Idézet
Most éppen hogy néz ki a desktopod?
Elküldve: 2009. 09. 09. 14:28
Az az igazsag,hogy tok gaz a Desktopod,pont ugy nez ki mint az enyem.
Elküldve: 2009. 09. 12. 12:02
Idézet
Perpillanat így
Az enyém is szinte teljesen így néz ki, majd dobok fel shotot ha nem felejtem el
Elküldve: 2009. 09. 12. 15:39
Idézet
köszi szépen:)
a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra..

Elküldve: 2009. 09. 12. 19:37
Srácok, azokhoz lenne egy kérdésem akik Rocketdock-ot használnak. A lomtárt hogy tüntethetem el az asztalról úgy hogy csak a Rocketdock-ba maradjon benne?
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 09. 12. 19:43
Idézet
Srácok, azokhoz lenne egy kérdésem akik Rocketdock-ot használnak. A lomtárt hogy tüntethetem el az asztalról úgy hogy csak a Rocketdock-ba maradjon benne? 
Elküldve: 2009. 09. 12. 19:44
Idézet
Idézet
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 09. 12. 19:59
bundukutya, vagy ha esetleg valaki ért még a rainmeterhez:
időjárás skint /hud vision/ hogy a francba lehet rábírni arra, hogy mutassa az időt? egyszerüen nem jövök rá... nézelődtem magában a filében is, de nem mentem vele sokra...
#1337 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 12. 21:08
Idézet
bundukutya, vagy ha esetleg valaki ért még a rainmeterhez:
időjárás skint /hud vision/ hogy a francba lehet rábírni arra, hogy mutassa az időt? egyszerüen nem jövök rá... nézelődtem magában a filében is, de nem mentem vele sokra...
* szerkesztek: megvan.. a 41. sorban kell átírni a az értéket. Nekem szegednek így néz ki: dest=EUR|HU|HU030|SZEGED
de felette megjegyzésbe le van írva hogy melyik városnak mit kell oda írni. A 42. sorom pedig így néz ki: vLABEL.DESTINATION="Szeged" Ahhoz hogy metrikus értékeket használjon pedig a 71. sornak így kell kinéznie:
Url=http://rainmeter.accu-weather.com/widget/rainmeter/weather-data.asp?Location=#dest#&metric=#SCALE#
sok sikert. remélem sikerül
Elküldve: 2009. 09. 12. 21:35
nahát az a baj, hogy ez a link, ami mutatná, mit kell irni az ini filébe, se mórt, de még fehérvárt se akarja megtalálni... ugyhogy ez kimarad, ezvan.
esetleg wmp-hez nem tudsz egy skint?
egyelőre így, a méreteken lehet álitanom kell, meg picit zsúfoltnak látom, de még rákell erre a progira éreznem:)

Súgó
A téma zárva.