HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 824
  • 825
  • 826
  • 827
  • 828
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#16501 Felhasználó inaktív   gentleboy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 10. 16:02

Idézet

Idézet

Helló!
(légyszi ne szídjatok le) Szerintetek kb. mennyit ér egy ilyen xbox360?
Eladó egy Flashelt Xbox 360 | Ami van hozzá:
-2 vezetéknélküli joy -Minden kábel -Headset -Doboz nincs és garancia sincs -1 DB eredeti NFS Undercover+irott gamek. Esetleg az Undercovert lecserélem vmi másra. -Live-ról nem bannolt.
-Falcon alaplapos.
-Van benne hűtésmód és hűtés késleltetés.
-+15 irott game és ha lebeszéltük a vásárlást akkor még választhatsz olyan gamet amilyet te akarsz.olyat írok ki amilyen játék neked kell kb. 20 darabot.
-játékokat irok ki pénzért (ha kell. , <------ ha azon a 35 játékon kívül is kell játék csak akkor számolok fel.)
-A gép az HDMI-s.
2008.04.18-adikai gyártású
-256 Mb-os memória kártya
-Karcmentes és a joystick-ok(controllerek) szinte újjak (nem használtam sokat).
1.5-ös flash és falcon v2-es alaplap
Előre is köszi a válaszokat.
mér szidnánk le. sztem 60 000-et kérhetsz érte. (amúgy ez hibás mert ha igen akk 50 000 mert 10 000 a javítás)
nem hbás a gép. akkor kb. 60?
[url=http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean10/pc/Gentleboy01.png.url]

#16502 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 16:04

Idézet

Idézet

Idézet

Helló!
-2 vezetéknélküli joy -Minden kábel -Headset -Doboz nincs és garancia sincs -1 DB eredeti NFS Undercover+irott gamek. Esetleg az Undercovert lecserélem vmi másra. -Live-ról nem bannolt.
-Falcon alaplapos.
-+15 irott game és ha lebeszéltük a vásárlást akkor még választhatsz olyan gamet amilyet te akarsz.olyat írok ki amilyen játék neked kell kb. 20 darabot.
-játékokat irok ki pénzért (ha kell. , <------ ha azon a 35 játékon kívül is kell játék csak akkor számolok fel.)
-A gép az HDMI-s.
mér szidnánk le. sztem 60 000-et kérhetsz érte. (amúgy ez hibás mert ha igen akk 50 000 mert 10 000 a javítás)
ja

#16503 Felhasználó inaktív   gentleboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 16:08

Idézet

Idézet

Idézet

Helló!
-Falcon alaplapos.
-A gép az HDMI-s.
pl. hova rakhatnám fel?
vatera,teszvesz.expressz,hardverapro. és ezeken kívül?
[url=http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean10/pc/Gentleboy01.png.url]

#16504 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 16:18

Idézet

Idézet

pl. hova rakhatnám fel?
60? lol annyiért már Elite-t veszel újan...

#16505 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 16:27

Basszus de gáz. A SC Conviction már fent van a torrentoldalakon...Asszem holnap jelenik meg.

#16506 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 16:29

helo lene pár nagyon fontos kérdésem légyszives segitsetek aki fekrakta az uj frissitést ami lehetövé teszi a külsö pendrájkv hasdználatát anál ha felrak egy játékot a rendes xbox360 hdd-re hogyirja ki a szöveget mikpor elindit egy játékot az xbox360 vincsijéröl play from game és ejobb felsö sarokbangy hdd jel van a ? a másik ha banolodik a vincsesztetre az embernek akkor eltugya kezdeni a telepitést a vincsesztere ?honan derül ki az hogy banolt a vincseszter?és mitöl lehet az hogy az xbox360-am nemérzékeli a külsö rádugot mp3 at ésstb-t.ez azota van miota felraktam a frissitáést ami most jöt ki.légszives segitsetek válaszotokaz elöre köszönöm.

#16507 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 16:29

Idézet

Basszus de gáz. A SC Conviction már fent van a torrentoldalakon...Asszem holnap jelenik meg.
Hát csomó játék hetekkel a megjelenés előtt már felkerül torrentre.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#16508 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 10. 16:33

2 napja leszedtem egy frissítést a fifa10hez és azóta nem indul el a boxomon, mindig megakad az EA feliratnál.
most beraktam, szintén nem indult el, ki akarom kapcsolni a boxot erre 3 piros led villog!!!! majd beszartam annyira megijedtem. mondom ilyen nincs! jasper alaplap, kisebb processzor, hűtésmódosíás,60gb de ezek szerint mindhiába.
szóval, kihúztam a konnektorból és újra bekapcsoltam. semmi baja, de ezerrel mennek a ventillátorok és eléggé forró.
kikapcsoltam. most várok egy fél órát és meglátom mi lesz belőle... Kép

#16509 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 17:33

Idézet

helo lene pár nagyon fontos kérdésem légyszives segitsetek aki fekrakta az uj frissitést ami lehetövé teszi a külsö pendrájkv hasdználatát anál ha felrak egy játékot a rendes xbox360 hdd-re hogyirja ki a szöveget mikpor elindit egy játékot az xbox360 vincsijéröl play from game és ejobb felsö sarokbangy hdd jel van a ? a másik ha banolodik a vincsesztetre az embernek akkor eltugya kezdeni a telepitést a vincsesztere ?honan derül ki az hogy banolt a vincseszter?és mitöl lehet az hogy az xbox360-am nemérzékeli a külsö rádugot mp3 at ésstb-t.ez azota van miota felraktam a frissitáést ami most jöt ki.légszives segitsetek válaszotokaz elöre köszönöm.
Válaszsegitsetek !!!!!!!KépKépKépKép

#16510 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 17:41

Idézet

Idézet

Válaszsegitsetek !!!!!!!KépKépKépKép
Hát ezt a szöveget igen nehezen lehet megérteni. Egyébként elvileg ha újraindítod a gépet, utána már felismeri az mp3-adat, nekem is ez volt.
XBOX360 250GB

#16511 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 17:42

Idézet

2 napja leszedtem egy frissítést a fifa10hez és azóta nem indul el a boxomon, mindig megakad az EA feliratnál.
most beraktam, szintén nem indult el, ki akarom kapcsolni a boxot erre 3 piros led villog!!!! majd beszartam annyira megijedtem. mondom ilyen nincs! jasper alaplap, kisebb processzor, hűtésmódosíás,60gb de ezek szerint mindhiába.
szóval, kihúztam a konnektorból és újra bekapcsoltam. semmi baja, de ezerrel mennek a ventillátorok és eléggé forró.
kikapcsoltam. most várok egy fél órát és meglátom mi lesz belőle... Kép
húh, hát ez durva. remélem nem lesz baj. ilyenkor ahogy cska tudod, hűtsed valamivel a gépet. Pl othoni ventillátorral fújj felé hideg levegőt.
XBOX360 250GB

#16512 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 17:45

Idézet

Idézet

Idézet

pl. hova rakhatnám fel?
60? lol annyiért már Elite-t veszel újan...
Lehet, hogy veszel egy Elite-t , de ahhoz nem adnak ennyi cuccot. Az enyém különben olyan 100.000-115.000-ret ér.
XBOX360 250GB

#16513 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 17:51

Üdv! Lenne egy 60GB-os HDD-m, eredeti MIcrosoft. Ajánlottak érte egy eredeti Resident Evil 5-öt (4000FT-ot ér szerinte) + 5000FT kp-t. Szerintetek megéri elcserélni? Egyébként én 10.000- 10.500FT-ért akartam eladni. De ha akarja valaki viheti is 10.000-ért.
XBOX360 250GB

#16514 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 10. 18:04

Idézet

Üdv! Lenne egy 60GB-os HDD-m, eredeti MIcrosoft. Ajánlottak érte egy eredeti Resident Evil 5-öt (4000FT-ot ér szerinte) + 5000FT kp-t. Szerintetek megéri elcserélni? Egyébként én 10.000- 10.500FT-ért akartam eladni. De ha akarja valaki viheti is 10.000-ért.
Hát reális ár de szerintem megér az 12000 KB...

#16515 Felhasználó inaktív   swadawa2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 18:57

Sziasztok ,mostanába letöltöttem a Bad company 2-t, és az AVP-t kiprobálás képp, de amint beteszem és elinditja csak egy X-BOX 360 LOGO jön ki, pedig jól irtam ki elöirásoknak megfelelöen, lehet hogy az irom ment tönkre, vagy valami más? (nem tudom,torrentel kapcsolatba lehet itt kérdezni, sajnos új vagyok még itt)

#16516 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 19:20

Idézet

Sziasztok ,mostanába letöltöttem a Bad company 2-t, és az AVP-t kiprobálás képp, de amint beteszem és elinditja csak egy X-BOX 360 LOGO jön ki, pedig jól irtam ki elöirásoknak megfelelöen, lehet hogy az irom ment tönkre, vagy valami más? (nem tudom,torrentel kapcsolatba lehet itt kérdezni, sajnos új vagyok még itt)
hát mivel újvagy megsúgom h nem. ezaz oldal nem támogatja a torrentet. amugy FAQ. de légy üdvözölve és bátran kommentelj csak elötte olvasd át a sazbályzatot és ne trolloskodjKép
PSN: NikonKristof

#16517 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 20:33

Idézet

Nos igen, tiltott a warez, de megsúgom most az 1x, hogy az a baj, hogy régi flash van a gépeden, ezek a játékok pedig Wawe4-esek. Ezt egy Activate iso, illetve egy új flash megoldaná, de többet nem mondhatok.
XBOX360 250GB

#16518 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:43

Na meggyógyult a boxom! Kép

#16519 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:44