Naszóval megint témánál. Miért kell valakinek mindig szpulni a másikat? Egy rossz szót nem szóltam egyiktekre sem. Sem Krizsi3-ra sem Daveoutra. (javíts ki ha tévedek, de senkit nem ócsároltam) Erre mindkettőtök leparasztoz. Lehet felháborodni, és nemtetszést kinyilvánítani, de ebben a közösségben nem kívánatos hogy egyből lebunkózzuk a másikat. Jó lenne ha ehhez tartanátok magatok. Hisz a no comment is a parasztozásnak szólt.
És remélem itt ezt be is fejeztük, nem azért járok ide hogy üzengessünk (bár most én is azt teszem)
Még annyit hogy az én véleményem az hogy a játékoknak megvan a saját topicja. Oda írsz persze ahova akarsz, de célszerű lenne a sajátjába. Ide szerintem pont az olyan kérdések valók hogy hogy kell monitorra csatlakoztatni, vagy hogy kell beállítani, ésatöbbi ésatöbbi.
Remélem nem bántottam meg egyikőtöket sem, és a stíluson változtattok egy kicsit. Nem vagyok hozzászokva hogy áltatlános iskolás (vagy középiskolás) gyerekek leparasztozzanak. Vagy tegyétek meg privátban.
/bocs az offolásért/