Nincs semmilyen mod sem, a probléma pedig a következő: eddig az összes DLC telepítéséjhez hasonlőan jártam el, azaz .esm fájlokat a Data-ba bemásol, majd aktuális (jelen esetben 1.7-es) patch feltelepítése. Eddig minden alkalommal ugyan az történt, a játék automatikusan érzékelte az aktuális DLC-t nekem még kijelölnöm sem kellett, most viszont nemhogy nem pipálta ki maga, de manuálisan sem engedi, hilyába pipálom ki, OK-zom le, mire újra rányomok a Datafiles menüpontra, eltűnik a kijelölés. Értelem szerűen PC-n jelentkezik a probléma, egy esetleges megoldásért pedig nagyon-nagyon hálás lennék.
FallOut 3
Elküldve: 2009. 08. 09. 13:40
Hali!
most kezdtem el folytatni a játékot,sikerült is tovább vinni de mondja meg vki légyszi h merre van a Galaxy Radio?mert elvileg ott találom az apám.Amúgy a sulis rész nagyon parás
azt viszont nem értem mit keresnek ott cellák 
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 08. 09. 13:48
Idézet
Hali!
most kezdtem el folytatni a játékot,sikerült is tovább vinni de mondja meg vki légyszi h merre van a Galaxy Radio?mert elvileg ott találom az apám.Amúgy a sulis rész nagyon parás
Because war...war never changes.
Elküldve: 2009. 08. 09. 13:51
Idézet
Idézet
Hali!
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 08. 10. 17:47
Hogy lehet változtatni a hud színét?vagy hogy van? mert youtube-on néztem gameplayt és valakinek kék,valakinek sárga,nekem meg zöld.Ja és merre találom D.C.-t? úgy naggyából,mert még nincs felfedezve csomó város.
Köszi.
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 08. 10. 18:26
Idézet
Hogy lehet változtatni a hud színét?vagy hogy van? mert youtube-on néztem gameplayt és valakinek kék,valakinek sárga,nekem meg zöld.Ja és merre találom D.C.-t? úgy naggyából,mert még nincs felfedezve csomó város.
Köszi.
Elküldve: 2009. 08. 10. 18:29
Idézet
Idézet
Köszi.
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 12. 17:41
Sziasztok!
Tudom már egyszer írtam ezügyben, de most már nagyon kezd idegesíteni a dolog... egyszerüen nem akar elindulni a Windows LIVE...
Már kétségbeesve végigkeresgéltem az egész netet, mindenfélét kipróbálva az újratelepítéstöl a bonyolultabb dolgokig, de a probléma sehogyse oldódott meg... már egy jó párszor végigjátszottam a játékot és úgy gondolom, hogy most már megillentének azok a pontok, DLC-röl nem is beszélve...
Fogalmam sincs mi lehet a gond, a játékot az 576-ban vettem és már írtam is nekik ezügyben, de ök azt mondják, hogy nem az ö hibájuk, ök csak eladók...
Már fel-le patcheltem a játékot, de minden hiába. Ha valaki tud, légyszives segítsen, vagy írjon rám akinek hasonló problémája van!
Ha ez segít: a játék angol verziója van meg és Vista 32-bit-es a gépem...
Egyébként nektek teljesen normálisan elindult a LIVE?
Tudom már egyszer írtam ezügyben, de most már nagyon kezd idegesíteni a dolog... egyszerüen nem akar elindulni a Windows LIVE...
Már kétségbeesve végigkeresgéltem az egész netet, mindenfélét kipróbálva az újratelepítéstöl a bonyolultabb dolgokig, de a probléma sehogyse oldódott meg... már egy jó párszor végigjátszottam a játékot és úgy gondolom, hogy most már megillentének azok a pontok, DLC-röl nem is beszélve...
Fogalmam sincs mi lehet a gond, a játékot az 576-ban vettem és már írtam is nekik ezügyben, de ök azt mondják, hogy nem az ö hibájuk, ök csak eladók...
Már fel-le patcheltem a játékot, de minden hiába. Ha valaki tud, légyszives segítsen, vagy írjon rám akinek hasonló problémája van!
Ha ez segít: a játék angol verziója van meg és Vista 32-bit-es a gépem...
Egyébként nektek teljesen normálisan elindult a LIVE?
Elküldve: 2009. 09. 24. 12:12
Sziasztok!!
Valaki megtudná nekem mondani,hogy hányas szintig lehet fejlődni a fallout3-ba?
Előre is köszönöm!! Hali.
Elküldve: 2009. 09. 24. 12:33
Idézet
Sziasztok!!
Elküldve: 2009. 10. 12. 15:13
Idézet
Hello!
A DLC-k is megjelentek magyarul?
Elküldve: 2009. 11. 15. 00:10
Sziasztok!
Elöször is megoldódott a Live probléma... újra megvettem a játékot ausztriában és most müködik.
Jah és lenne egy kérdésem:
Hallottam, hogyha felszedted a bólogatóbábúkat és úgy tanulod meg az Almost Perfect extrát 30-as szinten akkoris csak 9 lesz az összes S.P.E.C.I.A.L.-ed (amikor elvileg a bábúkkal lehetne 10 is). Igaz ez?
Elöször is megoldódott a Live probléma... újra megvettem a játékot ausztriában és most müködik.
Hallottam, hogyha felszedted a bólogatóbábúkat és úgy tanulod meg az Almost Perfect extrát 30-as szinten akkoris csak 9 lesz az összes S.P.E.C.I.A.L.-ed (amikor elvileg a bábúkkal lehetne 10 is). Igaz ez?
Elküldve: 2009. 11. 15. 06:48
Idézet
Sziasztok!
Elküldve: 2009. 11. 20. 19:29
Idézet
Idézet
Sziasztok!
Most jut eszembe... nincs valami tárgy ami növelné ezt a kettöt (mint luckot a lucky 8 ball) ?
#398 Guest__*
Elküldve: 2009. 11. 27. 15:28
menjrá jobb gombbal a tulajdonságokra és ott a kép linkje.
Elküldve: 2009. 11. 30. 16:19
helló! kiírja telepítéskor h xlive.dll hiányzik. ezt hogyan tudnám kiküszöbölni?

Elküldve: 2009. 11. 30. 20:23
Idézet
helló! kiírja telepítéskor h xlive.dll hiányzik. ezt hogyan tudnám kiküszöbölni?
Nekem a Games for Windows LIVE feltepítése oldotta meg a problémát (GOTY-t használok, és nem kért bele logint, csak hogy fel legyen telepítve).
GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master

Súgó
A téma zárva.