HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3471 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 16:39

Idézet

Idézet

Idézet

Régebb óta, mint te.
Szerinted neked szólt a kérdés?Kép
2007 december és nem kéne beszólogatni.
Amúgy tudom ki az a Biolencse és a történteket is ismerem de így hogy IB még nem hallottam.
Szerinted beszóltamKép ne viccelj márKép

Aramisz: honnan tudhattam volna, h beírta a bemutatkozásába?
ám mindegy píszKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3472 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 16:40

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Régebb óta, mint te.
Szerinted neked szólt a kérdés?Kép
2007 december és nem kéne beszólogatni.
Amúgy tudom ki az a Biolencse és a történteket is ismerem de így hogy IB még nem hallottam.
Szerinted beszóltamKép ne viccelj márKép

Aramisz: honnan tudhattam volna, h beírta a bemutatkozásába?
ám mindegy píszKép
Nem nekem, hanem Aramisznak!Kép

#3473 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 30. 18:46

Idézet

Idézet

PS3 - BluRay...mindig ez a példálózás. Őszintén, akinek PS3-a van: Hány BluRay filmet néztél meg eddig? (természetesen csak az válaszoljon aki HDTV-n nézte, és minimum 5.1-es hangrendszerrel, mert eleve csak úgy van értelme, különben semmi)
Gondolom egy-két kölcsönzői film lehetett, de az sem tucatszámra, ugye?
szóval amíg vételre ilyen drágák a bluríy filmek addig ez a lehetőség a PS3-ban számomra NEM jelent előnyt.
A játékoknál is előny! Pl. itt van lassan a Rage. Boxra 2 dvd-n (valamint pc-re és mac-re is 2 korongot fogsz kapni) jelenik meg míg ps-nél csak 1 BluRay.

Nesze naked seci92 :Đ

http://computerandvi...e.php?id=220530

boxon 60fps, sztéjsönön meg 20-30 fps ????

előny a ps-nél....

bocsi aljas vagyok tudom....

Kép
Kép
Kép

#3474 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:51

Giga én nem értettem félre... Amugy az IB az Incredible Biolencse ha vkit érdekel.Kép
James ezt énsem tom miért van. Alant olvasható, hogy PS3 1 Blu-Ray disc, Xbox 360 4 DVD.

#3475 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:53

Idézet

Giga én nem értettem félre... Amugy az IB az Incredible Biolencse ha vkit érdekel.Kép
James ezt énsem tom miért van. Alant olvasható, hogy PS3 1 Blu-Ray disc, Xbox 360 4 DVD.
Azt hidtem az Xbox-ra gondoltál.De akkor se 3 hanem 4 mert SWBF2-nek 2x ment tönkre :Đ de ne folytassuk megint...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3476 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 20:04

Idézet

Idézet

Idézet

Azt hidtem az Xbox-ra gondoltál.De akkor se 3 hanem 4 mert SWBF2-nek 2x ment tönkre :Đ de ne folytassuk megint...
Nekem te ne dirigáj!Kép
Beszóttá?! Kép tényleg ne offoljunk már.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3477 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 09:32

Idézet

Idézet

Idézet

PS3 - BluRay...mindig ez a példálózás. Őszintén, akinek PS3-a van: Hány BluRay filmet néztél meg eddig? (természetesen csak az válaszoljon aki HDTV-n nézte, és minimum 5.1-es hangrendszerrel, mert eleve csak úgy van értelme, különben semmi)
Gondolom egy-két kölcsönzői film lehetett, de az sem tucatszámra, ugye?
szóval amíg vételre ilyen drágák a bluríy filmek addig ez a lehetőség a PS3-ban számomra NEM jelent előnyt.
A játékoknál is előny! Pl. itt van lassan a Rage. Boxra 2 dvd-n (valamint pc-re és mac-re is 2 korongot fogsz kapni) jelenik meg míg ps-nél csak 1 BluRay.

előny a ps-nél....

Azt tudtuk hogy boxra könnyebb fejleszteni de remélhetőleg a hátralévő 1 évben kijavítják. Elvégre már járt ember a Holdon, ezért csaknem akkora probléma hogy egy erősebb platformból is hasonló sebességet kihozzanak.Kép

#3478 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 10:14

Sziasztok
az mit jelent ha a box JASPER alaplapos? Az XBOX arcade csomag az azoknak készult akik nem akarnak liveolni azert ilyen olcso?

#3479 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 31. 10:22

Idézet

Sziasztok
az mit jelent ha a box JASPER alaplapos? Az XBOX arcade csomag az azoknak készult akik nem akarnak liveolni azert ilyen olcso?
azt mondják h a Jasper alaplapos xbox-ok nem hibásodnak meg olyan könnyen.Én úgy tudom a jasper alaplap 45nm.

#3480 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 31. 10:41

De ez nem következtetés, hogy az első generácios konzolokat jobban összerakják hogy sokan megvegyék majd a későbbieket meg csak összedobják ez nem logikus ??
Mellesleg ha mindenki azt irja hogy mindkettő (a WII alig kerül szóba) jó akkor miért van még a topic nem ez a cime ?? PS VS box VS WII xD szóval felesleges azt irni mindkettő jobb mert ha pl valakinek ps-e van nem fogja mondani: a box jobb mint a ps .....KépKépKép

#3481 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 31. 20:43

Idézet

Idézet

előny a ps-nél....

ez nem ps képességeit tükrözi hanem a Rage fejlesztőiét...tessék itt egy cikk:

Az id Software magabiztos - tökéletes lesz az élmény.
Tegnap egy bizonyos hír viharként száguldott végig a net videojátékos berkeiben, habzó szájú fanboyokat mozgósítva a nextgen konzolháború frontjának mindkét oldali lövészárkaiból. Mi itt a PSC-n inkább nem is foglalkoztunk vele, mintegy előre tudva: ez a meccs messze nincs még lejátszva, a pánikkeltés meg nem a mi stílusunk... sokat mondjuk nem kellett várni, mára tisztázódott is a helyzet.

De miről is van szó?

Egy EDGE cikkről, mely az id Software új játékáról, a RAGE-ről szól. A RAGE elég problémás egy multiplatform program, hisz a hírek szerint az FPS guru Carmack és csapata elég sokat szív vele. Az egyik gépen nem tudják, hogy kéne elosztani a hatalmas adatmennyiséget a DVD9-ekre, a másikon meg nehezen tudják úgy optimalizálni a kódot, hogy tökéletesen fusson. (Mindkét sztoriról értekeztünk már mi is, használd bátran hírkeresőnket.)

De vissza a friss hisztihez: az EDGE cikkében arról panaszkodott John Carmack, hogy a game PC és X360 verziója már stabil 60fps-sel fut, a Playstation 3 kód azonban még nem hozza a kitűzött nívót - azaz kissé még rángat, mindössze 20-30fps-t produkálva. Na, erre a hírre hamar vérszemet kaptak az anti-PS3 hívők netszerte, teli szájjal óbégatva: látjátok, Playastation 3-on nem lesz olyan jó a játék a RAGE, mint a másik két platformon! A Sony gépének rajongói közül többen persze pánikolni kezdtek: akkor mi most egy gyengébb változatot kapunk?

Természetesen nem. Carmack saját Twitter blogjában gyorsan cáfolta a dolgot, félreértésként aposztrofálva az EDGE cikkben leírtakat.

"Biztosak vagyunk benne, hogy a RAGE minden platformon ugyanolyan komoly élményt nyújt majd a játékosoknak. A célunk az, hogy a RAGE az összes gépen 60 fps sebességet produkáljon, mindenféle framerate esés nélkül. Jelenleg ezen dolgozik a csapat, és tudjuk, hogy el fogjuk érni, amit elterveztünk."

Ennyi, köszönjük a halakat. A RAGE pontos megjelenése még nincs kihirdetve: források 2010-et vizionálnak, valószínűleg az év második felében valamikor.

#3482 Felhasználó inaktív   konzolboy87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:10

Jasper alaplapról beszéltem egyik konzolcég tulajdonosával, amióta kijött több 100 gépet adtak el és 1e-t se hoztak nekik vissza 3leddel... Úgy néz ki végre valahára megoldotta Microsoft a 3LED problémát :Đ

#3483 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:12

Idézet

Idézet

Tegnap egy bizonyos hír viharként száguldott végig a net videojátékos berkeiben, habzó szájú fanboyokat mozgósítva a nextgen konzolháború frontjának mindkét oldali lövészárkaiból. Mi itt a PSC-n inkább nem is foglalkoztunk vele, mintegy előre tudva: ez a meccs messze nincs még lejátszva, a pánikkeltés meg nem a mi stílusunk... sokat mondjuk nem kellett várni, mára tisztázódott is a helyzet.

De miről is van szó?

Egy EDGE cikkről, mely az id Software új játékáról, a RAGE-ről szól. A RAGE elég problémás egy multiplatform program, hisz a hírek szerint az FPS guru Carmack és csapata elég sokat szív vele. Az egyik gépen nem tudják, hogy kéne elosztani a hatalmas adatmennyiséget a DVD9-ekre, a másikon meg nehezen tudják úgy optimalizálni a kódot, hogy tökéletesen fusson. (Mindkét sztoriról értekeztünk már mi is, használd bátran hírkeresőnket.)

De vissza a friss hisztihez: az EDGE cikkében arról panaszkodott John Carmack, hogy a game PC és X360 verziója már stabil 60fps-sel fut, a Playstation 3 kód azonban még nem hozza a kitűzött nívót - azaz kissé még rángat, mindössze 20-30fps-t produkálva. Na, erre a hírre hamar vérszemet kaptak az anti-PS3 hívők netszerte, teli szájjal óbégatva: látjátok, Playastation 3-on nem lesz olyan jó a játék a RAGE, mint a másik két platformon! A Sony gépének rajongói közül többen persze pánikolni kezdtek: akkor mi most egy gyengébb változatot kapunk?

Természetesen nem. Carmack saját Twitter blogjában gyorsan cáfolta a dolgot, félreértésként aposztrofálva az EDGE cikkben leírtakat.

"Biztosak vagyunk benne, hogy a RAGE minden platformon ugyanolyan komoly élményt nyújt majd a játékosoknak. A célunk az, hogy a RAGE az összes gépen 60 fps sebességet produkáljon, mindenféle framerate esés nélkül. Jelenleg ezen dolgozik a csapat, és tudjuk, hogy el fogjuk érni, amit elterveztünk."

Ennyi, köszönjük a halakat. A RAGE pontos megjelenése még nincs kihirdetve: források 2010-et vizionálnak, valószínűleg az év második felében valamikor.

most nem szemétkedni akarok , de sztem írd oda a forrást mert félreértések lehetnek.

#3484 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:16

Idézet

Idézet

előny a ps-nél....

De miről is van szó?

na csessze meg.. ezt küldtem be hírnek :-D

#3485 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:18

Idézet

Idézet

Idézet

most nem szemétkedni akarok , de sztem írd oda a forrást mert félreértések lehetnek.
most milyen félreértések? mondtam hogy itt egy cikk róla nyilván bemásoltam ( a playstation community-ről)...nem én írtam...a tartalma volt a lényeg... sőt még a cikk is hivatkozik más forrásokra akkor most...
van aki félreértette???

#3486 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

most milyen félreértések? mondtam hogy itt egy cikk róla nyilván bemásoltam ( a playstation community-ről)...nem én írtam...a tartalma volt a lényeg... sőt még a cikk is hivatkozik más forrásokra akkor most...
van aki félreértette???
jó csak ugye ("Minden jog fentartva") ha már vmit bemásoltál akk oda kell hírni honnanKép.Na mind1.

#3487 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jó csak ugye ("Minden jog fentartva") ha már vmit bemásoltál akk oda kell hírni honnanKép.Na mind1.
előbb még félreértésekről volt szó nem szerzői jogokról most akkor mi nem tetszik rajta?
A PLAYSTATION COMMUNITY NEVŰ MAGYAR OLDALRÓL MÁSOLTAM BE A CIKKET BOCSÁNAT HA NEM EGYÉRTELMŰ de szerintem sokan ismerik az oldal, valszeg te is és tudják melyik cikk ez...

#3488 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jó csak ugye ("Minden jog fentartva")  ha már vmit bemásoltál akk oda kell hírni honnanKép.Na mind1.
előbb még félreértésekről volt szó nem szerzői jogokról most akkor mi nem tetszik rajta?
A PLAYSTATION COMMUNITY NEVŰ MAGYAR OLDALRÓL MÁSOLTAM BE A CIKKET BOCSÁNAT HA NEM EGYÉRTELMŰ de szerintem sokan ismerik az oldal, valszeg te is és tudják melyik cikk ez...
Ha már itt tartunk, a cikkben szerepel egy mondat, melynek felét idézem. "Mi itt a PSC-n ... " Ennyi. Ki értené félre? Moloj nem azt mondta, hogy írt egy cikket, hanem, hogy bemásol egy cikket.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3489 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 02. 10:21

X36O A LEGJOBB KépKépKépKép

#3490 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 11:50

Idézet

X36O A LEGJOBB KépKépKépKép
Az ilyenek hianyoznak ide!KépEs megis mert jobb?

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.