HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1201 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 02. 17. 14:25

Szerintem a legcélravezetőbb, ha futás után a zsákutcában felnézel. Ott meg fogod látni (kicsit balra) hogy Xbox 360 topic. Ekkor kilépsz, megkeresed a LostPlanet topicot, és felteszed a kérdést ott. Kép Hátha ott megleled a választ.

Jó hogy nem ide írnak be olyant hogy "mit reggeliztem", vagy hogy a PC miért jobb mint PS3......

Vagy csak engem zavar hogy össze-vissza írnak be a topicokba??? Kép

Kép
Kép
Kép

#1202 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 17. 15:29

Idézet

Szerintem a legcélravezetőbb, ha futás után a zsákutcában felnézel. Ott meg fogod látni (kicsit balra) hogy Xbox 360 topic. Ekkor kilépsz, megkeresed a LostPlanet topicot, és felteszed a kérdést ott. Kép Hátha ott megleled a választ.

Jó hogy nem ide írnak be olyant hogy "mit reggeliztem", vagy hogy a PC miért jobb mint PS3......

Szerinted ide írtam volna a kérdést hogy ha megtalálom a Lost Planet topicot , te paraszt!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

#1203 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 02. 17. 16:36

Idézet

Idézet

Szerinted ide írtam volna a kérdést hogy ha megtalálom a Lost Planet topicot , te paraszt!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép
Megmondom mi van szerintem: szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a stílusból, ha még beszeretnél jelentkezni erre az oldalra valaha is.

#1204 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 17. 16:56

Idézet

Nahát erre csak annyit hogy NO COMMENT. Kép

Most pedig lépek innen Xboxozni. Ja és ha már itt tartunk, nekem már 3x volt olyan hogy bekapcsoláskor piros ledek villogtak, és fel sem búgott a gép. (december-január időszakban) Viszont megmozgatva a tápot és újrabekapcsolva simán ment. Gondolom ilyen laza a tápcsatlakozó...báááááár igaz hogy rá van dugve a seggére az InteCooler is. Lehet hogy az ő csatlakozása nem tökéletes... Másnak volt ilyen?

Kép
Kép
Kép

#1205 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 17. 17:26

Idézet

Idézet

Nahát erre csak annyit hogy NO COMMENT. Kép

Most pedig lépek innen Xboxozni. Ja és ha már itt tartunk, nekem már 3x volt olyan hogy bekapcsoláskor piros ledek villogtak, és fel sem búgott a gép. (december-január időszakban) Viszont megmozgatva a tápot és újrabekapcsolva simán ment. Gondolom ilyen laza a tápcsatlakozó...báááááár igaz hogy rá van dugve a seggére az InteCooler is. Lehet hogy az ő csatlakozása nem tökéletes... Másnak volt ilyen?

Ja ja a tápja elég laza... én a 2. héten vettem észre hogy van két kis gomb és csak azok megnyomásával húzható ki... vagyis addig kell bedugni amég nem kattanak.

#1206 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 00:59

Szerintetek azt lehet hogy két monitort kötünkrá a boxra és úgy nyomjuk "osztott képernyőben"? Kép jó nagy hülyeség... de hátha Kép

#1207 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 14:59

Lehetséges az, hogy ha van TV tuner a gépben, és van kompozit bemenete, akkor rákössem a Boxomat, úgy hogy a monitor annak a képét jelenítse meg? És ha igen, akkor tudok-e nagyfelbontást használni (pl. 720p)? Ja és lehet-e olyan tv tunert kapni amelyen van audio és mono bemenet (a piros és a fehér kábel:))? Előre is köszi a válaszért.

#1208 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 15:13

Idézet

Lehetséges az, hogy ha van TV tuner a gépben, és van kompozit bemenete, akkor rákössem a Boxomat, úgy hogy a monitor annak a képét jelenítse meg? És ha igen, akkor tudok-e nagyfelbontást használni (pl. 720p)? Ja és lehet-e olyan tv tunert kapni amelyen van audio és mono bemenet (a piros és a fehér kábel:))? Előre is köszi a válaszért.
Hát Xboxal lehetett... akkor gondolom ezzel is Kép akkora felbontással tudsz játszani amekkorát a a monitor elbír... de 720p-vel csak akkor ha szélesvásznú a monitorod.

#1209 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 15:22

Idézet

Idézet

Hát Xboxal lehetett... akkor gondolom ezzel is Kép akkora felbontással tudsz játszani amekkorát a a monitor elbír... de 720p-vel csak akkor ha szélesvásznú a monitorod.
És ha nem szélesvásznú? Akkor hogy néz ki 720p-n? Mert nekem 17' -es, 4:3-as monitorom van és azért kötném rá, mert gondolom szebb lenne a kép. Vga bemenet nincs a monitoron, ezért választanám ezt a megoldást. És van-e olyan tv tuner melyen van audio és mono bemenet?

#1210 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 15:35

Idézet

Nos...Szerintem barátunk nagyon is jó helyen tette fel kérdését!...ugyanis...ez az Xbox360 topic ahol szerintem nem csak a Flesselésről kéne beszélni! de ha gondoljátok ám legyen! de amikor bárki megemliti a a mondokájába mondjuk a TVt vagy hogy monitorra lehet e kötni, vagy a flesselést akkor majd elküldöm a ge*ibe h keressen magának saját topicot a p@r@szt!!!! de ha te megtettedvolna h megveszed a Lost Planetet barátom akkor máris szembe tűnik hogy rávagyon írva , hogy "Only X360"! tehát joga van a srácnak itt kérdezni! (már értem mitől van ennyi hozzászólásod)! amúgy a kérdésre a a zsákutca közepén jobra van egy lépcső felfele ha ott felmész meglesznek a haverok is! azt a nagy Csótányt meg hagyd, majd később kell kinyírnod!

#1211 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 15:40

Idézet

Idézet

Idézet

És ha nem szélesvásznú? Akkor hogy néz ki 720p-n? Mert nekem 17' -es, 4:3-as monitorom van és azért kötném rá, mert gondolom szebb lenne a kép. Vga bemenet nincs a monitoron, ezért választanám ezt a megoldást. És van-e olyan tv tuner melyen van audio és mono bemenet?
Legyetek kedvesek legközelebb ezt a témát a: "lehete a boxot monitorra kötni?" topicba és folytassátok eme rendkívüli beszélgetést!Kép Ja tjemes vagy ki...a reakciód gondolom "no comment"

#1212 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 17:35

Idézet

Idézet

Nos...Szerintem barátunk nagyon is jó helyen tette fel kérdését!...ugyanis...ez az Xbox360 topic ahol szerintem nem csak a Flesselésről kéne beszélni! de ha gondoljátok ám legyen! de amikor bárki megemliti a a mondokájába mondjuk a TVt vagy hogy monitorra lehet e kötni, vagy a flesselést akkor majd elküldöm a ge*ibe h keressen magának saját topicot a p@r@szt!!!! de ha te megtettedvolna h megveszed a Lost Planetet barátom akkor máris szembe tűnik hogy rávagyon írva , hogy "Only X360"! tehát joga van a srácnak itt kérdezni! (már értem mitől van ennyi hozzászólásod)! amúgy a kérdésre a válasz: a zsákutca közepén jobra van egy lépcső felfele ha ott felmész meglesznek a haverok is! azt a nagy Csótányt meg hagyd, majd később kell kinyírnod!
Kössz szépen a s egítséget.

#1213 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 18. 19:04

Naszóval megint témánál. Miért kell valakinek mindig szpulni a másikat? Egy rossz szót nem szóltam egyiktekre sem. Sem Krizsi3-ra sem Daveoutra. (javíts ki ha tévedek, de senkit nem ócsároltam) Erre mindkettőtök leparasztoz. Lehet felháborodni, és nemtetszést kinyilvánítani, de ebben a közösségben nem kívánatos hogy egyből lebunkózzuk a másikat. Jó lenne ha ehhez tartanátok magatok. Hisz a no comment is a parasztozásnak szólt.

És remélem itt ezt be is fejeztük, nem azért járok ide hogy üzengessünk (bár most én is azt teszem)

Még annyit hogy az én véleményem az hogy a játékoknak megvan a saját topicja. Oda írsz persze ahova akarsz, de célszerű lenne a sajátjába. Ide szerintem pont az olyan kérdések valók hogy hogy kell monitorra csatlakoztatni, vagy hogy kell beállítani, ésatöbbi ésatöbbi.

Remélem nem bántottam meg egyikőtöket sem, és a stíluson változtattok egy kicsit. Nem vagyok hozzászokva hogy áltatlános iskolás (vagy középiskolás) gyerekek leparasztozzanak. Vagy tegyétek meg privátban.

/bocs az offolásért/

Kép
Kép
Kép

#1214 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2007. 02. 18. 19:53

Nyugi tjames cimbi. Ha továbbra is parasztozás megy, repül a delikvens a gk-ról.

#1215 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 19:59

na Hali! Nemrégiben vettem 1 X360at de nemtudom összerakni...nemtudom hogy kössem össze a kábeleket és ráadásul a kontroleremből kihagyták a vezetéket!!! ehez kell áram vagy valami? házilag ki kitudom flesselni? melyik csippet kell kitépnem belőle h olvassa az írott DVDket? ja és nincs TVm...vagy az nemis kell hozzá? írott játékokat melyik boltban tudok venni? és 200 vagy 300 forint a splinter cell? jaj bocsi majd ezt megkérdezem a spliner topicban! persze ez csak vicc...én azért szeretem ezt a topicot mert teljesen rabja lettem az Xnek és a rá érkező játékoknak...és itt megtalálok minden érdekes és fontos részletet mondjuk a játékokról! Sajnos mindennapos téma a flesselés! és ezt utálom! erről beszélhetünk de játékkódokról nem? ez nekem furcsak! És végül elnézést tjames ha megbántottalak, nem volt szándékom de bosszant ez az állandó "ezt nem itt kéne megbeszélni" dolog!Na meg elnézést kérnék minden álltalános iskolás ésvagy középiskolás emberkétől akiket felbolygatott volna előző hozzászólásom! Remélem nincs harag! na Ágyesz Bogyesz

#1216 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 18. 21:11

Idézet

ja és nincs TVm...vagy az nemis kell hozzá?
Már van olyan 360 is, amihez nem kell, mert az oldalába be van építve egy kijelző, és azon keresztül csinálhatod, amit TV-n is szoktál.

#1217 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 22:09

Jah... bár szerintem akkora hülyeség... valaki még a sima tv felbontását is kevésli akkor erre mit mondjon... meg amúgyis, ha nem a tanyán akarsz játszani akkor máshol mindenhol van tv Kép
Egyébként egy játék kiírása tényleg csak annyi hogy fogom a .dvd kiterjesztésű fájlt (ami mellett ottvan a nagyobb fájl) és clonecd-vel kiírom? pio írom van

#1218 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:31

valaki tud valamilyen megoldást, hogy videót készíthessek egy gameről?
de nem a fogd a videókamerát és vedd fel szöveget nyomjátokKépKép

#1219 Felhasználó inaktív   Juventus17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 15:28

Helló! Most szedtem le az Nba 2k7-et. rar fájlokból kicsomagoltam és egy Image000 fájl lett ami 7.5 gb. Ezt kiásolom dvd-re akkor menni fog az Xbox360 on?

#1220 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 15:30

Idézet

Helló! Most szedtem le az Nba 2k7-et. rar fájlokból kicsomagoltam és egy Image000 fájl lett ami 7.5 gb. Ezt kiásolom dvd-re akkor menni fog az Xbox360 on?
2 fájl hogy legyen! egy 3 kb-s és egy 7.5 gb-s! A clonecd-ben megadod a kicsi 3 kb-s fájl elérési utját! és 2.4x sebességgel kiírod!
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.