HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4861 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 15. 13:35

Idézet

[font=" Tahoma,serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]
[/font]
Haver! Az, hogy megyek, az 100%, de sajnos utalni egyenlőre nemtudok:S
Nincs egy forint se a számlán...IgyeXem Pótolni:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#4862 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 15. 20:37

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]
Liftnarancs, Liftcitrom, Coke....
[/font]
3 tálca Kozel, 3 tálca Soproni 1895, 10 üveg üveges 1895, 5 üveg üveges Becks
3csomag mentes és 3 bubis asványvíz, szörp....
pár üveg citromos gösser.....és pár üveg üveges Becks

És a FRISS checklista: ALAKUL A LÉTSZÁM, lassan a tavalyi létszám 150%-ánál tartunk /forum/images/smiles/029.gif

21 fő 100%:
Bbogesz
biolencse
[color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]Ca$h[/color]
[color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]Daks[/color][/color]
[color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]drakecsaj[/color][/color][/color]
[color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]fojesz[/color][/color][/color]
[color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]GetCarter[/color][/color][/color][/color][/color][/color]
[color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]Giga0509[/color][/color]
[color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]Guppi [/color][/color]
InGen
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]K2 the Highest[/color]
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]kasy[/color]
Kyuubi
Murni
N360
[color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]norb[/color]
Ragnarök
Scoo
tjames
Toopac
[color= #ffff00; font-size: small" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]wolf15[/color][/color]

1 fő 99%
ACDC 4ever (fuvar biztos megoldható!)

3fő 50%
dareal (rég nem beszéltünk róla....azóta nemtudom hogy áll a helyzet)
First Aye
Zoenn (még nem tudja...)

Kép
Kép
Kép

#4863 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2010. 06. 15. 22:19

Ma délután beszereztem a nyereményeket, idén is lesz miért harcba szállni. Két fődíjra tessék számolni, nem kifejezetten nagyértékű, de azért szép kövér ajándékcsomagok ezek, poszterekkel, relikviákkal, exkluzív cuccokkal, valahogy úgy, mint tavaly volt.
Kép
Kép

#4864 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 15. 23:06

Valami olyan versenyt kéne kitaláni amiben mindenki résztud veni és lenne esélye.Kép
bloodravens.tk

#4865 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 16. 04:15

Idézet

Valami olyan versenyt kéne kitaláni amiben mindenki résztud veni és lenne esélye.Kép
Egy rövid listát küldtem Daksnak, és InGennek játékokról amik szóba jöhetnek. Úgyhogy lesz mit csinálni :Đ
Kép
Kép
Kép

#4866 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 16. 06:10

Idézet

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]
És a FRISS checklista: ALAKUL A LÉTSZÁM, lassan a tavalyi létszám 150%-ánál tartunk /forum/images/smiles/029.gif
[/font]

21 fő 100%:

21 fő? Ez azért már elég szép szám. Fasza egy buli lesz, úgy érzem (mondjuk kevesebb emberrel is az lett volna, szóval ez nem ezen múlik). Csak az égiek legyenek kegyesek hozzánk különben 21-en fogunk a présházban szardiniát játszani.

#4867 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 16. 06:15

Idézet

Idézet

[/font]

21 fő 100%:

21 fő? Ez azért már elég szép szám. Fasza egy buli lesz, úgy érzem (mondjuk kevesebb emberrel is az lett volna, szóval ez nem ezen múlik). Csak az égiek legyenek kegyesek hozzánk különben 21-en fogunk a présházban szardiniát játszani.
Remélem jövő hét közepéig kiesi magát az eső....
Most még felesleges előrenézni az időjóslást, mert kevesebb esélye van hogy eltalálják, minthogy egymás után 2x megnyerjem az ötöst a lottón.
Amit most mondanak, aszerint azonban jó időnk lesz. (REMÉNY)

Amőúgy a létszám lehet 22, ha ACDC is jön....és ha Zoenn is, Wask is éééés a neje is, akkor még 25 is :Đ
Na az már tényleg nagy szám!
Csak ne essen...mert akkor nemtom mi lesz.... 20egynehány ember nem fér el a prásházban kényelmesen....áááá akkor halasztani kell szerintem.... (DE NE ÍGY LEGYEN!)

Kép
Kép
Kép

#4868 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 06:41

Idézet

Idézet

Idézet

[/font]
Remélem jövő hét közepéig kiesi magát az eső....
Most még felesleges előrenézni az időjóslást, mert kevesebb esélye van hogy eltalálják, minthogy egymás után 2x megnyerjem az ötöst a lottón.
Amit most mondanak, aszerint azonban jó időnk lesz. (REMÉNY)

Amőúgy a létszám lehet 22, ha ACDC is jön....és ha Zoenn is, Wask is éééés a neje is, akkor még 25 is :Đ
Na az már tényleg nagy szám!
Csak ne essen...mert akkor nemtom mi lesz.... 20egynehány ember nem fér el a prásházban kényelmesen....áááá akkor halasztani kell szerintem.... (DE NE ÍGY LEGYEN!)
Nem fog szerintem esni. Max futó zápor az pedig könnyen átvészelhető. Ilyen tartós eső, mint amilyen ma van, szerintem nem lesz. Legalábbis nagyon bízok benne.

Wask hozza az a nejét? Hűha, én meg leléptettem az asszonyt azzal a dumával, hogy kanbuli lesz. Na majd nem mutogatok neki fényképeket a buliról. A végén még azt hinné direkt hagytam otthon :-D
(egyébként általában együtt szoktunk bulizni. Ő szokott vigyázni arra, hogy ne talajrészegre igyam magam, hanem csak kellemes részegre Kép )

#4869 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 16. 07:00

Óóó Wask és neje még csak az 50%-os listán sincsenek, nem véletlenül. Eddig mindössze InGen jelezte, hogy Zoenn attól is függ hogy esetleg Waskék jönnek e.... Mást nem hallottam róluk, csak ebben a szószedetben. Ez alapján meg azért még nem számolok velük :Đ De hátha... :-D
Mondjuk lassan MINDENKINEK véglegesítenie kellene...Vasárnapig le kéne zárni a listát, és az utalásokat is LEGKÉSŐBB hátfőn el kellene intézni. Nem szeretném sem 10, sem még 5 embernek sem megelőlegezni a fizetést, mivel ad1. nem szarom én sem a pénzt, ad2. nem vagyok sem alapítvány, sem jótékonysági hivatal. Szerintem nem nagy elvárás az, hogy bekérem a pénzt előre. A boltban sincs semmi sem ingyen, sem hitelre.

Kép
Kép
Kép

#4870 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 16. 07:37

Idézet

Mondjuk lassan MINDENKINEK véglegesítenie kellene...Vasárnapig le kéne zárni a listát, és az utalásokat is LEGKÉSŐBB hátfőn el kellene intézni. Nem szeretném sem 10, sem még 5 embernek sem megelőlegezni a fizetést, mivel ad1. nem szarom én sem a pénzt, ad2. nem vagyok sem alapítvány, sem jótékonysági hivatal. Szerintem nem nagy elvárás az, hogy bekérem a pénzt előre. A boltban sincs semmi sem ingyen, sem hitelre.

én jövő hét pénteken -azaz 1 nappal a tali előtt tudok 100%-osat mondani- mivel akkor megyek a 8. heti kontrollra. gyakorlatilag a részvételem 99%, de ha még nem térhetek vissza a normális kerékvágásba, akkor vezetni sem fogok tudni. ennek az esélye szintén 99%. akkor viszont borul a bili, mert Zsunak kell elvinnie a célzónába + 1 ember kiesik a kocsiból. csaj, ragna, N360, Toopac, wolf + én + Zsu, mint taxis. másodlagos terv született már, hogy Toppac+wolf, hogy jönnek? magamon kívül 3 embert tartok a kocsiban fixnek, + Zsu ha kell. ha nem, akkor max 1 embert bevállalok még, de akkor is marad 1. Toopac hogy jön? kocsival vagy veled? ha kocsival, akkor fel tudja venni wolfot? vagy azóta már tisztázódott ez? lemaradtam valamiről? :Đ

feltételezni sem merem, hogy a fizetési felszólítást nekem céloztad :-D ez magától értetődő. :) vagy kapsz egy pöcökveregetőt szvsz. :):):)

szal tessék fizetni, fizetni és fizetni!!! Kép

#4871 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 16. 07:43

Idézet

Ma délután beszereztem a nyereményeket, idén is lesz miért harcba szállni. Két fődíjra tessék számolni, nem kifejezetten nagyértékű, de azért szép kövér ajándékcsomagok ezek, poszterekkel, relikviákkal, exkluzív cuccokkal, valahogy úgy, mint tavaly volt.

Gamekapocs tuning BMW 320si POWÁÁÁÁ!!! :Đ

hikomatoknak lehet olyan "feladat", hogy sétálj 20 m-t 15 perc alatt? Kép

#4872 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 16. 08:15

Idézet

Idézet

feltételezni sem merem, hogy a fizetési felszólítást nekem céloztad :Đ ez magától értetődő. :-D vagy kapsz egy pöcökveregetőt szvsz. :):):)

szal tessék fizetni, fizetni és fizetni!!! Kép

Egyáltalán nem neked szól! Tőled személyesen is át tudom venni bármikor.

Kép
Kép
Kép

#4873 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 08:20

Hát a ha most már enyi a létszám a jövő nyári találkozot holtartjuk? Kép
bloodravens.tk

#4874 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 09:07

Nekem sajnos kérdéses lesz a talin való részvétel! Tegnaptól van folyamatban a kocsim müszaki vizsgáztatása, és arra való felkészítése! A futómű katasztrófális állapotban van (Budapesti közlekedés átka), és folyamataosan derül ki, hogy még ez meg az kell! A Co értke a megengedett többszöröse lett szóval újabb alkatrészeket kellett rendelnem, a "munkanélküli" tárcám meg folyamatosan ürül, eddig 100 ezernél járok és a vizsgára még be sem toltam! Kép

Hello I'm Johnny Cash....

#4875 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 16. 16:35

Idézet

Nekem sajnos kérdéses lesz a talin való részvétel! Tegnaptól van folyamatban a kocsim müszaki vizsgáztatása, és arra való felkészítése! A futómű katasztrófális állapotban van (Budapesti közlekedés átka), és folyamataosan derül ki, hogy még ez meg az kell! A Co értke a megengedett többszöröse lett szóval újabb alkatrészeket kellett rendelnem, a "munkanélküli" tárcám meg folyamatosan ürül, eddig 100 ezernél járok és a vizsgára még be sem toltam! Kép
Az nagy kár lenne, ha nem lennél ott. Gondolom egyébként azon vagy, hogy valahogy megoldódjon a te jelenléted is. Ehhez csak sok sikert tudok kívánni. Aztán mindent bele! Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#4876 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 16. 20:07

[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Az eddigi kívánságlista frissítve:[/font]
Liftnarancs, Liftcitrom, Coke....[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]3 tálca Kozel, 3 tálca Soproni 1895, 10 üveg üveges 1895, 5 üveg üveges Becks[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]3csomag mentes és 3 bubis [/font]asványvíz, szörp....
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]pár üveg citromos gösser.....és pár üveg Bacardi Breezer[/font]

Jelentkezők listáját most nem frissítem. Változás annyi, hogy norb uccsó pillanatban lesz 1000%, addig csak 99% :Đ
Toopac pedig 99%-ossá akar válni, csak nem tudja, hogy azt én nem engedem :-D

[/font]

Kép
Kép
Kép

#4877 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 20:13

Én be szeretném jeleniteni az Új felhasználói nevemet. - GetCarter voltam most már F-14Tomcat.Nem volt 1xü változtatni de sikerült. Kép
bloodravens.tk

#4878 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 20:13

Jelentem úgy néz ki lassan megtalálom a kiutat az alagútból.... talán...! A pénzügyeim holnap fognak kiderülni, de ha törik ha szakad a föld alól is előteremtem azt a pénzt! Nehogy már a Qva kocsim kibasszon velem! Talin abban akarok aludni, mint mindig! :Đ Szóval holnap kiderülnek a pénzügyeim, de lehet csak pénteken tudok utalni, vagy KP formájában oda adni!

#4879 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 20:14

Idézet

Én be szeretném jeleniteni az Új felhasználói nevemet. - GetCarter voltam most már F-14Tomcat. Nem volt 1xü változtatni de sikerült. Kép
Nekem akkor is Carter maradsz!! :Đ Ha nem baj! :-D

#4880 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 20:17

Dehogy baj, azért kértem a változást mert jó egy fél éve minden hol F-14 vagyok és a Klánomban is ezen felhasználói nevet használom.
bloodravens.tk

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.