HWSW Informatikai Kerekasztal: Most éppen hogy néz ki a desktopod? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Most éppen hogy néz ki a desktopod?

#421 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 06:59

nekem keéenéeg így(most eléggé bénaKép, mert újra kellet telepítenünk a wndowst, és a videókártya is el van romolva, de a sims még megy:)):

http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

#422 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 09:04

Idézet

Sztem reflexufónak van a legjobb desktopja én is utálom az asztalt használni mert szöszmötölés minden a tálcáról meg!
Valki help a print screennel lefotózom a desktopom és paint-be teszem de a kepfeltoltes . hu nem engedi meg feltölteni mer nagy mit csináljak?
konvertáld .jpg-be
Time fades even legend...
War, war never changes...

#423 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 10:21

/forum//write/forum/uploaded-pictures/200605/tn_wallpaper_f38k40vy.jpg
https://www.gamekapo...er_f38k40vy.jpg
az alsó parancsikonokat is kiszedném, de mivel néha szüleim is hazsnálják a gépet kényetlen vagyok ott hagyni őketKép

(na nem is látni a képet...Kép)
(az se műxik)

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#424 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 10:28

Csak a linket rakd be, elég annyi, nem kell a képet is berakni, szerintem.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#425 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 10:32

Idézet

Idézet

Kép

Azért valahogy csak be tudom már ide bénázni ezt a képet!:Đ
astra mindenit hogy csináltad ezt a jó kis cuccot?
Kép
k***a jo kép vazze!!! naon tetszikKép

#426 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 10:43

Ott akkor valami linkelési hiba lesz. Amúgy az asztal nem rossz, csak nekem túl nagy a start menü Kép.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#427 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 05. 01. 16:54

íme a jelenlegi:
KépKép

van 1 jó hírem srácok, kde4 lesz windows-on is, akkor elfelejthetitek ezt a windowblinds és egyéb kinézet változtató progikat :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#428 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:18

Idézet

Idézet

Sztem reflexufónak van a legjobb desktopja én is utálom az asztalt használni mert szöszmötölés minden a tálcáról meg!
Valki help a print screennel lefotózom a desktopom és paint-be teszem de a kepfeltoltes . hu nem engedi meg feltölteni mer nagy mit csináljak?
konvertáld .jpg-be
hogy is?
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#429 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:23

Idézet

Idézet

Idézet

konvertáld .jpg-be
hogy is?
leg1xübb: bármilyen képszerkesztővel megnyitod (pl paint), file menü és save as... lent kiválasztod a jpg formátumot, majd klikk a save gombra
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#430 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:26

kösz most hogy igy mondod valami rémlett de nem tudtam hogy hol csináljam
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#431 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:27

Idézet

van 1 jó hírem srácok, kde4 lesz windows-on is, akkor elfelejthetitek ezt a windowblinds és egyéb kinézet változtató progikat :Đ
Bocsásd meg tudatlanságom, de mi az a kde4, azon kívül hogy gondolom valami skinnelő. Rajta vagyok a képen Kép

#432 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:38

Idézet

Idézet

Bocsásd meg tudatlanságom, de mi az a kde4, azon kívül hogy gondolom valami skinnelő. Rajta vagyok a képen Kép
kde a K Desktop Enviroment rövidítése, túl. képp. egy desktop környezet linux/bsd/unix/stb rendszereken. Több is létezik ezen a rendszereken, van aki ezt szereti van aki azt. (pl kde, gnome, icewm, xfce, blackbox, stbstbstb).kicsit puritán de remélem érthető megfogalmazásban a kde-ről: full moduláris, ha beteszel egy modult akkor azt a többi is használja. nyílt forrásnak köszönhetően baromi gyorsan fejlődik illetve nagyon gyorsan jönnek a bugfixek, illetve talán a legfontosabb rengeteg KDE applet (plugin) található, ha van 1 ami tetszik de mondjuk bármit megváltoztatnál benne azt könnyen megteheted mert valószínű hogy egy szöveg fájl kis átírása elegendő. tömören: kde egy ablakozó rendszer mint winben az alap explorer (ezt is le lehet cserélni (nem hivatalosan ugye, de ez kit érdekel :-D), vagy registry módosítás vagy egy kis progi. nekem winen pl blackbox fut explorer helyett)szal kde4-el megtudjátok milyen az igazi desktop buherálás, macosx-be rengeteg dolgot vettek át kde-ből (most meg kde vesz vissza jópár dolgot (full macosx applet támogatás, szal nem csak kde appleteket hanem osx appleteket is kezelni fog :-D)kde-look.org-on találsz kde-hez illő témákat, stb. illetve ajánlom a video.google.com-on keress rá arra hogy xgl compiz :-D 3D desktoppá alakul az asztal ha van xgl és compiz ;)a képekről amit csináltam annyit hogy kevesebb erőforrás (kb annyi) mint egy alap windows xp-nek luna felülettel :)xgl+compiz esetén egy geforce2 kari és egy 600mhz-es proci jóval több mint elég, ráadásul + gyorsít a 3d alkalmazásokon :-D

#433 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:40

igy nézek ki az egyik gépemen valaki tud windows témákat, vagy oldalt ahonnan leszedhetőek?

Meg XBOX360

#434 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:42

Kösz a kimerítő választ Kép. Már csak 1 kérdés maradt. Mikor lesz winre?

#435 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:43

Idézet

igy nézek ki az egyik gépemen valaki tud windows témákat, vagy oldalt ahonnan leszedhetőek?
Felső sorban van egy olyan hogy Winmod, ott nézz szét!

#436 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:44

Idézet

Kösz a kimerítő választ Kép. Már csak 1 kérdés maradt. Mikor lesz winre?
ha minden jól megy akkor év végére kész a stable release. de szerintem nyár közepe- vége felé már elérhető lesz a béta.

#437 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 18:10

Idézet

Idézet

Kösz a kimerítő választ Kép. Már csak 1 kérdés maradt. Mikor lesz winre?
ha minden jól megy akkor év végére kész a stable release. de szerintem nyár közepe- vége felé már elérhető lesz a béta.
vannak képek?
Meg XBOX360

#438 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 01. 19:15

Idézet

Idézet

Idézet

Kösz a kimerítő választ Kép. Már csak 1 kérdés maradt. Mikor lesz winre?
vannak képek?
ezek nem hivatalos képek, mockup-ok. mockup annyit jelent hogy ötletek userektől hogy milyen dolgokat látnának szívesen benne kiadáskor. eléggé eltérő desktopokat láthatsz, de igazából tükrözi is a lényeget. azt csinálsz belőle amit akarsz, mindenféle program telepítése nélkül. alap kde kinézete full hasonlít windows explorerre, start menü (k menü), tálca, tray, ikonok etc.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kde4-el a desktop buherálás még 1xübb lesz, ott már olyan dolgokat megtehetsz drag&drop-al pl hogy a tálcán megmarkolod az órát, ráhúzod a desktopra és kiteszi a desktopra. desktop órán jobb gomb oszt beállítod hogy milyen kinézetű órát akarsz. vagy pl egy filmet lejátszás közben megfogsz, rádobod a háttérre és a film lesz a háttered (úgy hogy megy a film persze). gondolhatod hányan fognak különféle kis animációkat csinálni hogy mozogjon is a háttér (ilyet most is lehet, csak kell hozzá egy applet, nekem pl sokáig a föld volt a háttér, úgy hogy mozgott és az aktuális állapotnak megfelelően volt napos/árnyékos a föld :Đ)
amúgy ms-ék szeretnek ezekből a kódokból ollózni, pl a híres neves vista glass ablakkeret full az amit én is használok, csak nekem már ez van kb 5 éve :-D annyira sikerült "lemásolniuk" hogy érdekes módon még az egyik bug is 100%-ig egyezik vistán :-D (vajh miért kell újra írni a vista 60%-át illetve az alap fontot megcsinálni (kb 3 hete derült ki hogy lopott fontot használtak :-D). ne értsetek félre, nem vagyok win ellenes. én is használom nap mint nap, csak kifejezetten 1 dologra: játék. windows a szememben egy jó kis pc-re tehető nintendo rendszer oszt ennyi, ha játszani akarok akkor win, ha dolgozom akkor linux. (bár linuxon már megy szinte mindegyik win-es játék, van ami gyorsabban is mint winen. persze van ami viszont egyáltalán nem megy (még :-D) azért arra kíváncsi leszek hogy vista után már nem annak lesz fain gépe akinek a doom4 ultra edition 100-fps-el megy hanem akinek a vista desktopja 25fps körül fog menni? :-D

#439 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:14

Idézet

Idézet

Kép

hali és a mostani desktopodnak a témáját le lehet tölteni? vagy mi? és ha letölthető akkor honnan?Képjó lenne egy ilyen nagyon tetszikKép
Meg XBOX360

#440 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:38

Idézet

Idézet

Idézet

Kép

hali és a mostani desktopodnak a témáját le lehet tölteni? vagy mi? és ha letölthető akkor honnan?Képjó lenne egy ilyen nagyon tetszikKép
ha nem lennék lusta akkor igen :Đ soha nem csináltam még csomagot a témából amit csináltam pedig már gondoltam rá (kérték egy páran :-D). megcsinálhatnám azt is hogy szépen elmondom hogy mit hol kell beállítani, bár tényleg gyorsabb és 1xübb lenne 1 fájlban feltenni vlhova. igyexem ezt a témát 1 fájlba csomagolást megemészteni és akkor teszek fel jópár eye candy témát :-D amúgy ha vlki jártas vlmennyire kde-ben akkor egy screenshot alapján elég könnyen és gyorsan tudja reprodukálni, eddig ezért nem is nagyon foglalkoztam a témá fájlokkal.

Téma megosztása:

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.