HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3241 Felhasználó inaktív   ziza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 15. 18:48

sziasztok lene 1 kérdesem a wii vel kapcsolatban ........
a wii jostyc ra kompabilitis ???
nagyon kérem hogy valaki segitsen

#3242 Felhasználó inaktív   pyro 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 15. 19:08

Idézet

sziasztok lene 1 kérdesem a wii vel kapcsolatban ........
a wii  jostyc ra kompabilitis ???
nagyon kérem hogy valaki segitsen
Nincs wii-m de sztem nem. Ha tévednék akk javítsatok ki Kép

#3243 Felhasználó inaktív   ziza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 08:33

sziasztok lenne 1 kérdésem .........
szerintetek mért csak wii re jönek ki horror jatekok és a két nagy konzolra nem (ps3,xbox360) ????
szeretném ha valaki valasszolna mert én nem nagyon vágom

#3244 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 08:39

Idézet

szerintetek mért csak wii re jönek ki horror jatekok és a két nagy konzolra nem (ps3,xbox360) ????
má'hogy ne jönne a többi konzolra?pl: Dead Space, Resident Evil 5, és még sokan mások vannak PS3on és boxon.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3245 Felhasználó inaktív   ziza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 09:17

ugy értem hogy tömör horor és nagyon belehet ijedni töle pl teh calling vagy resident evil archives ezek wii re jönek ki nem értem hogy mért nem lehet átportolni legaláb pc re vagy ps3 rom ra vagy boxra mert ezek nagy játékok lesznek és szerintem van anyi pénze a sony nak vagy microsfot nak hogy csináljon pl egy átok játékot szerintetek????

#3246 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 09:20

Idézet

Hát figyelj vannak azért jó horror játékok pl.: Dead Space, Resident Evil 5, Siren: Blood Corse, FEAR 1-2 stb...
Wii-re azért jön több mivel pl. a Resident Evileknek a már megjelent változatát ujra feldolgozzák Wii-re.pl.: Resident Evil Imbrella Chronicles(elfogadnám PS3-ra):Đ

#3247 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 09:22

Idézet

Nekem van mindhárom gépem.A playstation 3 a legjobb szerintem.De arra venni kell a játokot az annyira nem fasza azért.Az Xbox360 ugyebzár itt már vannak lehetőségek.:Đ A wii-nél is van.De a wii csak akkor jó ha sokan vagytok.A Super Mario Galaxy felejthetetlen élmény az biztos.A Playstation 3 zseniális alkotása a Demon's Souls amit csak néhány helyen lehet kapni sajnos mert európában még nem jelent meg.Emiatt a játék miatt kell aztmondanom PS3 forever!!!!!!
Látod az Xbox meg a Wii csak az ingyen játék miatt jó(veszik)... Grafikai szempontból mit tudnál mondani arra is kiváncsi lennék...Kép

#3248 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 09:25

Azért a Resi 5-öt kis túlzással lehet csak horrornak nevezni Kép Viszont a Dead Space és... többet nem igazán tok. Talán a FEAR...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#3249 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 10:11

Idézet

Azért a Resi 5-öt kis túlzással lehet csak horrornak nevezni Kép Viszont a Dead Space és... többet nem igazán tok. Talán a FEAR...
Há sajnos ja. A régiek még fosatosak voltak, de én a 4-nél is csak a laborban paráztam...

#3250 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 10:45

Idézet

Idézet

Nekem van mindhárom gépem.A playstation 3 a legjobb szerintem.De arra venni kell a játokot az annyira nem fasza azért.Az Xbox360 ugyebzár itt már vannak lehetőségek.:Đ A wii-nél is van.De a wii csak akkor jó ha sokan vagytok.A Super Mario Galaxy felejthetetlen élmény az biztos.A Playstation 3 zseniális alkotása a Demon's Souls amit csak néhány helyen lehet kapni sajnos mert európában még nem jelent meg.Emiatt a játék miatt kell aztmondanom PS3 forever!!!!!!
Látod az Xbox meg a Wii csak az ingyen játék miatt jó(veszik)... Grafikai szempontból mit tudnál mondani arra is kiváncsi lennék...Kép
K*rvára nem az ingyen játékért veszik hanem a jó játékok miatt...meg mert kényelmesebb a kontrollere.És az Xbox videókártyája erősebb úgyhogy erről ennyit.Ennyi erővel ps3-at csak a blu-ray miatt veszik,h filmet nézzenek rajta :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3251 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 11:31

Idézet

Idézet

Idézet

K*rvára nem az ingyen játékért veszik hanem a jó játékok miatt...meg mert kényelmesebb a kontrollere.És az Xbox videókártyája erősebb úgyhogy erről ennyit.Ennyi erővel ps3-at csak a blu-ray miatt veszik,h filmet nézzenek rajta :-D
egyrészt, másrészt a boxnak is van grafja. pl. az assassins creed szebb boxon mint ps3-on.
ill. akármennyire is fikázzák a boxot, h ígymegúgy szarabb, többen veszik mint a ps3-at, mivel
kiszürték a hibáit. és az emberek 90%-át nem érdekli a blu-ray, még nem is terjedt el, az csak 8,5 év múlva lesz divat, és akkómá lesz ( egy hibátlan) xbox720(v mi a f.szom) és az is olcsóbb lesz mint a ps3.
tschüssKép
Kép
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3252 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 11:40

Idézet

egyrészt, másrészt a boxnak is van grafja. pl. az assassins creed szebb boxon mint ps3-on.
ill. akármennyire is fikázzák a boxot, h ígymegúgy szarabb, többen veszik mint a ps3-at, mivel
kiszürték a hibáit. és az emberek 90%-át nem érdekli a blu-ray, még nem is terjedt el, az csak 8,5 év múlva lesz divat, és akkómá lesz ( egy hibátlan) xbox720(v mi a f.szom) és az is olcsóbb lesz mint a ps3.
tschüssKép
Kép
azé marhaságokat ne beszéljünk mán^^
90%? ezt honnan vetted? a dvd is nehezen indult be...és nézd meg hol tart most... 8,5 év? ez mögött komoly matematikai számitás állhat...
szted x-év múlva amikor már egy ps3at annyiér veszel mint ma egy ps2-t(kis túlzás de azé ez is kell)...olcsóbban fogják kiadni az új box-ot? amúgymeg akkor dobja ki a sony a ps4-et is...

#3253 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 11:57

Idézet

K*rvára nem az ingyen játékért veszik hanem a jó játékok miatt...meg mert kényelmesebb a kontrollere.És az Xbox videókártyája erősebb úgyhogy erről ennyit.Ennyi erővel ps3-at csak a blu-ray miatt veszik,h filmet nézzenek rajta :Đ
De a PS-nek nagyobb a procija ami besegit a vidikarinak...
Másik gyerek: Azért kérdezem attól akinek mind a 3 megvan, hogy a grafika meiken szebb...

#3254 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 12:20

Idézet

Idézet

tschüssKép
Kép
azé marhaságokat ne beszéljünk mán^^
90%? ezt honnan vetted? a dvd is nehezen indult be...és nézd meg hol tart most... 8,5 év? ez mögött komoly matematikai számitás állhat...
szted x-év múlva amikor már egy ps3at annyiér veszel mint ma egy ps2-t(kis túlzás de azé ez is kell)...olcsóbban fogják kiadni az új box-ot? amúgymeg akkor dobja ki a sony a ps4-et is...
igazad van, nem fogalmaztam világosan.
a 90%ot innen vettem( máshol is van hasonló cikk, de most ezt találtam):
http://www.gamechann...nfelekdemiertis

pont ezt akarom mondani, h ez is nehezen indul be, kárcsak a dvd, vagyis ezér még nem feltétlenül szükséges.. arról nem is beszélve, hogy a HD-DVD elbukta a harcot.a technika gyorsan fejlődik, szal lehet h pár év múlva jön 1 újabb, jobb fejlesztés. a 8,5 év annyit tesz, hogy később(5-6-7-8-9 év).
az új box olcsóbb lesz mint a mostani PS3as ár.
a ps4 nem fog egy időben megjelenni az újboxal. a ps3at kb. 10 évre tervezték, míg a boxot 5-6-7 évre.
term, ha kijön a box a ps4 is hamarabb jön, de több mint valószínű, h 1-2 évvel később.( ez pedig ma nagy előny)
további szép napotKép
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3255 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 12:40

Az uj Dragon Quest DS-re egy het alatt majdnem 2,5 millio eladas,csak Japanban.Mi meg itt vitatjuk,hogy mikor jon ki az uj konzol generacioKépGigaLoL.
Az MS nem fogja tudni ugyanazt a trukkot megcsinalni megint,amit a 360-al megcsinalt.Nem kicsit buktak a gepen,es mire elkezdett volna termelni jott a hatalmas bukas a valsag miatt.Ketlem,hogy a reszvenyesek belemennek meg egy ilyen elozesi akcioba.Szerintem nem lesz itt uj konzol jopar evig,max frissitett kiadasai ugyanannak.

#3256 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 18:49

Sziasztok!
A Sony szerintem elrontotta a PS3 hardverését! Inkább a drága BD meghajtó helyett raktak volna a gépbe egy ízmosabb GPU-t, és több memóriát! Itt rontotta el a Sony!
Vagy hagyták volna így az egészet, ahogy van, csak 1 helyen módosítottak volna! A GPU és a közte levő memória kommunikációja lehetett volna gyorsabb, a jelenlegi 128 bit helyett 256 bites! Akkor legyőzhette volna a X360-at, de így semmiképp!
Hiába papíron erősebb a PS3, de a gyakorlatban az X360, sokkal szebb és jobb grafikát állít elő! Pl: Xbox 360-on minden 1080p-ben megy, addig PS3-mon minden 720p-ben megy! Gyenge az RSX, sajnos!
Én eddig a Sony oltárán éltem, de mától átváltok az XBOX felé!
Szerintem a konzolháborút érdemben az Xbox 360 nyerte, a Sonyt megalázva, de ehhez a győzelemhez az MS mindenféle etikailag megkérdőjelezhető praktikát bevetett!

#3257 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 19:11

Idézet

Sziasztok!
A Sony szerintem elrontotta a PS3 hardverését! Inkább a drága BD meghajtó helyett raktak volna a gépbe egy ízmosabb GPU-t, és több memóriát! Itt rontotta el a Sony!
Vagy hagyták volna így az egészet, ahogy van, csak 1 helyen módosítottak volna! A GPU és a közte levő memória kommunikációja lehetett volna gyorsabb, a jelenlegi 128 bit helyett 256 bites! Akkor legyőzhette volna a X360-at, de így semmiképp!
Hiába papíron erősebb a PS3, de a gyakorlatban az X360, sokkal szebb és jobb grafikát állít elő! Pl: Xbox 360-on minden 1080p-ben megy, addig PS3-mon minden 720p-ben megy! Gyenge az RSX, sajnos!
Szerintem a konzolháborút érdemben az Xbox 360 nyerte, a Sonyt megalázva, de ehhez a győzelemhez az MS mindenféle etikailag megkérdőjelezhető praktikát bevetett!
Te most vicceltél,vagy komolyan megvédted az Xboxot? :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3258 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 18. 19:20

Idézet

Sziasztok!
akkor mostantól nem PSfanboy hanem XBOXfanboy leszelKépKép

#3259 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 19. 13:20

Idézet

Xbox 360-on minden 1080p-ben megy, addig PS3-mon minden 720p-ben megy!
Ez nemigyvan!Kép Nemtom mien PSfanboy lehetsz...Kép

#3260 Felhasználó inaktív   razoring 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 19. 13:24

Idézet

Idézet

Xbox 360-on minden 1080p-ben megy, addig PS3-mon minden 720p-ben megy!
Ez nemigyvan!Kép Nemtom mien PSfanboy lehetsz...Kép
Ehez csak annyit, hogy mindkét gép 1080p-ben viszi a játékokat csak a PS alapból lenyomja a játékot 720P-re ha a játék nem támogatja a FULL 1080p-t a box-al ellentétben ami hagyja 1080p-ben a játékot akkor is ha az 720P-re van optimizálva és ilyenkor lehetnek grafikai bugok!Szval azt a játékot ami 720P-t preferálja ne erőltessük 1080P-be ilyenkor boxon lejebb kell venni a felbontást 720P-re ha nemakarunk ilyen grafikai bugokat...PS ezt alapból beállítja ennyi...

Lásd: Resident Evil 5!

UI:Tudom hogy ez már a 2. üzenetnek számít de nembírom ha valaki faszságokat ír...

"Xbox 360-on minden 1080p-ben megy, addig PS3-mon minden 720p-ben megy!"

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.