Dragon Age: Origins
Elküldve: 2010. 08. 05. 22:09
Ha külön hangkártya szoftvered van, akkor nézd meg.
A másik, ami talán még előjöhet, az a videokártyád valamelyik effektnél kevés... Először is próbáld meg a legminimálisabb grafikán, hátha van egy olyan effekt, ami kiakasztja. (persze driverfrissítés sem árt)
De azért feltennék alap kérdést. Tört verziód van? :/
A másik, ami talán még előjöhet, az a videokártyád valamelyik effektnél kevés... Először is próbáld meg a legminimálisabb grafikán, hátha van egy olyan effekt, ami kiakasztja. (persze driverfrissítés sem árt)
Elküldve: 2010. 08. 06. 07:16
Idézet: abydos - Dátum: 2010. 08. 05. 22:09
Ha külön hangkártya szoftvered van, akkor nézd meg.
azzal kezdte hogy eredetije van
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2010. 08. 06. 08:30
Elküldve: 2010. 08. 06. 14:57
Felraktam az új nvidia driver-t, és azóta eddig úgy tűnik nincs gond. Köszönöm a segítséget!

Elküldve: 2010. 08. 06. 17:45
Várj csak! A Dragon Age szereti 100%-ban zabálni a procit! Én is mikor elindítom, még a böngészőből is kilépek, hiába van 3 GB RAMom... Szóval mindenből lépj ki, ne fusson a háttérben vírusírtó és torrent sem! Semmi, ami a vinyódat és a processorodat akár minimálisan használná! Szóval így próbáld meg, ez remélem most már segít.
Elküldve: 2010. 08. 06. 17:49
Idézet: abydos - Dátum: 2010. 08. 06. 17:45
Várj csak! A Dragon Age szereti 100%-ban zabálni a procit! Én is mikor elindítom, még a böngészőből is kilépek, hiába van 3 GB RAMom... Szóval mindenből lépj ki, ne fusson a háttérben vírusírtó és torrent sem! Semmi, ami a vinyódat és a processorodat akár minimálisan használná! Szóval így próbáld meg, ez remélem most már segít.
ez hülyeség...
Elküldve: 2010. 08. 07. 19:29
Lehetséges hogy meg van oldva a hiba! Kikapcsoltam a képkocka előtöltési effektek-et, utána játszottam egy kb. 1 és fél órát, de egyszer sem lépett ki.
Nem bízom azért el magam, de ha sikerült megoldani a gondot akkor nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Elküldve: 2010. 08. 21. 12:07
Hali ! 
Van 1 uj videom Youtube-on, Dragon Age-es, az 1ik kedvenc reszembol
:
http://www.youtube.c...h?v=PPkSynGyj_k
Abydos, 1 jatek sem zabalja a procit 100%-ban szerintem, max ha vmi virusos-crack-et szedtel le hozza.

Van 1 uj videom Youtube-on, Dragon Age-es, az 1ik kedvenc reszembol

http://www.youtube.c...h?v=PPkSynGyj_k
Abydos, 1 jatek sem zabalja a procit 100%-ban szerintem, max ha vmi virusos-crack-et szedtel le hozza.
Elküldve: 2010. 08. 21. 12:17
Nekem még mindig kilépked, egyszerűen nem tudom mit csinálhatnék vele.
Már elment a kedvem is ettől a játéktól...

Elküldve: 2010. 08. 21. 12:28
Idézet: torppapa5 - Dátum: 2010. 08. 21. 11:17
Nekem még mindig kilépked, egyszerűen nem tudom mit csinálhatnék vele.
Már elment a kedvem is ettől a játéktól...

Nemtom, h milyen a vasad, de ha nem tetted meg, akkor itt megnezheted, h mennie kellene-e a vasadon a jateknak rendesen:
Linkjeim
Regisztralsz, megadod a geped fobb adatait ( HDD, CPU, RAM, VGA, szal tarhely, proci, memoria es videokari meretet, sebbesseget,tipust ) es megnezheted 1 csomo jateknal, h hogy kene futnia vasadon az adott, altalad keresett jatekoknak.
Szerkesztette: hedzsooo 2010. 08. 21. 12:34 -kor
Elküldve: 2010. 08. 21. 13:07
Idézet: hedzsooo - Dátum: 2010. 08. 21. 11:28
Nemtom, h milyen a vasad, de ha nem tetted meg, akkor itt megnezheted, h mennie kellene-e a vasadon a jateknak rendesen:
Linkjeim
Regisztralsz, megadod a geped fobb adatait ( HDD, CPU, RAM, VGA, szal tarhely, proci, memoria es videokari meretet, sebbesseget,tipust ) es megnezheted 1 csomo jateknal, h hogy kene futnia vasadon az adott, altalad keresett jatekoknak.
Linkjeim
Elvileg működnie kéne, az ajánlott gépigény is megvan...
Elküldve: 2010. 08. 21. 13:40
Idézet: torppapa5 - Dátum: 2010. 08. 21. 12:07
Elvileg működnie kéne, az ajánlott gépigény is megvan...
Haat, leggyakoribb akkor, h dX-et kell frissiteni ( van, h nem telepiti automatikusan jol a szukseges dX-fajlokat a jatek telepitesekor, ezeket tobbnyire a "SUPPORT"-mappaban talizhatod), v. a VGA-driver-t, ha ezek mar +voltak, akkor bizony mar kemenyebb dio. Nalam szerencsere meg csak tort-jateknal vtak relytelyes hibak...
Elküldve: 2010. 08. 21. 14:15
Már újratelepítettem a játékot, frissítettem a VGA drivert, patcheltem is. Mégse jó.

Elküldve: 2010. 08. 21. 14:51
Idézet: torppapa5 - Dátum: 2010. 08. 21. 14:15
Már újratelepítettem a játékot, frissítettem a VGA drivert, patcheltem is. Mégse jó. 

Egy windows reinstall lehet hogy megoldaná a problémát, sőt az mindent megold általában

Elküldve: 2010. 08. 21. 15:43
Annyira azért nem fontos nekem a játék, majd rájövök mi baja van, addig is itt van a Left 4 Dead 2.

Elküldve: 2010. 08. 21. 21:51
Idézet: torppapa5 - Dátum: 2010. 08. 21. 14:43
Annyira azért nem fontos nekem a játék, majd rájövök mi baja van, addig is itt van a Left 4 Dead 2. 

...Ize, nem teljesen ide tartozik, de ha mar ilyen jatekkal kapcsolatos futtatasi hibarol irosgattunk picit, akkor nekem is lenne 1 kerdesem, hatha arra tudja vki a valaszt !

Nekem a laptopom csinalja azt 1 ideje, h nem inditja el a rarakott jatekokat, ill. ha tobbszor kattintok a parancsikonra, akkor elindulnak a jatekok, DE a proci 100%-on prog majdnem...feladatkezeloben lattam,h vmi elindul, ha leallitom tudok jatszani, a jatek nem szakad meg es minden normalis is utana. Viszont allandoan hasznalnom kell most a feladatkezelot e-miatt a hiba, v. vmi miatt. Vkinek otlete, h mi okozhatja ezt ???

Szerkesztette: hedzsooo 2010. 08. 21. 21:51 -kor
Elküldve: 2010. 08. 22. 07:10
Idézet: hedzsooo - Dátum: 2010. 08. 21. 21:51
...Ize, nem teljesen ide tartozik, de ha mar ilyen jatekkal kapcsolatos futtatasi hibarol irosgattunk picit, akkor nekem is lenne 1 kerdesem, hatha arra tudja vki a valaszt !
Nekem a laptopom csinalja azt 1 ideje, h nem inditja el a rarakott jatekokat, ill. ha tobbszor kattintok a parancsikonra, akkor elindulnak a jatekok, DE a proci 100%-on prog majdnem...feladatkezeloben lattam,h vmi elindul, ha leallitom tudok jatszani, a jatek nem szakad meg es minden normalis is utana. Viszont allandoan hasznalnom kell most a feladatkezelot e-miatt a hiba, v. vmi miatt. Vkinek otlete, h mi okozhatja ezt ???

lehet hogy egy kisebb vírus, de ez csak tipp
Elküldve: 2010. 08. 22. 09:40
Idézet: hedzsooo - Dátum: 2010. 08. 21. 20:51

Nálam régen volt ilyen hiba, hogy nem indultak el a játékok, ráadásul fel sem rakta őket rendesen(GTA 3-ból 30 MB-ot rakott fel xD), egy op.rendszer reinstall nálam megoldotta a problémát.