HWSW Informatikai Kerekasztal: Most éppen hogy néz ki a desktopod? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Most éppen hogy néz ki a desktopod?

#581 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 23. 00:46

A szokásos WoW skin, most ezzel a hátérrel. I love itKép

ui: a képeket meg ne rakjátok be újból a válaszokba, okey?Kép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#582 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 23. 07:42

mostmár nekem is az de sima skinnel, nagyon jó kép KépKép

#583 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 07. 23. 11:40

ezeket nem én csináltam, még mindig az utolsó beryl snapshotot használom, bár hamarosan én is upgrade-et nyomok és compiz fusion-ra váltok.
2 videó:

http://youtube.com/watch?v=_ImW0-MgR8I

http://youtube.com/watch?v=Rmz9a9pJR_s

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#584 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 19:34

Hát nem sokat tudok a Linuxról, de ezek a videók fantasztikusakKép...Kár, hogy az xp-n ilyet nem lehet csinálni. Megpróbáltam felújítani a desktopomat.Sok témát és cursort töltöttem le, de az ikonokkal nem boldogultam.Próbáltam megszerezni az iconpackagert, de nem találtam olyat, ami ne 30 napos lenneKép.Így hát maradtak a régi ikonok.

#585 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 07. 25. 20:09

Idézet

Hát nem sokat tudok a Linuxról, de ezek a videók fantasztikusakKép...Kár, hogy az xp-n ilyet nem lehet csinálni. Megpróbáltam felújítani a desktopomat.Sok témát és cursort töltöttem le, de az ikonokkal nem boldogultam.Próbáltam megszerezni az iconpackagert, de nem találtam olyat, ami ne 30 napos lenneKép.Így hát maradtak a régi ikonok.
vistán láthatsz majd hasonlókat idővel, avalonnal megoldható (aero-ért is az felel). bár tény, hogy iszonyat gép kell majd hozzá, hisz a mostani egyszerű áttetszőséghez is relatíve izmos gép kell. ugye ezen effektek linuxon egy integrált vidkarival is szépen futnak, ram sem kell neki (konkrétan ugyan ezt a felületet használom a notijaimon is, a leggyengébb notim: intel integrált vidkari, asszem intel gm845, mobil p4, 1,6ghz, 256 mega ram és vígan fut. vista elküld a fenébe).
szal ms szerintem ezért nem vitte túlzásba az aerot, nagyon nagy lett volna az ugatás. majd a 3rd party appok ill idővel egy ms powerpack és láthatsz még "csodákat" vistán is:)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#586 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 20:14

Hát az én notbookom sem bírja a vistát.Hasonlók a paramétereim nekem is. Én a munkához és a netezéshez használom a PC-t.Komolyabba nem ruházok, mivel a játékhoz ott a 360 és LG 82 cm-es LCD, ezek miatt nincs értelme egy komolyabb PC-re.Pusztán a változatossága miatt teccenek ezen megoldások.Kép

#587 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 07. 25. 20:25

Idézet

Hát az én notbookom sem bírja a vistát.Hasonlók a paramétereim nekem is. Én a munkához és a netezéshez használom a PC-t.Komolyabba nem ruházok, mivel a játékhoz ott a 360 és LG 82 cm-es LCD, ezek miatt nincs értelme egy komolyabb PC-re.Pusztán a változatossága miatt teccenek ezen megoldások.Kép
viszont, ha munkára és netezésre használod a gépet (ill esetleg még multimédia), akkor bátran ajánlom a linuxot. a mai disztribek már nem guruknak készülnek (a nagy átlag), anyum is linuxot használ és igazából nem is kell neki nagyon segíteni (persze az elején azért kellett egy kicsit, de ez winen is így volt :Đ)
nézd meg a sabayon linux live dvd-t, azon előre configolva van a beryl (ez a látványos ablakkezelő), bár ez tényleg csak a nagyon kezdeti időkhöz jó, mivel live rendszer az igen lassú (dvd-ről fut az egész rendszer).
sőt, hogy bíztassalak, amikor az egyik barátom életében először használt linuxot, ezt a felületet kb 10 perc alatt állította be (full testreszabva!), az alap 3d-s grafrendszer a legtöbb disztribben 1 klikk a vezérlőpult adott elemén (enable 3d desktop :-D)

#588 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 20:28

Majd még meggondolom ezt a Linux kérdést, köszi a támogatást!!!Kép

#589 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 07. 25. 20:31

Idézet

Majd még meggondolom ezt a Linux kérdést, köszi a támogatást!!!Kép
nm, ha bárminemű kérdésed lenne, kérdezz bátran. csak akkor a linuxos topicban folytassuk, így is elnézést a kis off-ért :Đ

edit: amúgy ha tényleg csak ennyire használod a gépet, akkor szerintem még jobban is jársz. speciel sokkal jobban és hatékonyabban tudok dolgozni linuxon mint winen, persze az elején nem így volt :-D (kérdés, hogy mivel foglalkozol, de ezt majd ha a linuxot nézegeted :D)

#590 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 20:46

A munkámhoz csak a szövegszerkesztőre van szükségem, úh. nincs jelentősége az op rendszernek. Már csak be kell szereznem a Linuxot...:Đ

#591 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 25. 22:32

Idézet

A szokásos WoW skin, most ezzel a hátérrel. I love itKép

ui: a képeket meg ne rakjátok be újból a válaszokba, okey?Kép
Nagyon jó kép! Én is ezt raktam be háttérnek!
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#592 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 26. 08:04

miért van 2 ilyen topik? lásd: háttérképek

vagy eredetileg másról szólnának?

Kép
Kép
Kép

#593 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 20:40

Mondjuk ezt én sem értem, de engem nem zavar....

#594 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 21:15

Idézet

A Desktop-ba nem csak a háttérkép számít.. (Windows, Linux, iMac) és ez mind mind máshogy nézhet ki felhasználótól függően, míg egy háttérkép az csak egy háttérkép.. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#595 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 21:30

Jaja...én mindig változtatom a háttérképet, a témát...de amit a Linuxxal meglehet csinálni?!...az nem semmi....Kép

#596 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 26. 21:40

Idézet

Idézet

A Desktop-ba nem csak a háttérkép számít.. (Windows, Linux, iMac) és ez mind mind máshogy nézhet ki felhasználótól függően, míg egy háttérkép az csak egy háttérkép.. Kép
A téma címe: "hogy néz ki a desktopod" tehát a kinézetről szól, nem a mibenlétéről. Lehet az innnentől kezdve szabad forráskódú avagy nem. De zavarni engem sem zavar hogy két helyen beszélünk egy dologról...csak kérdeztem.
Kép
Kép
Kép

#597 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 21:58

Melyik topic volt hamarabb???Kép

#598 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 26. 22:00

Idézet

Melyik topic volt hamarabb???Kép

Talán a GYIK? :Đ LOL ? A kérdés nem ez...! Hanem hogy minek van EGY témáról KÉT topik? :-D LOL De örülök hogy utána néztél! Már megére felhívni rá a figyelmet :D

Kép
Kép
Kép

#599 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 14:11

Nálam most ígyKép:
Kép

Teljes méret itt :Đ

[Letöltöttem az IconPackager-t, de néhány parancsikon miatt nem csinálok új képetKép]

#600 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 22:04

Nem rossz...

Téma megosztása:

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29