HWSW Informatikai Kerekasztal: Most éppen hogy néz ki a desktopod? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Most éppen hogy néz ki a desktopod?

#481 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 02. 16:29

semmi extra. mindig így néz ki. ÍGY
szal ilyen egyszerűen KépKépKép
Time fades even legend...
War, war never changes...

#482 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 02. 16:31

Nálam egyáltalán nem megy a video,rásem lehet kattintani,elsem lehet inditani a videjot,mitnha kép lenne ...

#483 Felhasználó inaktív   Codcool 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 16:58

Miost mint egy jo ideje
Eléggé szar csak tudnám mi fene van veleKépKépKép

Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!

#484 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 10. 02. 18:15

ha nem megy a vid akkor itt a link. meg rakd rendbe a böngésződ, annak mennie kéne :Đ már csak egy touch screen kell oszt olyan lesz mint ez:
link Kabuto-nak :-D)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#485 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 18:21

Idézet

ha nem megy a vid akkor itt a link. meg rakd rendbe a böngésződ, annak mennie kéne :Đ
köszi,nem nagy cucc ez a linux,ilyen fajta 4 négyzetbe döncölös linuxbol van már 3 fajta, nem új má :-D egyiket elis lehetet tölteni,nekem megis van virtuál rendszeren. tök faják ezek :D

#486 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 10. 02. 18:30

Idézet

Idézet

ha nem megy a vid akkor itt a link. meg rakd rendbe a böngésződ, annak mennie kéne :Đ
köszi,nem nagy cucc ez a linux,ilyen fajta 4 négyzetbe döncölös linuxbol van már  3 fajta,  nem új má :-D egyiket elis lehetet tölteni,nekem megis van virtuál rendszeren. tök faják ezek :D 
kis korrigálás :)minden linuxon van több munkaasztal, túlképp amióta linuxra létezik x11 :D xgl-t és a hozzá szükséges cuccokat meg bármelyik linux disztrib-re rá lehet tenni, szal nem csak 3 :)az enyémen úgy látszik nem tűnt fel hogy többet tud egy kicsit mint a szokványosak :D köszönhetően annak hogy a legfrissebb build illetve van hozzá 1-2 olyan kieg amit alapból nem adtak ki hozzá ;)ja, meg nem csak az egyiket lehet letölteni, hanem bármelyiket :D
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#487 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 18:59

Idézet

Idézet

Idézet

ha nem megy a vid akkor itt a link. meg rakd rendbe a böngésződ, annak mennie kéne :-D
köszi,nem nagy cucc ez a linux,ilyen fajta 4 négyzetbe döncölös linuxbol van már 3 fajta, nem új má :D egyiket elis lehetet tölteni,nekem megis van virtuál rendszeren. tök faják ezek :D
kis korrigálás :D minden linuxon van több munkaasztal, túlképp amióta linuxra létezik x11 :D xgl-t és a hozzá szükséges cuccokat meg bármelyik linux disztrib-re rá lehet tenni, szal nem csak 3 :D az enyémen úgy látszik nem tűnt fel hogy többet tud egy kicsit mint a szokványosak :( köszönhetően annak hogy a legfrissebb build illetve van hozzá 1-2 olyan kieg amit alapból nem adtak ki hozzá :Đ ja, meg nem csak az egyiket lehet letölteni, hanem bármelyiket :D
nem lehet bármelyiket letölteni,pár db ilyen fajta linux kisem jelent,csak képekben mutatták kb milyen leszz,pl koroaa ami ilyen fajta négyezetes 4 dbs ablakos linux fajta,az már kijelent,lelehet kapni,de még abbol is csak a bétát,és tudtommal néztem práé db ilyen linuxot és azok közül sehol semmi betáa vagy full verziot nem lehet lekapni,szoval csak 1-2 db-t lehet lekapni,vagy külön ilyen izé hozzá,de nem vagyok nagy linuxos,de majd néhány év mulva mikor már mindenfajta linux kész,és iylen ablakos lesz,megkeresem a legjobbat,és azt rakom fel beölük,és azt használom,most csak mandrake és debian linuxom van,de azt sem használom már.(csak dosoltam vele :D:D:D:D )
win xp rulz örökre,aztán mac és csak utána linux egyenlöre.

#488 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 10. 02. 19:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ha nem megy a vid akkor itt a link. meg rakd rendbe a böngésződ, annak mennie kéne :-D
köszi,nem nagy cucc ez a linux,ilyen fajta 4 négyzetbe döncölös linuxbol van már 3 fajta, nem új má :D egyiket elis lehetet tölteni,nekem megis van virtuál rendszeren. tök faják ezek :D
kis korrigálás :D minden linuxon van több munkaasztal, túlképp amióta linuxra létezik x11 :D xgl-t és a hozzá szükséges cuccokat meg bármelyik linux disztrib-re rá lehet tenni, szal nem csak 3 :D az enyémen úgy látszik nem tűnt fel hogy többet tud egy kicsit mint a szokványosak :( köszönhetően annak hogy a legfrissebb build illetve van hozzá 1-2 olyan kieg amit alapból nem adtak ki hozzá :Đ ja, meg nem csak az egyiket lehet letölteni, hanem bármelyiket :D
nem lehet bármelyiket letölteni,pár db ilyen fajta linux kisem jelent,csak képekben mutatták kb milyen leszz,pl koroaa ami ilyen fajta négyezetes 4 dbs ablakos linux fajta,az már kijelent,lelehet kapni,de még abbol is csak a bétát,és tudtommal néztem práé db ilyen linuxot és azok közül sehol semmi betáa vagy full verziot nem lehet lekapni,szoval csak 1-2 db-t lehet lekapni,vagy külön ilyen izé hozzá,de nem vagyok nagy linuxos,de majd néhány év mulva mikor már mindenfajta linux kész,és iylen ablakos lesz,megkeresem a legjobbat,és azt rakom fel beölük,és azt használom,most csak mandrake és debian linuxom van,de azt sem használom már.(csak dosoltam vele :):D:D:D )
ajjajaj, azt látom hogy nem vagy képben linuxban, ne vedd magadra, nem bántásiból írtam. mondom még1x, BÁRMELYIK linuxra rá lehet ezt dobni. BÁRMELYIKRE :D kapásból tudok neked mondani párat amihez létezik csomag is, azaz nem kell szívni a forráskóddal. suse, fedora, ubuntu/kubuntu, gentoo, sourcemage, debian ésatöbbi. forrásból vinszont bármelyikre fel lehet tenni. kororaa amúgy egy gentoo-ból eredő, csak ennek a 3d rendszernek a képességeit prezentáló boot cd. mindenfajta linux kész? mennyire kész? szerintem nagyon is "kész", amennyire egy operációs rendszerre lehet azt mondani hogy kész :)az általad említett linuxok helyett ajánlok egy suse-t, fedorát vagy mandrivát (gondolom mondjuk mandrake alatt ezt értetted, már így hívják őket pár éve :(). dos helyett meg használd a konzol szót inkább, dos az csak emulátorral fut és egyáltalán nem a rendszer része :)látom komoly dolgokra nem kell használnod a gépet ha a windows-t említetted első helyen, szerencsés vagy :)nem szándékom windows vs linux flémet indítani, csak korrigálásképp írtam le ezeket. hisz ha visszaolvastok, semmi bajom a win-el (3 éve megy atomstabilan) csak nekem arra van hogy ha játszani akarok (elég ritka, heti 1-2 óra) akkor indítok egy windowst. bár amilyen jó a windows és a directx emuláció, már van hogy nem is kell wint indítani a játékokhoz :)@offtopic: wine emulátorról jutott eszembe, nagyon úgy néz ki hogy lesz directx10 windows-ra csak nem ms által, wine fejlesztők csinálnak windowsra windows emulátort hogy menjen majd a directx10 :)

#489 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 10. 02. 19:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nem lehet bármelyiket letölteni,pár db ilyen fajta linux kisem jelent,csak képekben mutatták kb milyen leszz,pl koroaa ami ilyen fajta négyezetes 4 dbs ablakos linux fajta,az már kijelent,lelehet kapni,de még abbol is csak a bétát,és tudtommal néztem práé db ilyen linuxot és azok közül sehol semmi betáa vagy full verziot nem lehet lekapni,szoval csak 1-2 db-t lehet lekapni,vagy külön ilyen izé hozzá,de nem vagyok nagy linuxos,de majd néhány év mulva mikor már mindenfajta linux kész,és iylen ablakos lesz,megkeresem a legjobbat,és azt rakom fel beölük,és azt használom,most csak mandrake és debian linuxom van,de azt sem használom már.(csak dosoltam vele :):D:D:D )
ajjajaj, azt látom hogy nem vagy képben linuxban, ne vedd magadra, nem bántásiból írtam (senki sem úgy kezdi hogy kisújjában vannak az oprendszerek). mondom még1x, BÁRMELYIK linuxra rá lehet ezt dobni. BÁRMELYIKRE :D kapásból tudok neked mondani párat amihez létezik csomag is, azaz nem kell szívni a forráskóddal. suse, fedora, ubuntu/kubuntu, gentoo, sourcemage, debian ésatöbbi. forrásból vinszont bármelyikre fel lehet tenni. kororaa amúgy egy gentoo-ból eredő, csak ennek a 3d rendszernek a képességeit prezentáló boot cd.
mindenfajta linux kész? mennyire kész? szerintem nagyon is "kész", amennyire egy operációs rendszerre lehet azt mondani hogy kész :(
az általad említett linuxok helyett ajánlok egy suse-t, fedorát vagy mandrivát (gondolom mondjuk mandrake alatt ezt értetted, már így hívják őket pár éve :)). dos helyett meg használd a konzol szót inkább, dos az csak emulátorral fut és egyáltalán nem a rendszer része :)
látom komoly dolgokra nem kell használnod a gépet ha a windows-t említetted első helyen, szerencsés vagy :)
nem szándékom windows vs linux flémet indítani, csak korrigálásképp írtam le ezeket. hisz ha visszaolvastok, semmi bajom a win-el (3 éve megy atomstabilan) csak nekem arra van hogy ha játszani akarok (elég ritka, heti 1-2 óra) akkor indítok egy windowst. bár amilyen jó a windows és a directx emuláció, már van hogy nem is kell wint indítani a játékokhoz :)
@offtopic:
wine emulátorról jutott eszembe, nagyon úgy néz ki hogy lesz directx10 windows-ra csak nem ms által, wine fejlesztők csinálnak windowsra windows emulátort hogy menjen majd a directx10 :)
@offtopic 2 :)
ha érdekel vlkit leírom valahova pro és kontra hogy melyik rendszernek mi az előnye, másik rendszernek mi a hátránya stb. persze széleskörűen, nem win vs linuxra gondoltam :) bár ezen az oldalon nem hiszem hogy helye van egy ilyennek, az már inkább hwsw lenne :) buta is vagyok hogy itt a linux előnyeit próbálom fejtegetni, játékos oldala nem annyira erős ugye :)

#490 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 19:30

Jaj,félreértettelek,ugyértettem hogy bármelyik ilyen linuxra találsz letöltést,és letöltöd,és nem ezt mondtad,hanem azt hogy bármelyik linuxra keresel olyan plugint stb-t.

#491 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 13:48

Semmi különös, valahogy ígyKép:

Kép

#492 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 12. 26. 14:47

tegnap csináltam egy kis videt a haveromnak, felteszem ide is :Đazóta van pár új plugin, lecseréltem a fontokat (viden ez nem igazán látszik :-D)

#493 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 09:53

Valahogy így:
Kép

Nagybanitt

#494 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 10:45

Idézet

tegnap csináltam egy kis videt a haveromnak, felteszem ide is :Đ azóta van pár új plugin, lecseréltem a fontokat (viden ez nem igazán látszik :-D)
cép,de nem ujdonság ^^
ugye linux,azon belül a legjobb a use linux,xgl,efffect,és feldobod a linuxot fszára ^^
sajno én virtuálon megprobáltam feltenni a linuxot,de nem rakta fel,igy nem tudok xgl-t sem tolni :D de ez van

#495 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:16

Ekkora felbontásban van a monitor?Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#496 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 11. 02:34

Nekem egy hangulatos assassins creed kép az átlagos ikonokkal, semmi extra...

#497 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 11. 08:40

Idézet

Nekem egy hangulatos assassins creed kép az átlagos ikonokkal, semmi extra...
Megértelek :Đ Ezt a játékot nagyon várom!
Kép
Kép
Kép

#498 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 08:43

Idézet

Az ikonok miatt kérdezed? Mert akkor nem, a vistának nagy ikonjai vannak. Ha jól tudom 1280x960-as.

#499 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 10:24

Idézet

tegnap csináltam egy kis videt a haveromnak, felteszem ide is :Đ azóta van pár új plugin, lecseréltem a fontokat (viden ez nem igazán látszik :-D)
Ha megkérdezhetem,akkor milyen linux van fent ? köszi elöre is a válaszod

#500 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 10:26

Idézet

Idézet

Az ikonok miatt kérdezed? Mert akkor nem, a vistának nagy ikonjai vannak. Ha jól tudom 1280x960-as.
De nem csak nagy,lehet állitani hogy mekkora legyen,anno nekem régen kicsi volt,ugyan olyan kicsi mint egy sima xp ikon ^^ lehet énis betolom a deskem,de nem nagy szám,már én sem skinnelem agyon a gépet mint máskor...

Téma megosztása:

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.