HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#381 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 09. 13:10

Nincs semmilyen mod sem, a probléma pedig a következő: eddig az összes DLC telepítéséjhez hasonlőan jártam el, azaz .esm fájlokat a Data-ba bemásol, majd aktuális (jelen esetben 1.7-es) patch feltelepítése. Eddig minden alkalommal ugyan az történt, a játék automatikusan érzékelte az aktuális DLC-t nekem még kijelölnöm sem kellett, most viszont nemhogy nem pipálta ki maga, de manuálisan sem engedi, hilyába pipálom ki, OK-zom le, mire újra rányomok a Datafiles menüpontra, eltűnik a kijelölés. Értelem szerűen PC-n jelentkezik a probléma, egy esetleges megoldásért pedig nagyon-nagyon hálás lennék.

Because war...war never changes.

#382 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 13:40

Hali!
most kezdtem el folytatni a játékot,sikerült is tovább vinni de mondja meg vki légyszi h merre van a Galaxy Radio?mert elvileg ott találom az apám.Amúgy a sulis rész nagyon parás :Đ azt viszont nem értem mit keresnek ott cellák :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#383 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 13:48

Idézet

Hali!
most kezdtem el folytatni a játékot,sikerült is tovább vinni de mondja meg vki légyszi h merre van a Galaxy Radio?mert elvileg ott találom az apám.Amúgy a sulis rész nagyon parás :Đ azt viszont nem értem mit keresnek ott cellák :-D
Az út Megatontól a következő, elindulsz a Super Duper Mart felé, onnan tovább az Anchorge Memorial-joz, ott átkelsz a másik oldalra (vigyázat aknák). A Takoma másik oldalán egy kis tábor, 2 mutáns és egy centaur, tovább a parton visszafele a Super Duper Mart felé egy kis rakás Raider, (vigyázat, ha az alsó, vízszinthez közeli részen is leölöd a 2 ott pósztoló köcsögöt, a másik oldalon megjelenik két Supe Mutant Master) itt az út végén egy metrólejáró, oda le, onnantól pedig a Brotherhood of Steel jeleit kell csak követned.

#384 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 13:51

Idézet

Idézet

Hali!
Az út Megatontól a következő, elindulsz a Super Duper Mart felé, onnan tovább az Anchorge Memorial-joz, ott átkelsz a másik oldalra (vigyázat aknák). A Takoma másik oldalán egy kis tábor, 2 mutáns és egy centaur, tovább a parton visszafele a Super Duper Mart felé egy kis rakás Raider, (vigyázat, ha az alsó, vízszinthez közeli részen is leölöd a 2 ott pósztoló köcsögöt, a másik oldalon megjelenik két Supe Mutant Master) itt az út végén egy metrólejáró, oda le, onnantól pedig a Brotherhood of Steel jeleit kell csak követned.
Uuuuuh....kösz,akkor azt hiszem rendesen felfegyverkezek mielőtt elindulok :)

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#385 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 17:47

Hogy lehet változtatni a hud színét?vagy hogy van? mert youtube-on néztem gameplayt és valakinek kék,valakinek sárga,nekem meg zöld.Ja és merre találom D.C.-t? úgy naggyából,mert még nincs felfedezve csomó város.
Köszi.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#386 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 18:26

Idézet

Hogy lehet változtatni a hud színét?vagy hogy van? mert youtube-on néztem gameplayt és valakinek kék,valakinek sárga,nekem meg zöld.Ja és merre találom D.C.-t? úgy naggyából,mert még nincs felfedezve csomó város.
Köszi.
Esc-settings-display-HUD Colour. DC. Washington DC, konkrétan ott játszódik a teljes alap Fallout 3, de siklodjunk el emelett a kis malőr mellett. DC, azaz a "városi része" a Capital Wasteland-nek világosabb színnel van kijelőlve. és akkora, hogy lehetetlen, hogy ne vedd észre. 2 része van, vagyis 2 részre osztja a Takoma folyó, egyik oldalon van például az Arlington Cementary, Graydich, és a Citadel, másikon a GNR, a Mall, és Rivet City.

#387 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 18:29

Idézet

Idézet

Köszi.
Esc-settings-display-HUD Colour. DC. Washington DC, konkrétan ott játszódik a teljes alap Fallout 3, de siklodjunk el emelett a kis malőr mellett. DC, azaz a "városi része" a Capital Wasteland-nek világosabb színnel van kijelőlve. és akkora, hogy lehetetlen, hogy ne vedd észre. 2 része van, vagyis 2 részre osztja a Takoma folyó, egyik oldalon van például az Arlington Cementary, Graydich, és a Citadel, másikon a GNR, a Mall, és Rivet City.
Ok,kösz.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#388 Felhasználó inaktív   minato13 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 12. 17:41

Sziasztok!
Tudom már egyszer írtam ezügyben, de most már nagyon kezd idegesíteni a dolog... egyszerüen nem akar elindulni a Windows LIVE...
Már kétségbeesve végigkeresgéltem az egész netet, mindenfélét kipróbálva az újratelepítéstöl a bonyolultabb dolgokig, de a probléma sehogyse oldódott meg... már egy jó párszor végigjátszottam a játékot és úgy gondolom, hogy most már megillentének azok a pontok, DLC-röl nem is beszélve...
Fogalmam sincs mi lehet a gond, a játékot az 576-ban vettem és már írtam is nekik ezügyben, de ök azt mondják, hogy nem az ö hibájuk, ök csak eladók...
Már fel-le patcheltem a játékot, de minden hiába. Ha valaki tud, légyszives segítsen, vagy írjon rám akinek hasonló problémája van!
Ha ez segít: a játék angol verziója van meg és Vista 32-bit-es a gépem...
Egyébként nektek teljesen normálisan elindult a LIVE?

#389 Felhasználó inaktív   sty86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:12

Sziasztok!!

Valaki megtudná nekem mondani,hogy hányas szintig lehet fejlődni a fallout3-ba?
Előre is köszönöm!! Hali.Kép

#390 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:33

Idézet

Sziasztok!!

Valaki megtudná nekem mondani,hogy hányas szintig lehet fejlődni a fallout3-ba?
Előre is köszönöm!! Hali.Kép
Alapjátékban? 20ig. Ha megvan a Broken Steel DLC akkor 30ig. De vannak modok amik még ennél is magasabbra emelik a szintlimitet akár az alapjátékban is, de nem ajánlom mert mikor én kipróbáltam akkor elég rendesen szétzilálta a játékot. Kép

#391 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 12:19

Hello!

A DLC-k is megjelentek magyarul?

#392 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 15:13

Idézet

Hello!

A DLC-k is megjelentek magyarul?

Csak magyarosítások vannak, de egyiket sem ajánlom, elég bénák.

#393 Felhasználó inaktív   minato13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 00:10

Sziasztok!

Elöször is megoldódott a Live probléma... újra megvettem a játékot ausztriában és most müködik.
Jah és lenne egy kérdésem:
Hallottam, hogyha felszedted a bólogatóbábúkat és úgy tanulod meg az Almost Perfect extrát 30-as szinten akkoris csak 9 lesz az összes S.P.E.C.I.A.L.-ed (amikor elvileg a bábúkkal lehetne 10 is). Igaz ez?

#394 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 06:48

Idézet

Sziasztok!

Elöször is megoldódott a Live probléma... újra megvettem a játékot ausztriában és most müködik.
Hallottam, hogyha felszedted a bólogatóbábúkat és úgy tanulod meg az Almost Perfect extrát 30-as szinten akkoris csak 9 lesz az összes S.P.E.C.I.A.L.-ed (amikor elvileg a bábúkkal lehetne 10 is). Igaz ez?
Leírásban is bennevan, de mindegy, az Almost Perfect azt jelenti, hogy minden SPECIAL skill-edet 9-esre huzza, hacsak elődt nem volt már valami 10-en akkor bizony mindent csak 9-re húz fel. Előbb legyél harminc, addig szedegesd a "normál" boublehead-eket, és csak miután megvan a 30, csak aztán a SPECIAL-osokat.

#395 Felhasználó inaktív   minato13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 19:29

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Leírásban is bennevan, de mindegy, az Almost Perfect azt jelenti, hogy minden SPECIAL skill-edet 9-esre huzza, hacsak elődt nem volt már valami 10-en akkor bizony mindent csak 9-re húz fel. Előbb legyél harminc, addig szedegesd a "normál" boublehead-eket, és csak miután megvan a 30, csak aztán a SPECIAL-osokat.
Köszi, akkor egy kicsit elcsesztem XD... nem baj. Azt hiszem ki fogom bírni 10-es STR és INT nélkül :Đ
Most jut eszembe... nincs valami tárgy ami növelné ezt a kettöt (mint luckot a lucky 8 ball) ?

#396 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 24. 21:18

Találtam néhány concept artot nézzétek meg őket:
Kép
Kép

#397 Felhasználó inaktív   minato13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 15:14

:O Tetszösek!! Honnan van? Kéne nekem ilyen háttérnek ^^

#398 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 27. 15:28

menjrá jobb gombbal a tulajdonságokra és ott a kép linkje.

#399 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 16:19

helló! kiírja telepítéskor h xlive.dll hiányzik. ezt hogyan tudnám kiküszöbölni?

#400 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 20:23

Idézet

helló! kiírja telepítéskor h xlive.dll hiányzik. ezt hogyan tudnám kiküszöbölni?

Nekem a Games for Windows LIVE feltepítése oldotta meg a problémát (GOTY-t használok, és nem kért bele logint, csak hogy fel legyen telepítve).

GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.