HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci

#241 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:46

Idézet

Idézet

Na ne legyé elszállva a juvédtől. megnézném mit csinálna egy mostani BarcávalKép de a real télleg enyit ér. idé nagyon szarul kezdtek. de nem is bajKép

Real:KépKép

Barca:Kép

Barca drukker vagyok és fáj ilyet mondanom, de a mostani barcával nagyon nem vagyok megelégedve. Amugy szerintem a Juve mindenkit elverne. A bl-ben mindig jól szerepel.
miaz hopgy nem vagy megelégedve?? nézel te meccseket ember??

#242 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:47

Idézet

Idézet

Idézet

Na ne legyé elszállva a juvédtől. megnézném mit csinálna egy mostani BarcávalKép de a real télleg enyit ér. idé nagyon szarul kezdtek. de nem is bajKép

Real:KépKép

Barca:Kép

Barca drukker vagyok és fáj ilyet mondanom, de a mostani barcával nagyon nem vagyok megelégedve. Amugy szerintem a Juve mindenkit elverne. A bl-ben mindig jól szerepel.
igen nézek. Láttam ahogy a Numancia ellen szenvedtek és kikaptak. Láttam ahogy a Santanderrel nem bírtak el hazai pályán. Láttam ahogy augusztusban vereséget vereségre halmoztak. Az meg hogy 1 ponttal vezeti a bajnokságot... majd ha 10 ponttal fogja.

#243 Guest__*

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:49

úr isten. a numancia elleni a a santander elleni is még nagyon az lején volt. össze kellett szokni az embereknek. azóte 3-4 góllal nyerünk igaz most basellel egáloztunk de az semmi az elműlt bő1 hónaphoz. nézd a tabellán mennyi gólt katunk és rúgtunk!

#244 Guest__*

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:50

Idézet

Barca drukker vagyok és fáj ilyet mondanom, de a mostani barcával nagyon nem vagyok megelégedve. Amugy szerintem a Juve mindenkit elverne. A bl-ben mindig jól szerepel. Persze 1. a bajnokságban meg a bl-ben is százszázalékos, de nekem ez a guardiola nem szimpi.Kép
Szerintem idén most nem a Manchester fog nyerní, de azért reménykedek!
Akit mégszeretnék az a Liverpool igaz, h esküdt ellenségek a vörös ördögökkel, de én azért nekik is szurkolok!

#245 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:51

Idézet

Idézet

Idézet

igen nézek. Láttam ahogy a Numancia ellen szenvedtek és kikaptak. Láttam ahogy a Santanderrel nem bírtak el hazai pályán. Láttam ahogy augusztusban vereséget vereségre halmoztak. Az meg hogy 1 ponttal vezeti a bajnokságot... majd ha 10 ponttal fogja.
Remélem az El Classico-n egy jó formában lévő Barca csap össze egy szintén jól játszó Real-lal és egy nagyszerű meccset játszanakKép
Ismerek pár divatdrukker Barcást,akik még anno Dinhoék fénykorában csapódtak oda...Dinhonak leládozott,maradt Messi.
Remélem Aramisz te nem ilyen vagy,jó arcnak látszasz aki a realitás talaján áll,nem pedig csőlátással nézi a saját csapata meccseit/eredményeit.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#246 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:52

Idézet

Idézet

Barca drukker vagyok és fáj ilyet mondanom, de a mostani barcával nagyon nem vagyok megelégedve. Amugy szerintem a Juve mindenkit elverne. A bl-ben mindig jól szerepel. Persze 1. a bajnokságban meg a bl-ben is százszázalékos, de nekem ez a guardiola nem szimpi.Kép
Szerintem idén most nem a Manchester fog nyerní, de azért reménykedek!
Akit mégszeretnék az a Liverpool igaz, h esküdt ellenségek a vörös ördögökkel, de én azért nekik is szurkolok!
A Manchester hát. Tavaly is ez volt. Egy csomo ideig a 3.helyért harcoltak oszt hopp. Bajnoki arany, bl arany. Igaz hogyha Ronaldo nem nyujtott volna olyan teljesitményt amit nyujtott, akkor nem tudni mi lett volna.

barca: Bármennyire is elismerem Henry-t, szerintem nem kéne itt játszania. Angliában tényleg jól ment neki, itt meg mennyi pénz rá lett költve és még nem bizonyitott nagyon. Pedig már másfél év...

#247 Guest__*

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:54

ja henry nem érte meg az az összeget. sajnos.

#248 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:54

Idézet

Idézet

Idézet

Remélem az El Classico-n egy jó formában lévő Barca csap össze egy szintén jól játszó Real-lal és egy nagyszerű meccset játszanakKép
Ismerek pár divatdrukker Barcást,akik még anno Dinhoék fénykorában csapódtak oda...Dinhonak leládozott,maradt Messi.
Remélem Aramisz te nem ilyen vagy,jó arcnak látszasz aki a realitás talaján áll,nem pedig csőlátással nézi a saját csapata meccseit/eredményeit.
Igen jó arc vagyok.Kép Nem, nem vagyok divatdrukker ha erre gondoltál, már 6 éves koromban Barca mezt kértem karácsonyra.Kép Amugy Dinhonak nem áldozott le, a Milanban nagyon jól nyomja.Kép Nem hittem volna hogy képes erre még. Messi tényleg nem semmi, Xavi meg alap. De Henry...Kép

#249 Guest__*

Elküldve: 2008. 11. 06. 19:57

Idézet

A Manchester hát. Tavaly is ez volt. Egy csomo ideig a 3.helyért harcoltak oszt hopp. Bajnoki arany, bl arany. Igaz hogyha Ronaldo nem nyujtott volna olyan teljesitményt amit nyujtott, akkor nem tudni mi lett volna.

barca: Bármennyire is elismerem Henry-t, szerintem nem kéne itt játszania. Angliában tényleg jól ment neki, itt meg mennyi pénz rá lett költve és még nem bizonyitott nagyon. Pedig már másfél év...
Én még régan drukkoltam a realnak, de az még fiatal kori kilengésnek tudható be!
A barca divatdrukkereket én se szeretem, általában nem sokat értenek a focihoz!
Neked legyen igazad Aramisz, de a Manchester nem az a duplázó fajta!

#250 Guest__*

Elküldve: 2008. 11. 06. 20:00

Idézet

Idézet

Én még régan drukkoltam a realnak, de az még fiatal kori kilengésnek tudható be!
A barca divatdrukkereket én se szeretem, általában nem sokat értenek a focihoz!
Neked legyen igazad Aramisz, de a Manchester nem az a duplázó fajta!
én meg pont fordítva vagyok barca drukkerként sok olyan ismerősöm van aki így-úgy fikázza a barcát de a focihoz szart se ért. egyébként www.eurobarca.hu benézel a focival kapcs fórumra és minősígi beszéletést láthatsz olyan emberektől akik értenek a focihoz.(iit is vannak nagypofájúak akik nem értenek de többség igenis ért.

#251 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 15:43

Kikapott a Machester. Nem játszottak túl jól.

Arsenal - Manchester Uniter 2:1

Most következik majd a Manchester City - Tottenham. Most megy a Porstmouth - Sunderland. De akkor nekem miért az volt kiírva a műsorújságban hogy Manchester Tottenham? Azt szívesebben néztem volna. Na mindegy...Kép

#252 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 21:37

Hatalmas meccset játszik a Real.A Malaga ellen 3x egyenlítettek...vagyis Higuain egyenlített 3x:)
Most pedig 11-esből szintén ő megszerezte a vezetést a madridiaknak.10 perc van vissza...bírjátok ki fiúk!!!!
Most nézem,h a Real emberhátrányban van...Ramos piros.

#253 Felhasználó inaktív   The Sith 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 08. 21:41

Szar szlovákia,utálunk szar szlovákia,szar szlovákiiiaaaa,utálunk szar szlovákiiaa!!!!!
Are you weak.

#254 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 21:43

Idézet

Szar szlovákia,utálunk szar szlovákia,szar szlovákiiiaaaa,utálunk szar szlovákiiaa!!!!!
nyugi jóóó, a szlovák embert utáld ne Szlovákiát, mert van itt normális ember is ok?

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#255 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 21:52

Idézet

Gratulálok az értelmes hsz-értKép
Az új neved legyen:The Shit...jó lesz?^^

#256 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 22:06

Idézet

Hatalmas meccset játszik a Real.A Malaga ellen 3x egyenlítettek...vagyis Higuain egyenlített 3x:)
Most pedig 11-esből szintén ő megszerezte a vezetést a madridiaknak.10 perc van vissza...bírjátok ki fiúk!!!!
Most nézem,h a Real emberhátrányban van...Ramos piros.
NyertekKépKépMár csak a többieknek kell kikapni és jó forduló lesz:)

#257 Felhasználó inaktív   shawn 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 08. 22:53

Ez az Eto'o ez hihetetlen:) mester négyes/1 félidőKépKép

HAJRÁ BARCA!!!KépKép

#258 Guest__*

Elküldve: 2008. 11. 19. 11:27

Letolta a gatyáját, megadták a gólt

Az olasz bajnokság 12. fordulójának Catania-Torino meccsén a hazaiak játékosa egy szabadrúgásnál beállt a sorfalba, és a rúgás előtti pillanatban letolta a nadrágját. A megzavart kapus bevédte a lövést, a Catania 3-2-re győzött. A magyar bíró szerint nem volt szabályos a gól.

Az olasz bajnokság legutóbbi a Catania-Torino meccsen furcsa góllal növelte előnyét 2-0-ra a hazai csapat. A meccsen mesterhármast lövő Giuseppe Mascara szabadrúgásánál négy Catania-játékos saját sorfalat állt a torinóiaké mögött.
A bal szélén álló játékos, Gianvito Plasmati a lövés előtti pillanatban letolta a nadrágját, hátsóját mutatta Matteo Sereninek. A vendégek kapusát megzavarta a trükk, Mascara akadálytalanul a kapu közepébe csavarta a szabadrúgást. Plasmati megúszta lap nélkül, a meccset 3-2-re nyerték a hazaiak.
A Catania sportigazgatója, Pietro Lo Monaco elárulta, Walter Zenga edző gyakoroltatta ezt a figurát a játékosokkal, de ő nem lát benne semmi elítélendőt, hiszen a játékvezető sem büntette meg Plasmatit. Paolo Cesarin, az olasz játékvezetői bizottság egykori elnöke szerint sportszerűtlen és ízléstelen volt a trükk volt, a játékvezetőnek meg kellett volna büntetnie a játékost.

Az olaszok szerint semmi sem történt
Az olasz bajnokság és a Catania hivatalos honlapja meg sem említi az esetet. A klubbal kapcsolatos legfontosabb információ jelenleg az, hogy a Catania vezetői megbüntetik az egykori válogatott kapus Zengát, amiért egy tévéinterjúban összeveszett a RAI műsorvezetőjével, aki gúnyos megjegyzéseket tett 1990-es, az argentinok elleni vb-elődöntőben elkövetett hibájára.

VIDEÓ erről az esetről...

Újpesten is volt ilyen

Egy aktív NB I.-es játékvezető szerint a bíró mindenképpen hibázott. Ha a labda még nem volt játékban, amikor Plasmati letolta a nadrágját, félbe kellett volna szakítani a játékot, lappal büntetni Plasmatit, utána engedélyt adni a szabadrúgásra.
Ha az eset az elrúgás után történik, szintén félbe kell szakítani a játékot, megbüntetni a sportszerűtlen játékost, és közvetett szabadrúgást ítélni kifelé. A nadrág letolása súlyos sportszerűtlenségnek minősül, olyan, mintha a játékos durva szavakkal illetné a játékvezetőt, a bírón múlik, hogy sárgát vagy pirosat ad-e érte.
Néhány évvel ezelőtt egy Újpest-Siófok magyar bajnokin is történt hasonló eset, a gólját ünneplő Sebők Vilmos a pocsolyába vetette magát, lecsúszott a nadrágja. Sárgát kapott érte, a meccset vezető játékvezetőt elmarasztalták, hogy nem állította ki az újpesti hátvédet.

#259 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 19:22

Idézet

Újpesten is volt ilyen

Igen-igen.Érdekes eset,az már biztos...tnap olvastam a hírt,de ot nem írtak az Újpesti esetrőlKép

Ma: Észak-Írország - Magyaroszárg barátságos meccs a Sport 2-n.Közvetítés kezdete:20.15;mérkőzés:20.45

Jó meccset és magyar győzelmetKépKép

#260 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 20:43

Idézet

Idézet

Újpesten is volt ilyen

Igen-igen.Érdekes eset,az már biztos...tnap olvastam a hírt,de ot nem írtak az Újpesti esetrőlKép

Ma: Észak-Írország - Magyaroszárg barátságos meccs a Sport 2-n.Közvetítés kezdete:20.15;mérkőzés:20.45

Jó meccset és magyar győzelmetKépKép

wolf jól beszél " Jó mecsset és magyar győzelmet" így legyen

HUNGARY HUNGARY HUNGARY Kép

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

Téma megosztása:

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.