A legeredetibb karakter
Elküldve: 2005. 03. 05. 07:08
ha van egy saját magad által fejlesztett karaktered amit te "neveltél" azhozzánőhet a szívedhez és neki is lesznek klassszkus stílusjegyei ahogy tte mondtad, ugyhohy szerintem nem hülyeség....
omg!
Elküldve: 2005. 03. 05. 10:10
oké, akkor mindenki írja be a Diablo, Sims és egyéb karaktereit...
Elküldve: 2005. 03. 05. 10:56
jó ha megnézed leírtam hogy ki a kedvencem ezek csak kiegészitők akiket még szeretek...
omg!
Elküldve: 2005. 03. 05. 13:04
Es mi lesz Gordon Freeman baratunkal es a maga kisse kopottas es lopottas storyjaval? 
Aztan ott vannak barataink a Maniac Mansion es Zac McKracken-bol.
Doom film? MUHAHAHA! Nem kell maszkolni a szornyeket mert ugyis sotet lesz vegig a filmben!!
Aztan ott vannak barataink a Maniac Mansion es Zac McKracken-bol.
Doom film? MUHAHAHA! Nem kell maszkolni a szornyeket mert ugyis sotet lesz vegig a filmben!!
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 03. 05. 13:43
nem tom nekem Gordon Freeman nem nagyon teccet mint önnáló karakter.... De a sztorival együtt jó arc volt..külön nem!
(SZERINTEM)
(SZERINTEM)
omg!
Elküldve: 2005. 03. 05. 13:47
Hat a HL story nelkul nem is lenne sok ertelme egy Gordon filmet forgatni 
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 03. 05. 13:52
ja nem olvastam vissza hogy itt filmforgatásról van szó vagy mi van??,azt hittem mint legeredetib karaktert mondod...
omg!
Elküldve: 2005. 03. 05. 13:55
Ja nem.. en keverem a topicokat 
Elküldve: 2005. 03. 05. 13:57
ja mert ezt a ki m8ilyen filmet akarna készíteni topicba akartad???
omg!
Elküldve: 2005. 03. 05. 14:02
Nem oda akartam hanem megkeveredtem 
Elküldve: 2005. 03. 06. 01:04
Csak játékbeli karakterről lehet szó?Mertha nem, akkor sztem Forrest Gump!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 06. 10:22
ha filmekből is lehet akkor csak egy dologra tudok szavazni: a szamár!!! (a shrekből..)
omg!
Elküldve: 2005. 03. 06. 15:09
Hajajj, az értelem az kitör, mint a vulkán. Gordon Freeman történet nélkül nem nagy karakter.. pfff...ÁÁÁÁ hát ez.
Ez kábé olyan mintha azt mondanánk hogy az epertorta eper nélkül egy nagy szar... Jééézusom.
Amiket itt a legtöbben felsoroltak azok már csak a mai mainstream játékgyártás kissé szürke karakterei (Sam Fisher).
Amiben egyetértek: Guybrush a Monkey Islandból.
Valamint nálam Kerrigan a Starcraftból, Horny a Dungeon Keeperből, Duke a Duke Nukemből, és hogy azért
újabbak közül is említsek, HK-47 a KOTORból.
Ez kábé olyan mintha azt mondanánk hogy az epertorta eper nélkül egy nagy szar... Jééézusom.
Amiket itt a legtöbben felsoroltak azok már csak a mai mainstream játékgyártás kissé szürke karakterei (Sam Fisher).
Amiben egyetértek: Guybrush a Monkey Islandból.
Valamint nálam Kerrigan a Starcraftból, Horny a Dungeon Keeperből, Duke a Duke Nukemből, és hogy azért
újabbak közül is említsek, HK-47 a KOTORból.
Elküldve: 2005. 03. 06. 15:10
Filmekből egyértelműen a legeredetibb, és legmeghatározóbb karakter Darth Vader.
Elküldve: 2005. 03. 06. 15:15
Darrth Vader tényleg nagyszerűre sikeredett...ki mondta, hogy Freeman gáz?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Súgó
A téma zárva.