Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Hát Evergreen, ahol a ketrecben lévő Behemoth is volt. ott van a ketrec mellett egy épület, oda bemész, kinyíros a sok Raider-t odabenn,(vigyázzat, rakétavetős, és lángszórós is van) aztán a földszinten a bejárattól balra az ajtó a bányába. Ott is kinyírsz mindenkit, kivéve egy kis kereskedő ruhában lévő bajuszos nyomorékot. Beszélsz vele, életben hagyod, eladsz neki, veszel tőle, amit kell, aztán fejbelövöd. elveszed a kulcsát és a Terrible Shotgun-t, kinyitod a szekrényt, kiveszed az előbb eladott cuccaidat, aztán a hűtőtől jobra van egy kisseb folyosó, a végén egy pulttal, ott van a Bobblehead.

Egy mellékküldetéssel is gondban vagyok. Amikor 30 Nuka colát kell vinni a fanatikus gyűjtő csajnak. Megvan az info hogy paradise falls-ba is szállítottak belőle. De ott hol vannak a colák? Körbemászkáltam de nem találtam sehol.
A legerőssebb kézifegyver az Alien Blaster, egy idegen plazmafegyver,(akár 120-at is sebezhet, critikal, vagy sneaky attackal sokszorosát) amit egy lezuhant UFO-nál találsz. egy halott kiszöldemberkénél. A hajó körül szerte szét kell keresgélned hozzá lőszert (lehetőleg éjszaka, mert viláhítanak a sötétben.úgy 135-140 körül lehet össz-vissz, úgyhogy csak spórolósan) Canteburi város magasságában van, a veszélyes hulladék telep felett (figyelem, itt az Agility Bobblehead) amikor a közelébe érsz, hallani fogsz egy vészjelzést, azt kövesd, és kész is. Az Alien Blaster-t nem tudod javítani, csak kereskedőknél. Ajánlom hogy mielődt megjavíttatnád, fejleszd fel a kereskedőket Caneburi-ben, Uncle Joe-nál. (belekerül egy kis pénzbe, de megéri, mert 92%-osra javítják a cuccaidat, és bővül a kínálatuk). Ami a Nuka Cola Chalenge-et illeti, Echology házában van, ő a pirosruhás nyomorék, (ha leöldösted a rapbszolgatartókat nyúld le a ruháját, peszédhez ad bónuszt.) Az ő házában van vagy 7 darab a lépcső alatt. Van még Quantum a Nuka Cola Factory-ben, Megaton-tól lefele, a térkép széle felé, valamint kis boltok romjainál, ilyen van Tempeni Tower közelében 2 is. ut.: Echology házában keress egy holotape-et, amin egy android elfogásáról papolnak, majd később, Rivet City-nél hasznos lessz, meglátod.