HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 843
  • 844
  • 845
  • 846
  • 847
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#16881 Felhasználó inaktív   szambotomi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 18. 09:23

Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni, h az elite gépem jasper alaplapos-e?

#16882 Felhasználó inaktív   kirol 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 18. 12:33

Van egy kis problémám.
HDMI-vel van a TV-re kötve a gép, így a hang is átmegy a TV-re.
De a hangot HiFi-n akarom hallgatni, így a Tv fülhallgatójából átvezettem a ahngot a HiFi-re. Ezzel az a baj, hogy a fülhallgatóra alapból gyenge jelet küld a TV, hogy ne süketüljön meg az ember.

Aztán mondta itt valaki, hogy a gyári AV kábelt pattintsam szét, és akkor befér a HDMI kábel mellé és közvetlenül át tudom vezetni a hangot a HiFire az xbox-ról.
Sikerült is, viszont az a nagy probléma, hogy a hang olyan fura, mintha keveredne a hangsáv. Beállítottam Doldy stereo -t is, de akkor is rossz a hang.

Ez miért van és hogyan lehet megoldani, hogy jó legyen?

Másik, még nagyobb problémám a következő.
Először csak a következőt vettem észre:
- A TV-t átrakni HDMI-re nem lehet átrakni, amíg nem érzékel jelet. Szóval előbb box-ot kell bekapcsolni, majd átváltani HDMI-re. Amikor átváltok HDMI-re, akkor az xbox újraindul.
De ami még gázabb, az az, hogy ha pl. játszok, és nyomok egy szünetet a box-ot és átváltok TV-re, mert pl. 10 percig nem megyek vissza a box-hoz, akkor amikor visszaváltanék, újraindul a box és cseszhetem a játékállásomat.

Mindezekre mi a megoldás? Ugye ez nem normális?

#16883 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 18. 14:52

Idézet

Idézet

Hellotok! Nagy gondom lenne, a haverommal játszottunk, egy HDD-re felmásolt játékkal, kb 30 percet, és egyszercska kijött a 3LED! Kihúztam a tápot,majd vissza dugtam és utána már jó volt, játszottunk tovább. Ez lehet azért, mert éppen fürdőszobát csinűálunk, és az egész lakásban áll a por? Sajnos hiába takartunk le mindent, mégis minden poros lett.
3 LED lesz az. Az enyém szinte ugyanezt csinálta. Hddről toltam a játékot (én is akkor még csak egy olyan 25 perce toltam) egyszerszer kimered. Kikapcs, bekapcs és szétesik a kép. Kikapcs, fél óra szünet. Bekapcs, működik. Nagy-nagy öröm. Biztos átmeneti hiba volt (hasonlóan mint te, biztos a por stb...). Toltam 5 percet, fagyás. Után még eljátszottunk pár pihenést és restartot, a lényeg, hogy a végén már rögtön fagyott ha játékot indítottam, de valamikor más a dash ráfagyott. Ez is a GPU hibája állítólag (bár én ramra gyanakodtam). Lényeg, ami lényeg, hogy ez a gép meg fog halni. Valószínűleg felszakadt a gpu és jött a 3LED. Mikor kihúztad meg vissza, az alatt az idő alatt visszaolvadt, ezért visszaállt a kontakt. De ez nem tartós, mivel már messze nem tarta annyi "kötőanyag" a GPU lábait az alaplaphoz. Ha ragaszkodsz a géphez, golyóztasd újra az alaplapot ( http://xmedia360.hu/news.php ). Ha el akarod adni, azzal számolj, hogy ha gyorsan akarod nem kapsz érte jó árat (én legalábbis nem kaptam), csak lassan fogod tudni jobb áron eladni (magyarul egy jóidőre gép nélkül maradsz, de persze lehet szerencséd és rögtön bejön a tuti). Én azt tapasztaltam, hogy a játékokért szinte szart se adtak (pedig volt origi 360 zöld tök, borító, lemez kép , kb 220 db), a kiegészítőkért ugyszént nem sokat (gh 3 gitár, távir. 2.joy) Én egybe ezekért (20-as prémium volt a gép) 60e-t kaptam. Most "természetesen" ps3mon játszok, viszont itt elég drága az élet, főleg ha a 360 warezához szoktál. Viszont van minden ami szem-szájnak ingere. Szóval ha szinte mindíg akarod tolni az új gámokat és nem vagy milliomos, akkor inkább javíttasd meg.
Értem. Nos, azért nálam nem ilyen rossz a helyzet, mióta kihőztam majd vissza azóta semmi baja, pedig már tegnap volt, sem fagyás, sem kép összeesés, de nem akarom elszólni magam... kopp-kopp.
Szerk.: Én egyébkétn kihúztam nem vártam szinte semmit 5mp-t kb, ameddig gondolkoztam, hogy mit csináljak.
XBOX360 250GB

#16884 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 15:07

Idézet

Értem. Nos, azért nálam nem ilyen rossz a helyzet, mióta kihőztam majd vissza azóta semmi baja, pedig már tegnap volt, sem fagyás, sem kép összeesés, de nem akarom elszólni magam... kopp-kopp.
Szerk.: Én egyébkétn kihúztam nem vártam szinte semmit 5mp-t kb, ameddig gondolkoztam, hogy mit csináljak.
sztem neked nem 3LED volt. Csak kilazult a táp kábel, azt is piros ledekkel jelzi.

#16885 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:55

Idézet

Idézet

sztem neked nem 3LED volt. Csak kilazult a táp kábel, azt is piros ledekkel jelzi.
vagy az av kábel bár az nem két led ( ugy emléxem nem biztos Kép)
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#16886 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:57

Idézet

Idézet

Idézet

Ha az lazul ki akkor csak elmegy a kép.

#16887 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nekem akkor is pirosan villogott vmilyen led Kép
Kép

#16888 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:59

Idézet

Idézet

Idézet

A kedvedért kipróbáltam. Kilazítottam a box-ban és csak elment a kép, továbbra is egy zöld ledem van.

#16889 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 17:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A kedvedért kipróbáltam. Kilazítottam a box-ban és csak elment a kép, továbbra is egy zöld ledem van.
azt mondtam ugy emléxem de azért köszi hogy nem vagy olyan köcsög h igy jösz h "te hülye b*zi miről beszélsz?! Höö?" :Đ
Kép

#16890 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 17:08

Idézet

Idézet

Idézet

azt mondtam ugy emléxem de azért köszi hogy nem vagy olyan köcsög h igy jösz h "te hülye b*zi miről beszélsz?! Höö?" :Đ
Ilyenen nem kapom fel a vizet. Az is lehet, hogy nálam hibázik valami. De igazából lényegtelen. ^^

#16891 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 17:17

Az imént átléptem a 10000 gamerscore-t az Alan Wake KBF-FM acsijával!:Đ

#16892 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 17:44

Idézet

De jó nekedKép.Én meg állandóan gyűjtügetem az Acsikat,de még mindig csak 4509 van KépKép.

#16893 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 17:50

Idézet

Idézet

De jó nekedKép.Én meg állandóan gyűjtügetem az Acsikat,de még mindig csak 4509 van KépKép.
Nekem most van 14760. Ha végzek a COD5-tel lesz 14950. :-D

#16894 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:04

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem most van 14760. Ha végzek a COD5-tel lesz 14950. :-D
Hát nekem 1 éve van Xbox,és kb. fél éve tudom mi az az Achievement.Azóta gyűjögetem,talán ha volt 500 körül.Sok ismerőstöl is kértem játékokat,és abból is szereztem.Eddig az NBA live 10 ből van meg a legtöbb 670,meg a PES 10-ből 580,és a PES kb 3 hete van meg,és az NBA live 10 is 2 hónapja.:)Ez a 2 kedvenc Gamem eddig.Kép

#16895 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:09

én tegnap szereztem meg az 1000 G-t a Resident Evil 5-ben :Đ ideje volt már végigvinni Pro-n, azt hiszem most 1075 G van a RE5-höz a DLC-kkel együtt

#16896 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:09

Idézet

Hát nekem 1 éve van Xbox,és kb. fél éve tudom mi az az Achievement.Azóta gyűjögetem,talán ha volt 500 körül.Sok ismerőstöl is kértem játékokat,és abból is szereztem.Eddig az NBA live 10 ből van meg a legtöbb 670,meg a PES 10-ből 580,és a PES kb 3 hete van meg,és az NBA live 10 is 2 hónapja.:)Ez a 2 kedvenc Gamem eddig.Kép
Nekem augusztus óta van ennyi. Eddig a COD5 a harmadik kölcsönjátékom. Eddig csak a Dead Space-t és az Assassin's Creed-et maxoltam ki. Ami még biztos ki lesz az az Oblivion és a Bioshock. :Đ

#16897 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az 1. mondat tökéletesen illik rám is. KépKép Régebben kérdeztek a haverok,hogy mennyi pontom van...azt se tudtam miről beszélnek csak mondtam vmi hülyeséget.KépDe aztán végül rájöttem,hogy miről van szó. Kép

#16898 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:39

Nekem több mint egy éve van meg, és annyi acsim van amennyit az ábrán láttok :Đ

#16899 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:42

Nekem most lesz meg kb 2 éve és 6814 achim van.
Na kinek van élete gyerekek?Kép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#16900 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:42

Idézet

Nekem több mint egy éve van meg, és annyi acsim van amennyit az ábrán láttok :Đ
Hát 42 játékkal.Kössz :-D:):).Én 18 játékka játszottam,de abból kb. 7 akkor volt meg,mikor még nem tudtam mi az Acsi.De mostmár én is kezdem gyűjteni,és meglesz a 10.000,sőt a 20.000 is Kép.Kb. 1 év a 20.000-ig Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 843
  • 844
  • 845
  • 846
  • 847
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.