Menvén az utamon..
Ejjel a sétálva a havon.
Utam céltalan, monoton.
Hova gondolok?Hova merengek?
Testemet tartom, feszengek!
Testemet kinzó mérgek!!ENGEDJETEK!!!
...
Ennyit a költői vénámból

Elküldve: 2006. 07. 31. 23:35
Elküldve: 2006. 08. 01. 06:14
Elküldve: 2006. 08. 01. 09:55
Elküldve: 2006. 08. 01. 13:19
Elküldve: 2006. 08. 01. 13:28
Elküldve: 2006. 08. 01. 13:47
Elküldve: 2009. 06. 02. 16:50
Én ezt múlt héten írtam, zeneórán amíg a tanár javított, szal ne várjatok kiemelkedő minőséget
Refrén:
Kötél a nyakamon, bámulok csüggedten,
Mielőtt elmegyek, még egyet lélegzem,
Az a hurok a gégémnél, már baromira szorít,
Mondd, ki szed le innen, ha mindenki eltaszít?
Így lógok magamban, már nincs sok hátra,
Majd leszegett fejjel lépek egy másvilágba.
Ott talán egyszer csak megkapom, mire vágytam,
Csak egy lány kellett nekem, mindig csak rá vártam,
De túl sokáig, és egyszer azt láttam,
Hogy már csak emlék, s mikor a temetésén álltam,
Nem voltam elég fekete abban a gyászruhában…
Refr.2x
Az üvegkoporsón át, még utoljára ránéztem,
És az égre emelt, remegő kézzel kértem,
Hogy ott lehessek mellette, öleljem a hideg testet,
S ne legyek már én se más, csak egy feslett,
Fakó emlék a temető lépcsőjén,
Ahol már minden hideg, árnytalan,
Minden gondolat közömbös és tárgytalan!
… de most már ott leszek, nincs sok hátra,
Utánad megyek a másvilágra!
Refr.2x
Na még annyit a végén, hogy semmihez semmi köze nincs, csak úgy jöttek a gondolatok, minden egészen fiktív, kivéve persze az érzelmeket...
Elküldve: 2009. 06. 02. 17:23
Idézet
Én ezt múlt héten írtam, zeneórán amíg a tanár javított, szal ne várjatok kiemelkedő minőséget
Refrén:
Kötél a nyakamon, bámulok csüggedten,
Mielőtt elmegyek, még egyet lélegzem,
Az a hurok a gégémnél, már baromira szorít,
Mondd, ki szed le innen, ha mindenki eltaszít?
Így lógok magamban, már nincs sok hátra,
Majd leszegett fejjel lépek egy másvilágba.
Ott talán egyszer csak megkapom, mire vágytam,
Csak egy lány kellett nekem, mindig csak rá vártam,
De túl sokáig, és egyszer azt láttam,
Hogy már csak emlék, s mikor a temetésén álltam,
Nem voltam elég fekete abban a gyászruhában…
Refr.2x
Az üvegkoporsón át, még utoljára ránéztem,
És az égre emelt, remegő kézzel kértem,
Hogy ott lehessek mellette, öleljem a hideg testet,
S ne legyek már én se más, csak egy feslett,
Fakó emlék a temető lépcsőjén,
Ahol már minden hideg, árnytalan,
Minden gondolat közömbös és tárgytalan!
… de most már ott leszek, nincs sok hátra,
Utánad megyek a másvilágra!
Refr.2x
Na még annyit a végén, hogy semmihez semmi köze nincs, csak úgy jöttek a gondolatok, minden egészen fiktív, kivéve persze az érzelmeket...
Elküldve: 2009. 06. 02. 17:52
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 02. 17:58
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 02. 18:01
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 02. 18:47
Elküldve: 2009. 06. 02. 18:53
Idézet
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 06. 02. 19:01
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 02. 19:05
Na ezt kapirgáltam elő hirtelen a cédéim közül. Ha tetszik, még több is lesz Kicsit depis hangulatú, de hát nagyjából ilyen volt az egész tavalyi évem, és lehet az idei is ilyen lesz. Na de lássuk a medvét! (akarom mondani, mackót
):
Elég!
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"] [/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Túl sokszor túl sokan palira vesznek,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Te meg csak hagyod, ők meg tovább csesznek.[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Tetőig vagy ember, de te mindig csak hallgatsz,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Kedves vagy másokhoz - „Ó te hülye balfasz!”[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Ezt kapod mindenhol, ezt hallod egész nap,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Mégse vágsz vissza, - Mer’ hogy te ilyen vagy?[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Szerintem meg csak áltatod magadat.[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]******************************[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Refr.: Ez már nem egy mese, kemény valóságshow,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Nőjünk fel az élethez, ne legyé' má' láccsó![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Eleged van abból, hogy folyton leszarnak,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Na elegem van nekem is, hát mutasd meg a napnak![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Hogy nem vagy egy vámpír, nem félsz a élettől,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Kibírod ha ütnek, nem hánysz a saját véredtől![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]„Barátaid vannak”, na hát én ezt kétlem,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Ezt még ők sem hiszik, ne mondd, hogy csak én nem![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Csak kiszúrnak veled, kihasználnak téged,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Naiv vagy ember, és észre sem veszed,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Hányan vannak mögötted és hányan előtted,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]De ki áll melléd? Ezt hiába kérded![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Csak áttekintenek rajtad, vagy épp lépcsőnek használnak,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Kiröhögnek, aztán tovább állnak.[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Refr.: Ez már nem egy mese, kemény valóságshow,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Nőjünk fel az élethez, ne legyé' má' láccsó![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Eleged van abból, hogy folyton leszarnak,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Na elegem van nekem is, hát mutasd meg a napnak![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Hogy nem vagy egy vámpír, nem félsz a élettől,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Kibírod ha ütnek, nem hánysz a saját véredtől![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Ez még elmegy tesó, el is tűröd szépen,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]De, hogy te nem teszed, na hát kérem szépen.[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Így nem fogsz megélni, de még túlélni se,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Ébredj fel haver, ez már nem egy mese![/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Ahol az emberek törődnek egymással,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Igazi barátként küzdenek az árral.[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]Na ilyen ritkán van, vagyis szinte sose,[/font]
[font=" "Comic Sans MS"; color: fuchsia"]A mai világnak nem ez a slágere.[/font]
A formázásért bocsi, így volt, ha szúrja a szemetek, átírom
Elküldve: 2009. 06. 02. 19:39
Idézet
Na ezt kapirgáltam elő hirtelen a cédéim közül. Ha tetszik, még több is lesz Kicsit depis hangulatú, de hát nagyjából ilyen volt az egész tavalyi évem, és lehet az idei is ilyen lesz. Na de lássuk a medvét! (akarom mondani, mackót
):
Elküldve: 2009. 06. 02. 19:43
Idézet
Idézet
):
Elküldve: 2009. 06. 02. 19:44
Idézet
Idézet
):