HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3671 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nem tudom, valahogy nem bízok abba hogy ha elküldöm a pénzt utána megkapom a játékot vagy bármi mást :)
Megbízható partnertől kell vásárolni. Én eddig még nem csalódtam, pedig már tucatnyinál is több könyvet, játékot vettem. Mindig megkaptam. Épen egészségesen. A megbízhatóságát pedig bárkinek meg tudod nézni. Lehet értékelni egymást egy-egy adás-vétel után.
....és lehet személyesen is intézni ha közel laktok egymáshoz!:Đ
persze, csak az a baj hogy én akárhányszor néztem ott terméket mindíg minimum 180km-re volt tőllem!

akkor szerintetek a PS3 a jobb?
Szerintem Xbox360-at vegyél,némely játéknál az xbox360 produkál szebb grafikát,némelyiknél pedig a PS3. Azért vegyél Xbox360-at,mert most karácsonykor jön ki a Project Natal mozgásérzékelős kamera ami jóval több mindent tud az EyeToy-nál. És sok híres név csak Xbox360 jelenik meg+ DLC-k. Igaz a PS3-nál ingyen van a net,és az Xbox360-nál a gold-ért fizetni kell,de silverrel feltudsz menni,és ugyanúgy tudsz netezni csak multiplayerezni nem tudsz játékokban. Nameg most jön a GamerRoom vagy mi,egy nagy csarnok ahol minden telivan játékgépekkel,és tudsz játszani,persze ez live-os,de ezt tudnád használni. Szóval szerintem Xbox360,énis elsőnek PS3-mat vettem mert azt mondták az jobb,de megbántam és lecseréltem.
igaz még nem járok a vásárlásnál, de akkor ugyan annyi eséllyel indúl mind a kettő, de ha jól tudom akkor a PS3-man van HDMI ami az xbox360-on nincs!? na meg az a legnagyobb kérdés hogy milyen lenne a válsztott konzol képe egy 107cm-s plazma TV-n? mert ha rosz, akkor nem is gondolkozok rajta, de youtube-n láttam hogy valakinek 55cm-s TV-n van a PS3, akkor nem kell feltétlenül full HD-s TV!? na meg jó lenne mind 2 konzol előnyét hátrányát össze szedni és úgy össze hasonlítani, úgy talán el tudnám dönteni! de Wii az semmi képpen nem kell! az a konzol több kárt csinál mint hasznot, ahogy elnéztem youtube-n elég dúrván lerendeszték a TV-jüket vele :-D úgyhogy az szóba se jöhet :)
Az Xbox360-okon 2007 óta van HDMI, Monitorra is lehet kötni a konzolt,és 107cm-es plazma TV-n biztos,hogy nagyon szép képet produkál.Amit pedig a neten néztél h sima 55cm-es TV-n is szép a kép az azért lehet mert a TV pici,de HD Ready,vagy Full HD-s. Szóval ha a TV-d tudja a 720p,1080p-t akkor garantáltan nagyonszép lesz a kép.
Jajj és bocsáss meg,félre is olvastam egy dolgot, bármilyen TV-n lehet játszani a konzollal amire rálehet dugni a konzolokat,csak annyi hogy nem lesz olyan szép a kép, a többit leírtam,hogy mitől függ a szépség. Nekem karácsony elött 50cm-es teljesen alap Vestel TV-m volt,és azon is minden ment 420p-n,de mióta LED TV-m van 1080p-n megy amivel csodálatos a kép
értem, és a belégéssel mi a helyzet? előfordúlhat? de ha ez előfordúlhat akkor ennyi erővel bármilyen kép beéghet nem?
Igen tönkre tud menni bármilyen TV,képcsöves lesz vagy egyéb,de ez mindakettő konzolnál előfordulhat,szóval tök mind1 milyen a TV elromolhat,de erre nagyon pici az esély,az én régi TV-m túlélte a PS2,PS3 és az Xbox360-at is.
XBOX360 250GB

#3672 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jajj és bocsáss meg,félre is olvastam egy dolgot, bármilyen TV-n lehet játszani a konzollal amire rálehet dugni a konzolokat,csak annyi hogy nem lesz olyan szép a kép, a többit leírtam,hogy mitől függ a szépség. Nekem karácsony elött 50cm-es teljesen alap Vestel TV-m volt,és azon is minden ment 420p-n,de mióta LED TV-m van 1080p-n megy amivel csodálatos a kép
A lényeg hogy hdmi vel legyen összekötve a tv-vel, akkor már csunya nem lehet. :Đ Bár led tv omg nekem is kéne:)
azt csak a samsug gyárt, én meg csak a Panasonic-ba bízok, nekem ez jött be, de kinek mi :-D

#3673 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:54

Idézet

Idézet

Kép
Ennek az üzenetnek volt valami értelme?
igen. NE építsetek piramist! Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3674 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:56

Idézet

Igen tönkre tud menni bármilyen TV,képcsöves lesz vagy egyéb,de ez mindakettő konzolnál előfordulhat,szóval tök mind1 milyen a TV elromolhat,de erre nagyon pici az esély,az én régi TV-m túlélte a PS2,PS3 és az Xbox360-at is.
A piramist dugjátok már fel magatoknak

Ámmeg Dagobert, te nem is veszel semmi féle konzolt, addig inkább olvasgass utánna a dolgoknak, és ha már nem leszel segg hülye a témában, akkor kérdezgethetszKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3675 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 18:05

Idézet

Idézet

A piramist dugjátok már fel magatoknak

Ámmeg Dagobert, te nem is veszel semmi féle konzolt, addig inkább olvasgass utánna a dolgoknak, és ha már nem leszel segg hülye a témában, akkor kérdezgethetszKép
de ha már fogok tudni mindent akkor mit kérdezzek? csak nem akarok zsákba dögöt venni!

#3676 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 26. 14:25

Sziasztok!

Lcd tv-n melyiknek élesebb a képe a játékok során?
Xbox360-é vagy Ps3-é?

köszi!

#3677 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 14:36

Idézet

Sziasztok!

Lcd tv-n melyiknek élesebb a képe a játékok során?
Xbox360-é vagy Ps3-é?

köszi!
Játéka vállogatja, de nincs igazi különbbség. A játék élmény mindkettővel ugan annyira jó. Inkább azt nézd meg melyik exkluzív címei tetszenek jobban.
gfdgsb432flodensjgfds

#3678 Felhasználó inaktív   Sakee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 14:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A lényeg hogy hdmi vel legyen összekötve a tv-vel, akkor már csunya nem lehet. :Đ Bár led tv omg nekem is kéne:)
azt csak a samsug gyárt, én meg csak a Panasonic-ba bízok, nekem ez jött be, de kinek mi :-D
Aha,meg a Sharp is csinál LED tv-t Kép

#3679 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 16:13

Meg tudja vki mondani hogy a ps3 Blu-Ray olvasója (asszem) milyen előnyt jelent a boxal szemben?
Xbox 360-on is lehet HD filmeket nézni, vagy nem?

#3680 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 16:17

Idézet

Meg tudja vki mondani hogy a ps3 Blu-Ray olvasója (asszem) milyen előnyt jelent a boxal szemben?
hát hogy boxon lehet-e nézni hd filmet azt nem tudom, de szerintem nem is igazán ez a legnagyobb előnye, hanem az, hogy a ps3-as játékok (az exkluzívak) tartalmasabbak lehetnek minden téren, mivel sokkal nagyobb a kapacitása egy blu-raynek, mint egy dvdnekKépKép
Free userbars

#3681 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 16:28

Idézet

asdwarr jól kiemelte az egyik előnyét a BD-nek, de hogy a másik kérdésedre is válaszóljunk igen lehet rajta HD filmeket is nézni. Sőt! Nemsokára egy frissítéssel 3D filmek lejátszására is képeslessz.
gfdgsb432flodensjgfds

#3682 Felhasználó inaktív   mnmn1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 17:46

es kulon penzt kell fizetni a HD dvd-ert

PS3!!!!!
PS3 ID: mnmn1

mnmn1

#3683 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 17:58

Sziasztok!

Láttam olyan videót ahol a cod 6 fps értékét hasonlították össze xbox360-on és ps3-on. A ps3-é néhol éléggé leesett a boxhoz képest.
Létezik olyan hogy bizonyos multiplatform játékok ps3-on belassulnak kicsit, ha pl sok a robbanás egyszerre?
Mer nekem vki azt írta másik fórumon hogy boxon a multiplatform játékok simábban futnak mint a ps3-on.
Igaz ez?

Köszi!

#3684 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 26. 18:01

Idézet

Sziasztok!

Láttam olyan videót ahol a cod 6 fps értékét hasonlították össze xbox360-on és ps3-on. A ps3-é néhol éléggé leesett a boxhoz képest.
Létezik olyan hogy bizonyos multiplatform játékok ps3-on belassulnak kicsit, ha pl sok a robbanás egyszerre?
Mer nekem vki azt írta másik fórumon hogy boxon a multiplatform játékok simábban futnak mint a ps3-on.
Igaz ez?

Köszi!

játéktól függ pl mikor egy játékot boxra fejlesztenek és csak utána portolják ps3-ra akkor előfordul a hanyag munka és ezért néha szebb a box.
de sokszor igaz az ellentéte is pl van ami később jött ps3-ra és szebb lett mert csiszoltak rajta.
pl ami csak ps3 exkluzív azokat érdemes inkább megnézned.

#3685 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 18:02

Idézet

Sziasztok!

Igaz ez?

Köszi!

hát igazából szerintem ez nagyon változó, van amelyik játék boxon szebb, van amelyik ps3-on, de nem hiszem hogy valamelyik játéknál is észrevehető változás lenneKépKép
Free userbars

#3686 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 26. 18:03

Idézet

Sziasztok!

Igaz ez?

Köszi!

Persze igaz, az is igaz, hogy a Box a piacvezetô és nem a Wii, és az is igaz hogy én vagyok a saját ikertestvérem. Ezeket a híreket nem kell elhinni.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3687 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 19:44

Hali!
Konzolt akarok venni, és úgy tudom a ps3-nál nincs élsimítás. Ezt úgy kell elképzelni mint amikor pc-n nincs bekapcsolva az anti aliasing?

#3688 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 19:47

Idézet

Hali!
Konzolt akarok venni, és úgy tudom a ps3-nál nincs élsimítás. Ezt úgy kell elképzelni mint amikor pc-n nincs bekapcsolva az anti aliasing?
Boxon sincs(ertelem szeruen igy Wiin sem). Elsimitas az amikor a ien "recés" a targyak korul a kep.

#3689 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 19:57

Aha. és akkor egyik játéknál jobban másiknál kevésbé 'recés' a kép?

#3690 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:00

Idézet

Aha. és akkor egyik játéknál jobban másiknál kevésbé 'recés' a kép?
Ha HD tvn jaccasz az nem olyan reszletes es ugy alapbol egybemosodik es nem latszik csak neha. Ha FULL HD TV, Monitorod van akkor meg annyira leszletes, hogy igy is alig veszed eszre. Szerintem egyal talan nem zavaro. Bar lehet azert mondom mert mar regen átáltam.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.