HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#101 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 10. 19:28

Idézet

Nekem is lenne két kérdésem:

1) Azt tudom hogy könyvekből lehet tanulni, specializálódni, de hol találok könyveket? Még egyet sem találtam...

2) A játékban szétszórt ládákat hogyan lehet kinyitni? Mert állandóan ezekbe botlom, és már idegesít.

Köszönöm előre is a válaszokat.
1)Se mestert,se könyvet nem találtam még szóval ezt nem tom.
2)Zárnyitással.Legalábbis ha a zárt ládákra gondolsz ahhoz asszem zárnyitás talent kell.

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#102 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 10. 19:28

Idézet

Nekem is lenne két kérdésem:

1) Azt tudom hogy könyvekből lehet tanulni, specializálódni, de hol találok könyveket? Még egyet sem találtam...

2) A játékban szétszórt ládákat hogyan lehet kinyitni? Mert állandóan ezekbe botlom, és már idegesít.

Köszönöm előre is a válaszokat.
1: árusoknál lehet venni 2: nemtom hogy más kaszt is tud-e, de a rogue kitduja őket nyitni ha elég skill-je van hozzá

#103 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 20:45

Idézet

1. Arcane Warrior: Learned From: The Presence in Brecilian Ruins (“Nature of the Beast” quest line)
Blood Mage: Learned From: Desire Demon in Fade (“Arl of Redcliffe” quest line)
Shapeshifter: Learned From: Morrigan (Companion), Varathorn (Dalish Camp)
Spirit Healer: Learned From: Wynne (Companion), Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet starts)

Rogue

Assassin: Learned From: Zevran (Companion), Alarith’s Store (Denerim, after Landsmeet starts)
Bard: Learned From: Leliana (Companion), Alimar (Orzammar)
Duelist: Learned From: Isabela (The Pearl in Denerim)
Ranger: Learned From: Bodahn’s Wares (Party Camp)

Warrior

Berserker: Learned From: Oghren (Companion), Gorim (Denerim Market)
Champion: Learned From: Arl Eamon (at the end of the “Urn of Sacred Ashes” quest line)
Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair)
Templar: Learned From: Alistair (Companion), Bodahn’s Wares (Party Camp)

#104 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 20:58

Ja még azt akartam megkérdezni, hogy hogyan lehet fejleszteni a fegyvereket? Látom a rúnáknál hogy upgrade weapons így meg úgy, de semmi tipp. Valaki?

#105 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 21:12

Idézet

Ja még azt akartam megkérdezni, hogy hogyan lehet fejleszteni a fegyvereket? Látom a rúnáknál hogy upgrade weapons így meg úgy, de semmi tipp. Valaki?
A táborban van a 2 törp. Egy öregebb meg egy fiatalabb (akikkel találkoztál egy hídnál). Abból az öregebb felszerelést árul, a fiatal meg runákat pakol a slotos fegyókba. Úgyhogy odapályázol hozzá egy slotos fegyverrel meg egynéhány runával és TA-DAAAM! Kép Ja csak úgy mellékesen...durván baró a játék. IMÁDOM! KépKép

#106 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 21:47

Idézet

Idézet

A táborban van a 2 törp. Egy öregebb meg egy fiatalabb (akikkel találkoztál egy hídnál). Abból az öregebb felszerelést árul, a fiatal meg runákat pakol a slotos fegyókba. Úgyhogy odapályázol hozzá egy slotos fegyverrel meg egynéhány runával és TA-DAAAM! Kép Ja csak úgy mellékesen...durván baró a játék. IMÁDOM! KépKép
Enchantment? .... Enchantment. Olyan aranyosan mindja, még ha nem rakok runát fegyoba, akkor is 1x megszoktam hallgatni. :Đ
Amúgy tényleg nagyon jó játék. Ma is 3 órát játszottam vele, és egyszerűen lenyűgözött. Kikapcsol, elfelejtem minden gondom, és élvezem a játékot. Most tartok a Toronyba, és szedem össze a formákat. Kicsit jó így egymagam mászkálni, nem is hiányoznak a többiek. Így is bedarálok mindenkit.

#107 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 22:11

Akinek megvan a Witcher, attól azt kérdezném, hogy a Dragon Age vagy a Witcher a jobb? Mert nekem megvan a Witcher és nagyon tetszik.Kép
StarCraft2: GeniousM 710 One shoot, one kill, no luck, just skill.
[img=http://img189.imageshack.us/img189/6574/18886.png]
[img=http://img233.imageshack.us/img233/6594/18887.png]
[img=http://img161.imageshack.us/img161/9369/18885jf2.png]

#108 Felhasználó inaktív   Liew 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 22:13

Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 10. szintű harcos városi elfem , és szeretnék specializálódni bajnokra. Azt írja hogy keresnem kell egy tanítót vagy könyvből is tanulhatok. Hát nekem egyik sem ment. Ha valaki tudja hogy kell örömmel venném.köszi.

#109 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 22:15

Idézet

Akinek megvan a Witcher, attól azt kérdezném, hogy a Dragon Age vagy a Witcher a jobb? Mert nekem megvan a Witcher és nagyon tetszik.Kép
szvsz Dragon Age sokkal jobb...Witcher-re egy idő után ráuntam... ebbe pedig már több mint 20 órát beleöltem(xfire keveset mutat mert elfelejtem mindig bekapcsolni..) és a statistic még mindig csak 16%-ot mutat

Liew: lentebb be van copyzva egy leirás, ott megleled a választ^^

#110 Felhasználó inaktív   Liew 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 22:18

Köszönöm Batri!!!!

#111 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 22:56

Ezt embere válogatja... a Witcher is RPG, de teljesen más mint ez! Más a támadás, más az atmoszféra, egy külön világ magával ragadó hangulattal, zenékkel... Nem akarok választani a két játék között, de a Witcher az, az tényleg minden szemszögből nézve odabasz!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#112 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 07:46

Én ilyen jó játékal már régen nem játszottam,szerintem is alázza a Witchert,tetszik bene minden nem tudok belekötni,már van vagy 10 db 10szintű karakterem jól felfegyverezve mindegyikben szeretek nagyon valamit.Lehet a Dark Messiah után ez lesz a 2 játék amit megveszek.Pedig már kitoltam vagy 1000 játékot.
Ui: Esetleg kiegészítőkre vagy 2 részre lehet majd számítani?
Mondjuk még úgyse kellenek most mert még most tolom ki hamarosan a Cousland lovagos kampányt és ha jól tudom mindegyik más.Ezt jól tudom?

#113 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 08:00

Viszaolvastam és örömmel látom hogy készítik a 2.
Addig megpróbálom mind a 6 kampányt kitolni.
Értékelésnél remélem minimum 10/10 lesz, játszotam a mostanában megjelenő sok játékal és nekem eddig ezjött be a legjoban.Napi 4-5 órára is magával ragad.Minden tiszteletem a készítőké.

#114 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 08:16

Most látom DLC is lesz akkor a mostani kampányok is bővülni fognak?Az is amit most viszek?

#115 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 20:32

Segítség! Már kérdeztem egyszer és választ is kaptam...(de nem igazán értettem)...szóval mit tegyek h karakterem mellől az un "büntetések" eltünjenek???

#116 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 20:38

Idézet

Segítség! Már kérdeztem egyszer és választ is kaptam...(de nem igazán értettem)...szóval mit tegyek h karakterem mellől az un "büntetések" eltünjenek???
a gyógycsomagok eltüntetik...minnél nagyobb a csomag annál több sérülést tüntet el...vagy a gyógyitó mágus gyógyitó aurája is eltünteti a csapattagokról

#117 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 21:18

Idézet

Idézet

a gyógycsomagok eltüntetik...minnél nagyobb a csomag annál több sérülést tüntet el...vagy a gyógyitó mágus gyógyitó aurája is eltünteti a csapattagokról
Köszi a segítséget! Sikerült is eltüntetni sebeimet! Eddig nem igazán játszottam ilyen tipusú játékokkal...de ezt nagyon élvezem!

#118 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 21:31

Engem Zevran idegesít fel hogy nemtudom tőle megtanulni assassin szakosítást. Mit csináljak hogy kedveljen engem? Miket mondjak neki?

#119 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 21:34

Idézet

Engem Zevran idegesít fel hogy nemtudom tőle megtanulni assassin szakosítást. Mit csináljak hogy kedveljen engem? Miket mondjak neki?
én Morrigan-nak akarok kedveskedni (Kép) de nem tudom mivel felvinni...egy ajándékot adtam neki dehát az nemsokat segit...
mondjuk az assassin engem is érdekelne^^

#120 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:02

Idézet

Idézet

én Morrigan-nak akarok kedveskedni (Kép) de nem tudom mivel felvinni...egy ajándékot adtam neki dehát az nemsokat segit...
mondjuk az assassin engem is érdekelne^^
egy rakás ajándékot lehet találni plusz kereskedőktől venni amivel felviheted a "barátság szintet" Morrigannál pl a Magi toronyban van egy fekete könyv amivel egy új küldetést tudsz megnyitni ami elég sokat nyom a szinten, amúgy elf rouge vagyok de annyira unszimpatikus volt Zevran hogy inkább ledöftem :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »