HWSW Informatikai Kerekasztal: Most éppen hogy néz ki a desktopod? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Most éppen hogy néz ki a desktopod?

#281 Felhasználó inaktív   McClane 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 01. 18:24

/forum/images/upload/200510/tn_kapocs_vp5hkfpa.jpg

erről van szó
Képkössz a tippet!

#282 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 02. 15:10

az enyem epp ilyen:

/4.members/4.MikeReem/newdesktop.JPG

#283 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 18:30

http://www.themexp.org/preview.php?mid=31777&type=vs&view=downloads&page=&cat=&name=DameK+UltraBlue.zip

ebből próbálom most csak a felső menüsort kiszedni! Nekem csak az jön be belőle, a többi okádék... :Đ

#284 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 18:37

Idézet

http://www.themexp.org/preview.php?mid=31777&type=vs&view=downloads&page=&cat=&name=DameK+UltraBlue.zip

ebből próbálom most csak a felső menüsort kiszedni! Nekem csak az jön be belőle, a többi okádék... :Đ
http://www.wincustomize.com/

Itt az objectdock cim alatt boven talalsz olyat, mint az a felso menusor.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#285 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 18:53

Ahogy elnézem, ezek csak ikonok inkább Kép

#286 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 18:57

Jah tenylegKép. Azok csak ikonok bele a menusorba.

Neked ez kell: http://www.stardock....cts/objectdock/
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#287 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:09

Idézet

Jah tenylegKép. Azok csak ikonok bele a menusorba.

Neked ez kell: http://www.stardock....cts/objectdock/
Stardock.ObjectDock.Plus.v1.20.522u.Incl.Keymaker-EMBRACE már meg is van :Đ csak a Mac stílusú cuccot keresem gőzerővel! EMBEREK! aki tudja hun van, szóljon nekem, mert ez a szívem vágya! :-D

#288 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:24

Nos, sikerült a stardockot belőni, iszonyat bejövös a cucc, csak nem tudom a kis menüsort a jobb oldalról leszedni alulra! Kép A másikat, a nagy ikonos menüsort tudom pakolgatni ide-oda, de a dock részt nem! GRR! PLz helpme? Kép

#289 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:27

mephi tudna errol tobbet irni. Kicsit lejebb boncolgatta is a temat, talan irasai kozott talalsz valaszt a kerdeseidre. En sajnos nem tom, mivel a free valtozattal ugyeskedtem, es ott igen csak korlatozottak a lehetosegek.

#290 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:30

Idézet

Nos, sikerült a stardockot belőni, iszonyat bejövös a cucc, csak nem tudom a kis menüsort a jobb oldalról leszedni alulra! Kép A másikat, a nagy ikonos menüsort tudom pakolgatni ide-oda, de a dock részt nem! GRR! PLz helpme? Kép
A beállításokban lehet helyezgetni;)

#291 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:33

Kösz a helpet! Azt basztatom fél órája! Kép De nem találom! Lehet vak vagyok? Sebaj, ha megmondanád, akkor az azt megköszönném... Egyébként meg Rocko, 5 perc és: https://www.gamekapo...ers/4.MykoAlto/Stardock.ObjectDock.Plus.v1.20.522u.Incl.Keymaker-EMBRACE.rar

#292 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:38

Nah, sikerült végre beállítani! Kép Mégsem vagyok olyan láma!

#293 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:52

THX Myko!
Ezekszerint holnap kicsit megreformalom a windowsomatKép.

#294 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 22:39

Örülök Rocko ecsém, hogy segíthettem a progival! Kép Végre az én desktopom is úgy néz ki, ahogy annak ALAPBÓL ki kéne néznie!

/4.members/4.MykoAlto/myko_desktop_1.jpg

#295 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 06:17

Válasz Mykonak: Egész jó Kép
De ha van időd a www.wincustomize.com oldalon a képernyő bal oldalán keress egy olyat, hogy
Kép

ObjectDock
Ha ez megvan, katt rá. És ott nézz körül. Találsz ott százor igényesebb ikonokat a winamphoz, és az MSNhez,és az explorerhez mint amiket most a képen látok nálad. Töltsd le őket, dobd egy mappába. Majd állj rá az ikonra jobb gomb ----> dock entry properties ----> az ablakban válaszd a change imaget-t. Tedd be a képet amit töltöttél, és ámulj, mert bzony így fog szépen kinézni a cucc nálad is. Itt az enyém példának.

/forum/images/upload/200510/dock.bmp

#296 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:04

En mar multkor majdnem vegigneztem az osszes ikont ott, fajt is a hatam utana. De mar megvan minden, csak a program hianyzott. Szoval ma ha hazaertem delutan neki is ulok megkrealni.

#297 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:18

2 kerdesem lenne, hogyan tuntetem el a start menut? Illetve ha az eltunt, hol talalom meg a kikapcsolasi parancsot?

#298 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:41

Idézet

2 kerdesem lenne, hogyan tuntetem el a start menut? Illetve ha az eltunt, hol talalom meg a kikapcsolasi parancsot?
őőőő, itt a melóhelyemen nincs feltelepítve semmi (nem lehet). De ha jól emlékszem van valahol a beállításokban egy check box, amit ha bepipálsz eltűnik a tálca és vele együtt a start menü is. De a helyét nem tudom most fejből, ha hazaérek megnézem.

#299 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 09:52

Plz, akkor ezt majd ird meg. Thx.

update: Egesz idaig alitgattam, meg ikonokat cserelgettem meg ilyenek. Mikro vegre keszen volt, akkor valamiert a beallitasoknal nyomtam egy loadot es betoltott egy uj stilusu dockot, es persze a regi nem votl mentve. Kb egy masfel oras munkam veszett odeKép.

#300 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 10:05

Idézet

Plz, akkor ezt majd ird meg. Thx.

update: Egesz idaig alitgattam, meg ikonokat cserelgettem meg ilyenek. Mikro vegre keszen volt, akkor valamiert a beallitasoknal nyomtam egy loadot es betoltott egy uj stilusu dockot, es persze a regi nem votl mentve. Kb egy masfel oras munkam veszett odeKép.
Ja igen, nem árt menteni, ha mindent beállítottál, és eltenni egy külön helyre, mert rengeteg időt spórolsz meg, ha egy újratelepítésnél ez megvan! Vagy ha véletlenül mást töltesz be Kép

Téma megosztása:

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.