HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#461 Felhasználó inaktív   BlackPizbull 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 27. 22:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Helooo! Help! Feledhetetlen Brankát hol lehet megtalálni? Már Caridin keresztútjánál minden bejártam de sehol sem találom! Olvastam egy régebbi üzenetet a fórumon ezzel a kérdéssel kapcsolatban csak nem tudtam értelmezni a leírtakat!
drat576 ne haragudj a privát üzenet miatt csak most találtam meg hova kell írni az üzenetet a fórumba! Úgy látszik vakon voltam! Előre is köszi a választ!
térkép, a déli átjáró vezet tovább
Kösz a választ! Sajnos még mindig nem találtam meg a keresett személyhez vezető utat pedig már mindent bejártam azon a térképen amit linkeltél! Ha nem gond egy pontosabb leírást leírhatnál előre is köszi! Még keresgélek egy kicsit hátha meg lessz! Písztoj!
nahjó, mondjuk már régen jártam ott de ahogy emléxem, ahogy beérsz Carridans Cross-re lesz egy út balra, azt hagyjad, menjt tovább a következő "bejáratnál" menj be jobbra, itt egy nagyobb terület lesz tele darkspawn-nal, kinyírod őket és átmész a hídon, itt lesz egy ogre is, itt is mindenkit lekaszabolsz aztán ha kicsit továbbmész a nyakadbaugrik egy rakás Shrink vagy miaszösz,ok ez is megvan, bemész az alagútba és kiérsz egy szélesebb útra egy olyanra mint ahol kezdted, ha elmész jobbra akkor az nem jó mert az a kijárat nem vezet tovább csak a nagy térképhez, szóval indulj el balra, rögtön jönni fog egy bronto, lekaszabolod, mész tovább itt megint egy nagyobb tér jön sok elágazással középen egy oszloppal és néhány ballistával ne fordulj be semerre, menj egyenesen az oszlop felé, kerüld meg és menj egyenesen tovább, innentől már rátérsz egy újabb szélesebb útra és csak maradja azon mert a végén már vár az Othen Taig-ba vezető átjáró. (amúgy még rengeteg képpen el lehet ide jutni de szerintem így a legegyszerűbb), Orthan Taig elég lineáris ott nem hiszem hogy eltévedsz, onnan tovább érsz a Dead Treaches-be, a végén lessz egy boss fight, onnantól pedig egyenes út az Anvil of The Voidba, ott lesz egy pár megpróbáltatás de teljesen lináris, és a végén eléreda célod, remélem tudtam segíteni, sok sikertKép
SIKERÜLT TOVÁBB JUTOTTAM! Köszi szépen! Ez volt az eggyetlen hely ahová nem mentem el mert azt hittem ez is a mélyutakon át vissza vezet a városba! Písztoj!Kép
pitbull

#462 Felhasználó inaktív   Jocófecó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 15:40

Szevasztok, a változatosság kedvéért megint elbasztam valamit... a breciliai erdőben a romokban abba a terembe a Halálosztó van, rejtélyes módon beragadtam... Amikor bementem a terembe, akkor még nem volt gond, csak nem tudok kijutni, mert rám záródott az ajtó és nem tudok kijutni...XD Mi ilyenkor a teendő? Kezdhetem megint elölről?

#463 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 31. 18:42

Duncan hacukája Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#464 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 22:27

CD galaxisnál láttam, hogy a Dragon Age: Awekening-et DA: Eszmélés-nek fordították..grat...Kép

#465 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 22:37

Idézet

CD galaxisnál láttam, hogy a Dragon Age: Awekening-et DA: Eszmélés-nek fordították..grat...Kép
OMG, és nem is egy szimpla tévedés, ez a hivatalos fordítás!Kép

Azért nem tudom mi bajuk lehetett az Ébredés címmel, alap angol tudás is elég hogy tudd mi az Awakening. Meg azért mégis jobban hangzik...mint ez...

#466 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 21:38

A kieg címe a sima DA: Awakeningről, DA:Origins - Awakeningre váltott, hogy a 10 éves hülyegyerek is felismerje hogy melyik játékról van szóKép A képnek semmi köze nincs a kiegészítőhöz, nem tudom a hír mellé is mért rakják ki, elég megtévesztő, ez egy művész sajátos alkotása (mondjuk azóta már lehet, hogy megvette az EA)
Kép

#467 Felhasználó inaktív   Huahini 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 09. 13:07

Sziasztok.Nem tudom hogy jó helyre írok vagy sem de lenne egy kérdésem!Ugye vannak ezek a rúna cuccok de fogalmam sincs hogy hogy lehet őket használni vagyis a tárgyakba behelyezni????!!!Kép.kérem ha tudtok segítsetek.Előre is kösziKépKép

#468 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 14:12

Lehet máshol is lehet de táborhelyen a törpének a hülye fiával csináltam én.

#469 Felhasználó inaktív   Huahini 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:26

Köszi a választ megpróbálom de ha esetleg tud még valaki valamit az kérem írja meg.

#470 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:33

Idézet

Köszi a választ megpróbálom de ha esetleg tud még valaki valamit az kérem írja meg.

én annyit tudok, hogy az eredeti példány tartalmaz egy kisebb leírást is a játékhoz, melyben a runákról is szó esik Kép

#471 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:45

Idézet

Idézet

én annyit tudok, hogy az eredeti példány tartalmaz egy kisebb leírást is a játékhoz, melyben a runákról is szó esik Kép
Elég sokat játszótam a játékal de csak a nyomi törpel tudtam a runákat berakatni.Venni pedig a fövárosba ott is mágusboltba érdemes venni idáig ott találtam a legtöbb jó cuccot a kérdésbe.

#472 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:51

Idézet

Sziasztok.Nem tudom hogy jó helyre írok vagy sem de lenne egy kérdésem!Ugye vannak ezek a rúna cuccok de fogalmam sincs hogy hogy lehet őket használni vagyis a tárgyakba behelyezni????!!!Kép.kérem ha tudtok segítsetek.Előre is kösziKépKép
A használati útmutatónak a 34. oldalán írnak erről egy pár sort. Elolvastad, vagy neked nincs ilyened? :Đ

#473 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:53

Idézet

Idézet

Idézet

Elég sokat játszótam a játékal de csak a nyomi törpel tudtam a runákat berakatni.Venni pedig a fövárosba ott is mágusboltba érdemes venni idáig ott találtam a legtöbb jó cuccot a kérdésbe.
ha megvan a Wardens Keep DLC, akkor ha a küldetés után visszatérsz, Levi-nél is lesz jópár runa, meg ha rögtön vásárolsz a törptől ahogy először odaérsz a táborba (Lothering után), mondjuk egy grandmaster frostrune-t, akkor ha elmész és visszamész újból nála lesz (ez igaz minden cuccára)

#474 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ha megvan a Wardens Keep DLC, akkor ha a küldetés után visszatérsz, Levi-nél is lesz jópár runa, meg ha rögtön vásárolsz a törptől ahogy először odaérsz a táborba (Lothering után), mondjuk egy grandmaster frostrune-t, akkor ha elmész és visszamész újból nála lesz (ez igaz minden cuccára)
Kösz a tippet de sajnos én Xboxal játszok ami nincs rákötve a Live-ra.(Azért remélem hogy majd idövel kiadnak egy bövitett verziót mint a SW Unleashed-nél).

#475 Felhasználó inaktív   Huahini 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 10. 10:20

Köszönöm mindenkinek a válaszát.Még lenne egy kérdésem hogy ezt a bizonyos ujjperc-kulcsot hol találom meg mert már órák óta keresem de semmi.Előre is köszi

#476 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 16:15

Idézet

Köszönöm mindenkinek a válaszát.Még lenne egy kérdésem hogy ezt a bizonyos ujjperc-kulcsot hol találom meg mert már órák óta keresem de semmi.Előre is köszi
a castless negyednek a legutolsó házába ha befordulsz balra, akkor bent lesz pár rosszarcú törp akiktől "megkapod", persze csak miután eleget beszéltél Nedezdával.

#477 Felhasználó inaktív   murderfreaks 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 21:21

sziaszok.akadt egy kis problémám a Zárványba:) van az a raktár épület ahol vannak az "embercsempészek".Nah engem mindig megölnek.Vki tudna egy jó taktikát vagy vmit?mert már nagyon unom hogy marad a főkarim és vagy 3 katona aztán vége,kampó...:Đ

#478 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 09:38

Aki tud létszi magyaráza merg ez mért van,nem mintha baj lenne:
Feltettem a kieget amiben Calian fegyvereit kell megkeresni,elsőnek ugy csináltam hogy korábbi mentést betöltöttem,most kiváncsiságból megnéztem és a prolológus helyett amit a végén ir egy kis mezőn tett ki(küldetésnél megnéztem,teljesitve lett a vezérdémon likvidálása stb) és innen is tudtam csinálni Caliant meg még eltudok menni 1-2 helyre.Amit nem értek viszont ,hogy Morigian elvileg elment a gyerekel most mégis a táborban ott van és tudok vele beszélni igaz semmi olyanról,illetve Alastir is pedig neki most királyként kéne a trónon ülnie.Valaki nem tudja most mi van?Vagy majd ami jön márciusban Aweking ott helyrerakodnak?

#479 Felhasználó inaktív   Gyurez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 12:14

Idézet

Aki tud létszi magyaráza merg ez mért van,nem mintha baj lenne:
Feltettem a kieget amiben Calian fegyvereit kell megkeresni,elsőnek ugy csináltam hogy korábbi mentést betöltöttem,most kiváncsiságból megnéztem és a prolológus helyett amit a végén ir egy kis mezőn tett ki(küldetésnél megnéztem,teljesitve lett a vezérdémon likvidálása stb) és innen is tudtam csinálni Caliant meg még eltudok menni 1-2 helyre.Amit nem értek viszont ,hogy Morigian elvileg elment a gyerekel most mégis a táborban ott van és tudok vele beszélni igaz semmi olyanról,illetve Alastir is pedig neki most királyként kéne a trónon ülnie.Valaki nem tudja most mi van?Vagy majd ami jön márciusban Aweking ott helyrerakodnak?
Amikor végigvitted elméletileg kiad egy ablakot, ami lényegében arról szól, h grat, h végigvitted a játékot, most megcsinálhatod a kiegészítőket, mintha még nem végeztél volna a vezérdémonnal... Ahogy tudom az awakening-ben már helyén lesznek a dolgok.

#480 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 15:22

Oké köszi,csak csodálkoztam Morigianon meg Alastiron,egyébként ha jól tudm Márciusban már jön is az Aweking.

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.