HWSW Informatikai Kerekasztal: Kézi konzolok (PSP, GBA, NDS stb.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kézi konzolok (PSP, GBA, NDS stb.)

#41 Felhasználó inaktív   Sepp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 09. 08:41

Hi! Eladó egy ezüst GBA SP dobozával+origi Metroid fusion játékkal+Flash Advance Pro 256 kártya+flash linker, szivargyújtós töltővel, jó állapotban. irányár : 30.000,- ha érdekel vkit dobjon egy mailt : sepp@fibermail.hu

#42 Felhasználó inaktív   Dhi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 18:46

Van egy eladó Ridge Racerem meg egy NFSU-m PSP-re.
Érdeklődni: email,msn: dhi@axelero.hu

#43 Felhasználó inaktív   enjanivagyok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 19:28

hello. segítséget kérnék a nagy psp-sektől... nekem 2 napos, friss a psp-m, s van hozzá 2 gigás kártyám, amire nem tudok filmet tenni, hogy azt fel is ismerje a psp. mpg4-ben van, s akárhova is teszem a a memókártyán, akármelyik mappába, vagy gyökérkönyvtárba, akkor sem műkszik... kérlek segytsetek tanácsokkal.... köszi... /Johnny

#44 Felhasználó inaktív   Csoma 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 11:45

Eladnám GBA Advance- met. Megkímélt állapotban. Adnék hozzá játékokat, (tokkal vonóval): Supermario World: Super Mario Advance 2: 11. 990 helyett 7. 990
Prince Of Persia: The Sands Of Time: 6. 990
Crouching Tiger Hidden Dragon: 7. 990
Dr. Muto: 5. 000
+. . . . . 27. 970
Alapgép: 7. 000
+. . . . . 34 970
Adok hozzá ajándékba még egy összekötő zsinort amivel többen is tudtok játszani, meg egy éjszakai lámpát amit rátudsz csatlakoztatni a gépre. Ha érdekel írj egy emailt a címemre: bsi@freemail. hu
DS-re is cserélném / úgy hogy a DS-hez adsz játék(okat) is ...

---
Best Regards
Csoma
"... Semmi egyenlő a mozgással, a Mozdulat azonos a mozdulatlansággal ..."

#45 Felhasználó inaktív   Csoma 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 12:29

**UP
"... Semmi egyenlő a mozgással, a Mozdulat azonos a mozdulatlansággal ..."

#46 Felhasználó inaktív   Nintendo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 18:15

Lenne egy kérdésem. Megéri befektetni egy NDS-re vagy inkább egy PSP? Melyik éri meg jobban. Ezalatt a hozájuk tartozó játékok árait is értem.
Azon a napon, mikor a Microsoft olyan termékeket dob piacra, amivel nem lehet szívni, akkor gyárt majd porszívót!

#47 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 18:31

Idézet

Lenne egy kérdésem. Megéri befektetni egy NDS-re vagy inkább egy PSP? Melyik éri meg jobban. Ezalatt a hozájuk tartozó játékok árait is értem.
Attól is függ milyen játékokkal akarsz játszani.

#48 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:49

Szerintem PSP-t érdemes venni,mert NDS-re...hát elég gagyi játékok jönnek ki.( NINTENDOGS=tisztelet a kivételnek)
Xbox 360 tulaj lettem.

#49 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:51

Na pont erre gondoltam. Gagyi? Mert nincs benne HDR meg Bloom Effect, ugye-ugye?

#50 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:51

és az új super mario bros???
Time fades even legend...
War, war never changes...

#51 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:54

Idézet

Amelyik neked jobban bejön. DS-re is sok király játék van, szerintem még több mint a PSP-re.

#52 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 11:28

Idézet

és az új super mario bros???
Az jó (8 pontot kapott az eggyik újságban), csak ha megnézünk mondjuk 10 ds-es játékot abból 8-ra 5 pontot vagy kevesebbet adnak. a maradék kettő-re pedig 7-8 pontot. DS-re nagyon ritka a kilenc-tíz pontos játék.
Xbox 360 tulaj lettem.

#53 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 16:24

Idézet

Idézet

Amelyik neked jobban bejön. DS-re is sok király játék van, szerintem még több mint a PSP-re.
hát azért ds-re pocsék grafikáju és nintendo által csinált lerágott csonto születtek eddig.deh talán most hogy itt a ds lithe jönneek jobbak.de apsp-t még meg se tudja közeliteni.és nem is fogja soha.(játék stb)
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#54 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 16:32

Idézet

Idézet

Idézet

hát azért ds-re pocsék grafikáju és nintendo által csinált lerágott csonto születtek eddig.deh talán most hogy itt a ds lithe jönneek jobbak.de apsp-t még meg se tudja közeliteni.és nem is fogja soha.(játék stb)
miért kellene hogy megközelítse? mellesleg látszik hogy nagyon mai gamer vagy és a hdr effectel nőttél fel. én nem. és azt mondom hogy az igazi játékokat a nintendo csinálta. az összes régi kedvenc nes játékomat elő tudnám venni mindig. régen annyiszor vittem végig őket ahányszor csak akartam, soha sem untam meg és nagyon jó hangulatuk volt. míg ma, a doom3-at egyszer sem vittem végig, köszönöm, nem kérek abból.

#55 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 16:43

igen?????????,na hát elmesélem neked hogy egyáltalán nem mai gamer vok már több mint 5 éve játszok minden -en.éss ez ténny és a ds játékok nem agrafikájukon buknak el hanem azon hogy rövidekélvezhetetlenek stb éss ezt rajtam kivül ugyanigy tuddja az 576 stábja és még jo sok konzol ujság irooo. hogy ds-re eddigg semilyen kmolyab stuff nem jött ki pár kivétel persze akad.és attol hogy még anintendon nöttél fenn attol még ma anintendo gba-ra és ds-re igen silány játék tárat vonultat fel.ja és nem tom hogy jön ide adoom 3 mer én a psp-t és a ds-et hasonlitottam össze.és adoom 3-nak egyikhez sincs közzeeee.és anintendon kivül hidd el nekem attol hogy te az ö játékain nötttél fel még rengeteg jo játék volt a mi nem nintendoo.ja és afentebb felsorolt érvek re még az is nagyban rájön hogy ds-nek totál n64-es szinvonala van és ez ma eégg ázz.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#56 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 16:50

jah és ha lejjeb nézel akkor elolvashatod hogy vki kérdezte hogy melyik gépre éremesebb beruházni hát a válasz apsp mert még alig egy éve van piacon de márr szásszor huzossab és jobb játékkal tud elöálni mint a már 3-4 éve piacon lévo ds.és akét gép közöttt 10-15 ezer ft különbség va szal egyértelmü a válasz.

#57 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 16:56

Idézet

ds-nek totál n64-es szinvonala van és ez ma eégg ázz.
Pont ezért hoztam fel a d3-at. Miért lenne ez ma gáz? Mert nem csillognak a falak? Kép A vita meg felesleges, mert baromira nem értek veled egyet, nekem mást jelentettek ezek a játékok. További elmélkedés felesleges...

Másik meg, hogy egyértelműen az alapján válasszon az illető aki vesz, hogy milyen játékokat szeret. Lehet, hogy ő is azon nőtt fel amin én (/mi) de lehet, hogy nem mondaná "ds-re pocsék grafikáju és nintendo által csinált lerágott csonto születtek"

Amik már több tíz éves játékok és eljutottak arra a szintre, hogy ingyenesen hozzájuk lehet jutni legálisan (kihangsúlyozom), azokat meg szépen lehet DS-en tolni, egyszerű SD kártyával. Régi szép idők... Ha már itt tartunk, aki foglalkozik 2D-s játékszerkesztővel, az a saját játékát is játszhatja a DS-én (gondolok itt Games Factory, Multimedia Fusion, ...). Szerintem meg ez nagy fun!

#58 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 17:05

Idézet

Idézet

Pont ezért hoztam fel a d3-at. Miért lenne ez ma gáz? Mert nem csillognak a falak? Kép A vita meg felesleges, mert baromira nem értek veled egyet, nekem mást jelentettek ezek a játékok. További elmélkedés felesleges...

Másik meg, hogy egyértelműen az alapján válasszon az illető aki vesz, hogy milyen játékokat szeret. Lehet, hogy ő is azon nőtt fel amin én (/mi) de lehet, hogy nem mondaná "ds-re pocsék grafikáju és nintendo által csinált lerágott csonto születtek"

Amik már több tíz éves játékok és eljutottak arra a szintre, hogy ingyenesen hozzájuk lehet jutni legálisan (kihangsúlyozom), azokat meg szépen lehet DS-en tolni, egyszerű SD kártyával. Régi szép idők... Ha már itt tartunk, aki foglalkozik 2D-s játékszerkesztővel, az a saját játékát is játszhatja a DS-én (gondolok itt Games Factory, Multimedia Fusion, ...). Szerintem meg ez nagy fun!
eggeen!!!sztem is haggyuk a vitát!!de ettöl még egyáltalán nem értek veled eggyet!!mer a ds teljesen más mint gamecube mert az t én is baszottul szerettemteli volt yoshi mario minden féle nintendo játékkal.de ha ránézek ma ds kinálatra korántsem ezt látom inkább a nagytesokrol lemásolt vmiket amik szörnyen levannak butitva és rondák.de mint mondtam most eljöhet a ds fénykora eddigi pályafutásán. mert jönnee ténylegesen jo kis nintendo gamek metroid prime3 maio bros stb.aki szereti a nintendo játékokat azoknak mindenképp jov étel lehet a jövöben mert eddig nem jo kis nintendo gamek jöttek hanem gagyi másolatok de talán most összeszedi magát ads ahogy már bizonyitotta pár gammel.de aki inkább komolyaabb stuffokra vágyik az inkább ruházzon be psp-re mert nagyon megériii.

#59 Felhasználó inaktív   Borgi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 17:09

halfer, tgf, mmf nemjó hozzá, nincs runtime ds-re. sőt csak win-re van nekik, tudtommal. de én linux alol is jácottam má ojanokkal.
sd kártya kell, illetvehát, többfajta memóriakártya is jó de kell hozá memóriakártya adapter meg valami passkard féle is. szal neojan eccerü ez.

amugy én ds melett szavazok mer, nekem az van, meg mer psp-be semmi ötlet nincs. csak teljesitményröl szól az egész. ugyanaz gyakorlatilag minta gba, csak izmosabb. mostakkor az mér jó?! erre nem iromazt hogy inkább veszek majd xbox360-at és otthon tolom a csilivili gamékat, nem psp fuj, mer xbox360-ba sincs az égvilágon semmi ötlet. de modnjuk ez nem baj, valakinek biztos a combos grafika jön be, nem az ötletesség. azér a ds-es tacsszkrinbe, meg mikrofonba, valljuk be dedós, talán... de iszonyat szorakoztató és töletes. de modnom nem jmindenkinek ez jön be, ahenma 10000000 poligonból álló modellek, meg özé-bözé grafikai efektek, gondolom ijen emberek szeretik azoakta dolgokat ami a tv-böl ömlik, meg a divatot :Đ jo ezt most nem kéne ide keverni, mer kinek mi a divat. kcsiit érzek ebbe a psp-s dologba is divatot. de végülis midnenki divatot követ midnenbe, csak mindenki másmijent :-D
naezmnost tyüü...
szvsz nds mesze primább minta psp.. de lehet velem vitázni/meggyözni hogy nicns igazam.
"Kimegyek a ógatőre"

#60 Felhasználó inaktív   Borgi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 17:13

Idézet

Idézet

Idézet

eggeen!!!sztem is haggyuk a vitát!!de ettöl még egyáltalán nem értek veled eggyet!!mer a ds teljesen más mint gamecube mert az t én is baszottul szerettemteli volt yoshi mario minden féle nintendo játékkal.de ha ránézek ma ds kinálatra korántsem ezt látom inkább a nagytesokrol lemásolt vmiket amik szörnyen levannak butitva és rondák.de mint mondtam most eljöhet a ds fénykora eddigi pályafutásán. mert jönnee ténylegesen jo kis nintendo gamek metroid prime3 maio bros stb.aki szereti a nintendo játékokat azoknak mindenképp jov étel lehet a jövöben mert eddig nem jo kis nintendo gamek jöttek hanem gagyi másolatok de talán most összeszedi magát ads ahogy már bizonyitotta pár gammel.de aki inkább komolyaabb stuffokra vágyik az inkább ruházzon be psp-re mert nagyon megériii.
psp-re mér éri meg beruházni?!
játékok miatt tuti nem.
emuk miatt talán, meg a hordozható videózás miatt, de ugye akkor már inkább gp2x-et vegyél. vanhozzá tv-out kábel. gyakorkalital hordozható, divix játékos. és gp2x-re is vannak emuk. és bőven olcsóbb is. erröl ennyit :$
csak ugye, emint csak azttudom modnai, hogya psp ömlik a tv-ből. átvitt értelemben persze.
"Kimegyek a ógatőre"

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.