó, de ha a Főszerkesztő Úr igazán belelendül, akkor ott még mi is nagyon hamar csak amatőröknek tűnünk. Kép

Na, nem mintha valami verseny lenne, csak mondom, hogy az alkoholba fektetett pénz jó eséllyel nem megy majd kárba Kép

#4780 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 13. 05:39

Dobozos Kozel OK.
De valakinek volt igénye pár üvegre is. Az milyen legyen?
És akkor összegezve: Azt mondjátok, hogy ha fejenként 7-el számolok, akkor jók leszünk? Ok. Úgy néz ki, kb 19-20-an leszünk. Szóval 140 doboz sör... az 5 tálca, meg pár üveges.
Asszem fognak nézni a boltban..... :Đ
ÁSványvízből gondolom legyen bubis, és mentes is.... Mondjuk 1ü/fő az kb jó nem? Szóval lenne (mivel 6db van egy csomagban) 3csomag mentes és 3 bubis....
Üdítő? Kóla-Narancs-Gyömbér-Nestea????? Ezek jók?

És a végére a jelentkezési lista újra, csakhogy ne felejdük:
[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]
(sárgával szedve, aki már fizetett)[/font]

17 fő 100%:
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]Bbogesz[/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]biolencse[/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]Ca$h[/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]Daks[/color][/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]drakecsaj[/color][/color][/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]fojesz[/color][/color][/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]GetCarter[/color][/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]Giga0509[/color][/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]Guppi [/color][/color]
InGen
Kyuubi
Murni
N360
Scoo
tjames
Toopac
[color= #ffff00; font-size: small" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]wolf15[/color][/color]

3 fő 99%
K2 the Highest (már csak a fuvart kell tisztázni)
kasy (bio szerint 99,9%-os)
norb (99,9%-os, tegnap megbeszéltük)

6fő 50%
ACDC 4ever (fuvar biztos megoldható, úgyhogy határozd el magad!)
dareal (rég nem beszéltünk róla....azóta nemtudom hogy áll a helyzet)
drip (rólad sem tudni semmi konkrétebbat...nem tudsz pontosabbat?)
First Aye
Füge (giga nevezte)
Zoenn (nincs hír felőle, semmi konkrét)

Legfőképp az 50%-osakat kérem hogy döntsenek minél előbb ! ! !
Most már kéne tudnom számolni a fejadagokkal....

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241