Idézet
FallOut 3
Elküldve: 2009. 04. 20. 14:43
le lehet tölteni valahonnan ? 
Elküldve: 2009. 04. 21. 16:37
Gyerekek,most jöttem rá hogy orbitális baromságot csináltam azzal hogy az angol verziómat lecseréltem magyarra.
Úgy tudom csak a GFWL-on keresztül lehet letölteni tartalmat a játékhoz és az a magyar verzióban nincsen benne.
Vagyis semmi DLC nekem?Tud valaki erről valamit?
#263 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 21. 16:45
Idézet
Gyerekek,most jöttem rá hogy orbitális baromságot csináltam azzal hogy az angol verziómat lecseréltem magyarra.
Úgy tudom csak a GFWL-on keresztül lehet letölteni tartalmat a játékhoz és az a magyar verzióban nincsen benne.
Elküldve: 2009. 04. 21. 17:02
Idézet
le lehet tölteni valahonnan ? 

Elküldve: 2009. 04. 21. 17:26
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 04. 26. 16:32
Idézet
Idézet
Idézet
Van egy kis problémám... A szökött androidos feladattal kapcsolatban... az egyik mellék feladat az az, hogy derítsem ki mit tud az androidról a doki a hajón... na ez 100% beszéddel sem adott be új lehetőséget a beszéd panelen... végig néztem a számítógépét a szobájában minden, de semmi... 100% orvostudománnyal az eszméletlen beteget is zaklattam volna, de nem jött össze... akkor most, hogy szedjem ki belőle??? (mérgembe le is lőttem, de persze mivel feladathoz tartozik így csak eszméletlenre tudtam
) Előre is köszi!
Nem a Rivet hajón lévő orvossal kell beszélni, ő nem tud mondani semmit, sőt nekem senki sem mondott senki a hajón az androidrol.. Be kell úszni a letörött hajódarabba és ott lessz a megoldás. Persze ezzel nem lessz megoldva az opcionális feladat, de a fő feladat igen. Az eszméletlen beteg csak "disz".
Valahol olvastam, hogy a Növér nevű karakterrel kell beszélni, de ő sem mondd semmit.
"egy biztos az életben, a változás"
Elküldve: 2009. 05. 06. 10:38
Na gyerekek,újabb gondom van a magyar verzióval.Most újratelepítettem és mindegy milyen nyelven telepítem,már az első diáknál kilép teljesen, semmi töltés nélkül.Egyszerűen megadja magát a játék.Már rettentően közel vagyok ahhoz hogy a magyar terjesztőnek írjak egy pompás panaszlevelet amiért egy egész program árát fizetteti ki velem egy olyan termékért amit a honosítás miatt megcsonkítottak,eltávolították belőle a Games For Windows LIVE programot,és ezáltal úgy tudom a multiplayerhez sem lehet hozzáférni.Most akartam ezt ellenőrizni,de nem tudom mert a program nem indul.Mióta utoljára elindítottam két dolog változott.
1)Alkalmaztam a Vistamizer programot ami Vista külsőt kölcsönöz a rendszernek.Ez csupán egy ráncfelvarrásnak számít nem hiszem hogy bármi köze lenne ahhoz hogy a program nem indul
2)Új games For Windows LIVE frissítés érkezett,amit telepítettem is.Az még furább lenne ha ez okozná ezt a hibát mert tudtommal a játékból eltávolították így semmi befolyással nem kéne lennie a játékra.
Rendszerkövetelmény megvan,az régi angol verzióm amit lecseréltem magyarra pompásan működött.A hibáról többet nem tudok mondani,simán kilép az első vagy éppen a harmadik dia után semmi töltés,hibaüzenet nélkül.
Előre is köszönöm aki valamilyen használható tanáccsal tud szolgálni.Jó szemmel néztem hogy a magyar piac ennyire erőlködik hogy jó honosított játékokat adjon ki,de ha ezt csak úgy tudja megcsinálni hogy valamit eltávolít a játékokból,akkor köszönöm szépen nem kérek a magyar termékből.
1)Alkalmaztam a Vistamizer programot ami Vista külsőt kölcsönöz a rendszernek.Ez csupán egy ráncfelvarrásnak számít nem hiszem hogy bármi köze lenne ahhoz hogy a program nem indul
2)Új games For Windows LIVE frissítés érkezett,amit telepítettem is.Az még furább lenne ha ez okozná ezt a hibát mert tudtommal a játékból eltávolították így semmi befolyással nem kéne lennie a játékra.
Rendszerkövetelmény megvan,az régi angol verzióm amit lecseréltem magyarra pompásan működött.A hibáról többet nem tudok mondani,simán kilép az első vagy éppen a harmadik dia után semmi töltés,hibaüzenet nélkül.
Előre is köszönöm aki valamilyen használható tanáccsal tud szolgálni.Jó szemmel néztem hogy a magyar piac ennyire erőlködik hogy jó honosított játékokat adjon ki,de ha ezt csak úgy tudja megcsinálni hogy valamit eltávolít a játékokból,akkor köszönöm szépen nem kérek a magyar termékből.
Elküldve: 2009. 05. 06. 10:43
Idézet
Na gyerekek,újabb gondom van a magyar verzióval.Most újratelepítettem és mindegy milyen nyelven telepítem,már az első diáknál kilép teljesen, semmi töltés nélkül.Egyszerűen megadja magát a játék.Már rettentően közel vagyok ahhoz hogy a magyar terjesztőnek írjak egy pompás panaszlevelet amiért egy egész program árát fizetteti ki velem egy olyan termékért amit a honosítás miatt megcsonkítottak,eltávolították belőle a Games For Windows LIVE programot,és ezáltal úgy tudom a multiplayerhez sem lehet hozzáférni.Most akartam ezt ellenőrizni,de nem tudom mert a program nem indul.Mióta utoljára elindítottam két dolog változott.
Elküldve: 2009. 05. 06. 10:55
Idézet
Idézet
Na gyerekek,újabb gondom van a magyar verzióval.Most újratelepítettem és mindegy milyen nyelven telepítem,már az első diáknál kilép teljesen, semmi töltés nélkül.Egyszerűen megadja magát a játék.Már rettentően közel vagyok ahhoz hogy a magyar terjesztőnek írjak egy pompás panaszlevelet amiért egy egész program árát fizetteti ki velem egy olyan termékért amit a honosítás miatt megcsonkítottak,eltávolították belőle a Games For Windows LIVE programot,és ezáltal úgy tudom a multiplayerhez sem lehet hozzáférni.Most akartam ezt ellenőrizni,de nem tudom mert a program nem indul.Mióta utoljára ....
Elküldve: 2009. 05. 06. 20:12
Tisztelt Betonpuszta Járók!!
Némi segitséget szeretnék kérni!
Merre Van Rockopolis? Mert nem találom vagy nem vagyok biztos abba, hogy jó helyen keresem.
Válaszokat, segitséget előre is köszi!!!!!
Merre Van Rockopolis? Mert nem találom vagy nem vagyok biztos abba, hogy jó helyen keresem.
Elküldve: 2009. 05. 06. 20:21
Idézet
Because war...war never changes.
Elküldve: 2009. 05. 07. 15:33
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 07. 15:38
Idézet
császtok lenne 1 kérdésem . honnan lehet még töltényt szerezni az Alien Blaster stukkerbe , amit az UFO-tól szereztem?
Elküldve: 2009. 05. 07. 16:09
Idézet
Idézet
császtok lenne 1 kérdésem . honnan lehet még töltényt szerezni az Alien Blaster stukkerbe , amit az UFO-tól szereztem?
Az teljesen random, hol lessz, az a plusz 14 lőszer (nekem enyi volt a rekord) minden egyes játékban, máskor, máshova lezuhan egy UFO (gondolom én, csak egy csík, földetéréskor robban, mint a végén a víztisztító ostrománál a gránátok). Van egy biztos pont, ott 20 db van, egy felborult katonai teherautó mellett, de arra nem emlékszem, hogy hol, majd utánnanézek. Egyébként is, minek Alien Blaster, mikor ott a Vengeance!!![]()
Because war...war never changes.
#275 Guest__*
Elküldve: 2009. 05. 19. 15:25
Egy hír: az eddig MS exkluzív dlc-k jönnek ps3ra is szóval lehet örülni....
Elküldve: 2009. 05. 21. 19:04
Sziasztok!Nem tudom h ti h vagytok vele, de nekem nem akar elindulni a GFW Live!
rákattintok a gombra de csak annyi történik h a többi gomb kiszürkül... próbáltam már mindent (újratelepíteni 1000-szer, fiewallt kikapcsolni stb.) de eddig semmi sem segített, már az összes létezö patchet kipróbáltam (manuálisan letölteni) de úgy se ment...
Már írtam az 576-nak erröl a problémáról (mivelhogy náluk vettem és azt hittem valami CD hiba), de a válasz lényegében annyi volt h nem az ö hibájuk és a GFW Live! egyébként is illegális magyarországon (amit én ugyan kétlek..)jah igen a játékot magyarországon vettem de most ausztriában élek.. nemtom ez fontos-e, gondoltam jó tudni... (egyébként magyarországon se ment a live)Valaki tudna segíteni? Egyébként a játék haláli jó egyszerüen nem lehet abbahagyni
Elküldve: 2009. 05. 21. 19:20
Idézet
Sziasztok! Nem tudom h ti h vagytok vele, de nekem nem akar elindulni a GFW Live!
rákattintok a gombra de csak annyi történik h a többi gomb kiszürkül... próbáltam már mindent (újratelepíteni 1000-szer, fiewallt kikapcsolni stb.) de eddig semmi sem segített, már az összes létezö patchet kipróbáltam (manuálisan letölteni) de úgy se ment...
Már írtam az 576-nak erröl a problémáról (mivelhogy náluk vettem és azt hittem valami CD hiba), de a válasz lényegében annyi volt h nem az ö hibájuk és a GFW Live! egyébként is illegális magyarországon (amit én ugyan kétlek..) jah igen a játékot magyarországon vettem de most ausztriában élek.. nemtom ez fontos-e, gondoltam jó tudni... (egyébként magyarországon se ment a live) Valaki tudna segíteni? Egyébként a játék haláli jó egyszerüen nem lehet abbahagyni 
Elküldve: 2009. 05. 21. 19:22
Idézet
Idézet
Sziasztok! Nem tudom h ti h vagytok vele, de nekem nem akar elindulni a GFW Live!
Már írtam az 576-nak erröl a problémáról (mivelhogy náluk vettem és azt hittem valami CD hiba), de a válasz lényegében annyi volt h nem az ö hibájuk és a GFW Live! egyébként is illegális magyarországon (amit én ugyan kétlek..) jah igen a játékot magyarországon vettem de most ausztriában élek.. nemtom ez fontos-e, gondoltam jó tudni... (egyébként magyarországon se ment a live) Valaki tudna segíteni? Egyébként a játék haláli jó egyszerüen nem lehet abbahagyni 
Elküldve: 2009. 05. 21. 19:28
Idézet
Idézet
Erről Dcrysis2 tudna neked mesélni.Nos ezek szerint a magyar feliratos Fallout 3-ból úgy ahogy van kivágták a LIVE!-ot...Nézz utánna,hátha visszatudod cserélni angol verzióra!
Viszont azt megjegyezném hogy az 576-ot nyugodtan b*szogathatod mivel ők sem raktak ki semmi tájékoztatást hogy eltovolították a programból a LIVE-ot, és nekik az a kép van kinn a Fallout 3 borítójáról, amin ott a LIVE banner.Hogy ez beleesik e a megtévesztés kategóriába, azt nem tudom.Viszont mint ahogy az elöbb is mondtam, régen sem volt LIVE és mégis kiadták a GOW-ot LIVE-val együtt.Most hirtelen illegális lett.
Elküldve: 2009. 05. 21. 23:35
Idézet
Idézet
Idézet
Erről Dcrysis2 tudna neked mesélni.Nos ezek szerint a magyar feliratos Fallout 3-ból úgy ahogy van kivágták a LIVE!-ot...Nézz utánna,hátha visszatudod cserélni angol verzióra!
Viszont azt megjegyezném hogy az 576-ot nyugodtan b*szogathatod mivel ők sem raktak ki semmi tájékoztatást hogy eltovolították a programból a LIVE-ot, és nekik az a kép van kinn a Fallout 3 borítójáról, amin ott a LIVE banner.Hogy ez beleesik e a megtévesztés kategóriába, azt nem tudom.Viszont mint ahogy az elöbb is mondtam, régen sem volt LIVE és mégis kiadták a GOW-ot LIVE-val együtt.Most hirtelen illegális lett.
Ès regisztrálni se magyar hanem osztrák címmel regisztráltam, márpedig itt kinn van Live! (lásd nekem megvan még GTAIV és DOW2 amiket Ausztriában vettem és probléma nélkül megy minden.)
Közbe meg bújtam ám rendesen más fórumokat is és a windows live fórumja TELE VAN hasonló esetekkel szinte a világ minden pontján...(igaz ott se találtam semmi használható infót és a live modik egyenesen szánalmasak... csak az alap "telepítsd újra és hagyd h live-on keresztül lejöjjön az összes patch bla bla bla" szöveget adják) Mégis érdekelne h miért is szednék ki a Live!-ot egy játékból amiben eredetileg már benne volt?! Kicsit idegesít h csak magyarországon (már amennyire én tudom) csinálnak ilyen baromságot... ezzel csak elzavarják a kundschaftot...

Súgó
A téma zárva.