Folytatva az XBOX topicban felbemaradt eszmecseret: sztm Xiaoyu, Lei es Yoshimitsu a leg taktikasabb karakterek. Ezek azok, akiknel pontosan kell tudni a kombokat ahhoz, h folyamatosan tudjunk veluk verekedni. Nekem Xiaoyu a hatra es elore nyujtott labas szaltojaval fogott meg. Ezzel barmilyen tamadast lehet cselezni, illetve a kifordulasokkal. Aztan jottek sorra a kombok... hatrafordulva verekedni.. aztan ugy atszaltozni az ellen felett.. aztan eszreveszi az ember h ilyenkor van ideje hatulrol megfogni a masikat es ezt is elkezdi gyakorolni. A vege az lett h egymastol teljesen fuggetlen mozdulatsorokat alkalmaztam, es nem ismeteltem ezeket, igy vegulis kiismerhetetlen lett a mozgas. Es amit sose szabad elfelejteni, h sose azzal torodj h most milyen kombot viszel be.. mindig az ellenfel mozdulatailtol tedd fuggove a kovetkezo lepesedet, es ha mondjuk kombo kozben vagy de latod rosszul fog elsulni, akkor ezekbol is ki lehet jonni egy elfordulassal, amivel siman elkerulod az ellenfel csapasat amit a rossz kombod koze probal beszurni. Hwoarang-nak szerintem hatalmas problemaja h a laba eros igazan csak. Viszont jol lehet idegesiteni az ellent egy-egy bevitt okolcsapassal. Viszont neki pont a laba miatt rengeteg mozdulata van. Es amikor sikerul felrugnia az embert a levegobe akkor egy komboval le lehet szedni tobb mint a felet az ellenseg energiajanak. Ezt nezve 2-3 sikeres kombo es lottek az ellenfelnek. Ellene az a taktika h vedekezz.. Es minden kivedett utes utan tamadj, illetve a kikerult utesek utan egybol tamadasba kell lendulni. Huh most hirtelen ennyi. Van csomo kombo leirasom meg taktikam, tippem/trukkom Tekkenhez ha erdekel valakit. Amugy ha mar a teljes Tekken sorozatot vesszuk, nekem a Tag Team Tournament jott be a legjobban. 2 egyseggel hihetetlen taktikakat lehet kitalalni, es talan ez volt a leglatvanyosabb Tekken. Sajna az utana levo reszben (asszem) mar nem volt benne a Tag mode. Remelem visszahozzak, mert hatalmas otlet volt, amit a DoA is lekoppintott. ![]()
TEKKEN
Elküldve: 2004. 12. 08. 06:51
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 12. 08. 09:26
sztem a 2 nél megállt a tudomány, a 3 ban én csak a menü zenéjét szeretttem ![]()
a 3mat teletomték szereplokkel meg mindennel, csak éppen a hangulatot felejtették ki. sztem Kazuya a király! ![]()
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 12. 08. 16:01
Igen. Az új karakterek csak tönkreteszik a játékot. Igaz minden új részbe kell egy-kettő új, de ez nem azt jelenti, h a régieket ki kell venni.
Elküldve: 2004. 12. 08. 16:19
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 28. 11:14
Hy. Valaki megtudja nekem mondani, hogy mire jó az amikor a karakteremnek elkezd világítani a keze?? Én sajnos nem tudtam rájönni ezért furdal a kíváncsiság
Elküldve: 2005. 06. 28. 11:15
Idézet
Hy. Valaki megtudja nekem mondani, hogy mire jó az amikor a karakteremnek elkezd világítani a keze?? Én sajnos nem tudtam rájönni ezért furdal a kíváncsiság 
Elküldve: 2005. 06. 28. 11:16
Üdv a GK-n!
Nos, amikor az emberednek a keze elkezd világítani, sokkal nagyobbat üt az ellenfelébe, nagyobb a demage és ezáltal hamarabb verheted laposra az illetőt!
Nos, amikor az emberednek a keze elkezd világítani, sokkal nagyobbat üt az ellenfelébe, nagyobb a demage és ezáltal hamarabb verheted laposra az illetőt!
Elküldve: 2005. 06. 28. 11:30
Idézet
Üdv a GK-n!
Elküldve: 2005. 06. 28. 11:34
Nem számítottam rá hogy ilyen gyorsan választ kapok a kérdésemre
. Amugy én nem érzékeltem akkora külömbséget a ütések erejében
,de biztos igazatok van.THX a gyors választ
Elküldve: 2005. 06. 28. 11:38
Idézet
Nem számítottam rá hogy ilyen gyorsan választ kapok a kérdésemre
. Amugy én nem érzékeltem akkora külömbséget a ütések erejében
,de biztos igazatok van.THX a gyors választ
Elküldve: 2005. 07. 03. 19:15
Idézet
A tekken5-ben kik az alap emberek ??
Elküldve: 2006. 02. 02. 14:50
Idézet
Igen. Az új karakterek csak tönkreteszik a játékot. Igaz minden új részbe kell egy-kettő új, de ez nem azt jelenti, h a régieket ki kell venni.
itt mindent megtudhattok a tekkenről: www.tekkenzaibatsu.com
Elküldve: 2006. 07. 30. 23:10
Idézet
...Amugy ha mar a teljes Tekken sorozatot vesszuk, nekem a Tag Team Tournament jott be a legjobban. 2 egyseggel hihetetlen taktikakat lehet kitalalni, es talan ez volt a leglatvanyosabb Tekken. Sajna az utana levo reszben (asszem) mar nem volt benne a Tag mode. Remelem visszahozzak, mert hatalmas otlet volt, amit a DoA is lekoppintott. ![]()
Elküldve: 2008. 04. 06. 16:19
Sziasztok! Látom nem sokan írtak ehhez a témához,pedig én bizony nagyon is érdekelt vagyok benne! Nos,mindössze azért írok,hogy megkérdezzem van-e közületek Gamekapocs látogatók közül valakinek eladó Tekken Tag Tournament játéka eredetiben,nagyón jó állapotban,és ha lehet akkor ne Platinum legyen(bár azt is szívesen elfogadnám)
Hát röviden ennyi lenne a közleményem,ha akad valaki,aki elolvassa,az írjon a topicomba-Sony és Playstation
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Elküldve: 2008. 07. 28. 22:31
Idézet
http://www.youtube.c...h?v=G1S0xbAfeow
Ez jó poén. Igényes!
Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
#19 Guest__*
Elküldve: 2008. 07. 28. 22:34
én még anno PSX-en játszottam Tekkennel a 3-at imádtam!!!most 360-om van....van rá valami esély hogy megjelenik boxra is új tekken???![]()
Elküldve: 2008. 12. 27. 13:03
Van rá esély sztem. Nekem az egyik kedvenc játékom... Live-on fennvan a TEKKEN 6 trailer leis töltöttem. Ha jól olvastam 2009 őszén adjákki ha minden úgy alakul..
Szancsó

Súgó
A téma zárva.