HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#181 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 19. 10:02

azt szeretném még megkérdezni, hogy már igen nagy területet bejártam, de barátságos kutyával nem találkoztam (videókban is van)...azt látom, hogy az ilyen olyan dögök nem bántanak, sőt 2 szinten velem harcolnak az állatbarát képesség álltal... de a normális kutya társat is csak az állatbarát képesség felvétele után találok??? vagy eddig véletlenül nem futottam bele egy kedves házőrzőbe???

"egy biztos az életben, a változás"

#182 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 19. 10:38

Idézet

azt szeretném még megkérdezni, hogy már igen nagy területet bejártam, de barátságos kutyával nem találkoztam (videókban is van)... azt látom, hogy az ilyen olyan dögök nem bántanak, sőt 2 szinten velem harcolnak az állatbarát képesség álltal... de a normális kutya társat is csak az állatbarát képesség felvétele után találok??? vagy eddig véletlenül nem futottam bele egy kedves házőrzőbe???
DogMeat egy roncstelepen(Scrapyard) vár rád.Moira(Craterside Supply) ad egy küldetést hogy szerezz neki egy aknát egy távolabbi területről.(Mine Field)Nos attól a területtől nem messze van az a roncstelep ahol DogMeat vár rád.

#183 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 11:44

Idézet

Idézet

azt szeretném még megkérdezni, hogy már igen nagy területet bejártam, de barátságos kutyával nem találkoztam (videókban is van)... azt látom, hogy az ilyen olyan dögök nem bántanak, sőt 2 szinten velem harcolnak az állatbarát képesség álltal... de a normális kutya társat is csak az állatbarát képesség felvétele után találok??? vagy eddig véletlenül nem futottam bele egy kedves házőrzőbe???
DogMeat egy roncstelepen(Scrapyard) vár rád.Moira(Craterside Supply) ad egy küldetést hogy szerezz neki egy aknát egy távolabbi területről.(Mine Field)Nos attól a területtől nem messze van az a roncstelep ahol DogMeat vár rád.
örök hálám meg az anyósom, ha lesz egyszer.... Kép

#184 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 19. 12:39

Idézet

Idézet

Hát én pont a kutyus megszerzése után indultam a Minefield felé és a helyi sniper leszedte a blökit Kép

#185 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 13:33

na végre megvan a játék! az lenne akérdésem hogy azt a páncélt amit a boríton az ember visel mikortól lehet használni? mert már megvan a páncél de azt irja ki hogy növeljem a S.P.E.C.I.A.L perket de már háromszorosan van! ja és még egy kérdés a Sthealt boy-t hogy kell használni ?mert már találtam 3-at. amúgy a játék nagyon jó! csak az a rohadt antennás feladat....

#186 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 14:07

Idézet

na végre megvan a játék! az lenne akérdésem hogy azt a páncélt amit a boríton az ember visel mikortól lehet használni? mert már megvan a páncél de azt irja ki hogy növeljem a S.P.E.C.I.A.L perket de már háromszorosan van! ja és még egy kérdés a Sthealt boy-t hogy kell használni ?mert már találtam 3-at. amúgy a játék nagyon jó! csak az a rohadt antennás feladat....
Amit a csávó visel a borítón azt a Waters of Life című quest után lehet majd felvenni a "Citadellában".(Régen be lehetett bugoztatni és be lehetett menni a föld alatt,de azóta ki lett javítva.)Ott majd beszélni kell egy csávóval és megadja a perket:Power Armor Training.De nem érdemes nagyon előreszaladni a főküldetésekkel mert elég rövid.A másik kérdésre a Belemész a Pip-Boy 3000 be,ott kiválasztod h Items és ott az Aid,rámész nyomsz egy A gombot és kész KépRemélem segítettem.KépKép

#187 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 14:08

Idézet

azt hiszem a vért az az erő függvénye..... (de ez nem biztos, csinálj mentést mielőtt tuningolnádKép ) Sthealt boy az ugyan úgy működik mint a kaja csak rákattintasz és máris "láthatatlan" vagy...

#188 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 14:41

Idézet

Idézet

azt hiszem a vért az az erő függvénye..... (de ez nem biztos, csinálj mentést mielőtt tuningolnádKép ) Sthealt boy az ugyan úgy működik mint a kaja csak rákattintasz és máris "láthatatlan" vagy...
Nem egésszen. A Power Armor-t csak akkor tudod felvenni, ha már kapcsolatba léptél a Brotherhood of Steel-lel, a főküldetésszálon.(találd meg apucit). Ott a kiképzőtéren tanít meg egy (asszem feka) fazon.

Because war...war never changes.

#189 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 19:59

Segítséget kérnék.
Meg akarom tanulni a power armort viselni. Azt mondta az egyik Knight a Radio Station-nél, hogy valakit fel kell keresnem a Laboratórumnál, aki engedélyt ad, hogy megtanulhassam. A kérdés: hol van a laboratórum? Sehol sem találom.

#190 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 20:21

Idézet

Segítséget kérnék.
Meg akarom tanulni a power armort viselni. Azt mondta az egyik Knight a Radio Station-nél, hogy valakit fel kell keresnem a Laboratórumnál, aki engedélyt ad, hogy megtanulhassam. A kérdés: hol van a laboratórum? Sehol sem találom.

Na most a kérdés az, hogy hol jársz, na mindegy, megtalálod apucit Trenquility Lane-ben, aztán irány Rivet City, onnan a Memorial, a kis köralapú épölet a leszakadt hajóorral szemben. Ott takarítás, nehogy már apuci bármit is magától csináljon, végig teljesítjük a feladatait, azt egy csőben gubbasztás közben jön az Ancleve, és apuci meghal. A megmaradt csapattal a csatornában goulok, és Ancleve katonák közt eljutni a Brotherhood of Steel bázishoz, ott Elder Lion vár majd ránk, őt kell megkérdezni, nem akarje e má megengedni véletlenül, hogy a kiképzőtéren posztoló feka lovag megtanítsa, hogy is kell a Power Armort viselni (rohadt vicces, hogy az Operation Anchorge megcsinálása után a felnyílt armoriban van egy "winterized" (téliesített) P52-es Armor, azt meg csak úgy fel lehet venni). De nem éri meg a Power Armor, legalábbis akkor nem, ha nem sajnálod, hogy abban lehetetlen lopakodni.

#191 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 20:27

Kössz. Én még csak a rádiót hoztam rendbe és ott az állomáson emlegették az armort. You tubon láttam egy videót, amiben a Citadelbe csak úgy besétáltak és megtanulták. Ez lehetséges?

#192 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 20:35

Idézet

Kössz. Én még csak a rádiót hoztam rendbe és ott az állomáson emlegették az armort. You tubon láttam egy videót, amiben a Citadelbe csak úgy besétáltak és megtanulták. Ez lehetséges?
ja, ha már elkisérték a csapatot, utánna bármikor vissza lehet menniKép. De az is lehet, hogy modolva volt, ki tudja. De ahogy már mondtam, ne legyenek túl nagy várakozásaid, hogy majd ha lesz Armor, akkor majd félkézzel nyírsz ki Dethcraws-okat. A megvan az Operation Anchorge, akkor használd a Stealth Armor-t, ha nem, marad a Recon Armor Shady Hat (Moira Brown adja) lopakodáshoz. Ha nem látnak, nem is sebezhetnek meg.

#193 Felhasználó inaktív   serioustomy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 00:46

Idézet

Idézet

Olvastam hogy a game legjobb fegyvere a lezuhant ufonál lévő fegyver.

Kérdésem aki már megtalálta ez kifogyhatatlan vagy van benne xy lövedék és ha ellöttük akkor csak dísznek lesz? (Mert gondolom árusoknál nem lehet venni lőszert hozzá)
Igen,megtaláltam is kevés lőszer van hozzá,de olyan 3-4 helyen lehet hozzá találni egy keveset.Max olyan 200 lövedékem volt hozzá.Árusok meg tudtommal nem árulnak hozzá lőszert.
és hol található meg ez a fegyver ? (PL: milyen környéken?)Kép

#194 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 06:05

Idézet

Idézet

Idézet

Kérdésem aki már megtalálta ez kifogyhatatlan vagy van benne xy lövedék és ha ellöttük akkor csak dísznek lesz? (Mert gondolom árusoknál nem lehet venni lőszert hozzá)
Igen,megtaláltam is kevés lőszer van hozzá,de olyan 3-4 helyen lehet hozzá találni egy keveset.Max olyan 200 lövedékem volt hozzá.Árusok meg tudtommal nem árulnak hozzá lőszert.
Canetubry Comon-nal egy vonalban, a veszélyes hulladék lerakó felett, és a Deathcraw-okkal hemzsegő város alatt félúton. ha ottleszel, hallani fogsz egy rádiójelzést, azt kell követned. Éjszaka keresgélj, akkor világítanak a lőszercellák, könyebb őket megtalálni.

#195 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 21. 06:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Canetubry Comon-nal egy vonalban, a veszélyes hulladék lerakó felett, és a Deathcraw-okkal hemzsegő város alatt félúton. ha ottleszel, hallani fogsz egy rádiójelzést, azt kell követned. Éjszaka keresgélj, akkor világítanak a lőszercellák, könyebb őket megtalálni.
Most délelőtt meg is keresem a fegyvert én is!:Đ Deathclaw-oknak annyi, ha előveszek egy Nuka gránátot!:-D Csak kár volt csinálnom párat, mivel kellene a Nuka kóla küldetés teljesítéséhez 30 üveg Quantum. Amúgy van 25 üveg most, és nem sűrűn találok.

#196 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 06:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Most délelőtt meg is keresem a fegyvert én is!:Đ Deathclaw-oknak annyi, ha előveszek egy Nuka gránátot!:-D Csak kár volt csinálnom párat, mivel kellene a Nuka kóla küldetés teljesítéséhez 30 üveg Quantum. Amúgy van 25 üveg most, és nem sűrűn találok.
Relies Ranger küldetés közben a metróalagutakban van egy autómata, ott aszem pont van is 5 Quantum.

#197 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 21. 07:02

Köszi, ezt a küldetést még nem csináltam meg. (Tudatosan hanyagoltam a fő szálat eddig.)

#198 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 17:53

na végre használhatom a power armort. az lenne a kérdésem hogy innen milyen messze van a játék vége? mert még csak 12.-es vagyok . ja és melyik volt az a gonosz perk amit valaki ajánlott? lehetőleg magyarul kéne a neve

#199 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 18:27

Idézet

na végre használhatom a power armort. az lenne a kérdésem hogy innen milyen messze van a játék vége? mert még csak 12.-es vagyok . ja és melyik volt az a gonosz perk amit valaki ajánlott? lehetőleg magyarul kéne a neve

Contact Killer, magyarul talán bérgyilkos, egy faszi, füstölgő pisztolyal, kabátban.

#200 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 18:31

Idézet

Idézet

Contact Killer, magyarul talán bérgyilkos, egy faszi, füstölgő pisztolyal, kabátban.

kösz tudom meik az de én még nem használhatom.
azt megtudnád mondani hogy a fellegvárba jutás után kábé milyen messze van a vége?

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.