HWSW Informatikai Kerekasztal: Küldj híreket! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Küldj híreket!

#561 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 14. 10:00

Idézet

Idézet

Idézet

első felmérés,mely április 4-10-ig folyt azt mutatta hogy 1,266 résztvevő azt tartja a legfelháboritóbbnak egy játékban:
1-Egy férfi és egy nő szeretkezik(37%)
2-Két férfi csókolózik(27%)
3-Egy a testről eltávolitott fej(25%)
4-Többszöri használata az F-szónak(9%)
A második felmérés mely augusztus 1-6-ig folyt azt mutatta hogy mitől fél legjobban a szülő,minek lehet kitéve egy 17 éves gyermek mikor egy barátjánál alszik.Közel 1,600 résztvevő ezeket találta a legfelháboritobbnak amit gyermeke felügyelete nélkül tehet:
1-Marihónalja fogyasztása(49%)
2-Grand Theft Auto játszása(19%)
3-Pórnó nézése(16%)
4-Sör fogyasztása(14%)
Ezek az amcsik betegek. Nem értem miért félnek úgy a GTA-tól a Postal2 sokkal brutálisabb volt.
Azzal is voltak hepayok a maga idejében! Nem is kicsi.
Pedig egyébként jó kis játék volt a maga morbid humorával. Persze azt tudni kell hogy elég spacifista módon szoktam jáccani, akit nem muszály azt nem ölöm meg. (Kivéve ha magánháborút kezdeményezek a rendőrséggel XD)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#562 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 10:15

Idézet

Idézet

első felmérés,mely április 4-10-ig folyt azt mutatta hogy 1,266 résztvevő azt tartja a legfelháboritóbbnak egy játékban:
A második felmérés mely augusztus 1-6-ig folyt azt mutatta hogy mitől fél legjobban a szülő,minek lehet kitéve egy 17 éves gyermek mikor egy barátjánál alszik.Közel 1,600 résztvevő ezeket találta a legfelháboritobbnak amit gyermeke felügyelete nélkül tehet:
3-Pórnó nézése(16%)
4-Sör fogyasztása(14%)
Ezek az amcsik betegek. Nem értem miért félnek úgy a GTA-tól a Postal2 sokkal brutálisabb volt.
És gyerekek ebből mi a tanulság??
1-szeretkezzünk a valóságban,ne virtuálisan(Le a Sims-el!!)
2-homoszexuális vágyainkat éljük ki a valóságban(Tudtommal még nincs ilyen játék ?Mass Effect?)
3-próbáljunk meg a fej helyet más testrészt eltávolitani(Down with F.E.A.R.!!)
4-próbáljuk meg az F-szó mégtöbbszöri használatát
5-fogyasszunk crack-et
6-játszunk Postal-t
7-nézzünk feminista filmeket
8-igyunk erőset
A szülienk csak jót akarnak nekünkKép

#563 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 10:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

3-Pórnó nézése(16%)
4-Sör fogyasztása(14%)
Azzal is voltak hepayok a maga idejében! Nem is kicsi.
Pedig egyébként jó kis játék volt a maga morbid humorával. Persze azt tudni kell hogy elég spacifista módon szoktam jáccani, akit nem muszály azt nem ölöm meg. (Kivéve ha magánháborút kezdeményezek a rendőrséggel XD)
Felhúzod a macsekot hangtompítónak?
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#564 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 15:26

Egy interjúban a RockStar Games igazgatója,Sam Houser felelt néhány kérdésre a RockStar-ról és a legújabb játékukat övező botrányról is nyilatkozott.
Mint azt tudjuk az utolsó évtizedben a RockStar Games évenként egy stúdióval gyarapitotta magát.Van valamilyen üzleti stratégia a vállalat növekedése mögött?
Houser:"Nem-ez egy elég spontán dolog hogy őszinte legyek!Mikor találkoztunk kedves emberekkel,vagy mikor azt reméltük hogy kedvesek,megpróbáltuk őket a családba fogadni."
Hogyan tervezik a további gyarapodást?
Houser:"Nem tervezünk további terjeszkedést főleg több fejlesztőcsapatot nem szeretnénk mert a játékoknak kell az a bizonyos érintés és felügyelni is szeretnénk a projekteket.Nagyobb szintű növekedés után ez már nem lenne lehetséges.De mindenképp eggyütt működünk azokkal az emberekkel akikkel csak tudunk."
Mennyi jut el hozzátok abból amit az újságok és az internetes oldalak irnak rólatok?
Houser:"Azt hiszem a nagyobb részét eltudtuk olvasni-ha bekapcsolsz egy számitógépet akkor ez a dolog hamar elér téged,legtöbbször egy közeli barát támogatásával aki nevet rajtad."
Érdekel mit irnak rólatok?
Houser:"Nem.Eléggé elszomorodunk mikor látjuk milyen dolgokat irnak rólunk,és hogy milyen unalmasnak tűnünk.Sokkal izgalmasabb dolgokat lehetne irni rólunk és a vállalatunkról.Semmi izgalmasat nem irnak rólunk,semmi Rock and Rollosat."
De mégis,könnyű célpontja lett a RockStar a médiának.Nem zavar hogy a sok negativ és félrevezető cikkek elvonják a figyelmet arról hogy a GTA-sorozat mennyiben segitette a video játékok piacának fejlődését?
Houser:"Nem igazán.A legtöbb ember aki útál minket azoktól megtiszteltetésnek vesszük hogy útálnak-fura alakok akiknek nincs semmi céljuk-és a Daily Mail.A legtöbb ember aki ismeri a modern pop kultúrát már ismeri a GTA-t és szereti,vagy útálja a maga módján."
Letölthető extra tartalmat igértetek a GTAIV-hez mielött még kész lett volna,ez hogy befolyásolta a történetet és magát a játékot mikor az első GTAIV-et terveztétek?
Houser:"Pár hónap múlva meglátjátok."

#565 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 16:05

Idézet

Egy interjúban a RockStar Games igazgatója,Sam Houser felelt néhány kérdésre a RockStar-ról és a legújabb játékukat övező botrányról is nyilatkozott.
Part II
Azt a munkát nézve,ami a GTAIV elkészitéséhez kell mint például a szinkronhangok,a forgatókönyv,és a technológia amivel a játék megvalósul,nem zavar titeket hogy a játékok még mindig a háttérbe szorulnak a filmek mögött mikor ugyanannyi munkát kell belefektetni mindkettőbe?
Houser:"Régen igen.Hogyha valaki egy picit is odafigyel a játékok történetére, akkor tisztán látni hogy a játékok izgalmasabbak és élethűbbek mint mostanában némelyik mozifilm.(A legtöbb kritikus nem is nézi meg vagy nem is játszik a játékokkal)Hogy őszinte legyek,örülünk neki hogy nem vesznek figyelembe mert igy nyugodtan dolgozhatunk,és azt csinálhatunk amit akarunk."
A GTAIV-ben a játékosnak néhol a játékban döntenie kellett hogy merre is szeretne menni mit is szeretne csinálni,merre haladjon a történet.Ezt a dolgot már a Take2 Game játékban,a BioShock-ban is láthattuk.A jövőbeli játékaitokba is akartok ilyen opciókat helyezni?Meddig lehet ezt még bőviteni?
Houser:"A játék összes aspektusát lehet bőviteni,mi csak még a felszinen kaparásztunk,ez még semmi sem volt.A játékok dolgai közül a történetmesélés viheti a legmesszebbre.Ez még ritka a játékokban,de ha jól rakjuk össze a történetet és a mesélés módját akkor válhat igazán naggyá.Még kisérletezünk ezekkel,mert elösször semmi sem sikerül."
A GTAIV sikere megmutatta nektek hogy nincs szükségetek arra hogy a 'hétköznapi' játékosknak is fejlesszetek játékokat?
Houser:"Ez a nézet nekünk nem fontos.Nem értjük.A jó játékok közkedveltek,hiresek lesznek,a rossz játékok kinlódni fognak a piacon,mindegy milyen stilusúak.De hiszünk abban hogy a mély benyomást gyakorló játékok segiteni fogják ezt a piacot abban hogy megelőzze a filmesipart,és a következő nagy történetmesélő iparággá váljon."
Igaz hogy a RStar arról hires hogy a felnőtteknek gyárt játékokat,de nem fejlesztenétek a nemrég kialakult 'hétköznapi' játékos társadalomnak is játékokat?
Houser:"Hogy nyereségesek legyünk azt kell folytatnunk amit elkezdtünk-olyan játékokat fejleszteni amivel mi szivesen játszunk,és reméljük a játékosok is.Nem szeretjük ezeket a teszteléseket(Mintha megkérdeznéd a hallgatókat milyen zenei albumot szeretnének hallani.Nem tudják amig nem hallják a tiedet!)és nem szeretjük elhatározni mit akarunk.A kreativitás gátolja csak.Mi művészetet adunk el és nem mosóport.Amig az emberek szeretik amit csinálunk,teljes erőnkkel azon leszünk hogy ne okozzunk nekik csalódást.Mikor már nem tetszik nekik,akkor kell abbahagyni és mást csinálni."

#566 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 15. 17:23

November helyett csak 2009 júliusában mutatják be világszerte a mozikban a „Harry Potter és a Félvér Herceg” című filmet - jelentette be csütörtökön a filmet gyártó Warner Bros stúdió. Azzal indokolták a döntést, hogy a hatodik Potter-filmből is garantáltan egy nyári kasszasiker lesz. Emellett a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának hatása továbbra is érződik a filmiparon, így néhány más, bemutatásra váró film forgatókönyve sem készült még el.A Warner filmstúdió biztosra megy: Észak-Amerikában a legnagyobb filmes bevételek általában nyáron születnek, amikor az iskolai szünet miatt többen mennek moziba, mint az év más időszakaiban.Az eddigi öt Harry Potter-film több mint 4,4 milliárd dolláros bevételt hoztak világszerte az elmúlt hét évben.AFP/Független Hírügynökség

#567 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 19:24

Idézet

November helyett csak 2009 júliusában mutatják be világszerte a mozikban a „Harry Potter és a Félvér Herceg” című filmet - jelentette be csütörtökön a filmet gyártó Warner Bros stúdió. Azzal indokolták a döntést, hogy a hatodik Potter-filmből is garantáltan egy nyári kasszasiker lesz. Emellett a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának hatása továbbra is érződik a filmiparon, így néhány más, bemutatásra váró film forgatókönyve sem készült még el. A Warner filmstúdió biztosra megy: Észak-Amerikában a legnagyobb filmes bevételek általában nyáron születnek, amikor az iskolai szünet miatt többen mennek moziba, mint az év más időszakaiban. Az eddigi öt Harry Potter-film több mint 4,4 milliárd dolláros bevételt hoztak világszerte az elmúlt hét évben. AFP/Független Hírügynökség
http://kasyfilm.buzz...odik_HP_filmet/

#568 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 15. 19:31

Idézet

Idézet

November helyett csak 2009 júliusában mutatják be világszerte a mozikban a „Harry Potter és a Félvér Herceg” című filmet - jelentette be csütörtökön a filmet gyártó Warner Bros stúdió. Azzal indokolták a döntést, hogy a hatodik Potter-filmből is garantáltan egy nyári kasszasiker lesz. Emellett a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának hatása továbbra is érződik a filmiparon, így néhány más, bemutatásra váró film forgatókönyve sem készült még el. A Warner filmstúdió biztosra megy: Észak-Amerikában a legnagyobb filmes bevételek általában nyáron születnek, amikor az iskolai szünet miatt többen mennek moziba, mint az év más időszakaiban. Az eddigi öt Harry Potter-film több mint 4,4 milliárd dolláros bevételt hoztak világszerte az elmúlt hét évben. AFP/Független Hírügynökség
http://kasyfilm.buzz...odik_HP_filmet/
hát...én valahogy nem bánomKépKép

#569 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:18

2008 év legjobb játékai a Gametrailers.com szerint, különböző platformokra:
Legjobb pc-és játék 2008-ban: Fallout 3
Legjobb Wii-s játék 2008-ban: Super Smash Bros.Brawl
Legjobb PS3-as játék 2008-ban: Grand Theft Auto IV
Legjobb Xbox360-as játék 2008-ban: Grand Theft Auto IV
és végül de nem utolsó sórban a legnanyobb vesztes 2008-ban: Star Wars: The Force Unleashed

KépKépKépKép:ĐKép
Nem tom ti hogy vagytok vele de ez a GTA 4 .ért mindenki oda van nekem anyira nem jön be Kép
Ti hogy vagytok ezzel?

#570 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:23

Idézet

és végül de nem utolsó sórban a legnanyobb vesztes 2008-ban: Star Wars: The Force Unleashed

Nem tom ti hogy vagytok vele de ez a GTA 4 .ért mindenki oda van nekem anyira nem jön be Kép
Ti hogy vagytok ezzel?
??????????????????Kép

#571 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:32

Idézet

Ti hogy vagytok ezzel?
Sztem jó:-D
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#572 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:34

Idézet

Idézet

Ti hogy vagytok ezzel?
Hát nekem anyira nem jön be de izlések és pofonokKép pc elég sok a gebasz vele és a legcikibb hogy nekem xbox360on is volt vele problémám technikaiKép

#573 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:36

Idézet

Idézet

Idézet

Ti hogy vagytok ezzel?
Hát nekem anyira nem jön be de izlések és pofonokKép pc elég sok a gebasz vele és a legcikibb hogy nekem xbox360on is volt vele problémám technikaiKép
Nekem PS3-ra van meg és semmi baja.:)PC-re mostanában mindent elcsesznek.GTA4,Fallout 3 és asszem a Red Alert 3-al is vannak problémák.Kép
Logitech

#574 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ti hogy vagytok ezzel?
Nekem PS3-ra van meg és semmi baja.:)PC-re mostanában mindent elcsesznek.GTA4,Fallout 3 és asszem a Red Alert 3-al is vannak problémák.Kép
Hát ja manapság már az isten pénzese lenne elég a pc fejlesztésére hogy minden kafán menjen a játékoknál szagatás nélkül, sajnos pedig pc-én sok a jó minőségi játék csak nem mindenkinek van sok pénze hogy fusson rajta.Kép

#575 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ti hogy vagytok ezzel?
Hát ja manapság már az isten pénzese lenne elég a pc fejlesztésére hogy minden kafán menjen a játékoknál szagatás nélkül, sajnos pedig pc-én sok a jó minőségi játék csak nem mindenkinek van sok pénze hogy fusson rajta.Kép
Hát ja,ezért is van konzolom:)PC nem is kell.
Logitech

#576 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ti hogy vagytok ezzel?
Hát ja,ezért is van konzolom:)PC nem is kell.
Na ez a beszéd :)https://forum.hwsw.h...ns_more/147.gif

#577 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:48

Na.én mentem.Boldog új évet Rabbit Wars.:ĐKépCakát
Logitech

#578 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 01:49

Idézet

Na.én mentem.Boldog új évet Rabbit Wars.:ĐKépCakát
OK neked is szerintem én is lépek csokiKép

#579 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 01. 08:08

RabitWar és Ferrari: Mi ez a piramisosdi??? Fórumszabályzat megvan? https://www.gamekapo...orum_szabalyzat
Ha idézzek belőle:
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Ha idézünk, akkor csak a lényeges részt hagyjuk meg, nem kell egy oldalas kommentet visszaidézni csak az utolsó sora miatt![/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Szóval legközelebb próbáljátok meg így, ok? Pláne hogy nem az első eset. Nem beszélve arról hogy elég OFF volt az utolsó pár hsz....[/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]
[/font]

Kép
Kép
Kép

#580 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 09:05

Idézet

RabitWar és Ferrari: Mi ez a piramisosdi??? Fórumszabályzat megvan? https://www.gamekapo...orum_szabalyzat
Ha idézzek belőle:
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Ha idézünk, akkor csak a lényeges részt hagyjuk meg, nem kell egy oldalas kommentet visszaidézni csak az utolsó sora miatt![/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Szóval legközelebb próbáljátok meg így, ok? Pláne hogy nem az első eset. Nem beszélve arról hogy elég OFF volt az utolsó pár hsz....[/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]
[/font]
Akkor még nem nézted a szilveszter topicot. Ott még kb 5 ennél nagyobb van....... Elég zavaró így olvasgatni!

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.