HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#2901 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 21. 09:46

Idézet

Idézet

Érdekesség ezekszerint 2012-ben az új PS is várható nem csak a box?
Nemhiszem,minek jönne?Akkor mégtöbbet bukik a sony a ps3-on...
Úgy tudom mostmár profitot termel ha keveset is és így is lenne még simán 3 éve hozni a profitot egyedül PS4 mellett szerintem megintt lenne még 3 éve simán (ahogy PS2-t elnézzük) és gondolom én nem akara megintt lemeradni évekkel a box mellett , mert azért gondolom én az új box azért PS3 nál többet fog tudni.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#2902 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 21. 09:50

Idézet

... gondolom én nem akara megintt lemeradni évekkel a box mellett , mert azért gondolom én az új box azért PS3 nál többet fog tudni.
Szerintem sem engedheti meg még egyszer hogy évekkel lemaradjon a Xbox mögött. Pláne, mivel az elég egyértelmű, hogy az új box többet fog tudni mint a PS3. (mivel a 360 sem marad el tőle)
2012 reálisnak is tűnik. 3 év simán van még ebben a generációban. Sokkal több viszont már nem! 6-7 év elég egy generációnak.
Kép
Kép
Kép

#2903 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 10:06

Idézet

Idézet

... gondolom én nem akara megintt lemeradni évekkel a box mellett , mert azért gondolom én az új box azért PS3 nál többet fog tudni.
Szerintem sem engedheti meg még egyszer hogy évekkel lemaradjon a Xbox mögött. Pláne, mivel az elég egyértelmű, hogy az új box többet fog tudni mint a PS3. (mivel a 360 sem marad el tőle)
2012 reálisnak is tűnik. 3 év simán van még ebben a generációban. Sokkal több viszont már nem! 6-7 év elég egy generációnak.
Én csak két dologtól tartok egy kicsit
1- Megint új TV-t kell venni a konzolhoz (Azt ami képes 3D megjelenítésre dúpla színmélység stb jó drágák)
2- szemüvegben kell játszani (mert kényelmetlen és mert piszkosúl rontaná a szemet + társaságban nem jó móka )
gfdgsb432flodensjgfds

#2904 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 21. 10:10

Idézet

Idézet

Én csak két dologtól tartok egy kicsit
1- Megint új TV-t kell venni a konzolhoz (Azt ami képes 3D megjelenítésre dúpla színmélység stb jó drágák)
2- szemüvegben kell játszani (mert kényelmetlen és mert piszkosúl rontaná a szemet + társaságban nem jó móka )

Én a 3D-ség miatt simán vennék szemüveget. Persze nem olyan kék-piros félét, de mondjuk egy polarizált lencséjű az már más. :Đ Ahhoz persze lézerTV kéne, mert csak az tud eltérő polaritású képeket sugározni: ergo tényleg kicsit költséges mulatság lenne :-D
Kép
Kép
Kép

#2905 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 10:31

Idézet

Én a 3D-ség miatt simán vennék szemüveget. Persze nem olyan kék-piros félét, de mondjuk egy polarizált lencséjű az már más. :Đ Ahhoz persze lézerTV kéne, mert csak az tud eltérő polaritású képeket sugározni: ergo tényleg kicsit költséges mulatság lenne :-D
Jól hangzik ez a lézer technika és ha 2009ben megjelenik 2012-2013ban lehet megfizethető is lenne (de akkor is új TV...)
Azt nemtudom megtudják-e oldani, hogy ha szemüvegs megoldás lessz akkor a szemüvegesek is tudjanak játszani Kép Szemüveges vagyok és így elég kellemeteln lenne dönteni a kontraszt / 3D között attól függően melyik szemüveg van fentt Kép Egyébként szerintem köv. genben nem csak a vas lesz keményebb hanem lesz valami izgi újitás is hozzá. PL.: lehet hogy egy jobb webkamerából sokmindent kileht még hozni (azért remélem nemlesz minden konzol Wii mert nem akarok én ugrálni inkább fotelban egy sörrel kényelmesen elfekvősen játszós típus vagyok Kép )
gfdgsb432flodensjgfds

#2906 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 21. 10:40

Idézet

Idézet

Én a 3D-ség miatt simán vennék szemüveget. Persze nem olyan kék-piros félét, de mondjuk egy polarizált lencséjű az már más. :Đ Ahhoz persze lézerTV kéne, mert csak az tud eltérő polaritású képeket sugározni: ergo tényleg kicsit költséges mulatság lenne :)
Jól hangzik ez a lézer technika és ha 2009ben megjelenik 2012-2013ban lehet megfizethető is lenne (de akkor is új TV...)
Azt nemtudom megtudják-e oldani, hogy ha szemüvegs megoldás lessz akkor a szemüvegesek is tudjanak játszani Kép Szemüveges vagyok és így elég kellemeteln lenne dönteni a kontraszt / 3D között attól függően melyik szemüveg van fentt Kép
No akkor adj hozzá még 350.000 Ft-ot és műttesd is meg a szemedet, hogy jó láss! :-D A játékokért mindent! :) Meg a TV, meg a konzol, meg a 3D technológia....ozt lehet a konzol generációváltása 7-800.000 Ft is lesz, ha élvezni akarod :)
Kép
Kép
Kép

#2907 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 21. 10:52

Mindent a konzolokért ez jó :Đ

#2908 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:01

Idézet

Idézet

Idézet

Én a 3D-ség miatt simán vennék szemüveget. Persze nem olyan kék-piros félét, de mondjuk egy polarizált lencséjű az már más. :Đ Ahhoz persze lézerTV kéne, mert csak az tud eltérő polaritású képeket sugározni: ergo tényleg kicsit költséges mulatság lenne :)
Azt nemtudom megtudják-e oldani, hogy ha szemüvegs megoldás lessz akkor a szemüvegesek is tudjanak játszani Kép Szemüveges vagyok és így elég kellemeteln lenne dönteni a kontraszt / 3D között attól függően melyik szemüveg van fentt Kép
No akkor adj hozzá még 350.000 Ft-ot és műttesd is meg a szemedet, hogy jó láss! :-D A játékokért mindent! :) Meg a TV, meg a konzol, meg a 3D technológia....ozt lehet a konzol generációváltása 7-800.000 Ft is lesz, ha élvezni akarod :)
Tegnap láttam auchanban LG tv-t aminek 3D-s képe volt.:)Bár nemtudom h a sima tv adást is 3D-be lehet-e rajta nézni(nemhiszem),de király volt.:)Az árát nemláttam kitéve,de nem lehet olcsó. am honnan veszitek hogy az új konzolokhoz már 3D-s tv kell?Ez egyáltalán nem biztos.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#2909 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:04

Idézet

Tegnap láttam auchanban LG tv-t aminek 3D-s képe volt.:)Bár nemtudom h a sima tv adást is 3D-be lehet-e rajta nézni(nemhiszem),de király volt.:)Az árát nemláttam kitéve,de nem lehet olcsó. am honnan veszitek hogy az új konzolokhoz már 3D-s tv kell?Ez egyáltalán nem biztos.
Senki nem mondta hogy "biztos". Csak egy kellően innovatív újdonság lenne.
Kép
Kép
Kép

#2910 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:07

Idézet

Nem merték kitenni az árátKép Ki tudja mi lesz itt 2012ben... Addig lehet, hogy még újabb technológiát is kifejlesztenek, és a 3Ds tvket olyan áron szórják mint az lcd-ket. Ha ez az iparág is olyan gyorsan fejlődik, mint a számítástechnika akármi lehet még. 3 év az sok idő...

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2911 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:11

Idézet

Idézet

Nem merték kitenni az árátKép Ki tudja mi lesz itt 2012ben... Addig lehet, hogy még újabb technológiát is kifejlesztenek, és a 3Ds tvket olyan áron szórják mint az lcd-ket. Ha ez az iparág is olyan gyorsan fejlődik, mint a számítástechnika akármi lehet még. 3 év az sok idő...
Mondjuk a képe kicsit zavaró volt.Lehet h csak hozzá kell szokni a szemnek,nemtudom de pl a szinei se voltak nagyon HD-sek.Igaz ilyet még csak az LG-nél láttam tehát nagyon kezdetleges technológia lehet.De majd idővel........
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#2912 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:18

Idézet

Idézet

Idézet

Mondjuk a képe kicsit zavaró volt.Lehet h csak hozzá kell szokni a szemnek,nemtudom de pl a szinei se voltak nagyon HD-sek.Igaz ilyet még csak az LG-nél láttam tehát nagyon kezdetleges technológia lehet.De majd idővel........
Képzeljétek el, mi lesz majd ha nagyon elterjedt lesz a technológia... Barátok közt 3DKép.... El bírnék viselni jópár műsort 3D-ben, mondjuk boxot, szemből mutatják a csávót,és a keze közeledik feléd, az nagyon durva lehet...Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2913 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:21

Idézet

Idézet

Képzeljétek el, mi lesz majd ha nagyon elterjedt lesz a technológia... Barátok közt 3DKép.... El bírnék viselni jópár műsort 3D-ben, mondjuk boxot, szemből mutatják a csávót,és a keze közeledik feléd, az nagyon durva lehet...Kép
Képzelj el egy DeadSpace-t 3D-ben! Gatyád fosnád tele, asszem! Kép
Kép
Kép
Kép

#2914 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:21

Idézet

Idézet

dead space egy szépnagy TV-n HD minőségben huhaKép
gfdgsb432flodensjgfds

#2915 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:30

Idézet

Idézet

Szerintem semmi ijesztő nincs benne, egyszer ijedtem meg amikor a gondolával ész jó gyorsan és egyszercsak ott a hulla a plafonon felfüggesztve, 3D-ben nagyobb hatása lenne de össze biztos nem sz@rnám magamKép

#2916 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:35

Idézet

Idézet

Adj rá még 1 évet, mert a világválságból kb 1 év mire kikecmereg az emberiség, ebbeen az egy évben a felesztések sem leszneok olyan intenzívek, inkább a gazdaság megerősödése lesz a cél, nem a 3D technológia fejlesztése.Kép

#2917 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 21. 13:22

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem semmi ijesztő nincs benne, egyszer ijedtem meg amikor a gondolával ész jó gyorsan és egyszercsak ott a hulla a plafonon felfüggesztve, 3D-ben nagyobb hatása lenne de össze biztos nem sz@rnám magamKép
Hát akkor te egy nagyon kemény csávó lehetsz! Én 4.5-ször játszottam ki, s még utoljára is tudtam rajta parázni.
Kép
Kép
Kép

#2918 Felhasználó inaktív   ZERO88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 15:48

Én most nem akarok kötekedni de hogyan lehet egy játéktól meg ijedni? Nekem még sohasem jutott eszembe egy játéknál sem hogy ez menyire félelmetes!Kép

#2919 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 16:01

Idézet

Én most nem akarok kötekedni de hogyan lehet egy játéktól meg ijedni? Nekem még sohasem jutott eszembe egy játéknál sem hogy ez menyire félelmetes!Kép
Nem tudsz úgy elmerülni egy játékban énis mikor játszok és átjön a játék hangulata nagyon betudok parázni és ez jóóóó Kép.
gfdgsb432flodensjgfds

#2920 Felhasználó inaktív   ZERO88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 16:06

Én bele tudom élni magam a játékokba! De videójátéktoll parázni az kicsit beteges! Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.