HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1501 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 04. 07. 10:41

Én a házimozi rendszeremre kötöttem rá, így 5.1-ben szól. Van a boxon egy optikai kimenet, ezen keresztül az audiót rá lehet tenni egy olyan eszközre, ami kezeli azt, és 5.1-re kitesz a hangot. De úgy hogy simán hangfalakat dugsz rá, úgy nem megy az 5.1. Sajna evvan. De egy bármilyen erősítőd csak van....
Kép
Kép
Kép

#1502 Felhasználó inaktív   antsys 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 07. 11:53

Idézet

Én a házimozi rendszeremre kötöttem rá, így 5.1-ben szól. Van a boxon egy optikai kimenet, ezen keresztül az audiót rá lehet tenni egy olyan eszközre, ami kezeli azt, és 5.1-re kitesz a hangot. De úgy hogy simán hangfalakat dugsz rá, úgy nem megy az 5.1. Sajna evvan. De egy bármilyen erősítőd csak van....
Akkor sima 5.1 es házi mozira is rá tudom kötni,csak egy optikai kábel kellene??Az jó lenne

#1503 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 07. 12:19

Idézet

Idézet

Akkor sima 5.1 es házi mozira is rá tudom kötni,csak egy optikai kábel kellene??Az jó lenne
Ha van egy kompakt házimozi rendszered (beépített erősítővel) és van rajta optikai ki/bemenet akkor a válasz igen. Nekem is így működik. Nem nagy ördöngősség... KépKépKép KépKép
Kép
Kép
Kép

#1504 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 12:53

Valaki segítsen már... Azt kérdeztem, mivel van baj a boxon, ha kattan 1et és lefagy... egyik nap 1x fagy le, másik nap 10 percenként... Mi Lehet a baja??? plzzz
Armor King

#1505 Felhasználó inaktív   antsys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 13:50

Idézet

Valaki segítsen már... Azt kérdeztem, mivel van baj a boxon, ha kattan 1et és lefagy... egyik nap 1x fagy le, másik nap 10 percenként... Mi Lehet a baja??? plzzz
Ne is keresd a hibát,vidd vissza,vagy hivd fel az MS-t!Az a legbiztosabb.

#1506 Felhasználó inaktív   DreamBox360 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 14:05

Ninety-nine Nights(angol, dobzában kézikönyvvel) 6000 huf karcos, de működik gond nélkül
Gears of War 7000 karcos, de hibátlanul működik
Condemned 6000 huf hibátlan
Fifa 07 7000 hibátlan
Final Fantasy XI (1hónap ingyen játékkal) 5000 huf hibátlan
Def Jam : ICON 12.000 huf csak kipróbálva volt

teljesen újjak:

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter(fóliás) 7000 huf
Lord of the Rings - The Battle for middle earth II. (fóliás!) 6000 huf
Gun(fóliás!) 6000 huf
Perfect Dark Zero(fóliás!) 6000 huf
Dead Rising(fóliás) 6000 huf
Project Gotham Racing 3 (fóliás) 4000 huf
Just Cause (fóliás) 6000 huf

hd/av komponens kábel 5000 huf
xbox 360 core pack 55.000 huf

dreambox360@gmail.com

#1507 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 07. 14:24

Te most kiárusítod a géped, vagy valami kereskedő vegy? Kép
Kép
Kép
Kép

#1508 Felhasználó inaktív   attesz55 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 18:46

haho,megvan valakinek a virtual tenis 3.???

Kép

#1509 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 07. 19:09

Idézet

Te most kiárusítod a géped, vagy valami kereskedő vegy? Kép
Énse tudom,de már 5-perce nevetek ezen!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1510 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 20:30

Idézet

Ninety-nine Nights(angol, dobzában kézikönyvvel) 6000 huf karcos, de működik gond nélkül
Gears of War 7000 karcos, de hibátlanul működik
Condemned 6000 huf hibátlan
Fifa 07 7000 hibátlan
Final Fantasy XI (1hónap ingyen játékkal) 5000 huf hibátlan
Def Jam : ICON 12.000 huf csak kipróbálva volt

teljesen újjak:

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter(fóliás) 7000 huf
Lord of the Rings - The Battle for middle earth II. (fóliás!) 6000 huf
Gun(fóliás!) 6000 huf
Perfect Dark Zero(fóliás!) 6000 huf
Dead Rising(fóliás) 6000 huf
Project Gotham Racing 3 (fóliás) 4000 huf
Just Cause (fóliás) 6000 huf

hd/av komponens kábel 5000 huf
xbox 360 core pack 55.000 huf

dreambox360@gmail.com
Tök olcsón adod a core packot! Loptad vagy sok a szórnivalód... és segíted a magyar xbox társadalmat KépKép Tán nem ti raboltátok ki azt a kamiont... Kép
Kár hogy már vettem egyet... 75 000-ért Kép

#1511 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 22:03

HElló!

Az eggyik barátom vett egy új Xbox360-ast, és azt szerertném megtudakolni az ő nevében, hogy ha kiflasheljük a gépet, mi történik? Úgyértem, az eredeti ugyanúgy menni, fog meg az írott is...az ok..De lesz rajta net, ill neten játszás? Meg ugye nem rontja el a gépet?

#1512 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 23:19

Idézet

HElló!

Az eggyik barátom vett egy új Xbox360-ast, és azt szerertném megtudakolni az ő nevében, hogy ha kiflasheljük a gépet, mi történik? Úgyértem, az eredeti ugyanúgy menni, fog meg az írott is...az ok..De lesz rajta net, ill neten játszás? Meg ugye nem rontja el a gépet?
Igen, lehet flashelt géppel illetve játékkal live-on játszani. Elrontani nem fogja mert csak softveresen van megbütykölve... és bármikor visszalakítható eredeti állapotára.

#1513 Felhasználó inaktív   retipapa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 01:39

Idézet

Idézet

KépHElló!

Igen, lehet flashelt géppel illetve játékkal live-on játszani. Elrontani nem fogja mert csak softveresen van megbütykölve... és bármikor visszalakítható eredeti állapotára.
Már több helyen is olvastam, hogy vissza lehet állítani az eredeti firmware-t. Ez logikus is. Csak akkor miért írják sokan, hogy a flash-elés garanciavesztéssel jár? Emostakko' hogy van?

#1514 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 06:10

Idézet

Idézet

HElló!

lehet vele live-on jatszani, viszont Microsoft-ek szepen rogzitik az adatokat es garancia vesztessel jar a flashelt gepekkel valo live-ozas :Đ kesobb a flash-elt gepek teljes live-rol valo letiltasa is be fog kovetkezni :-D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1515 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 06:21

Idézet

Idézet

Már több helyen is olvastam, hogy vissza lehet állítani az eredeti firmware-t. Ez logikus is. Csak akkor miért írják sokan, hogy a flash-elés garanciavesztéssel jár? Emostakko' hogy van?
Mikor elkezded darabjára hinteni a boxot akko megsérted a kis "garancia matricát" és onnantol kezdve a microsoft leszarja hogy csak nagytakarítottál! ez olyan lehet mikor felfegyverkezve kirabolsz 1 boltot, és a köcsög eladó kihívja a rendőrséget...Te berezelsz és visszaadod a pénzt és bocsánítot kérsz! mikór kijönnek a zsaruk, jól tüdőnvágnak,megbilincselnek, betesznek a rendőrautóba (lehetőség szerint úgy hogy jól beb@szd a fejed) és aztán kapsz kb 4 évet Rablási kísérletért! Nemérdekli őket hogy meg elnézést kértél, garancia volt NINCS!

#1516 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 07:19

Idézet

Idézet

Idézet

Mikor elkezded darabjára hinteni a boxot akko megsérted a kis "garancia matricát" és onnantol kezdve a microsoft leszarja hogy csak nagytakarítottál! ez olyan lehet mikor felfegyverkezve kirabolsz 1 boltot, és a köcsög eladó kihívja a rendőrséget...Te berezelsz és visszaadod a pénzt és bocsánítot kérsz! mikór kijönnek a zsaruk, jól tüdőnvágnak,megbilincselnek, betesznek a rendőrautóba (lehetőség szerint úgy hogy jól beb@szd a fejed) és aztán kapsz kb 4 évet Rablási kísérletért! Nemérdekli őket hogy meg elnézést kértél, garancia volt NINCS!
ez egy erdekes megfogalmazas volt de nagyon is helyes :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1517 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 08. 08:07

Idézet

Idézet

Daveout, ez nagyon szemléletes magyarázat volt! Kép Jót röhögtem rajta! Kép
Kép
Kép
Kép

#1518 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 10:39

Szóval akkor ez egy kbszott nagy hazugság volt az eladó részéről, hogy elrontja a gépet? (me eddig aszittem, úgy van mint a ps2-nél)

#1519 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 10:42

Idézet

Szóval akkor ez egy kbszott nagy hazugság volt az eladó részéről, hogy elrontja a gépet? (me eddig aszittem, úgy van mint a ps2-nél)
elrontani nem fogja, csak a garit vesztitek el. nekem nem erne meg h utana barmi baja van a gepnek fizethetem a javitast... en nem flashelnem ki a garanciaido lejartaig

#1520 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 10:47

Idézet

A PS2 se romlik el az átalakítás után. Nem tudom honnan vetted ezt a baromságot. Persze ez attól függ, h ki csinálja meg; ha a szomszéd akkor ne csondálkozz, h nem kapcsol be többet. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.