HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3571 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:44

Idézet

Idézet

Idézet

Nem sokára jön az Xbox 720 kb 3-4 év , míg kb a PS 4 8-9 év.
nem gondolod hogy a ps 4 8-9 év múlva kicsit elavult lesz?
miért lenne elavult? ha ugye ennyivel később jön mint a box pont hogy fejletebb lesz...
amúgy a ps3-at 10-évre tervezték meg szerintem box sem jön ilyen korán főleg hogy most jön a project anal meg ilyenek...
de ezt még mindig nem értem miért lesz a ps4 elavult...látnok barátunk elmondanád??
bár több helyen volt is hogy nem jön ps4Kép
nem hogy a ps4, de a 3 sem lesz elavult, mert mint írták 10 évre tervezték, vagyis ezért tettek bele pl blu-rayt, és még sok más dolgot, ami jobb mint a boxé. most még a f.sznak sem kell, de 10 év múlva alap lesz sztem. viszont a köv boxban ezek mind benne lesznek. ami max 5 év múlva jön.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3572 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nem hogy a ps4, de a 3 sem lesz elavult, mert mint írták 10 évre tervezték, vagyis ezért tettek bele pl blu-rayt, és még sok más dolgot, ami jobb mint a boxé. most még a f.sznak sem kell, de 10 év múlva alap lesz sztem. viszont a köv boxban ezek mind benne lesznek. ami max 5 év múlva jön.
a blu-ray nem valószínű hogy bekerülhet valaha is a boxba mivel a sony saját formátuma

#3573 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

a blu-ray nem valószínű hogy bekerülhet valaha is a boxba mivel a sony saját formátuma
ebben igazad lehet, de az MS nél van a cash, szal lehet h kivásárolják.
ill jöhet még egy másik formátum, ami viszont MS formátuma lesz.... vagy előveszik a hd-dvd-t, bár ki tuggya....
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3574 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ohhóóóóó ne ítélj túl hamar....pénz beszél, kutyaszar táncol. Gondolj bele, az olyan lenne, mintha érdekeltséget szerezne a MS konzoljában a SONY. Ha én lennék nekik, simán eladnám a BluRayt a Sanyi helyében a MS-nak, részesedésért cserébe (x360 részvény :Đ)
Kép
Kép
Kép

#3575 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ill jöhet még egy másik formátum, ami viszont MS formátuma lesz.... vagy előveszik a hd-dvd-t, bár ki tuggya....
halott ügy addigra már annyira elterjed a br...filmek terén meg minden...sőt már ma is sokan használják, egy dolog hogy nálunk még nem veszik annyira a hd filmeket.
ha jön is új formátum azt csak box használja majd szerintem....br kapacitása egyre több már asszem 800gigánál tart.
jobban nem fog csinálni csak szintrehozza a saját konzolját...ennyi

#3576 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ohhóóóóó ne ítélj túl hamar....pénz beszél, kutyaszar táncol. Gondolj bele, az olyan lenne, mintha érdekeltséget szerezne a MS konzoljában a SONY. Ha én lennék nekik, simán eladnám a BluRayt a Sanyi helyében a MS-nak, részesedésért cserébe (x360 részvény :Đ)
tényleg ez nem is hülyeség és akkor már akár belepofázhatnak az ms dolgaiba...ígyis úgyis jól jár a sony végülis

#3577 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

halott ügy addigra már annyira elterjed a br...filmek terén meg minden...sőt már ma is sokan használják, egy dolog hogy nálunk még nem veszik annyira a hd filmeket.
ha jön is új formátum azt csak box használja majd szerintem....br kapacitása egyre több már asszem 800gigánál tart.
jobban nem fog csinálni csak szintrehozza a saját konzolját...ennyi
ha nem sikerül megvenniük a br-t, valszeg ez lesz...
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3578 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 08. 18:00

Tudtok nekem ajánlani 10 ezer forintért jó játékot ps3-ra??

#3579 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 08. 18:17

Idézet

ps3 topik miért nem jó neked?
10 ezer...attól függ, újonnan vagy használtan...

#3580 Felhasználó inaktív   laci01008 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 08. 18:18

Idézet

colin mcrea dirt.uncharted

#3581 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 13:59

Már tom killzone 2 válaszottam :Đ

#3582 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 10:20

bár nem ezt vettem meg . Am hogy hogy nem folytatódik a konzol háború???

#3583 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 11:03

Idézet

Am hogy hogy nem folytatódik a konzol háború???
Talán mert olyan mint kozolháború sose volt!Kép

#3584 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 11:16

xbox360 orange box 7500ft elado!!!!!!!!!!Kép

#3585 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 11:20

Idézet

xbox360 orange box 7500ft elado!!!!!!!!!!Kép
Egyrészt van ennek saját topikja, mégpedig Adás-vétel néven. Másrészt ennyiért nem fogod tudni eladni, mert a shopban 4500 HUF-ért meglehet kapni.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#3586 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:27

sziasztok, olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek van/vol vagy ismerik a ps3-at és az xbox 360-at is. melyiket lenne előnyösebb vennem, ha eredeti játékokkal szeretnék játszani(=xboxnál nem játszik a flash) és egyébként meg a ps3 exkluzív játékok jobban tetszenek. szóval olyanra lennék kíváncsi, hogy a jövőben lehet-e grafikai eltérés, illietve hogy online melyik az élvezhetőbb? nem kommentháborút szeretnék indítani hanem véleményeket olvasni, kösziKép
Free userbars

#3587 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:29

Idézet

sziasztok, olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek van/vol vagy ismerik a ps3-at és az xbox 360-at is. melyiket lenne előnyösebb vennem, ha eredeti játékokkal szeretnék játszani(=xboxnál nem játszik a flash) és egyébként meg a ps3 exkluzív játékok jobban tetszenek. szóval olyanra lennék kíváncsi, hogy a jövőben lehet-e grafikai eltérés, illietve hogy online melyik az élvezhetőbb? nem kommentháborút szeretnék indítani hanem véleményeket olvasni, kösziKép
nekem volt xboxom aztán most ps lett, írhatok egy véleményt, de vita lenne belőle, ha gondolod privátba

#3588 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:29

Idézet

Ezek alapján egyértelműen ps3. Ott ingyen van a multiplayer, meg ha annak az exkluzív játékai tetszenek jobban akkor meg főleg.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#3589 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:30

Idézet

Idézet

nekem volt xboxom aztán most ps lett, írhatok egy véleményt, de vita lenne belőle, ha gondolod privátba
akkor küldd el privibe légyszi:)kösziiKép
Free userbars

#3590 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:32

Idézet

sziasztok, olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek van/vol vagy ismerik a ps3-at és az xbox 360-at is.
nekem boxom van azt nekem nagyon bejön. Amúgy meg most nem sok különbség van a 2 konzol között de te döntsd el hogy ps3-as God of Warral, Gran Turismóval, Uncharteddel vagy boxon Gears of Warral, Haloval vagy Fozával akarsz játszani

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.