Sziasztok!
Most kezdtem el játszani Dragon Age Origins-el, nagyon fasza játék!
Viszont sajna elakadtam a szürke kamarás küldetésnél a vadonban(ez még a játék elején van). A küldetésem szerint 2 dolgot kell tenni, az egyik, hogy szerezni kell éjfattyaktól 3 kis üveg vért, meg a szürke kamarás szerződéseket meg kell szerezni egy vadonban lévő kamarás raktár romjában. Majd ezután történhet meg a beavatás.
Ezt a kamarás szerződéses cuccot meg is találtam (egy láda,még jelzi is,hogy ezaz ami kell, ilyen sárga villámjellel), de mikor jobbklikkel rámegyek, hogy kinyitnám, nem csinál az égegyadta világon semmit!
Mitöbb, a vadonban az éjfattyakat se tudom megölni, hiába hadonászok rájuk a karakteremmel karddal, semennyit se fogy az életerejük, de mikor ők támadnak rám, akkor nekem se fogy el az életerőm, megmarad 100%on

(Ez valami bug lehet?!)
Kérdésem akik végigcsinálták ezt: Ezt a kamarás egyesüléses szertartás céljául szolgáló küldetést hogy kell végigvinni?
Már bejártam az egész vadont mindent kipróbáltam amit lehetett (még a Rigby nevű arc cuccait is összeszedtem,végakaratával, jegyzeteivel meg hátrahagyott cuccaival együtt). Vagy esetleg maga a játékprogramom hibás és tényleg bugos? ezesetben mit tudok tenni? van-e rá valami javító patch amit érdemes leszedni?(1.03as van amúgy ami a legújabb) Esetleg más is tapasztalt ilyet,amit fentebb leírtam?
Előre is köszi a segítséget.