Idézet
Idézet
Ma reggel a második végigjátszásom folyamán megöltem a sárkányt és Flemeth anyót. Vééééégre.
Irány Denerim és GaxKang! (Vagy mi a fszom.) A nevét sosem tudtam megjegyezni, csak azt, hogy az is egy nehéz ellenfél.
Apropó végigjátszás: az első folyamán észre sem vettem ezt:
...hehehe...
a kétkezes kardos fafon nem a legerősebb karakter, szóval ha gondjaid vannak a nehézséggel akkor ez is lehet a gond, amúgy csak most kapcsoltad ki a substainelhető abilityket vagy máskor sem mennek? mert szerintem azok tök jók mert mennek a végtelenségig

Aláhúztam ami számít.
Most hogy ezt tisztáztuk....a legnehezebb Ser Cauthrian. Uhh....21-es páncélzat, 18-as sebzésű kétkezes StarFang kard három +5-ös fagyos sebzéssel, és még csak le sem lassul az ütéseimtől. Két suhintás és a szintén 21-es páncéllal felszerelt Alistair kiütve fekszik a padlón. Öltem sárkányokat, démonokat, varázslókat....de ne mondja nekem senki hogy az a nő egy ember! -_-
"kétkezes kardos fafon nem a legerősebb karakter"
Miért, vannak egykezűek is?
GaxKang azért nehéz, mert kicsi a hely ahol küzdessz vele. Erős mint egy Revenant, és szórja az átkokat mint egy Arcane Horror.
Normalon már kivégeztem a játékot, ismét nekikezdtem ugyanezen a szinten. Másodszorra sokkal könnyebb. De még így is azt mondom hogy túl nehéz lett a játék néhol. Ha még a fejlesztők is egy olyan javítást adnak ki ami könnyebbé teszi a játékot, akkor ott valami sántít. Ne érts félre, a játék nagyon jó! Csak van több mint kevés idegesítő része is. ( Pl. hogy 34-es dexxel folyton azt látom hogy MISS! MISS! MISS! MISS!)
És szoktam használni azokat a képességeket. Shale kezes támadása( nem jut eszembe a neve) PL. minden harc elején aktiválódik ahogy én azt megszabtam a taktikákban.
Martin - Berserk
Shale - Powerful Fists (<-- na ez vót az)
Alistair - Shield Wall
Morrigan - Miasma
Tudom hogy nem mindegyik tartós, de így megyek csatába. A leghasználtabb taktikám: Cone of Cold - Powerful Blows - Overpower - Slam Olcsó, de beválik. Fagyaszt és széttör.