HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1141 Felhasználó inaktív   pohicop 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 11. 02:23

Sziasztok!

Tud valaki olyan linket vagy címet, ahonnan X360 "biztonsági másolat" játékokat lehet vásárolni? Úgy néz ki elkel az X-em hétfőn és már rendelm is meg az X360-at........elsőnek beszerzem hozzá a moto GP 06-ot, Lost Planetet és a Gears of WartKép

-Alaplap: Gigabyte EP43C-DS3 1600 Fsb 4xDDR2 2xDDR3, -Processzor: Intel Core Duo E8400 2x3,0 Ghz (1333 FSB) Cache:6 Mb, -Videókártya: Sapphire Radeon HD4850 "TOXIC" 512MB/256bit GDDR3, PCIe 2.0 x16,   gpu:675Mhz   Memória:1100Mhz, 2200 Mbps, DirektX 10.1, -Memória Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz) + Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz), -Gépház: Aerocool Hi-Tech 7 Pro, -HDD: 2x 250 Gb, -DVD író: Pioneer,       Üdv:Pohi

#1142 Felhasználó inaktív   antsys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 10:35

Hali!!Pénteken megvettem a régótavárt 360 amat....Eddig ok.Szombaton tolom vele Burnoutot,kiírja,h a lemez olvashatatlan...Azóta egy játékot se olvas be!!!!Semmilyen lemezt!!Miezmár??!!110 e ft ért vettem...Azért ez elszomorítóKép

#1143 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 11. 11:43

Hát ez az. Ha sietsz, és visszaviszed 3 munkanapon belül, szó nélkül kicserélik. Ki KELL cserélniük.

#1144 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 11. 13:22

Idézet

Hali!! Pénteken megvettem a régótavárt 360 amat....Eddig ok.Szombaton tolom vele Burnoutot,kiírja,h a lemez olvashatatlan...Azóta egy játékot se olvas be!!!!Semmilyen lemezt!!Miezmár??!!110 e ft ért vettem...Azért ez elszomorítóKép
Hát ez tényleg elszomorító...Kép nem hajottad túl? meg hol vetted? mert csak arra tudok gondolni hogy valami putris hely és még az ősi 360, amivel sok gond volt... legalábbis remélem...

#1145 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:52

Tök mindegy hol vette. Vagyis nem mindegy, mert azért a piacon nem mernék ennyi pénzt kiadni ilyesmire. De mivel 110e Ft-ot írt a srác ezért megkockáztatom, hogy vagy elektronikai szaküzletben (pl media markt) vagy valamilyen konzolboltban vette. Ebben az esetben minden előzetes bejelentés nélkül ki kellene cserélnie az eladónak az eszközt. Nincs olyan, hogy kivizsgálás és majd értesítjük. Ott és akkor ki kell cserélnie ha 3 minkanapon belül visszaér vele. Úgyhogy hajrá!

#1146 Felhasználó inaktív   antsys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 17:09

Viszonylag normál helyen vettem:www.newwave.huAz se lehet,h túlhajtottam,mert may 2 óra volt a leghosszabb,mert paráztam,h lefagy...Ja és szeptemberi gyártmány!Mind1 holnap visszaviszem és KICSERÉLTETEM

#1147 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 12:35

szerintetek az gond, hogy ha eddig kb 4x amikor videó következett volna a játékban akkor lefagyott az xbox-om?
egyszer a fifánál csinálta meg 3szor a farcry-nál és ebből kettő ugyanott volt
betöltés után jött volna a videó
szerintetek ez normális vagy inkább kezdjek izgulni?

#1148 Felhasználó inaktív   nLali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 14:41

Sziasztok!!Most szeretnék Xbox360-at venni,de jóformán semmit nem tudok róla..Légyszi segítsetek..Hardver része nem érdekes,azt láttam hogy elég szép a graf.Az érdekel,hogy érdemes-e PC-t Xboxra cserélni?Lehet rajta rendesen netezni?Egér,Bill jó hozzá?vagy csak az Xboxos? msn tákolmány van?Vagy netezéshez és MSN-hez használjak vmi pc-t?és az utolsó,leg lényegesebb kérdés: van már babrált verzió?:Đ hogy az "olcsóbb" játékok is menjenek!!Bocs a sok láma kérdésért!!Előre is kössz a válaszokat!!

#1149 Felhasználó inaktív   habi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 14:44

Idézet

szerintetek az gond, hogy ha eddig kb 4x amikor videó következett volna a játékban akkor lefagyott az xbox-om?
A megoldás vegyél ps3-at és nem lesznek gondjaid!Kép

#1150 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 02. 12. 16:44

Idézet

Na erre befizetek.
Kép
Kép
Kép

#1151 Felhasználó inaktív   surikagabi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 17:56

Idézet

Idézet

Ez lenne a megoldás? Akkor neked biztos, hogy nem volt SONY terméked PS2, PSP. PS2 nekem két darab volt egy vastag és egy vékony, A vastag kb 3/4 évig bírta aztán az olvasó meghalt, a vékony 2 hónapig és működőképtelenné vált (Ja és a vásárlásnál az üzletben szoltak, hogy kb 2 óra játék után egy félórás pihi kell a gépnek, csont műanyag kotyogos az egész. A vastag PS2 volt a király). És nem én vagyok az egyetlen, az ismerőseim körében ez a probélma teljesen megszokott volt. Az, hogy a játékok 3-6 indításra indulnak el az OK. PSP és PS2 esetén is de főleg a PSP-nél volt sok sok lefagyás. Nem is tudom melyik firmware verziónál járnak, de minden második héten ki jön egy, a PS3 esetében is hetenet fissítik a fw-t (BIZTOS MERT JÓ). A SONY hozzáállása ezekhez a dolgokhoz, hogy mediacenter meg ilyenek? Ezt az eszközt az emberek nagy része játékra és nem zene vagy filmnézésre veszi. Lehet, hogy van a PS3-ban egy erős CELL proci, de ha grafika elavult (NVIDIA fejlesztés) és nem képes követni a procit semmit nem ér az egész semmit, a GPU másfél évvel ezelötti fejlesztés és ebben a kategóriában ez az idő sok (OKOS SONY, MINEK VOLT SZÜKSÉG ARRA BLURAY OLVASÓRA, HA AZ NINCS IDŐBEN MEGJELENHETETT VONA A MASINA. ÉS EZEN A PIACON AZ IDŐ FONTOS TÉNYEZŐ). Nem bírtam várni a PS3-ra (EZ NEM AZT JELENTI, HOGY MAJD NEM VESZEK, DE MAJD CSAK EGY ÉV MULVA AMIKOR LESSZ HOZÁS SOK JÁTÉK ÉS KIJAVITOTTÁK A GYEREKBETEGSÉGEIT) ezért vettem egy xbox360-t, teljesen meg vagyok vele elégedve. Olvas megy nem fagy, de zajos és hiányzik róla a HDMI kimenet meg a mozgásérzékelő. Állítolag mindez benne lesz a v2.0-ba. Kontroller az XBOX360-é a király. Mindenkinek fontos lehet, hogyha nextgen-es masinát akar venni előbb egy HDTV szerezzen be, annélkül mitsem ér az egész. Végül a PS2-t én nagyon szerettem, imádtam de a vas nagyon műanyag volt. Hát ennyi (A fagyásra csak annyit, hogy a MS is bugozik mint tudjuk, de van és letölthető a live-ról az új és talán erre a problémára megfelelő javítás)

Üdv. Jó játékot!!!

#1152 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 18:19

Idézet

Nem kell isteníteni a Sony-t, azért annyira nem jó!!! A PS3-mal kapcsolatban meg rengeteg kétségem van, XBox360-at sokkal nyugodtabb szívvel tudok venni.
Nem kell a osztani az észt a "PS buziknak"!!! ( Nekem is volt PS2-öm, és az tényleg f*sza volt, de a PS3-ról ezt nem tudnám most elmondani )

#1153 Felhasználó inaktív   antsys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 19:06

na megoldódott az xbox probléma...Kicseréték!Kurvajó!!

#1154 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 19:12

köszi a választ:)

#1155 Felhasználó inaktív   surikagabi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 19:14

Idézet

Idézet

Nem kell isteníteni a Sony-t, azért annyira nem jó!!! A PS3-mal kapcsolatban meg rengeteg kétségem van, XBox360-at sokkal nyugodtabb szívvel tudok venni.
Nem kell a osztani az észt a "PS buziknak"!!! ( Nekem is volt PS2-öm, és az tényleg f*sza volt, de a PS3-ról ezt nem tudnám most elmondani )

Számomra nem volt triviális kinek válaszoltál? Viszont igazad van.

Tudom ajánlani az alábbi oldalt...

http://xbox360.ign.c...7/617951p1.html

#1156 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 19:50

Na hali! hallottam h akinek nincs ki flesselve a boxa de mégsincs mindíg kes a nyú játékokra, van 1 olyan lehetőség h a megunt játékokat visszaviszi a kereskedőhöz és az beszámítja 1 bizonyos összegért a megvásárlando uj játékba! igaz ez???? és ha igen akkor az 576 shoppokban is előfordulhat ilyesmi?? ugyan is a Ded Rályzing nekem nagyon nagy félrelépés volt! 1 gagyi szar játéknak tartom ami nem méltó a Kepkomnak! és szivesen becserélném bármire!

#1157 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 20:01

Idézet

Na hali! hallottam h akinek nincs ki flesselve a boxa de mégsincs mindíg kes a nyú játékokra, van 1 olyan lehetőség h a megunt játékokat visszaviszi a kereskedőhöz és az beszámítja 1 bizonyos összegért a megvásárlando uj játékba! igaz ez???? és ha igen akkor az 576 shoppokban is előfordulhat ilyesmi?? ugyan is a Ded Rályzing nekem nagyon nagy félrelépés volt! 1 gagyi szar játéknak tartom ami nem méltó a Kepkomnak! és szivesen becserélném bármire!

igen lehetséges
nézz itt körül
http://www.uberkonzol.hu/

#1158 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 00:37

Idézet

párszor már reklámoztam Kép www.konzolstudio.hu 1000 ft ráfizetéssel beválthatod, persze csak a vele egyenértékű játékra... drágábbra rá kell fizetni Kép

#1159 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 13. 09:54

Idézet

Vagy mondok én is egyet: www.gamepark.hu Szóval mint látod van ilyen lehetőség, nem is egy. Mostmár csak választanod kell.

#1160 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 11:07

Idézet

Idézet

párszor már reklámoztam Kép www.konzolstudio.hu 1000 ft ráfizetéssel beválthatod, persze csak a vele egyenértékű játékra... drágábbra rá kell fizetni Kép
és ez pontosan hogy is működik?
bekell érte menni?
mert nekem van egy far cry-om amit becserélnék és itt 14e-be kerül

jah és esetleg xbox gamet belehet váltani pl joyra is???

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.