HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#541 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 18. 21:35

Sziasztok!

Elakadtam a Tempenny toronynál. A helyes küldetést szeretném végigcsinálni, de nem megy. Konkrétan:
Kiraboltam a két földszinti boltot, azok gazdái el is takarodtak. Azt a K.-t (Susan?) is féleraktam, most fent van a Penthause részben. De maradz még 2 : az Edgar és a Millicent Wellington. Egyiket sikerült elküldeni, de a másikat nem. És csak egyszerre mennek el. A szerelmes levelet pedig NEM TUDOM megmutatni a nőnek, mert csak azt hajtogatja, hogy "most nem tudok brszélni." Valószínűleg őt sikerült kirúgni. De ott van még a férje, akit nem lehet kirúgni. A nőnek meg nem tudom a Susan asztalán talált szerelmeslevelet odaadni. Most mit kell csinálni? Tudom, be lehet engedni a metró alagsorából is a ghoulokat, vagy kinyírni a Roy Phillipset, de én nem ezt akarom.

És még egy kérdés: korábban már játszottam vele, akkor sikerült "szabályosan" bejuttatni a ghoulokat. Pár nap múlva visszatérve viszont nem találtam embert sem az épületben, Tempennyt sem. Csak ghoulok mindenhol. Hové lettek az emberek? Mi történt Tempennyvel?

Köszönöm, ha válaszoltok. Sziasztok.

Odobenus

#542 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 19. 05:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Odobenus - Dátum: 2010. 10. 18. 21:35

Sziasztok!

Elakadtam a Tempenny toronynál. A helyes küldetést szeretném végigcsinálni, de nem megy. Konkrétan:
Kiraboltam a két földszinti boltot, azok gazdái el is takarodtak. Azt a K.-t (Susan?) is féleraktam, most fent van a Penthause részben. De maradz még 2 : az Edgar és a Millicent Wellington. Egyiket sikerült elküldeni, de a másikat nem. És csak egyszerre mennek el. A szerelmes levelet pedig NEM TUDOM megmutatni a nőnek, mert csak azt hajtogatja, hogy "most nem tudok brszélni." Valószínűleg őt sikerült kirúgni. De ott van még a férje, akit nem lehet kirúgni. A nőnek meg nem tudom a Susan asztalán talált szerelmeslevelet odaadni. Most mit kell csinálni? Tudom, be lehet engedni a metró alagsorából is a ghoulokat, vagy kinyírni a Roy Phillipset, de én nem ezt akarom.

És még egy kérdés: korábban már játszottam vele, akkor sikerült "szabályosan" bejuttatni a ghoulokat. Pár nap múlva visszatérve viszont nem találtam embert sem az épületben, Tempennyt sem. Csak ghoulok mindenhol. Hové lettek az emberek? Mi történt Tempennyvel?

Köszönöm, ha válaszoltok. Sziasztok.

Odobenus

Sajna nem emlékszek már erre a "levelezős" részre, pedig sokszor kitoltam, de ezt valahogy csak egyszer csináltam meg. A többi ember egyébként
!SPOILER! kilett nyírva. A ghoulok úgy gondolták hogy így jobb lesz :p Az alagsorban megtalálod a hullákat, de ha jól emlékszek nem lehet összeszedni tőlük semmit, vagy csak igen minimálisan értékes dolgokat...talán még tenpenny kulcsa ott van nála, bár arra sem emlékszek hogy tenpenny maga ottheverne valahol a kupac tetején. :D !SPOILER!

#543 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 18:23

jó vagy rossz karmával éri meg kijátszani inkább? :D melyik a könnyebb?

#544 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 19:40

valaki nem tudja hol találhatok mesterlövész puskát? :D még eléggé az elején vagyok. 4-es szinten.

#545 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2010. 10. 31. 19:40

valaki nem tudja hol találhatok mesterlövész puskát? :D még eléggé az elején vagyok. 4-es szinten.

van egy mission ahol aknát kell szedni egy csajnak.abban a romos kisvárosban lesz egy kalapos tata aki sniperrel lő rád.őt megölöd és tied a puska.(ha jól emléxem)
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#546 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 19:54

Mesterlövész puskát közvetlenül Megaton mellett találsz 1 sziklában. A kaput követve a fal mellett haladva lesz 1 szikla. Abban kell 1-nek lenni. Szerintem szélhámosként lehet a legkönnyebben boldogulni XD

#547 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 21:24

aha köszi a válaszokat :D meglett a mesterlövészpuska abból a küldiből amit mondtál :D eddig csak annyi a gondom a játékkal h nagyon kevés lőszer van..

#548 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 20:19

na ismét kérnék egy kis segítséget..Ó nagy és bölcs fallout mesterek kik e topicokat járják,szánjátok meg ezt a noobot és segítsetek neki :D
Szóval a kérdés. Megatonban Moriaty kocsmájában beszéltem Lucy Westel,aki adott egy feladatot h vigyek el egy levelet a családjának Arefuba. Szal elmentem Arefuba ott találkoztam egy Even King nevű pacákkal aki a várost védi. Ő megkért h nézzem át a házakat h mindenki jól van-e. Átnéztem és megis találtam West-ék házát,benne a szülők hullájával. Miután ezt közöltem King-el ő elmondta h van egy fiúk is és hogy mentsem meg mert elrabolta ez a Család nevű banda. És felsorol 3 helyet ahol rejtőzhetnek. Én pedig megnéztem mind a 3 helyet de sehol se találtam őket.Az egyik helyen találtam egy tudós Ghoult a segédjével akik szuperjetet akarnak csinálni.És ez a Murphy nevű fickó mondta h valami föld alatti alagút vezet hozzájuk. De egyszerűen sehol se találom..megtudná mondani valaki h merre keressem?

#549 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 20:34

A bejárat egy vasútállomásnál (Meresti) van, ahol a vonatok bemennek a föld alá, azon a környéken ahol a King bácsi mondta. De ha egy keményebb utat akarsz, akkor az ultrajetes ghoulok hátsó, erősen sugárzó szobájában a földön találsz egy lejáratot. Ha jól emlékszem Mirelurkök kisebb hadán keresztül kell átverekedned magad, míg a vasútállomás felől egy csöppet könnyebb.

#550 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: LiMiT - Dátum: 2010. 10. 19. 04:27

Sajna nem emlékszek már erre a "levelezős" részre, pedig sokszor kitoltam, de ezt valahogy csak egyszer csináltam meg. A többi ember egyébként
!SPOILER! kilett nyírva. A ghoulok úgy gondolták hogy így jobb lesz :p Az alagsorban megtalálod a hullákat, de ha jól emlékszek nem lehet összeszedni tőlük semmit, vagy csak igen minimálisan értékes dolgokat...talán még tenpenny kulcsa ott van nála, bár arra sem emlékszek hogy tenpenny maga ottheverne valahol a kupac tetején. :D !SPOILER!

Köszönöm a választ!

De a hullákat akkor sem találom! Tehát pontosabban: már csak ghoulokat látok az épületben, le tudok menni az udvaron lévő lejárettól is, (aminek a kulcsa a Herbert Dashwood-nál volt) és le tudok menni az előcsarnokból nyíló ajtón is. Tudom azt a nagy vasajtót nyitni-zárni, próbáltam a padló alatt, de hullát azt egyet sem látok. (na egyet igen, de azt én öltem meg)
Lécci, aki tudja kicsit pontosabban (tudom, ennél pontosabban nehéz) hogy hol vannak a hullák, írja meg! Később kelleni fog a Tenpenny kulcsa is, ezért mindenképpen meg kell találni őket.
És a hullák tényleg ott vannak, mert a karakterem megkérdezi attól a Roy Phillips-től, hogy "mi az a sok hulla a pincében" tehát valóban ott vannak a hullák, DE HOL? Nem látom őket, egyet sem.
Sziasztok: Odobenus

#551 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 20:18

segítséget szeretnék kérni...felraktam a broken steel dlc-t és miután elindítom a project purityt akármelyik módszerrel (beküldöm a csajt,beküldöm fawkest,bemegyek én)megkapom a játékvégi videót,és aztán a 2 héttel később képernyőt majd felébredek az orvosi szobában. és hiába indítottam el a víztisztítót egyszerűen nem megy tovább a történet...nem jön oda lyon bölcs dumálni,ha valakivel leállok csevegni mindenki még az előző küldetésnél van leragadva...ugyanazok a dialógusok. a küldetések közt sincs teljesítve h elindítottam. az íránytű pedig egy random helyre mutat a fellegvár mellett..segítsetek tovább akarom játszani :/ 1.7-es patch van fent,az alapjáték magyar.

#552 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 21:30

segítsetek már -.- találtam egy olyan kommentet valahol hogy a magyar mód okozza. ezért próbálnám ki szedni a pipát a mod négyzete elöl a launcherben de hiába okézom le nem menti el a változást..újra megnyitom ugyanúgy kivan pipálva. mi legyen?

#553 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2010. 12. 10. 21:30

segítsetek már -.- találtam egy olyan kommentet valahol hogy a magyar mód okozza. ezért próbálnám ki szedni a pipát a mod négyzete elöl a launcherben de hiába okézom le nem menti el a változást..újra megnyitom ugyanúgy kivan pipálva. mi legyen?

Időnként előfordul. Script hiba ha jól tudom. Velem is a fő küldinél történt ilyen, csak épp akkor amikor a scribe akárkinek kellett volna végigmutatnia a menedékeket a táblánál...persze toszott jönni. Tölts vissza egy mentést régebbről. Ha onnan se jó, akkor még régebbről. Sajnos más módot nem tudok, én is így oldottam meg pedig sokat kutakodtam hogy mi okozhatja a hibát.

szerk: Ez az előző hsz-edre válasz. :)

Szerkesztette: LiMiT 2010. 12. 10. 21:59 -kor

#554 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 22:06

Üzenet megtekintéseIdézet: LiMiT - Dátum: 2010. 12. 10. 20:59

Időnként előfordul. Script hiba ha jól tudom. Velem is a fő küldinél történt ilyen, csak épp akkor amikor a scribe akárkinek kellett volna végigmutatnia a menedékeket a táblánál...persze toszott jönni. Tölts vissza egy mentést régebbről. Ha onnan se jó, akkor még régebbről. Sajnos más módot nem tudok, én is így oldottam meg pedig sokat kutakodtam hogy mi okozhatja a hibát.

szerk: Ez az előző hsz-edre válasz. :)

hát végülis megoldottam,kitöröltem a magyarosítás fájlait..így most jó. mitörténik akkor ha fawkest sokáig magára hagyom? megvár vagy egyszerűen odébb áll?

#555 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2010. 12. 10. 21:30

Ez sajnos nem a megoldás, mert nálam simán tovább ment a történet.

#556 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 12. 11. 07:39

Ez sajnos nem a megoldás, mert nálam simán tovább ment a történet.

hát nálam megoldás volt...miután kitöröltem a magyarosítás fájljait ment mint a karika csapás.

#557 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 11:45

Mondjuk nekem gyárilag magyar. :rolleyes:

#558 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 12. 11. 10:45

Mondjuk nekem gyárilag magyar. :rolleyes:

elvileg nekem is...de nálam a játék egy modnak fogta fel..:D

#559 Felhasználó inaktív   szogyenyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 21:19

Üdv. Hónapok óta küszködöm a játék elindításával nem tudom mi a francért nem hajlandó elindulni. Szóval felteszem, indítom, New game és amikor tölt befelé, akkor kilép, hogy fallout3.exe hibát észlelt ezért leállt. Már próbáltam az 1.7-es patchet is feltenni, a probléma változatlan. 64 bites Windows 7-en próbálnám elindítani.
Játékteszt blogom - www.jatekblog.blog.hu

#560 Felhasználó inaktív   Márk1212 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 15:53

Sziasztok!Ki....tul ideges vagyok!!!!!!!
A mai napon megvettem a fallout 3-at és az összes dlc-t tartalmazó pakkot, felteszem minden erre a születésnél állandóan lefagy, próbáltam patchelni mondjuk azt hiszem ebben alapból az 1.7 van már (tehát ha jól tudom a legújabb) de semmi!!!!!!!! Had ne mondjam mennyire ideges vagyok ez miatt nyomda festéket nem tűrne ha le szeretném írni!
Ha valaki tud kérem segítsen mert nagyon jó lenne végre kipróbálni és azért nem szeretném ha csak úgy az ablakon lenne kidobva az a 9000 rugó!
Nem tudom hogy az-e a probléma de win 7-em van de nem hiszem mert írták hogy azon is fut a gépigény meg 1000% hogy meg van hozzá:)
Nagyon megköszönném ha valaki segíten!!!!

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó