HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#801 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 22. 11:21

Idézet

Idézet

Egy ilyen nappali találkozóra talán nekem is illene egyszer eltolnom a képem...
Eddig kemény 1 darab tali volt, szal oylan sokról nem maradtál le. Kép FR, pedig gyere vissza és ne hagyj itt minket! Kép
Hát, egy EMi-féle lecsózáson és vodka-narancsozáson már nekem is volt szerencsém részt venni, azaz részemről sem teljesen reménytelen a jövő - no meg láttam a hardcore magot "full throttle", remélhetőleg nem először és utoljára. Kép

(Fojesz, jól látom, hogy komoly Samu az avatárod?)

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#802 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 22. 20:56

Idézet

Idézet

Idézet

Eddig kemény 1 darab tali volt, szal oylan sokról nem maradtál le. Kép FR, pedig gyere vissza és ne hagyj itt minket! Kép
Hát, egy EMi-féle lecsózáson és vodka-narancsozáson már nekem is volt szerencsém részt venni, azaz részemről sem teljesen reménytelen a jövő - no meg láttam a hardcore magot "full throttle", remélhetőleg nem először és utoljára. Kép

A Total Overdose főhőse, Ramiro Cruz névvel. Végülis majdnem eltaláltad... KépKép

#803 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 11:01

Idézet

Idézet

A Total Overdose főhőse, Ramiro Cruz névvel. Végülis majdnem eltaláltad... KépKép
Miért, van különbség? Kép Kép

Csak viccelni méltóztatok persze, de magamtól nem is jöttem vna rá, ha nem látom a főoldalon a vonatkozó tesztet. Kép

(Mondjuk sztem akkor is hasonlít ... Kép)

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#804 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:06

Idézet

Idézet

Hát akkor szervezzünk! :Đ
Gaming is beliving...

#805 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 17. 19:59

Idézet

Idézet

Idézet

Hát akkor szervezzünk! :Đ
Csak tessék, kezedben a lehetőség Kép
Egy emberrel számolhatsz, hacsak nem vmi mocis tali idejére szervezed, de ezeket MINDIG tudom előre. Legalábbis az olyanokat amiért kihagynám Kép

#806 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 03. 17. 20:08

Nekem csak egy kérésem lenne, ha megoldható. Mivel munkaügyi elfoglaltságaim nem engednek meg más napot, ezért nekem CSAK vasárnap lenne jó egy tali. Remélem megoldható!Kép

#807 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 08:52

Szerintem egyeztetni kéne először is. Kinek melyik dátumok a legjobbak? Nekem előreláthatólag mindegyik vasárnap jó, szóval ha csak nincs valami extrém eset, velem már nem kell számolni. Helyszínként még mindíg jó az Atlantis pizzéria és billiárd terem. Ott van szerény véleményem szerint a legfinomabb pizza, és a környezet is elég baráti ahhoz, hogy beszélgetni lehessen. Nos? ötleteket várunk, kérem szépen!
Gaming is beliving...

#808 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 18:58

Előre leszögezem, hogy én nem szervezem.
Április 9.?

#809 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 19:09

Nem akkor lesz a szavazás?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#810 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 19:49

Idézet

Előre leszögezem, hogy én nem szervezem.
Április 9.?
Ha lesz vmi konkrét időpont, ígérem, TUTI ott leszek, akkor is, ha csak hárman leszünk. Kép Most már mindenképpen időszerű mennem BP-re amúgy is, tehát több okból kifolyólag mennék, mely biztosíték a jelenlétemre az esetleges GK-talin is. :Đ

#811 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 28. 19:51

Idézet

Kit érdekel? Én még nem szavazok... KépKépKép

#812 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:06

Idézet

Idézet

Kit érdekel? Én még nem szavazok... KépKépKép
Szavazás? Miért van kire szavazni? Amúgy meg ha nagyon akarsz az egész nap van így előtte simán el tudsz menni.
Nekem spec a 2-a és 16-a nem jó.

#813 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:10

Idézet

Szavazás? Miért van kire szavazni? Amúgy meg ha nagyon akarsz az egész nap van így előtte simán el tudsz menni.
Nekem spec a 2-a és 16-a nem jó.
Nem mintha pesti lennék és el tudnék menni GK talira, csak úgy kérdeztem. Amúgy nyáron emberek, talit nyáron!
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#814 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 10:26

A szavazás (mert az a vidékiek szpjából nem mindegy, én legalábbis szeretnék elmenni) és FR 16-i távolléte miatt szvsz kilátásba helyezhetnénk az április 23., vasárnapot, mit szóltok? Kép

#815 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 15:34

Idézet

A szavazás (mert az a vidékiek szpjából nem mindegy, én legalábbis szeretnék elmenni) és FR 16-i távolléte miatt szvsz kilátásba helyezhetnénk az április 23., vasárnapot, mit szóltok? Kép
Az még messze van, 1 hónap. Kb 2 hét múlva tudom megmondani, hogy jó-e.

#816 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 18:07

Idézet

Nekem tökéletes!
Gaming is beliving...

#817 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 09:01

No, akkor úgy tűnik, csak lesz ebből vmi. :Đ FR, rendben, de ha lehet, akkor légyszi tedd szabaddá a 23-i délutánodat ... Kép

Többiek? Daks, Zoenn, InGen, Callisto, Fojesz? :-D (Már utóbbiakat azért nevesítettem, mert legutóbb úgy volt, Ti is jöttök, legalábbis ki-ki mérlegelte, másnál meg szilárd volt ...)

#818 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:53

elorelathatolag jo, gyakoraltilag fogalmam sincs. majd kicst késöbb már tudni fogom, természetesen érdekel a dolog. ki akar GK paprikáskrumplit enni? Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#819 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:25

Idézet

elorelathatolag jo, gyakoraltilag fogalmam sincs. majd kicst késöbb már tudni fogom, természetesen érdekel a dolog. ki akar GK paprikáskrumplit enni? Kép
Bálint, GK paprikáskrumplit csakis GK vodka-naranccsal, de úgy gondolom, ez mindenki számára egyértelmű. Kép

No persze részemről bármi más progi is jöhet, pizzázás, tekézés stb. :Đ

Akkor szvsz tartsuk talonban ezt az április 23-at - bár részemről tuti, azért magamra vállalom az emlékeztetés és a topik ápdételése feladatkörét. :-D Remélem, lesz végül egy konrét időpont, ami meg is valósul, de én biztosan megyek. Kép

#820 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:45

Idézet

Bálint, GK paprikáskrumplit csakis GK vodka-naranccsal, de úgy gondolom, ez mindenki számára egyértelmű. Kép

No persze részemről bármi más progi is jöhet, pizzázás, tekézés stb. :Đ

Akkor szvsz tartsuk talonban ezt az április 23-at - bár részemről tuti, azért magamra vállalom az emlékeztetés és a topik ápdételése feladatkörét. :-D Remélem, lesz végül egy konrét időpont, ami meg is valósul, de én biztosan megyek. Kép
GK paprikás krumpli szigoruan csak vodka naranccsal jo, igy ahogy mondod. mondjuk a multkorinak is meglett a hatása.... fu te jó ég.... :-D

tekézésből nekem egy jó időre elég volt a multkori akció után :-D nem az én sportom. maximum a sörkorcsolya Kép amgugy meg várunk szerettel, látom nem nagyon férsz a börödbe,mehetnéked van, hiába no, tavasz van. :-D
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.