Idézet
Idézet
szerintetek az gond, hogy ha eddig kb 4x amikor videó következett volna a játékban akkor lefagyott az xbox-om?
egyszer a fifánál csinálta meg 3szor a farcry-nál és ebből kettő ugyanott volt
betöltés után jött volna a videó
szerintetek ez normális vagy inkább kezdjek izgulni?
A megoldás vegyél ps3-at és nem lesznek gondjaid!

Ez lenne a megoldás? Akkor neked biztos, hogy nem volt SONY terméked PS2, PSP. PS2 nekem két darab volt egy vastag és egy vékony, A vastag kb 3/4 évig bírta aztán az olvasó meghalt, a vékony 2 hónapig és működőképtelenné vált (Ja és a vásárlásnál az üzletben szoltak, hogy kb 2 óra játék után egy félórás pihi kell a gépnek, csont műanyag kotyogos az egész. A vastag PS2 volt a király). És nem én vagyok az egyetlen, az ismerőseim körében ez a probélma teljesen megszokott volt. Az, hogy a játékok 3-6 indításra indulnak el az OK. PSP és PS2 esetén is de főleg a PSP-nél volt sok sok lefagyás. Nem is tudom melyik firmware verziónál járnak, de minden második héten ki jön egy, a PS3 esetében is hetenet fissítik a fw-t (BIZTOS MERT JÓ). A SONY hozzáállása ezekhez a dolgokhoz, hogy mediacenter meg ilyenek? Ezt az eszközt az emberek nagy része játékra és nem zene vagy filmnézésre veszi. Lehet, hogy van a PS3-ban egy erős CELL proci, de ha grafika elavult (NVIDIA fejlesztés) és nem képes követni a procit semmit nem ér az egész semmit, a GPU másfél évvel ezelötti fejlesztés és ebben a kategóriában ez az idő sok (OKOS SONY, MINEK VOLT SZÜKSÉG ARRA BLURAY OLVASÓRA, HA AZ NINCS IDŐBEN MEGJELENHETETT VONA A MASINA. ÉS EZEN A PIACON AZ IDŐ FONTOS TÉNYEZŐ). Nem bírtam várni a PS3-ra (EZ NEM AZT JELENTI, HOGY MAJD NEM VESZEK, DE MAJD CSAK EGY ÉV MULVA AMIKOR LESSZ HOZÁS SOK JÁTÉK ÉS KIJAVITOTTÁK A GYEREKBETEGSÉGEIT) ezért vettem egy xbox360-t, teljesen meg vagyok vele elégedve. Olvas megy nem fagy, de zajos és hiányzik róla a HDMI kimenet meg a mozgásérzékelő. Állítolag mindez benne lesz a v2.0-ba. Kontroller az XBOX360-é a király. Mindenkinek fontos lehet, hogyha nextgen-es masinát akar venni előbb egy HDTV szerezzen be, annélkül mitsem ér az egész. Végül a PS2-t én nagyon szerettem, imádtam de a vas nagyon műanyag volt. Hát ennyi (A fagyásra csak annyit, hogy a MS is bugozik mint tudjuk, de van és letölthető a live-ról az új és talán erre a problémára megfelelő javítás)
Üdv. Jó játékot!!!