Idézet
-Kinyirták Kennyt
-Szemetek
South Park
Kinyirták Kenny-t
Szemetek...De nem is halt meg!
Dögölj már meg Kenny!<-(ezt azért mondták mert vagy 10× azt hitték hogy meghalt)
Rész cimét nem tudom,de a "csire baszos" volt....

Elküldve: 2008. 03. 19. 20:33
Idézet
-Kinyirták Kennyt
-Szemetek
South Park
Elküldve: 2008. 03. 19. 21:08
Idézet
Idézet
-Kinyirták Kennyt
-Szemetek
South Park
Az egyik részbe egy csomo idöre meghal de aztán feltámad mert az arabok kinyirják Jézust.
Elég durva.
Elküldve: 2008. 03. 19. 21:38
Idézet
Elküldve: 2008. 03. 19. 21:42
Idézet
-Kabb be gyíkok én leléptem
(Cartman South Park)
Elküldve: 2008. 03. 19. 21:49
Idézet
JÓBARÁTOK 6. vagy 7. évad.
-Joey nézd, benne van a Playboyba a viccem
-Nem igaz! Az az én viccem.
-Hé! Miről beszéltek? Tudtátok, hogy vannak benne meztelen nők?
Elküldve: 2008. 03. 24. 09:53
- Milyen autóról van szó?
- 601-es.
- Porsche?
- Nem, Trabant.
/Go Trabi Go/
Elküldve: 2008. 04. 02. 18:46
- Asszonyom, ön jobban tudja mit a dolgom, mint én magam.
- Mivel ön a tizedik miniszterelnököm. Winston Churchill volt az első.
(the Queen)
Elküldve: 2008. 04. 02. 20:47
Elküldve: 2008. 04. 02. 20:50
Elküldve: 2008. 04. 02. 21:01
Elküldve: 2008. 04. 02. 22:08
Idézet
Avi: Hogyan szólítsalak? Hívjalak mondjuk golyónak, vagy fognak?
Golyófogú Tony: Szólíts Szuzinak, ha az boldoggá tesz!
Avi: Tom! Szeretném, ha megkeresnél valakit!
Golyófogú Tony: Csak annyit mondok, hogy a matekon múlik minden. Mennyi az annyi?
Avi: 40 ezer
Golyófogú Tony: Hol látták utoljára?
Ez a film a legnagyobbak között is előkelő helyen van. Egyszerűen utánozhatatlan!
Elküldve: 2008. 04. 02. 22:59
Idézet
Idézet
Avi: Hogyan szólítsalak? Hívjalak mondjuk golyónak, vagy fognak?
Golyófogú Tony: Szólíts Szuzinak, ha az boldoggá tesz!
Avi: Tom! Szeretném, ha megkeresnél valakit!
Golyófogú Tony: Csak annyit mondok, hogy a matekon múlik minden. Mennyi az annyi?
Avi: 40 ezer
Golyófogú Tony: Hol látták utoljára?
Ez a film a legnagyobbak között is előkelő helyen van. Egyszerűen utánozhatatlan!
Elküldve: 2008. 04. 03. 06:30
What about the sausages, Charlie?
5 minutes, Turkish!
5 minutes? You said 2 minutes, 5 minutes ago!
(Snatch) én csak angolul láttam, de vagy 20x Magyarul csak belepillantottam, de eredeti nyelven, eredeti kiejtéssel 10x jobb!
Elküldve: 2008. 04. 03. 07:57
- Kicsi a világ Dr. Jones.
- Túl kicsi kettőnknek.
Vagy
- Nyúlj bele a zsebembe!
- És mit keressek?
- A varázspálcámat.
- Ez inkább olyan, mint egy öngyújtó.
És a legjobb:
- A te Marcus-od egyszer még a saját múzeumában is eltévedt.
Elküldve: 2008. 05. 04. 18:11
Elküldve: 2008. 07. 12. 14:47
Ponyvaregény:
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban tesvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok! Ezékiel 25:17 "
Elküldve: 2008. 07. 12. 15:21
Idézet
Ponyvaregény:
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban tesvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok! Ezékiel 25:17 "
És akkor angolul is:
"Ezekiel" 25:17.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and good will shepherds the weak through the Valley of Darkness for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know My name is the Lord when I lay My vengeance upon thee!
Elküldve: 2008. 07. 12. 15:33