HWSW Informatikai Kerekasztal: Kormos Kínai Kalandjai - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kormos Kínai Kalandjai

#61 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 10. 18:40

Idézet

Kép(én)      KépKépKépKép(ti)        KépKépKépKép(többiek)

Hujuj nagy a baj nalad is Kép Hat ezen nagyot nevettem... https://forum.hwsw.h...default/081.gif

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#62 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 07:46

Kormi uzeni h: T-0 nap es most indul Kép

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#63 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 11:56

Azóta sokat gondolkoztam ezen, és arra jutottam, esz a sárga irigység. Én is ilyen bp-i cégnél szeretnék dolgozni, amelynél jobbnál-jobb helyek közül választhatsz, hova mennél ki pár hónapra melózni. (Persze ez csak vicc, hiszen a megfelelő skilleken túl szerencse is kell azért az ilyen állásokhoz.) Bár Kormi helyében val'szeg az amcsi desztinációt választottam volna, de az ő döntése is érthető. Bizonyára óriási élmény lesz. Még 1x sok sikert, és jó utat kívánok!
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#64 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 12:29

én tuti japánt választanám!!!!!! jejjeejeeeeeee
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#65 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 12:32

Azert nem a USA-Canada vonalat valasztotta Kormi mert mindket helyen elt mar es (allitolag) nem olyan nagy fun odakint az elet. :Đ

#66 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 13:16

Callisto: Bizony, az se lehet semmi. Pölö mindig nagy élvezettel olvasom Big beszámolóit az 576 Konzolban.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#67 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 11. 15:03

nekem negyed év is elég lenne, csak had húzzak már el innen... megnézném milyen a világ Mo.-n kívül...Kép

#68 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 04. 11. 17:32

Los Angeles? E3? Klassz lenne... Sok sikert Kormi!

#69 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 18:08

Nekem vegulis nagyjabol mindegy lenne hova megyek de leginkabb California allam vonzana. Kormoska NYC lakoja volt 2 evig ha jol emlexem. :Đ

#70 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 11:44

#71 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 11:56

Idézet

Különben bennem nincsen elvágyódás kis hazánkból, olyan értelemben, hogy nem szeretném itt leélni az életemet.

ez kissé ködös nekem [smile_001.gif">[smile_071.gif">Kép

#72 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 12:07

Azaz hogy itt szeretném leélni az életemet.

#73 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 13:25

Ha jól emlékszel??No de AVi milyen dolog ez?Még arra se emlékszel, meddig volt távol a kedvesed?:DDDD Ha ezt Kormi meglátja...:DD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#74 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 13:45

Igazsag szerint akkor meg nem is ismertuk egymast szal tuti elnezi majd a hibat. Kép

#75 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 14:22

Akkor el  van nézve:)) Milyen időközönként jjön majd haza Kormi?

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#76 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 17:27

Most is hirtelen 2 honap kint utana 3 het itt aztan megint 2 honap kint aztan megint 1-2 het itthon aztan blablabla egeszen november vegeig.

#77 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 06:53

Sziasztok, vagyis Ni Hao vagy mi kínaiul

[Trust in my command!]

#78 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 07:10

huhh, koszonjuk ezt a kis élménybeszámolot! :Đ

a hotel lakhatonak néz ki Kép

említetted, hogy magyarokkal kajáltál: veluk véletlenul futottal ossze, vagy még itthonrol forumon lebeszélted a talalkat? meg mindig olyan fennhéjázosak? és miert baj, ha valaki befalja az egész csirket? én is imádom a kinai kaját Kép tenyleg, mennyiben kulonboziki izre az ottani "szjecsujáni cirkeeee tojászosz rizzzzzel" mint az itthoni? Kép

okés további jo napot meg hetet meg ilyeneket, meg jo háznézést! aztán képeket kérunk ám!!! Kép

bye: C

#79 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 10:04

Szia Kormi!

#80 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 12:28

Sziasztok megint

Callisto (Bálint ) -->

A magyarokat az egyik olyan internet oldalon ismertem meg, ahol õk fórumoznak, mármint a Kínában élõ magyarok. Az indexen ajánlotta valaki. Beregisztráltam, irogattam, és egyszercsak felvettek az msn-jükre és beszélgetni kezdtünk. Kértek tõlem sportszeletet, túró rudit, unicum-ot stb, úgyhogy rögtön érkezéskor találkoztam is velük hogy odaadjam a cuccot 

Hátt még mindig furák nekem, de hát Istenem, nem vagyunk egyformák...
A csirke nem volt baj hogy megzabáltam, csak nekem égett a pofám mikor észrevettem hogy mit tettem  Nekem a kínai büfés csajszi azt mondta, hoyg "magyar-kínai kaját" nem találok ott, de nem volt igaz, találok, sõt finomabbat! Villát már nem is adnak, úgyhogy mázli hogy szeretek pálcikával enni

Sybilla -->

Igen, nem vállalkoztam volna, ha nem érezném úgy hogy nem bírom ki. De most kicsit másabb a dolog, mert anno mindig úgy voltam kint külföldön, hogy nem volt komoly(abb) kapcsolatom, most viszont van Avi, aki nagyon hiányzik minden nap  Bár szerintem így is elég sokat beszélünk, naponta 1-2x minimum (a gatyánk is rá fog menni de sebaj), úgyhogy annyira nem gáz, csak hát mégis...

Még egy adalék: olyan bérlet van, ami hitelkártya méretű, kis nemtommi érzékelő van benne, amit fel lehet tölteni pénzzel, és buszon, metrón, taxiban egyaránt elfogadják. Van egy leolvasó, fölé kell tartani a kártyát, és egy automata hang bemondja hogy mennyit vesznek le róla. Tiszta sci-fi!

[Trust in my command!]

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.