TEKKEN
Elküldve: 2009. 10. 18. 18:31
Ezt most találtam.Ez lesz a főboss a T6-ban.
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 18. 20:12
Sziasztok!Sokat jáccottam már a Tekken-el főleg a 3-5-6-al.Sajnos nem tudok rájönni hogy például a Tekken 3-ban hogyan tudom megváltoztatni a szereplők ruháit.PL.:Jin sárgafelsős kabátját és fekete nadrágját, fekete vörös lángos nadrágját no felsős-re...Vagy Hwoarang farmeres ujjatlan cuccát a fehér kék csíkos edzőruhájára.Tekken 5-nél szintén ez a problémám.Ha vki esetleg tudja hogy hogyan kell kérem minnél elöbb írjon mert bizonyos embereknél nagyon nagy szükségem lenne rá h átváltoztathassam.Üdv mindenkinek és előre is köszi a segítséget.A választ kérlek titeket vagy ide vagy a piraka0@freemail.hu-ra
Elküldve: 2009. 10. 18. 20:23
Idézet
Sziasztok! Sokat jáccottam már a Tekken-el főleg a 3-5-6-al. Sajnos nem tudok rájönni hogy például a Tekken 3-ban hogyan tudom megváltoztatni a szereplők ruháit. PL.:Jin sárgafelsős kabátját és fekete nadrágját, fekete vörös lángos nadrágját no felsős-re... Vagy Hwoarang farmeres ujjatlan cuccát a fehér kék csíkos edzőruhájára. Tekken 5-nél szintén ez a problémám. Ha vki esetleg tudja hogy hogyan kell kérem minnél elöbb írjon mert bizonyos embereknél nagyon nagy szükségem lenne rá h átváltoztathassam. Üdv mindenkinek és előre is köszi a segítséget. A választ kérlek titeket vagy ide vagy a piraka0@freemail.hu-ra
Elküldve: 2009. 10. 18. 20:24
Idézet
Idézet
Sziasztok!

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 18. 20:24
tekken 6 lesz (vagy van) PS2-re?
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!
REMEMBER THIS FUCKING FACE!
Elküldve: 2009. 10. 18. 20:28
Idézet
tekken 6 lesz (vagy van) PS2-re?
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 19. 15:22
Idézet
Idézet
Idézet
Sziasztok!

Jut eszembe van még 1 problémám.Megszereztem mind a 19 karaktert.Kijátszottam 4x a Tekken Force módot megvan a 3 kulcs és legyőztem Dr.B-t.Mégsem menti el.Másolt CD-n van meg lehet hogy emiatt??
Szval megpróbálom csak nem tom meik módban kell háromszöget nyomni de majd próbálkozok ha esetleg tudjátok h hol kell és mikor lécci írjatok.!Jah és amúgy barátomnak megvan a Tekken 6 PSP-re és már a Tekken 6 Bloodline Rebellionra keresgél.
És az 5-ben és a 3-ban is háromszög??Este még felnézek lécci ha tudjátok akkor írjatok!
THX!
Elküldve: 2009. 10. 19. 15:50
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Sziasztok!

Jut eszembe van még 1 problémám.Megszereztem mind a 19 karaktert.Kijátszottam 4x a Tekken Force módot megvan a 3 kulcs és legyőztem Dr.B-t.Mégsem menti el.Másolt CD-n van meg lehet hogy emiatt??
Szval megpróbálom csak nem tom meik módban kell háromszöget nyomni de majd próbálkozok ha esetleg tudjátok h hol kell és mikor lécci írjatok.!Jah és amúgy barátomnak megvan a Tekken 6 PSP-re és már a Tekken 6 Bloodline Rebellionra keresgél.
És az 5-ben és a 3-ban is háromszög??Este még felnézek lécci ha tudjátok akkor írjatok!
THX!

Elküldve: 2009. 10. 19. 16:11
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Sziasztok!

THX!

Kössz mindenkinek még majd benézek

Elküldve: 2009. 10. 21. 16:37
Sziasztok.Segítségre lenne szükségem ugyanis van 1 nagy gondom.Sokat jáccom a Tekken 3-al bár az 5-is megvan.
Sajnos egyikben sem tudok rájönni h hogyan lehet benyomni a combok-ba a *-ot
Ha vki tudja kérem segítsen!
Válaszokat előre is köszi.
Elküldve: 2009. 10. 21. 19:09
Idézet
Sziasztok.Segítségre lenne szükségem ugyanis van 1 nagy gondom.Sokat jáccom a Tekken 3-al bár az 5-is megvan.
Elküldve: 2009. 10. 22. 13:08
Idézet
Idézet
És azt ius tudod hogy a rejtett karikat hogyan lehet megszerezni??Sry én az ienekbe tudatlan vagyok nekem mindíg haverom csinálta...
Elküldve: 2009. 10. 22. 13:30
Idézet
Idézet
Idézet
És azt ius tudod hogy a rejtett karikat hogyan lehet megszerezni??Sry én az ienekbe tudatlan vagyok nekem mindíg haverom csinálta...
Elküldve: 2009. 10. 22. 15:48
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 22. 20:11
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 24. 17:16
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.Tekken 5-ben szeretném megszerezni a Titkos rejtett karaktereket.
Nem tudja vki h mit hova mikor és egyéb fajta segítséget nyujtani pls.
Megköszönném!!!
Üdv.:Drago
Elküldve: 2009. 10. 24. 18:07
Idézet
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.Tekken 5-ben szeretném megszerezni a Titkos rejtett karaktereket.
Megköszönném!!!
PSN: NikonKristof
Elküldve: 2009. 10. 25. 19:33
Az imént nézegettem az MGC-t és láttam hogy Daks már tolja 6-ot!
A mázlista!

Elküldve: 2009. 10. 25. 21:25
Idézet
Idézet
Sziasztok!
Megköszönném!!!
Jut eszembe Tekken 3-ban GON-t és DR.B-t is megszereztem elmentetem mégsem menti el.Ha kikapcsolom eltűnnek mindketten.Mindketten fennvoltak eredménytáblán és Arcade mode-ban kijátszottam velük mindent.Többi módban is mégis ha kikapcsolom nem menti el.
Másolt CD-n van meg lehet h a CD-ben van a hiba?
Előre köszi a help-et.
(Sajnos éncsak régen játszottam a 3-mal és akkor is haverom csinált rajta mindent de sajna már nem tudok vele beszélni mert külföldre költözött...)