HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#461 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 25. 15:36

Idézet

Idézet

Idézet

hy, felmerült egy kis gond, mit tudok kezdeni a Broken Steel-el? eleve a GOTY van meg, már az Operation Anorchage (asszem így írják) is gyanús volt... fel sem tűnt hogy az az egyik DLC :Đ szóval hova kell menjek hogy belekezdjek a Broken Steelbe?
Broken steel segitségével tovább játszhatod a történetet, az eredeti játék végétől.
akkor nem értem Kép egyszer már végigtoltam csak csináltam előtte egy mentést hogy be tudjam fejezni a fennmaradt küldetéseket, jó, végigtoltam és kész, lement a stáblista, megkapom a Take It Back achit és ennyi
Megváltoztatja a befejezést, h továbbjátszhasd.

#462 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 27. 13:43

Üdv!
Arréb lehet pakolni valahogy a hullákat? Elég bosszantó mert van a földön egy könyv amit felvennék de mindíg a rajta heverő hullákat tudom csak megnyitni.
Ötlet?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#463 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 13:50

Idézet

Üdv!
Arréb lehet pakolni valahogy a hullákat? Elég bosszantó mert van a földön egy könyv amit felvennék de mindíg a rajta heverő hullákat tudom csak megnyitni.
Ötlet?

PC: y, X box: y PS3: halvány lila gőzöm sincs. Ha leálítod a játékot, és rámész a Help-re ott leírja a gombkiosztást.

Because war...war never changes.

#464 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 08:45

Idézet

Idézet

Üdv!
Ötlet?

PC: y, X box: y PS3: halvány lila gőzöm sincs. Ha leálítod a játékot, és rámész a Help-re ott leírja a gombkiosztást.

Az Y kellett köszi a segítséget.

#465 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 30. 10:37

Sziasztok ismét!

Többször olvastam a leírásban, hogy a fegyvertornyok módosíthatók, hogy ne engem lőjenek. De én mindig csak "Célzási adatok törölve" üzenetet találok, ha a terminált feltöröm. Ez esetben is engem fog lőni, pedig jó lenne, ha inkább az ellenségeket lőné. Meg lehet valahogy oldani ezt a problémát, (be lehet valahogyan vinni új célzási adatokat?) vagy meg kell elégednem annyival, hogy legjobb esetben is MINDENKIT fog célozni a Turret? (beleértve engem is.)

Üdvözlettel: Odobenus

#466 Felhasználó inaktív   KenDenedis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 17:32

Üdv!

Én magyarul nyomom a játékot szóval nem tudom mi micsoda a játékban angolul de remélem azért megértitek.Kép
Na szóval a lényeg hogy a sínpuskát akarom összerakni és már csak a kuktafazék kellene hozzá de sehol sem találok. Nincs egy olyan hely ahol 100%-ban előfordul? Meg valahol olvastam hogy olyan fegyvert is lehet csinálni ami a darts nyilakat lövi ki. Ahoz hol lehet összeszedni a terveket?

#467 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 17:40

Idézet

Üdv!

Én magyarul nyomom a játékot szóval nem tudom mi micsoda a játékban angolul de remélem azért megértitek.Kép
Na szóval a lényeg hogy a sínpuskát akarom összerakni és már csak a kuktafazék kellene hozzá de sehol sem találok. Nincs egy olyan hely ahol 100%-ban előfordul? Meg valahol olvastam hogy olyan fegyvert is lehet csinálni ami a darts nyilakat lövi ki. Ahoz hol lehet összeszedni a terveket?
Aknamező lakásaiban próbáltad már? Egyébként fain flinta a sínpuska! Kép

#468 Felhasználó inaktív   KenDenedis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 22:48

Idézet

Idézet

Üdv!

Aknamező lakásaiban próbáltad már? Egyébként fain flinta a sínpuska! Kép
Kösz a tippet de nem is néztem meg mert idő közben találtam egyet. Azt a küldetést nyomtam amikor a rangereket kell megmenteni a tetőn és a kórház konyhájában volt egyKép

#469 Felhasználó inaktív   KenDenedis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 04:09

Hol találok olyan árust aki 100%-ra javítja a cuccaim? Van olyan egyáltalán alapból? Mert eddig csak az idegen űrhajón a néger csajjal találkoztam aki képes volt rá. De ő meg eltüntKép

#470 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 05:42

Idézet

Hol találok olyan árust aki 100%-ra javítja a cuccaim? Van olyan egyáltalán alapból? Mert eddig csak az idegen űrhajón a néger csajjal találkoztam aki képes volt rá. De ő meg eltüntKép
Más nincs, de ha már jártál a Zeta-n, használd az Alien Epoxy-t.

#471 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 15:51

Idézet

Repair skillt érdemes fejleszteni (vagyis érdemes volt a mothership előtt, de szerintem így is), ha maxra feltolod a cuccokat, sokkal erősebbek lesznek. Bőven jut rá pont.
GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master

#472 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 20:15

Üdv!

Most találtam meg Dogmeat-et. Lehet valahogy hívni a blökit, ha eltűnne? Illetve a keresésée mennyire hatékony? Múlik ez valamin?

#473 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 20:23

Idézet

Üdv!

Most találtam meg Dogmeat-et. Lehet valahogy hívni a blökit, ha eltűnne? Illetve a keresésée mennyire hatékony? Múlik ez valamin?

Nem fog eltünni, követ bárhova is mész (kivéve DLC-k) ha pedig megdöglik kapsz róla egy jelzést. Keresésre jól használható, pl Mothership Zeta telepítése után csak vele lehet megszerezni az Alien Blaster-t, de lopakosni nem tud.

#474 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 10:38

Idézet

Üdv!

Ha esetleg eltűnne (de nem halt meg) akkor Vault 101 bejáratánál (de kint) megtalálod.

#475 Felhasználó inaktív   KenDenedis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 22:22

Idézet

Idézet

Hogyan kell használni az alien epoxyt?Kép Mire jó? Nem sikerült még rájönnöm.

#476 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 05:47

Idézet

Idézet

Idézet

Hogyan kell használni az alien epoxyt?Kép Mire jó? Nem sikerült még rájönnöm.
Megjavítja a fegyvered, vagy a páncélod, csak vedd elő azt a fegyvert, amit javítani akarsz, be a PipBoy-ba, és csak simán, mint ha Stimpak-ot használnál, click és már meg is vagy. ha páncélt akarsz javítani, akkor tedd el a fegyvered (nem egyszerűen R-rel hosszan, hanem vissza az inventoriba) és ugyan úgy kiválaszt, használ.

#477 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 10:38

Hali!
A csapattársak (esetemben Dogmeat) kaphat sugárfertőzést?

#478 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 14:34

Sziasztok!

A kérdésem a következő: A Broken Still után, amikor az Enclave bázist is elintéztem, ugyan újabb küldetést nem kapok, de Tristan lovag és Rotshild írnok megbíznak, hogy gyűjtsek technológiai anyagokat, valamint supermutáns mintákat. Valaha vége lesz a játéknak, tehát van értelme ebbe belekezdeni innéttől, vagy ez már csak amolyan végtelen tevékenység lesz? Kiderül több is a supermutánsokról tevékenységünk következtében, illetve újjáépítik majd a segítségünkkel a Liberty Prime -t?

Valami célzást keptunk a végén, amikor leszállunk a Vertibird-del a Fellegvárban, hogy az Enclave még nincs teljesen szétverve. Ezután szólnak, hogy gyűjtsek anyagot és mutáns mintákat. Ez most abszolút a vége, csak még ha valaki akar, szórakozhat, vagy értelme is lesz?

#479 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 18:03

Idézet

Sziasztok!

A kérdésem a következő: A Broken Still után, amikor az Enclave bázist is elintéztem, ugyan újabb küldetést nem kapok, de Tristan lovag és Rotshild írnok megbíznak, hogy gyűjtsek technológiai anyagokat, valamint supermutáns mintákat. Valaha vége lesz a játéknak, tehát van értelme ebbe belekezdeni innéttől, vagy ez már csak amolyan végtelen tevékenység lesz? Kiderül több is a supermutánsokról tevékenységünk következtében, illetve újjáépítik majd a segítségünkkel a Liberty Prime -t?

Valami célzást keptunk a végén, amikor leszállunk a Vertibird-del a Fellegvárban, hogy az Enclave még nincs teljesen szétverve. Ezután szólnak, hogy gyűjtsek anyagot és mutáns mintákat. Ez most abszolút a vége, csak még ha valaki akar, szórakozhat, vagy értelme is lesz?

vége, gyakorlatilag a gyűjtögetős küldetések egy újabb típusa.

#480 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 20:17

A játékban van online coop?

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22