HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#201 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 10. 18:11

A TV tényleg alap, viszont egy sima TV-n is lehet next-gen konzollal játszani, a HDTV már csak extra. Bár a közeljövőben beszerzek magamnak egyet. A szüleim esténként állandóan azt nézik. Délután pedig tanulok, mint állat. Kép

#202 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 09. 10. 18:36

Én is HDTV-re hajtok.... de drágák... FÉLMILLIÓ...hihhhetetlen. baszki mégis csak egy TV.
De jó lenne egy faintossat kifogni occsóért :ĐKép
Kép
Kép
Kép

#203 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 10. 18:42

nekem csak plazma tv-m van, eléggé kéne egy HDTV .... talán ha már télleg lesz sok pénzem megengedem magamnak ... de akkor most go ps3 :Đ

#204 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 10. 19:51

Idézet

nekem csak plazma tv-m van, eléggé kéne egy HDTV .... talán ha már télleg lesz sok pénzem megengedem magamnak ... de akkor most go ps3 :Đ

Én úgy tervezem, hogy egyszerre lesz meg az X360 és a HDTV. A szüleimmel már beszélte, úgyhogy karácsonyra meg is van a konzol, előtte epdig megveszem a TV-t.

#205 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 19:55

Idézet

Én úgy tervezem, hogy egyszerre lesz meg az X360 és a HDTV. A szüleimmel már beszélte, úgyhogy karácsonyra meg is van a konzol, előtte epdig megveszem a TV-t.
Jó neked :Đ
Egyébként én azért nem kapok HDTV-t,mert már van igyis egy hatalmas plazma TV-k,meg még énis kaptam egyet... Konzolt azaz PS3-t viszont kapok. XBOX360 pasz milesz belöle ... Lehet azt ugy fogom megvenni,hogy fele pénzt havero mfizeti felét én és mind a 2-n toljuk..hm... ez kira ötlet :-D

#206 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 10. 19:58

Idézet

Idézet

Jó neked :Đ
Egyébként én azért nem kapok HDTV-t,mert már van igyis egy hatalmas plazma TV-k,meg még énis kaptam egyet... Konzolt azaz PS3-t viszont kapok. XBOX360 pasz milesz belöle ... Lehet azt ugy fogom megvenni,hogy fele pénzt havero mfizeti felét én és mind a 2-n toljuk..hm... ez kira ötlet :-D
Mindkét konzolt meg akarod vásárolni?! Ez aztán merész terv. Na mondjuk, haverom most akarja nekem eladni a PS2 konzolját 25000 Ft-ért. Majd még meggondolom.

#207 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 20:54

Idézet

Idézet

a legfrisebb felmeresek szerint az emberek nagy resze 2 konzolt fog vasarolni maganak a nextgenekbol. x360 + Wii. az ok pedig h a ketto ara egyutt lesz kb annyi mint egy ps3. amugy tenyleg el van szallva a ps3 ara. a vicc pedig h a sony most nagyon nagy szarban van, 28 milliard yen-t kell kifizetnie az allamnak ado elmaradas formajaban, es a ps3-tol varjak a helyrejoveteluket. azert nem szeretnem ha barmi bajuk lenne :Đ

Szerintem badarság ez a 2konzol a ps3 helyett dolog, és pusztán elméleti síkú, mivel az oké hogy vesz az ember 2konzolt 1árán, nade 2platformra vesz játékokat, meg 2 HDTVt is vesz? ugyanmár
a felmeres az nem elmeleti siku.. a felmeres arrol szol h megkerdeznek embereket akik elmondjak a velemenyuket..
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#208 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 11. 06:53

Ki mit ért HDTV alatt??? A full HD-t? 1920*1080??? Egy ilyen felbontású TV azért még csillagászati áron van ugyebár... Viszont amik 1024*768, 1024*1024, 1366*768 fizikai pixellel rendelkeznek, azok is fel vannak készítve a 1080i (1920*1080) vételére, csak ha jól tudom HD-tuner kell majd hozzá, nem? Valaki fogalmazza már meg ezt :Đ ha tévedek...
Kép
Kép
Kép

#209 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 13:11

Idézet

Mindkét konzolt meg akarod vásárolni?! Ez aztán merész terv. Na mondjuk, haverom most akarja nekem eladni a PS2 konzolját 25000 Ft-ért. Majd még meggondolom.
Öööö asszem igen,vagyis a PS3-t 100% hogy megveszem minden áron,de a xbox360 viszont nem 100%,ez havertol is függ,hogy beleadja e a fele pénzt,ha igen akkor elvan döntve.

#210 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 20:20

Most néztem meg egy ,,antiPS-es videót a neten. Most mindenki fikázza a Sony-t, de kiváncsi vagyok, majd 1-2 év múlva amikor PS3-ra megjelennek az ütősebb cuccok akkor majd kinek lesz nagy a szája. Érdekel majd ki nevet a végén...Kép
Xbox 360 tulaj lettem.

#211 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 20:26

Ütöm a fejét a falba aki fikázza a sonyt.SONY egy jo cég,egy csomo cuccom szinte SONY-ból van és semmi über baja nincs,nagyon is jól megy minden. Viszont a SAMSUNG is nagyon jó cuccokat gyárt,csak több cég más cuccbol csinál jobbat,pl a sony lehet hogy nem gyárt tul jo videokamerákat,de a samsung viszont igen,szoval a SAMSUNG-t is lehet mijé fikázni,nem csak a SONY-t ! KépKép

#212 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 20:34

Pedig most sajna ez megy. Mostanában divatba jött a Sony gyűlölés. Nem csak itthon hanem külföldön is. pedig nem tudom mit vétett szegény Sony a játékosoknak.
Xbox 360 tulaj lettem.

#213 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 20:41

Idézet

Pedig most sajna ez megy. Mostanában divatba jött a Sony gyűlölés. Nem csak itthon hanem külföldön is. pedig nem tudom mit vétett szegény Sony a játékosoknak.
Nah látod,erre a sony gyülöléses dologra énsem jöttem még rá,de én állok terpeszben a sony mellé. Talán azért gyülölték meg mert sokat kérnek a cuccokért,mert ugye a PS3 ára is eléggé ütös lesz,és elsöre a PS2 ára sem volt elég kicsike ... Talán ezért IS....

#214 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 21:31

Idézet

Nah látod,erre a sony gyülöléses dologra énsem jöttem még rá,de én állok terpeszben a sony mellé. Talán azért gyülölték meg mert sokat kérnek a cuccokért,mert ugye a PS3 ára is eléggé ütös lesz,és elsöre a PS2 ára sem volt elég kicsike ... Talán ezért IS....
Vagy mondjuk a nagy ingame videóknak beállított renderekről ne is beszéljünk. Meg mondjuk a mellédumálás is megvan (mondjuk mindenütt). De most épp nem úgy megy nekik a szekér, ahogy kéne, szal most őket kell szidni. Régebben MS gyűlölés volt, az azóta alábbhagyott szerencsére.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#215 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 12. 09:50

nem tom h mér utálják a sony-t.sztem ök a legjobbak konzoltéren.talán csak azok utálják akik nem sony konzollal rendelkeznek.és vvédika saját gépeiket.vagy vmi ilyesmi:)de én sztem azért nem fajult el a dolog nagyon.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#216 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 12. 10:43

Idézet

Most néztem meg egy ,,antiPS-es videót a neten. Most mindenki fikázza a Sony-t, de kiváncsi vagyok, majd 1-2 év múlva amikor PS3-ra megjelennek az ütősebb cuccok akkor majd kinek lesz nagy a szája. Érdekel majd ki nevet a végén...Kép
Mien ütősebb cuccok?Van vagy 2 cím ami csak PS3 exlúzív de annyi még a Nintendo DS-nek is van.Ami jó lesz az jön 360-ra is!!!És per pillanat a Sony-t nagyon sokan utálják!Én alapból nem bírom!
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#217 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 12. 12:10

Én Sony-t szerettem volna. De hiába. Most Microsoftot veszek, de még bízom a japókban. Lehet naív vagyok, de én megadom nekik a lehetőséget (és magamnak is) hogy akkor alkossak a gépekről véleményt, mikor látom hogy mit tudnak. Előre elkapálni, vagy épp magasztalni felesleges.
Kép
Kép
Kép

#218 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 12. 13:56

uggyaann már!!!!milyen ds???ps3-ra nem egy pár hanem több millio exkluziv cim jön.ds-re jön meg még egy két zelda stbKép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#219 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 12. 13:57

Idézet

Én Sony-t szerettem volna. De hiába. Most Microsoftot veszek, de még bízom a japókban. Lehet naív vagyok, de én megadom nekik a lehetőséget (és magamnak is) hogy akkor alkossak a gépekről véleményt, mikor látom hogy mit tudnak. Előre elkapálni, vagy épp magasztalni felesleges.
jahh én asony utána microsoftot birom a legjobban!!anintendo meg vhol legalulKép

#220 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 12. 14:07

Idézet

Idézet

jahh én asony utána microsoftot birom a legjobban!!anintendo meg vhol legalulKép
joh nem mondom wii rohattul bejön!!ha nem emelkedik az ára be is szerzeke eggyet mert arrra jönnek rendes játékok is.nem csak nintendo reinkarnáciok.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.