HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#321 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 17:01

Idézet

Idézet

Idézet

Hát lehet,hogy kiröhögtök,de nekem a Fallout sorozat nagyon új,és csak a Fallout 3 van meg,csak ezzel játszok...Nekem ez így elég öszetett,kicsit bonyolult a játékmenet de azért tetszik.Sajna jó az elején járok ,ott hogy az apánk után eredünk.Már voltam a Market-ben de ennyi.hááát nekem bonyolult.Tudnátok tippeket adni,hogy lehetne könnyebb,egyszerűbb jobban átlátható a játék?Előre is köszönöm mindenkinek!KépKépKép
feltetelezem neked csak az angol nyelv miatt nehez,mert amugy egyszeru mint a vasgolyo.Kb egy kezemen meg tudnam szamolni,amikor par masodpercnel tobbet kellett agyalnom.Sot igazabol egyedul csak a Tranquility Lane kuldetessel gyult meg a bajom
Jajaja nekem is azzal. Az az egyetlen "nehéz" rész. Bár az is csak akkor ha nem szeretnénk negatív karmát kapni.
ugye vehetsz magadnak otthonra robotot,ami gyart vizet,azt odaadhatod ket helyen is a nyomorult keregetoknek(a kunyeralok mindig ott vannak,barmikor mehetsz)es gyakorlatilag fel ora alatt maxon lehet a Karmad,barmilyen is volt elotteKép

#322 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 17:16

Idézet

Idézet

ugye vehetsz magadnak otthonra robotot,ami gyart vizet,azt odaadhatod ket helyen is a nyomorult keregetoknek(a kunyeralok mindig ott vannak,barmikor mehetsz)es gyakorlatilag fel ora alatt maxon lehet a Karmad,barmilyen is volt elotteKép
Nekem akarod megmagyarázni heee??Kép Lassan 200 órát játszottam F3-mal Kép A robotot alapból kapod, nem kell venni ^^ Kép Azért azt megnézném hogy 30 perc alatt ezzel a módszerrel hogy tolod fel a karmádat Scourge of Humanity-ből Last, Best Hope of Humanity-re, vagy Ördögből Messiásba Kép(Az Utóbbi karma szintek csak a Broken Steelbe vannak!)

#323 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 07. 18:53

egy robottol egy héten asszem max 5 vizet kapsz. de nem tok pontos számadatokat.

#324 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:48

Esetleg probaljatok meg a heteket atveszelni gyorsitott varakozassal,de ha nincs turelmetek hozza,akkor egyszeruen elmentek Megatonba a gyogyos paphoz adakozni,ahol meg penzert vehettek karmat,az meg gyorsabb

#325 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:54

Idézet

gyogyos paphoz adakozni,ahol meg penzert vehettek karmat,az meg gyorsabb
na látom te szodagyárat üzemeltetsz és sok a fölös kupakod. :Đ

#326 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:22

Idézet

Idézet

gyogyos paphoz adakozni,ahol meg penzert vehettek karmat,az meg gyorsabb
na látom te szodagyárat üzemeltetsz és sok a fölös kupakod. :Đ
Lawbringer perk, és mindkét probléma megoldva, a roszfiúk irtásáért kapsz pénzt, karmár, tapasztalatot, és játékélményt, úgyhogy nem kell 3 órán át várakozni, meg minden pénzed elszórni. Az így nehezen megkeresett pénzeden pedig vehetsz sokkal fontosabb dolgokat, mintpéldául Mini Nuke-ot Rivet City-ben, 5mm-es lőszert a drága jó Eugine-be, nameg Electron Charge Packet a Vengeance-be. Nincs is annál szebb mint hajnali derengésben Raiders-eket írtani Evergreen Miles-nél.

Because war...war never changes.

#327 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:04

Én eddig csak az alapjátékot toltam, ugyh érdekelne h a DLC-k (mind3) mit változtatnak a játékon .

#328 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:27

Idézet

Én eddig csak az alapjátékot toltam, ugyh érdekelne h a DLC-k (mind3) mit változtatnak a játékon .

Az Operation Anchorage nem sok mindent ad. Ez egy szimuláció ahova bármikor beléphetsz és újra játszhatod. Érdekesebb dolgok amiket ad: két fegyó, ez a Gauss puska és egy elektromos kard(igen jó féle!). Aztán két páncél, ez a Winterized T-51b Power Armor(Eddig ez a legtutibb páncél amit találtam. Nem rongálódik!!!), meg a Chinese Stealth Suit. Meg ad egy bonus perket amit kis táskák összegyűjtésével lehet megszerezni a szimulációban. Aztán van a The Pitt. Ez már komolyabb cucc. Nem szimuláció hanem egy új hely ahova eljuthatsz. Ad egy rakat fegyvert, páncélt és még lőszert is készíthetsz. A Broken Steel segítségével pedig képes vagy folytatni a játékot azután hogy az alapjáték utolsó küldetését teljesítetted + megemeli a szint limitet 20ról 30ra, kapsz új perkeket, új fegyvereket, új, szuper erős ellenfeleket(pl Enclave Hellfire Trooper, vagy az Albino Radscorpion...kis köcsögbe kell majdnem 3/4ed tár Vengeance-ből -.-) meg új helszíneket.

Hát úgy röviden ennyi :Đ

#329 Felhasználó inaktív   serioustomy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:45

Idézet

Idézet

Idézet

Nah ez a fallout3 azért mindig tud meglepetéseket okozni, eddig nem láttam durvábbakat a centaurok fejénél esetleg egy szétlőtt fejnél, ami vérzik, horror, nem nagy dolog. Lementem az egyik metróalagútba majd járkáltam egy barlangon át majd ismét vissza az alagútba. és az egyik átjár résznél láttam egy gépet ami furcsán világított, odamentem hozzá és akkor kisgyerek sírást hallottam, a gép mellett elötte is láttam egy babakocsit hátulrol de nem tulajdonítottam különösebb figyelmet neki. most amikor megnéztem vettem észre hogy ül benne egy baba vérbe fagyva, majd hirtelen felrobbant és leszakadt a lábam. kész vége load game. azért kaptam egy kis sokkot.
Az csak egy csapda, nem kell tőle befosni. Amúgy meg ha igazán félelmetes helyet akarsz, meny a Dunwich building-be, a Tempeny Tower alatt van a térképen. Na az egy paráztató hely, de meg is jutalmaz a sok parázásért egy Boublehead-del, nem lövöm le meikkel, menny és szerezd meg, ha mered :Đ
Végig mentem az épületen, nem volt akkora para mint gondoltam, továbbra is a babakocsi van a toppon. :-D
hát én is végigmentem az épületen ... de én ugy, hogy full sötétben közelítettem meg, és bent még lámpát sem használtam Kép igy már tényleg parázós . ja és mi az a Boublehead?

#330 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 23:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nah ez a fallout3 azért mindig tud meglepetéseket okozni, eddig nem láttam durvábbakat a centaurok fejénél esetleg egy szétlőtt fejnél, ami vérzik, horror, nem nagy dolog. Lementem az egyik metróalagútba majd járkáltam egy barlangon át majd ismét vissza az alagútba. és az egyik átjár résznél láttam egy gépet ami furcsán világított, odamentem hozzá és akkor kisgyerek sírást hallottam, a gép mellett elötte is láttam egy babakocsit hátulrol de nem tulajdonítottam különösebb figyelmet neki. most amikor megnéztem vettem észre hogy ül benne egy baba vérbe fagyva, majd hirtelen felrobbant és leszakadt a lábam. kész vége load game. azért kaptam egy kis sokkot.
Az csak egy csapda, nem kell tőle befosni. Amúgy meg ha igazán félelmetes helyet akarsz, meny a Dunwich building-be, a Tempeny Tower alatt van a térképen. Na az egy paráztató hely, de meg is jutalmaz a sok parázásért egy Boublehead-del, nem lövöm le meikkel, menny és szerezd meg, ha mered :Đ
Végig mentem az épületen, nem volt akkora para mint gondoltam, továbbra is a babakocsi van a toppon. :-D
hát én is végigmentem az épületen ... de én ugy, hogy full sötétben közelítettem meg, és bent még lámpát sem használtam Kép igy már tényleg parázós . ja és mi az a Boublehead? 
az állványodra rakható bólogatós figura ami + ad... :)

"egy biztos az életben, a változás"

#331 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 21:27

"aztán menyj Paradise Falls-be (ez nem kötelező, de én eddig mindig mentem oda is) és ott Echology Jon házában is van egy felvétel az androidról"na abban a házban nem találtam semmit, csak a "mellette" rabszolgavadász szálláshelyen egy 77 menedékes ruha mellett a polcon valami égjen a ruha című felvételt...egyről beszélünk, vagy keressem tovább??? Kép

#332 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 12. 03:31

Idézet

"aztán menyj Paradise Falls-be (ez nem kötelező, de én eddig mindig mentem oda is) és ott Echology Jon házában is van egy felvétel az androidról" na abban a házban nem találtam semmit, csak a "mellette" rabszolgavadász szálláshelyen egy 77 menedékes ruha mellett a polcon valami égjen a ruha című felvételt... egyről beszélünk, vagy keressem tovább??? Kép
szerintem keresd tovább:)

#333 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 12. 03:39

Szerintem írj Torque számára privit, akkor megoldódik a problémád! Kicsit képben van a srác...Kép

#334 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 05:32

Idézet

Szerintem írj Torque számára privit, akkor megoldódik a problémád! Kicsit képben van a srác...Kép
Nagyon szépen köszönöm, amúgy meg nyugottan írjatok, szivesen segítek.

#335 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 05:40

Idézet

"aztán menyj Paradise Falls-be (ez nem kötelező, de én eddig mindig mentem oda is) és ott Echology Jon házában is van egy felvétel az androidról" na abban a házban nem találtam semmit, csak a "mellette" rabszolgavadász szálláshelyen egy 77 menedékes ruha mellett a polcon valami égjen a ruha című felvételt... egyről beszélünk, vagy keressem tovább??? Kép
A felvétel ott van, vagy a széf melett, vagy az ágy előtt a falon azon a boltív szerű bemélyedésben. A széfben van egy 44. Magnum, megéri megpiszkálni, ha éppen nem néz senki oda, a széftől jobra van egy ajtó, ami egy lépcsőhöz vezet, a lépcső mögött van pár Nuka Cola, és Quantum is. Ami az égessétek el a 77 Vault ruhát illeti, megpróbáltak bejutni oda, de mindet leölték (meny oda, és fedezd fel, kik :Đ ) Echology pedig látni sem akarja kudarcának jeleit.

#336 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 12:58

Idézet

Idézet

A felvétel ott van, vagy a széf melett, vagy az ágy előtt a falon azon a boltív szerű bemélyedésben. A széfben van egy 44. Magnum, megéri megpiszkálni, ha éppen nem néz senki oda, a széftől jobra van egy ajtó, ami egy lépcsőhöz vezet, a lépcső mögött van pár Nuka Cola, és Quantum is. Ami az égessétek el a 77 Vault ruhát illeti, megpróbáltak bejutni oda, de mindet leölték (meny oda, és fedezd fel, kik :Đ ) Echology pedig látni sem akarja kudarcának jeleit.
köszi, megnézem...(bár már megvolt többször is... )

#337 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 15:23

Idézet

Idézet

Idézet

köszi, megnézem...(bár már megvolt többször is... )
na most vagy én vagyok vak vagy nincs abban a lelységben... Képde oda se neki, eddig sem voltak szimpik ezek a rabszolga kereskedők, de most már halottak is egytől egyig... (legalább levezettem... Kép)

#338 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 12. 20:41

hogy lehet folytatni a játékot a broken steelel, feltelepítettem minden remek, de a project puritynél mit kell tenni a végén? mert továbbra is elpatkolok.

#339 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 20:43

Idézet

hogy lehet folytatni a játékot a broken steelel, feltelepítettem minden remek, de a project puritynél mit kell tenni a végén? mert továbbra is elpatkolok.
Megkéred Fawkes-ot hogy menjen be helyetted?

#340 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 12. 20:45

visszautasítja a csábito ajánlatot xd

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18