Idézet
Ja és skiz0-t vegyétek fel hírezőnek!!!!!!!!!!!!
hát ez igazán megtisztelő

egyébként miért gondolod így?

mondjuk én itt vagyok egész nap, a gépnél; ha hazajövök a suliból, első, hogy végigbogarászom a napi híreket, és ha olyan van, ami szerintem érdekes, és nincsen kinnt a GK-n, akkor azt örömmel megosztom veletek

nagyon szeretem ezt csinálni, hogy miért, azt ne kérdezzétek...

egyszerűen jól esik, ha tudok segíteni nektek, tudok hírt küldeni, új infókat tudok megosztani stb...persze ha megköszönik, akkor az mégnagyobb lelkesedés, és öröm számomra, de én ezt megértem, hogy nem lehet mindig

a másik meg, hogy én ha félóránként nem is mindig, de óránként mindig nézegetem a különböző gamer oldalakat, mert egyszerűen annyira érdekel, és szeretek tudni a legfrissebb dolgokról ^^
jó, hát persze van amikor nem vagyok itthon, vagy tényleg nagyon kell tanulnom, esetleg vmi fontos elintéznivaló, de olyan nap egyszerűen nincsen, hogy én ne férnék a gépemhez.
nameg ittvagyok hétköznaponként is éjszaka fél 1-1ig általában

hétvégén vagy szünetekben meg hajnalig is lazán...
szóval engem annyira érdekel a gamer világ, hogy mikor reggel felkelek akkor is nézem, ha tehetem, akkor még suliból is, és mikor hazaértem, akkor is nézem a gamer siteokat
jah és Daks mester értettem, ezentúl megpróbálok mégszaftosabb hírekről nektek beszámolni!
nade ha már itt vagyok, akkor egy kis aprólék

:
Vice City Stories érdekességek:
http://www.videogamesblogger.com/2006/10/25/phil-collins-playable-in-gta-vice-city-stories-new-video-his-song-and-23-others-listed.htm
..huh, megnéztem a videot, most úgy Vice Cityznék

ez a GTA hangulata, az igazi GTA feeling, amit soha az életben nem fogok tudni elfelejteni..