HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 809
  • 810
  • 811
  • 812
  • 813
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#16201 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 28. 11:27

Idézet

Idézet

azt szeretém megkérdezhni, hogy az 1hónapos live ami az xboxhoz járt használtható-e ha csak 1x voltam fent eddig liveon?
Szóval akkor jár le az egy hónap ha rendesen 1hónapig használom? válaszotokat előre is köszi
a regisztrációtól számitódik az az 1 hónap... de ha csinálsz egy új profilt, és azzal is regisztrálsz, akkor ahhoz is kapsz 1 hónap ingyen Gold-ot. Ezt 3szor lehet eljásztani egy gépen
Szóval ha az egyik profilon akkor regisztrálsz amikor éppen lejár a másik akkor +1 hónap? Ez tök jó.Kép

#16202 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 11:31

Idézet

Idézet

a regisztrációtól számitódik az az 1 hónap... de ha csinálsz egy új profilt, és azzal is regisztrálsz, akkor ahhoz is kapsz 1 hónap ingyen Gold-ot. Ezt 3szor lehet eljásztani egy gépen
Szóval ha az egyik profilon akkor regisztrálsz amikor éppen lejár a másik akkor +1 hónap? Ez tök jó.Kép
igen, csak annyi a hátránya, hogy mivel új profil, ezért multiban a rangod elveszik...

#16203 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 11:33

Idézet

Idézet

Idézet

igen, csak annyi a hátránya, hogy mivel új profil, ezért multiban a rangod elveszik...
Live nélkül tudsz demókat letölteni? Mert akkor arra jó. Haveromnak Xbox-a van szval tudok neki tanácsokat adni.

#16204 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 11:36

Idézet

Idézet

Live nélkül tudsz demókat letölteni? Mert akkor arra jó. Haveromnak Xbox-a van szval tudok neki tanácsokat adni.
Live nélkül? az olyan mint a PSN, szal boxon nem... ha a Gold-ra értetted, akkor Silver-el(amiért nem fizetsz) is lehet, de oda 1-2 héttel később kerülnek fel...
viszont PC-n is le lehet szedni, majd kiirni egy dvd-re...innen

#16205 Felhasználó inaktív   szalai97 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 01. 15:13

sziasztok.
Nagy gondban vagyok.Nem tudom h elitet vagy arcadeot vegyek. kérlek segitsetek h melyik a jobb
<

#16206 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 01. 15:15

Idézet

sziasztok.
Nagy gondban vagyok.Nem tudom h elitet vagy arcadeot vegyek. kérlek segitsetek h melyik a jobb
elit
Kép
Kép
Kép

#16207 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 15:16

Idézet

sziasztok.
elite... több cuccot adnak hozzá

#16208 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet

sziasztok.
Alap, hogy Elitet. Azon tudsz multizni, míg Arcadon nem. Kérdés, hogy csak játszani akarsz-e vagy XboxLivet használni is.

#16209 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet

sziasztok.
Az elittel mindenképpen jobban jársz ha van rá pénzed. Ott a HDD és a többi kiegészitő, amit megvehetsz az arcade mellé is, de ha megveszed az elitet akkor minden egy helyen van és kész. Kép:Đ
Kép

#16210 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 15:19

Idézet

Idézet

sziasztok.
Alap, hogy Elitet. Azon tudsz multizni, míg Arcadon nem. Kérdés, hogy csak játszani akarsz-e vagy XboxLivet használni is.
Arcade-on is lehet multizni..OMGKép hülyeségeket ne állitsunk azért...

#16211 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 15:22

Idézet

Idézet

Idézet

sziasztok.
Arcade-on is lehet multizni..OMGKép hülyeségeket ne állitsunk azért...
Mostmár tudod mitől akadok ki amikor PS ellen ien beszólások vannak.

Am igen elite.

#16212 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 16:04

Idézet

sziasztok.
Inkább super elitet!

#16213 Felhasználó inaktív   kysmora 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 01. 18:30

WWW.F1CODE.MLAP.HU

jelentkezz és versenyezz egy hatalmasat egy nagyon jó társasággal!
kategóriák: RACE DRIVER GRID, COLIN MCRAE DIRT 2
VÁRUNK!!!Kép

#16214 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 14:04

Agyameldobom! Tudom, nem szabad warezolni, de ezen most baromira meglepődtem. Hihetetlen, hogy a warezesek miket ki nem tudnak találni. Az egy dolog, hogy hamarabb fent vannak a játékok a neten, mint a boltok polcain, ezt eddig is tudtam, na de azt, hogy teljesen ingyen lehet online multizni!!! Persze nem Live-on, hanem kerülő úton és csak magyarokkal (alacsony ping kell hozzá). Szóval ledöbbentem. Mondjuk nem fogok ilyenhez folyamodni, reklámozni sem akarom egyébként, épp ezért nem is írom le mi a neve a proginak ami kell hozzá.

update: Most látom, hogy ez elég régi dolog. Még hír is volt a GK-n 2007.11-én, szóval valószínűleg csak nekem volt ez újdonság.

#16215 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 03. 14:06

Idézet

Agyameldobom! Tudom, nem szabad warezolni, de ezen most baromira meglepődtem. Hihetetlen, hogy a warezesek miket ki nem tudnak találni. Az egy dolog, hogy hamarabb fent vannak a játékok a neten, mint a boltok polcain, ezt eddig is tudtam, na de azt, hogy teljesen ingyen lehet online multizni!!! Persze nem Live-on, hanem kerülő úton és csak magyarokkal (alacsony ping kell hozzá). Szóval ledöbbentem. Mondjuk nem fogok ilyenhez folyamodni, reklámozni sem akarom egyébként, épp ezért nem is írom le mi a neve a proginak ami kell hozzá.
Pedig nem újkeletű.... :Đ Sokan használják, soxor volt már itt is téma.
Kép
Kép
Kép

#16216 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 14:07

hali, ritkán de szoktam nézegetni a game library-t és épp gépben volt a RE5, gondoltam megnézem mi van ott, volt olyan hogy lehet installálni, akkor felteszi az egész játékot a HDD-re? befolyásolja a LIVE használatát? thx

#16217 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 03. 14:10

Idézet

hali, ritkán de szoktam nézegetni a game library-t és épp gépben volt a RE5, gondoltam megnézem mi van ott, volt olyan hogy lehet installálni, akkor felteszi az egész játékot a HDD-re? befolyásolja a LIVE használatát? thx
Igen felteszi a játékot HDD-re. De ettől még a DVDnek bent kell lenni a gépben, cska nem pörgeti folyton. LIVE-hoz nincs köze, csak elvileg kevesebbet tölt majd játék közben. És kíméli a DVD meghajtót is.
Kép
Kép
Kép

#16218 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 14:12

Idézet

Idézet

Pedig nem újkeletű.... :Đ Sokan használják, soxor volt már itt is téma.
Jaja. Közben rájöttem, hogy ez már baromi régóta van. Mindegy. Otthoni net hiány miatt se a legális, se pedig illegális multi se érint engem.

#16219 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 14:13

Idézet

Idézet

Igen felteszi a játékot HDD-re. De ettől még a DVDnek bent kell lenni a gépben, cska nem pörgeti folyton. LIVE-hoz nincs köze, csak elvileg kevesebbet tölt majd játék közben. És kíméli a DVD meghajtót is.
aha értem, kösz :Đ

#16220 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 14:13

Idézet

Idézet

arról nem is beszélve, hogy mivel nem pörgeti a dvd-t jóval halkabb is a gép. Mindenképp rakd fel azt a játékot hdd-ra amivel játszol, mivel tényleg gyorsabb lesz a töltés.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 809
  • 810
  • 811
  • 812
  • 813
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.