HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci

#3521 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 08:35

Idézet

Idézet

egyébként seci üzenetére: a pool szerintem kezd kimászni a maga válságából, sajnos az újpest is, de a juve még benne van, én ellenük imádtam fogadni:D ujpest honvédot talán kettesre vettem ki és bejött, csak a többi ment el, de a juve ellen fogadnék a hejedben, bár nemtudom, hogy kivel játszanak.KépKép
Cagliarival játszanak Torinóban. De hogy én a Juve ellen fogadják? Az olyan lenne mint egy hátbaszúrás....Kép
oppá, bocsii:)Kép nemtudtam:$:Đ de én még lehet hogy jobban örülnék ha a Milan is ilyen mélyponton lenne, mert nem erősebb csapat a Milan se, csak valahogy ott vannak elől, de ez az olasz bajnokság színvonalát mutatja:/ mert így azt látja a vezetőség, hogy ez is elég arra, hogy ott legyünk, jövőre majd jobban oda kell figyelni az idény elején és minden jó lesz... de a nagy szart lesz jó, ez is bravúr ettől a kerettől, ennyi sérülttel. a Juvénál meg legalább látni hogy valami nagyon, de nagyon nicns rendeben, oda pénz kell, hogy legyen csapat újra.
Free userbars

#3522 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 08:38

Idézet

Idézet

Én is gratulálok a Barcának de csak olyan vissza fogotan amennyire egy Madridista teheti. A legszomorúbb az egészbe hogy ilyen fegyelmezeten még nem láttam játszani a madridi védelmet és még igy is sikerült két gólt szerezni a barcának. Csak a védekezésre koncetrált a csapat, támadásra meg egyátalán nem maradt energiája. Messit 99%ba kikapcsolták de egyszer elég volt nem figyelni. A Barca egyértelmü hogy kiemelkedik a futball mezönyböl nagy valószinüségel jövöre is övéké lesz a BL. Ezt a csapatot egyszerüen nem lehet meg állitani. Az inter is csak védekezni fog ellene mert mást ugysem tehet. Ez a csapat szórakozásnak tekinti a labdarúgást, tényleg élmény öket nézni. Real is kiemelkedik a spanyol bajnokságból de a Barca mintha nem is tartozna e világba. Nem tudom hogy melyik csapat lesz képes öket megállitani.
Igazából a Barcelona Messi,Xavi,Iniesta nélkül nem tartana ott,ahol eddig van,Szóval a Barcelona nem volna a világ legjobb csapata,de mivel ott játszik a világ legjobbja,és az egyik legjobban játszó középpályás. " HA" Fabregas is odamenne,akkor a világ legjjob középpályását alkotná a Barcelona,hiszen Fabregas,Xavi és Iniesta remekül tudják ezt csinálni,de még Fabregas az Arsenal-ban van,de úgy is menni fog a Barcába,idők kérdése..KépKép
Csak akkor lehetne öket megverni ha általad felsorolt három játékos egyszere sérül le. Ha csak egyikük van a pályán még úgy is életveszélyes a Barcelona. Spanyol válogatot is ugyan ezt a focit játsza öket is nehéz lesz meg állitani a világbajnokságon.

#3523 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 08:42

Azt olvastam hogy van esély David Villa leigazolásásra ! (arsenal)Kép mert Wenger most fog valamenyit költeni !

#3524 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 08:55

Idézet

Azt olvastam hogy van esély David Villa leigazolásásra ! (arsenal)Kép mert Wenger most fog valamenyit költeni !
Vigyétek el Benzemat Madridból. Semmi hasznát nem veszi a csapat. Nem kéne neki a cserepadon porosodnia. Jobb csatár mint Higuain, örültem neki hogy leszerzödtete a csapat, de egyszerüen ő rajta lehet a legjobban észre venni hogy a csapat táján súlyos problémák vannak. A szakmai stáb egyszinten van Juventusal. Fogalmam sincs miért nem tiltakoznak Real szurkolók Madridban. Én már rég felgyújtotam volna Perez házát. Valószinüleg nem látják fától az erdöt? Ilyenkor pokolba kivánom a Barcelonat mert nekik minden olyan könnyedén sikerül

#3525 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 09:07

Megraktam a Juve meccset X-re a Pool-Fulham meccset pedig 2-re!:Đ Bátraké a szerencse!

#3526 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 09:11

Idézet

Megraktam a Juve meccset X-re a Pool-Fulham meccset pedig 2-re!:Đ Bátraké a szerencse!
:-D:) akkor gondolom neten játszol, ugye?:) mennyiről mennyit nyerhetnél?:)(amúgy hajráKép)
Free userbars

#3527 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 09:16

Idézet

Idézet

:-D:) akkor gondolom neten játszol, ugye?:) mennyiről mennyit nyerhetnél?:)(amúgy hajráKép)
Erre a kettőre csak 200-200-at raktam, a Juve X-re 4szeres a Fulham győzelemre pedig 10.5 pénzt adnak. Persze raktam még pár meccsre de abban csak a biztosra. Tegnap a Barca győzelem mentett meg a nagy égéstől. Mindent vesztettem kivéve azt de arra raktam egy ezrest és 2.55 pénz fizetett. Nem nagy tétben nyomom inkább csak hobbiból.

#3528 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 09:19

Idézet

Idézet

Idézet

Erre a kettőre csak 200-200-at raktam, a Juve X-re 4szeres a Fulham győzelemre pedig 10.5 pénzt adnak. Persze raktam még pár meccsre de abban csak a biztosra. Tegnap a Barca győzelem mentett meg a nagy égéstől. Mindent vesztettem kivéve azt de arra raktam egy ezrest és 2.55 pénz fizetett. Nem nagy tétben nyomom inkább csak hobbiból.
nekem még ma van hátra a szerintem könnyebbik fele a mixemnek, mancitynek 2-vel kell nyerni, meg blilbao almería 1-es a city 2,03-as a bilba 1,72-es odds, de 3/4-be tettem megKép
Free userbars

#3529 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 09:41

Idézet

2 évvel ezelőtt is volt esély rá de akkor valamiért nem sikerült. Szerintem Wenger nem fogja leigazolni. kb 50 milló áll a rendelkezésére és úgy nézki idén tényleg el kezd "költekezni". Villa ugye egymaga olyan 40 millió körül van, én nem hiszem h egy olyan játékosra ennyit költene aki idén már 29 éves lesz. Ami valószínűb h ezt a pénzt 3-4 mindőségi játékosra költi, Chamakh érkezése elég valószínű, Hazard is esélyes, illetve a középső védő posztra mindeképp kell legalább 1 ember, ha Gallas eligazol akkor ráadásul még egy tapasztalt védő is. Nagyon örülnék ha Villa ideigazolna de csak egy esetben van esély rá ha a Valencia belemegy egy 20 millió körüli max 25 milliós árba.

Amúgy itt egy cikk 2 évvel ezelőtről
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#3530 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 10:02

Idézet

Igazából a Barcelona Messi,Xavi,Iniesta nélkül nem tartana ott,ahol eddig van,Szóval a Barcelona nem volna a világ legjobb csapata,de mivel ott játszik a világ legjobbja,és az egyik legjobban játszó középpályás. " HA" Fabregas is odamenne,akkor a világ legjjob középpályását alkotná a Barcelona,hiszen Fabregas,Xavi és Iniesta remekül tudják ezt csinálni,de még Fabregas az Arsenal-ban van,de úgy is menni fog a Barcába,idők kérdése..KépKép
Nade Puyol-t hol hagyod?:Đ O is szerves része a csapatnak.
Dr.   WP 

#3531 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 10:07

Idézet

Idézet

Tudom,de most azokat sorolttam fel,akik miatt a Barca ilyen jó,és részt vesz a gólokban.

#3532 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 10:12

Idézet

Idézet

Idézet

Tudom,de most azokat sorolttam fel,akik miatt a Barca ilyen jó,és részt vesz a gólokban.
Ok, értem.
Dr.   WP 

#3533 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ok, értem.
én még Yaya Tourét odatenném, nagyon aláz ott középen:)
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3534 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 13:11

PSV-FEY mecss megy a sport1 en. Dzsudzsák próbálkozik de 0-0... viszont érdekes mecss.Kép
PSN: NikonKristof

#3535 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 14:49

Milan 0:2 Catania Kép

#3536 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 18:36

jött a mixem:)Kép villareal gijon 1-es, el clasico 2-es, manchity birmingham 0:1-ről egyes, és bilbao almeria volt benneKép:)rég nem nyertem márKép:Đ
Free userbars

#3537 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 18:40

Idézet

jött a mixem:)Kép villareal gijon 1-es, el clasico 2-es, manchity birmingham 0:1-ről egyes, és bilbao almeria volt benneKép:)rég nem nyertem márKép:Đ
Jó neked és gratulálok. Nekem épen most vitte el a szelvényemet a Györi ETO.

#3538 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 18:42

Idézet

Én meg a buzi MU miatt buktam a kötésem. Beszarás!!Kép Ettől csak jobban utálom őket!
Am a Portsmouth megverte a Tottenham-et és így bejutott az FA kupa döntőbe! Milyen dúrva már? A bajnokságból kiesnek a kupadöntőbe meg bejutnak!:-D

#3539 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 18:50

Idézet

Idézet

Én meg a buzi MU miatt buktam a kötésem. Beszarás!!Kép Ettől csak jobban utálom őket!
Am a Portsmouth megverte a Tottenham-et és így bejutott az FA kupa döntőbe! Milyen dúrva már? A bajnokságból kiesnek a kupadöntőbe meg bejutnak!:-D
Akkor Chelsea-Portsmouth döntö lesz? Szerintem Chelsea behúza az FA kupa döntöt. Ez majd biztosan megrakom. Amúgy fel a fejel, jövö héten biztosan nyerni fog az MU. Ez 100 %. Amit még érdemes lesz meg rakni az egy Schalke04 gyözelem. Nem tudom hogy majd kivel fociznak, de ha bajnokok szeretnének lenni akkor nyerniük kell. S. Donyeckre is érdemes lesz oda figyelni. Na már lassan összejön a jövö hétvégi tippem :)

#3540 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 18:53

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor Chelsea-Portsmouth döntö lesz? Szerintem Chelsea behúza az FA kupa döntöt. Ez majd biztosan megrakom. Amúgy fel a fejel, jövö héten biztosan nyerni fog az MU. Ez 100 %. Amit még érdemes lesz meg rakni az egy Schalke04 gyözelem. Nem tudom hogy majd kivel fociznak, de ha bajnokok szeretnének lenni akkor nyerniük kell. S. Donyeckre is érdemes lesz oda figyelni. Na már lassan összejön a jövö hétvégi tippem :)
Írd már miket raksz majd meg!:)

Téma megosztása:

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.