HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 827
  • 828
  • 829
  • 830
  • 831
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#16561 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 06:35

Idézet

Sziasztok!! Most szeretnek egy xbox 360-at venni es azt szeretnem kerdezni h csak eredeti jatekok mennek rajta?
Megy rajta másolt is ha kivan flashelve. Ahol veszed, kérdezd meg hogy meg tudják-e oldani.

#16562 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 06:45

Idézet

Mennyi az esély hogy lebukok ha csak annyira megyek fel hogy 1-2 kiegészítést leszedjek (pl:Naruto-Broken Bond:Chuunin Sasuke karakter) 1 perc KB az egész leszedés!!!!!!!És csak ilyeneket töltök nem pedig Demókat!!!!!!!
kb 0.1% az esély hogy lebuksz. (én amúgy hónapok óta liveozok majdnem minden nap a 4-el ezelőtti flashemmel, persze van pár eredeti gamem is, és a legtöbb játékot eredetinek látja a box a stealth miatt)

Batri: már nincsen más bannal járó büntetés, csak a live letiltás. :Đ a legútóbbi frissítésben volt valami M éajándék szerű ami visszaadta a bannolt játékosoknak a HDD installt,avatart és a corrupt data/save is újra működik mindenkinek. Kép
Szóval akit bannolnak már nincs sok vesztenivalója, mindössze nem tud majd felmenni live-ra. Persze már van a bannoltaknak is live-ja, nem tudom mennyien ismerik. az a neve hogy X-link KAI.

#16563 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:02

Idézet

Batri: már nincsen más bannal járó büntetés, csak a live letiltás. :Đ a legútóbbi frissítésben volt valami M éajándék szerű ami visszaadta a bannolt játékosoknak a HDD installt,avatart és a corrupt data/save is újra működik mindenkinek. Kép
Szóval akit bannolnak már nincs sok vesztenivalója, mindössze nem tud majd felmenni live-ra. Persze már van a bannoltaknak is live-ja, nem tudom mennyien ismerik. az a neve hogy X-link KAI.
wtf? erről nem is hallottam. Akkor Giga és Glek örülhet, újra tudnak játékot felmásolniKép

Még nem láttam egy oldalon sem, Batri exkluziv(Kép) tegnap bejelentették a Gears3-at, van trailer is, ami mint mindig most is über hanguatos lett.
szerk: mármint magyar oldalakon nincs még kitéve

#16564 Felhasználó inaktív   Ákibácsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 18:04

Sziasztok! Volt már valakinek olyan, hogy USB-re feltelepített Forza 3 DVD 2 tartalmat nem érzékeli játék közben? (nem lett több kocsi és pálya) Csak a DVD 2 van feltelepítve az 1-es nem. <-ez lehet a gond? Előre is köszi a segítséget.

#16565 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 18:19

Idézet

Sziasztok! Volt már valakinek olyan, hogy USB-re feltelepített Forza 3 DVD 2 tartalmat nem érzékeli játék közben? (nem lett több kocsi és pálya) Csak a DVD 2 van feltelepítve az 1-es nem. <-ez lehet a gond? Előre is köszi a segítséget.
Igen, valószinüleg az a hiba. 2. lemez nem fog érvényesülni az 1-es lemez nélkül. Minden féleképen összekel öket házasitani :Đ

#16566 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 18:24

Nem tudja valaki honnan tudnám leszedni a legutóbbi frissítést (az usb-set) pc-re?

Batri: Én eddig se másoltam fel soha semmit,és nem is fogok.Szóval nekem ez annyira nem nagy veszteség :Đ Live-on se gameltem,1edül a demók letöltése hiányzik kicsit.Más nem.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#16567 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 18:31

Idézet

Nem tudja valaki honnan tudnám leszedni a legutóbbi frissítést (az usb-set) pc-re?

Batri: Én eddig se másoltam fel soha semmit,és nem is fogok.Szóval nekem ez annyira nem nagy veszteség :Đ Live-on se gameltem,1edül a demók letöltése hiányzik kicsit.Más nem.
http://data.hu/get/2...Update.rar.html

#16568 Felhasználó inaktív   geri q 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 17:35

http://www.mspointsg....com/?i=1823290 <- ingyen ms pontok legálisan!!!

#16569 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 17:37

Idézet

http://www.mspointsg....com/?i=1823290 <- ingyen ms pontok legálisan!!!
és te ezt elhiszed?

#16570 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 17:39

Idézet

Idézet

Áhh,köszi!

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#16571 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 17:41

Idézet

Idézet

Idézet

Batri: Én eddig se másoltam fel soha semmit,és nem is fogok.Szóval nekem ez annyira nem nagy veszteség :-D Live-on se gameltem,1edül a demók letöltése hiányzik kicsit.Más nem.
Áhh,köszi!
Nincs mit! Én is ezt használtam, hibátlanul működik! Most épp a Gears2-t tolom pendrive-ról... :Đ

#16572 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 17:45

Idézet

Idézet

Nincs mit! Én is ezt használtam, hibátlanul működik! Most épp a Gears2-t tolom pendrive-ról... :Đ
:-D Nekem csak azért kell,hogy ha majd lesz olyan játék mint a Forza 3,akkor fel tudjam telepíteni a cuccokat.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#16573 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 18:08

Hello nekem megvan a pes 2010 és letöltöm az usb frissítést akkor tudok felrakni a pes 2010-hez patchet? Vagy egyáltalán vannak hozzá ilyenek?

#16574 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 19:20

Idézet

Hello nekem megvan a pes 2010 és letöltöm az usb frissítést akkor tudok felrakni a pes 2010-hez patchet? Vagy egyáltalán vannak hozzá ilyenek?
Szokott minden játékhoz update lenni, de boxon elég kevés kap patchet.

#16575 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:49

Hellotok. Tudom tiltott a warez, ezért csak így leírom, és aki tud segíteni kérem PÜ-ben írjon nekem.
Feketével írtam. Emeljétek ki és akkor látjátok.

Nos, letöltöttem a GTA San Andreast ( Xbox360-as verziót) kiírtam duplarétegű dvd-re, átírtam a lyerbreak számot is arra amire kellet. De az Xbox nem akarja elindítani. Berakom a gépbe, felismeri, kiírja : Pla GTA San Andreas. Rámegyek h play, bejön a fekete kép, és egyszercska bedog egy hibaüzenetet, hogy nem tudja lejátszani, töltsem le újra a játékot. Próbáltam a gépre rárakni a 2007-12 hó-s FW-t, de a gép nem akar UPDAT-elni. Mi lehet a hiba?
XBOX360 250GB

#16576 Felhasználó inaktív   Kodi06 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 21:59

Hy! lenne gy olyan problémám hogy a xboxomon a desh 2.0.8955.0 frissítés van és valamiért nem játsz az olyan játékokat pl: legujjab cod, AVP,battlefield2... azt irja ki hogy (play dvd) de még asse lehet a hiba szerintem hogy a desh régi mivel haverom nak ugyan ez a frissítés van meg és neki meg viszi kapásból...:Đ annyi a külömbség a 2 gép között hogy az egyik zsír uj a másik meg 3/4 éves... de szerintem ez lényegtelen... vagy nem?:-D mindenesetre help pls
előre is köszi! bb

#16577 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 22:05

Idézet

Hy! lenne gy olyan problémám hogy a xboxomon a desh 2.0.8955.0 frissítés van és valamiért nem játsz az olyan játékokat pl: legujjab cod, AVP,battlefield2... azt irja ki hogy (play dvd) de még asse lehet a hiba szerintem hogy a desh régi mivel haverom nak ugyan ez a frissítés van meg és neki meg viszi kapásból...:Đ annyi a külömbség a 2 gép között hogy az egyik zsír uj a másik meg 3/4 éves... de szerintem ez lényegtelen... vagy nem?:-D mindenesetre help pls
előre is köszi! bb
Áhh, ne töltögesd a játékokat, akkor nem lenne ilyen gondod. Wave 4, guglizz rá
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#16578 Felhasználó inaktív   Kodi06 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 22:18

hy! na most már nem tom mit kell csinálni:D frissitsem ujabb desh-el vagy csal valami mást kéne frissitenem rajta? amugy hogy ha frissitem a boxot akkor a fleselés elveszik? vagy tudok ugyan ugy játszani tovább irott játékokkal?

#16579 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 15:44

most fejeztem be a Gears of War 2-t most megy a készítők listája. hatalmas volt

#16580 Felhasználó inaktív   jarvitom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:11

Sziasztok!
Egy Xbox 360 Elite vásárlását tervezem és lenne néhány kérdésem:
1. Úgy hallottam, hogy az Elitehez kapott kábellel nem lehet egyszerre a (HDready-s)TV-re és az 5.1-es hangrendszerre csatlakoztatni a konzolt.Igaz ez?És ha igen akkor milyen kábellel lehet?
2. Ha multizni szeretnék a Boxon akkor meg kell vennem aLive! előfizetés t vagy csak akkor, ha az internetes szolgáltatásokat akarom igénybe venni?

Köszönöm a segítséget!

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 827
  • 828
  • 829
  • 830
  • 831
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.