HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#261 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:21

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi még 1x a segítséget de ennek ellenére nem sikerült lejutnim a pinyóba. Nem tudoom mit csinálok rosszúl.
1. Összegyűjteni a jegyzeteket. ( 4x már átjártam a tornyot tuti nem hagytam ott semmit. uh ez megvan)
2. Második szinten 3 szobor 1-3-2 majd a pajzsos. (nekem már az elsőnél villámot szór szal valamit tuti nem csináltam jól)

"tiszta ideg vagyok 1 órája rohangálok föl és le a tornyba és próbálgatom a kombinációkat de a pince zárva marad."
Tuti nem kell előtte valamit csinálni? mondjuk az idézőkúttal?

szerintem nem szedted össze az összes tanonc cuccot, updateel a quest ha megvan mind
"Gant tanítvány jegyzetei a Körmágusok tornyának egy ősi szertartására derítettek fényt. A nagyteremben veszi kezdetét, habár Gant nyilvánvalóan képtelen volt befejezni saját kisérltét."
Ezt írja a quest. Szerinted meg kell lennie mindennek.?
hmm, nemtudom, de pl a szobroknál ne várj megerősítést, elég ha nem csesz meg az áram, szóval nem fognak világítani vagy ilyesmi csak az adott sorrendbe meg kell őket érinteni Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#262 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:27

Idézet

Ma reggel a második végigjátszásom folyamán megöltem a sárkányt és Flemeth anyót. Vééééégre.
Irány Denerim és GaxKang! (Vagy mi a fszom.) A nevét sosem tudtam megjegyezni, csak azt, hogy az is egy nehéz ellenfél.

Apropó végigjátszás: az első folyamán észre sem vettem ezt:
Kép
...hehehe...
a kétkezes kardos fazon nem a legerősebb karakter, szóval ha gondjaid vannak a nehézséggel akkor ez is lehet a gond, amúgy csak most kapcsoltad ki a substainelhető abilityket vagy máskor sem mennek? mert szerintem azok tök jók mert mennek a végtelenségig :Đ, amúgy a kijött javítások is könnyítnek a játékon, csak azért neked írom mert te tettél panaszt a nehézségreKép

#263 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:46

Idézet

Idézet

Ma reggel a második végigjátszásom folyamán megöltem a sárkányt és Flemeth anyót. Vééééégre.
Irány Denerim és GaxKang! (Vagy mi a fszom.) A nevét sosem tudtam megjegyezni, csak azt, hogy az is egy nehéz ellenfél.

Apropó végigjátszás: az első folyamán észre sem vettem ezt:

...hehehe...
a kétkezes kardos fafon nem a legerősebb karakter, szóval ha gondjaid vannak a nehézséggel akkor ez is lehet a gond, amúgy csak most kapcsoltad ki a substainelhető abilityket vagy máskor sem mennek? mert szerintem azok tök jók mert mennek a végtelenségig :Đ
Aláhúztam ami számít.

Most hogy ezt tisztáztuk....a legnehezebb Ser Cauthrian. Uhh....21-es páncélzat, 18-as sebzésű kétkezes StarFang kard három +5-ös fagyos sebzéssel, és még csak le sem lassul az ütéseimtől. Két suhintás és a szintén 21-es páncéllal felszerelt Alistair kiütve fekszik a padlón. Öltem sárkányokat, démonokat, varázslókat....de ne mondja nekem senki hogy az a nő egy ember! -_-

"kétkezes kardos fafon nem a legerősebb karakter"

Miért, vannak egykezűek is?Kép
GaxKang azért nehéz, mert kicsi a hely ahol küzdessz vele. Erős mint egy Revenant, és szórja az átkokat mint egy Arcane Horror.

Normalon már kivégeztem a játékot, ismét nekikezdtem ugyanezen a szinten. Másodszorra sokkal könnyebb. De még így is azt mondom hogy túl nehéz lett a játék néhol. Ha még a fejlesztők is egy olyan javítást adnak ki ami könnyebbé teszi a játékot, akkor ott valami sántít. Ne érts félre, a játék nagyon jó! Csak van több mint kevés idegesítő része is. ( Pl. hogy 34-es dexxel folyton azt látom hogy MISS! MISS! MISS! MISS!)

És szoktam használni azokat a képességeket. Shale kezes támadása( nem jut eszembe a neve) PL. minden harc elején aktiválódik ahogy én azt megszabtam a taktikákban.

Martin - Berserk
Shale - Powerful Fists (<-- na ez vót az)
Alistair - Shield Wall
Morrigan - Miasma

Tudom hogy nem mindegyik tartós, de így megyek csatába. A leghasználtabb taktikám: Cone of Cold - Powerful Blows - Overpower - Slam Olcsó, de beválik. Fagyaszt és széttör.

#264 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:56

Idézet

Aláhúztam ami számít.

Most hogy ezt tisztáztuk....a legnehezebb Ser Cauthrian. Uhh....21-es páncélzat, 18-as sebzésű kétkezes StarFang kard három +5-ös fagyos sebzéssel, és még csak le sem lassul az ütéseimtől. Két suhintás és a szintén 21-es páncéllal felszerelt Alistair kiütve fekszik a padlón. Öltem sárkányokat, démonokat, varázslókat....de ne mondja nekem senki hogy az a nő egy ember! -_-

"kétkezes kardos fafon nem a legerősebb karakter"

Miért, vannak egykezűek is?Kép
GaxKang azért nehéz, mert kicsi a hely ahol küzdessz vele. Erős mint egy Revenant, és szórja az átkokat mint egy Arcane Horror.

Normalon már kivégeztem a játékot, ismét nekikezdtem ugyanezen a szinten. Másodszorra sokkal könnyebb. De még így is azt mondom hogy túl nehéz lett a játék néhol. Ha még a fejlesztők is egy olyan javítást adnak ki ami könnyebbé teszi a játékot, akkor ott valami sántít. Ne érts félre, a játék nagyon jó! Csak van több mint kevés idegesítő része is. ( Pl. hogy 34-es dexxel folyton azt látom hogy MISS! MISS! MISS! MISS!)

És szoktam használni azokat a képességeket. Shale kezes támadása( nem jut eszembe a neve) PL. minden harc elején aktiválódik ahogy én azt megszabtam a taktikákban.

Martin - Berserk
Shale - Powerful Fists (<-- na ez vót az)
Alistair - Shield Wall
Morrigan - Miasma

Tudom hogy nem mindegyik tartós, de így megyek csatába. A leghasználtabb taktikám: Cone of Cold - Powerful Blows - Overpower - Slam Olcsó, de beválik. Fagyaszt és széttör.
szóval te mindig mész a várbörtönbe? :Đ a 21-es páncél amúgy nem túl magas, 30-40 körül van a jó szint, én most dual tőrös karakterrel megyek, mert az a dexterityből plusz a javítás óta fél pontot a strenghtből veszi a sebbzést, ha meg erős kardot akarsz akkor legyen fent a Soldiers Peek meg a Golemes kieg is mert akkor találsz majd egy meteordarabkát amiből ingyér megkapod választásod szerint a legjobb 1 vagy 2 kezes kardot, amúgy a berserk nem tartós ability de a quickbarodon máris kiszúrtam hármat ami igen, azokat nem árt ha bekapcsolod, jah nem, négyet :-D
Amúgy ha nem pajzzsal vagy nehézkarddal akarsz menni akkor a Rouge jobb osztály szerintem mint a warrior mert jobbak a specializációi plusz még ott a zárnyitás ami a cuccok mellett XP-t is ad úgy hogy a cunningra csak 2-t kell nyomnod ha ügyes vagy a mágusoknál a fade-ben :)
Ami még kemény osztály az az ijász, szinte csak a mágus az ellenfele, mert a marha magas dexterity miatt nem tudják eltalálni :)
A taktikádhoz meg annyit hogy a cone of cold téged is lefagyszt ha belefutsz igaz kevesebb időre mint az ellenfelet de akkor se kellemes szerintem :)
A végére annyit hogy ezeket nem cseszegetésből írom, legyen ez amolyan két megfáradt katona duskurálása :)Kép
a páncélt félreértettem, most már képben vagyok hogy csak a vértet írtadKép

#265 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 23:23

Idézet

Idézet

Na kiolvastam a játék előzményéül szolgáló könyvet. Ha még valaki nem olvasta volna, ajánlom figyelmébe, mert nagyon jó :Đ
mi a teljes cime? megveszem mert a játék nagyon tetszik, de milyen cimen kell keresni?
Itt a link:
http://www.libri.hu/...dragon-age.html
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#266 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 23:27

Idézet

szóval te mindig mész a várbörtönbe? :Đ a 21-es páncél amúgy nem túl magas, 30-40 körül van a jó szint, én most dual tőrös karakterrel megyek, mert az a dexterityből plusz a javítás óta fél pontot a strenghtből veszi a sebbzést, ha meg erős kardot akarsz akkor legyen fent a Soldiers Peek meg a Golemes kieg is mert akkor találsz majd egy meteordarabkát amiből ingyér megkapod választásod szerint a legjobb 1 vagy 2 kezes kardot, amúgy a berserk nem tartós ability de a quickbarodon máris kiszúrtam hármat ami igen, azokat nem árt ha bekapcsolod, jah nem, négyet :-D
Amúgy ha nem pajzzsal vagy nehézkarddal akarsz menni akkor a Rouge jobb osztály szerintem mint a warrior mert jobbak a specializációi plusz még ott a zárnyitás ami a cuccok mellett XP-t is ad úgy hogy a cunningra csak 2-t kell nyomnod ha ügyes vagy a mágusoknál a fade-ben :)
Ami még kemény osztály az az ijász, szinte csak a mágus az ellenfele, mert a marha magas dexterity miatt nem tudják eltalálni :)
A taktikádhoz meg annyit hogy a cone of cold téged is lefagyszt ha belefutsz igaz kevesebb időre mint az ellenfelet de akkor se kellemes szerintem :)
Elolvastad amit írtam?

"a 21-es páncél amúgy nem túl magas, 30-40 körül van a jó szint,"

És hol találok olyat? Sehol a játékban nem láttam 30-40-es páncélt. Max 21.88 a védelme a legerősebbnek amivel találkoztam.

"ha meg erős kardot akarsz akkor legyen fent a Soldiers Peek meg a Golemes kieg is mert akkor találsz majd egy meteordarabkát amiből ingyér megkapod választásod szerint a legjobb 1 vagy 2 kezes kardot,"

Igen, amit úgy hívnak hogy: StarFang! ("....18-as sebzésű kétkezes StarFang kard három...")

"amúgy a berserk nem tartós ability"

Ismét idézem magamat "...Tudom hogy nem mindegyik tartós, de..."

A többire: Miért mondassz nekem ennyire alap dolgokat? Tényleg ekkora DA noobnak tűnök? ha igen akkor szégyellem magamat... :, (

#267 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 23:37

Idézet

A többire: Miért mondassz nekem ennyire alap dolgokat? Tényleg ekkora DA noobnak tűnök? ha igen akkor szégyellem magamat... :, (
á dehogy, csak már késő fele jár azt nem figyelek magamra KépKép a többi tévedésemet is nézd el :Đ

#268 Felhasználó inaktív   Liew 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 14. 18:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi még 1x a segítséget de ennek ellenére nem sikerült lejutnim a pinyóba. Nem tudoom mit csinálok rosszúl.
1. Összegyűjteni a jegyzeteket. ( 4x már átjártam a tornyot tuti nem hagytam ott semmit. uh ez megvan)
2. Második szinten 3 szobor 1-3-2 majd a pajzsos. (nekem már az elsőnél villámot szór szal valamit tuti nem csináltam jól)

"tiszta ideg vagyok 1 órája rohangálok föl és le a tornyba és próbálgatom a kombinációkat de a pince zárva marad."
Tuti nem kell előtte valamit csinálni? mondjuk az idézőkúttal?

szerintem nem szedted össze az összes tanonc cuccot, updateel a quest ha megvan mind
"Gant tanítvány jegyzetei a Körmágusok tornyának egy ősi szertartására derítettek fényt. A nagyteremben veszi kezdetét, habár Gant nyilvánvalóan képtelen volt befejezni saját kisérltét."
Ezt írja a quest. Szerinted meg kell lennie mindennek.?
hmm, nemtudom, de pl a szobroknál ne várj megerősítést, elég ha nem csesz meg az áram, szóval nem fognak világítani vagy ilyesmi csak az adott sorrendbe meg kell őket érinteni Kép
Köszi szépen!
Végre sikerült. Az volt a baj hogy vártam h. történjen valami amikor megérintem a szobrokat (mint az idézéseknél)
Köszi még1x!!!!

#269 Felhasználó inaktív   Liew 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 18:06

Idézet

Idézet

Akkor még 1 kérdés :Đ

Lehet ennek köze az idézési tudományok quest hez? mert én ott csak 3 idéztem meg. és ha negszólítom az idézőkutat lesz egy negyedik kör is. Azzal lehet valamit kezdeni? és eggyáltalán van köze az Elérés Házörzője quest hez?
ahhoz is van egy érintési sorrend de nem tudom a magyar neveit a könyveknek, szóval neten nézz utána, ja és egy fazon fog megjelenni egy rövid időre, attól gyorsan lopd el ami nála van :-D
- ha az angol is megy akkor tessék:
  • Tome Of Spirit Personages
  • Rodercoms Uncommon Calling
  • statue of Magus Gorvish
  • Elvor’s Grande Bestiary – (3rd section of the room)
  • Touch the table (1st section)
  • Spiritorum Eterialis (3rd section – stack of books)
  • Statue of Magus Gorvish (1st)
  • Novice Philactery (1st – bookshelf)
  • The fourth flame
Köszi.
Kicsit sokat agyaltam ezen az idézésen uh valami nagyot vártam...:) nem volt az :)
Azért köszi. most már nyugodtan alszom!

#270 Felhasználó inaktív   ironfire 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 13:23

Sziasztok

Lenne egy kérdésem : Megcsináltam Berliciai rengeteget,Orzammart,a Kör tornyát,vagyis mindent!Most Denerimben vagyok,megcsináltam az összes sikátort kinyírtam Weylont(kiderült h Weylon már rég halott) szóval mindent megcsináltam de a Zárványba meg a Palotába nem engednek be.Nem kapok több küldetést meg semmi...csak olyanokat amit vagy apalotában vagy a zárványban kellene megcsinálni.Az egyik sikátorban van egy ajtó amit nem lehet kinyitni,se feltörni.Akkor a piacnegyednél van egy raktár amit jobban megnéztem és van egy szekrény ami mögött van egy ajtó de szintén nem tudok bejutni,eltölni vagy szétzúzniKép. Merre kell menni?mit kell csinálniKép?

Előre is köszönöm

#271 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 15:05

Idézet

Sziasztok

Lenne egy kérdésem : Megcsináltam Berliciai rengeteget,Orzammart,a Kör tornyát,vagyis mindent!Most Denerimben vagyok,megcsináltam az összes sikátort kinyírtam Weylont(kiderült h Weylon már rég halott) szóval mindent megcsináltam de a Zárványba meg a Palotába nem engednek be.Nem kapok több küldetést meg semmi...csak olyanokat amit vagy apalotában vagy a zárványban kellene megcsinálni.Az egyik sikátorban van egy ajtó amit nem lehet kinyitni,se feltörni.Akkor a piacnegyednél van egy raktár amit jobban megnéztem és van egy szekrény ami mögött van egy ajtó de szintén nem tudok bejutni,eltölni vagy szétzúzniKép. Merre kell menni?mit kell csinálniKép?

Előre is köszönöm
Hello! . A raktárépületben az eltorlaszolt ajtó később lesz és nem is főküldetés. A Zárványban milyen küldetés szól? Oda kettő alkalommal kell menni, egyszer a Kör tornyának végén (gondolom ezt akkor megcsináltad), másodszor pedig a redcliffe-i várban a kissrácot megmenteni. Ha Weylonnál jársz, akkor az urnás részt csinálod. Valahol Genitivi testvér házában megtalálod a jegyzeteit, amik egy Haven nevű városkába irányítanak. Ez a térkép bal alsó sarkában van valahol. Mindenképpen kutasd át a házat, ez vihet tovább. Ha viszont ezt megcsináltad és voltál ott is, akkor írtd meg pontosan hogy szólnak a küldetéseid :Đ
GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master

#272 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 15:07

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor még 1 kérdés :Đ

Lehet ennek köze az idézési tudományok quest hez? mert én ott csak 3 idéztem meg. és ha negszólítom az idézőkutat lesz egy negyedik kör is. Azzal lehet valamit kezdeni? és eggyáltalán van köze az Elérés Házörzője quest hez?
ahhoz is van egy érintési sorrend de nem tudom a magyar neveit a könyveknek, szóval neten nézz utána, ja és egy fazon fog megjelenni egy rövid időre, attól gyorsan lopd el ami nála van :-D
- ha az angol is megy akkor tessék:
  • Tome Of Spirit Personages
  • Rodercoms Uncommon Calling
  • statue of Magus Gorvish
  • Elvor’s Grande Bestiary – (3rd section of the room)
  • Touch the table (1st section)
  • Spiritorum Eterialis (3rd section – stack of books)
  • Statue of Magus Gorvish (1st)
  • Novice Philactery (1st – bookshelf)
  • The fourth flame
Köszi.
Kicsit sokat agyaltam ezen az idézésen uh valami nagyot vártam...:) nem volt az :)
Azért köszi. most már nyugodtan alszom!
Önmagában nem nagy szám, de elvileg Codex bejegyzéseket lehet zsebtolvajlással ellopni az idézett embertől. (amik a játék folytatásának történetébe engednek betekintést - utalást).
GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master

#273 Felhasználó inaktív   ironfire 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 12:31

Idézet

Idézet

Sziasztok

Előre is köszönöm
Hello! . A raktárépületben az eltorlaszolt ajtó később lesz és nem is főküldetés. A Zárványban milyen küldetés szól? Oda kettő alkalommal kell menni, egyszer a Kör tornyának végén (gondolom ezt akkor megcsináltad), másodszor pedig a redcliffe-i várban a kissrácot megmenteni. Ha Weylonnál jársz, akkor az urnás részt csinálod. Valahol Genitivi testvér házában megtalálod a jegyzeteit, amik egy Haven nevű városkába irányítanak. Ez a térkép bal alsó sarkában van valahol. Mindenképpen kutasd át a házat, ez vihet tovább. Ha viszont ezt megcsináltad és voltál ott is, akkor írtd meg pontosan hogy szólnak a küldetéseid :Đ
VálaszKöszi :-D.Már megvan hogy miért nem tudok tovább juttni.vagyis szerintem:Orzammarban maradt néhány küldetésem pl:A hotak kasztja,hogy a formázzóságoknak kellene vinnem egy tekercset...amit sehol nem találok.Ez most főküldetés?meg berlíciában van egy tanonc vadász aki megkért hogy hozzak neki zsákmányt amivel igazi vadász válhat belőle és hozzámegy feleségül Gynah vagy ki.Namármost ezt a Cammen nevű srácot sehol nem találom :) nem tudod merre lehet?

#274 Felhasználó inaktív   Liew 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 21:35

Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem. 20, szintű elf harcos vagyok bajnok kasztspeccel. Szeretném ha a 2 spec.-em lélekfaló lenne. De sehol sem tudom megszerezni. Egy korábbi hozzászólásba azt írta mephi hogy : Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair)
Na most mi van akkor ha én már túl vagyok az urnás küldetésen és természetesen a féreg oduba nincs már 1 élő sem???
Van még mód rá hogy metanuljam???
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok.

#275 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 22:10

Idézet

Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem. 20, szintű elf harcos vagyok bajnok kasztspeccel. Szeretném ha a 2 spec.-em lélekfaló lenne. De sehol sem tudom megszerezni. Egy korábbi hozzászólásba azt írta mephi hogy : Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair)
Na most mi van akkor ha én már túl vagyok az urnás küldetésen és természetesen a féreg oduba nincs már 1 élő sem???
Sziasztok.
Sajnos nincsen.

Ezt csak úgy szerezheted meg, ha belecsöpögteted a sárkány vérét a szent urnába. Kolgrim hálából megnyitja neked azután.

#276 Felhasználó inaktív   Liew 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 22:15

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Sziasztok.
Sajnos nincsen.

Ezt csak úgy szerezheted meg, ha belecsöpögteted a sárkány vérét a szent urnába. Kolgrim hálából megnyitja neked azután.
Au!!!! Ezt nagyon sajnálom. Azért köszi.

#277 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 19. 00:13

Idézet

VálaszKöszi :Đ.Már megvan hogy miért nem tudok tovább juttni.vagyis szerintem:Orzammarban maradt néhány küldetésem pl:A hotak kasztja,hogy a formázzóságoknak kellene vinnem egy tekercset...amit sehol nem találok.Ez most főküldetés?meg berlíciában van egy tanonc vadász aki megkért hogy hozzak neki zsákmányt amivel igazi vadász válhat belőle és hozzámegy feleségül Gynah vagy ki.Namármost ezt a Cammen nevű srácot sehol nem találom :-D nem tudod merre lehet?
Egyik se főküldetés. Cammen-t a Dalish táborban találod, elf kissrác Kép

#278 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 19. 00:16

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Sziasztok.
Sajnos nincsen.

Au!!!! Ezt nagyon sajnálom. Azért köszi.
szerintem pont a Templar és a Berserker a két jó speckó :Đ, de nekem mind1 mert én úgyis mindig rouge vagyok :-D

#279 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 20:55

Kinek hogyan néz ki a karaktere? Mi a szokásos csapat? Kedvenc páncélzat? Fegyver? Támadás?

Karakter - 1 - 2 - Spec: Champion - Berserker Beáll.: Heteroszexuális
Kedvenc Páncélzat - 1 -
Kedvenc Fegyver - 1 -
Csapat - 1 -
Támadás - Two-handed Sweep -

#280 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 21:57

Karakter: 1 - 2 spec: Duelist, Assassin, (hetero)
Csapat: 1
Kedvenc páncél: 1
Kedvenc fegyver: 1 - 2
Támadás: DualWeapon-Sweep; Whirlwind

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13