HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 855
  • 856
  • 857
  • 858
  • 859
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#17121 Felhasználó inaktív   geri q 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 27. 13:35

Idézet

Van valaki aki nem kártyát vesz, hanem bankkártyán keresztül fizeti a Live-ot? Mik a tapasztalatok? Szokott bármi probléma előfordulni? Ha ilyen módon akar fizetni az ember, hogy tudja majd letiltani a Live-ot? Köszi a választ előre is!
tapazstalat az hogy bankkártyán sokkal drágább mint ha kódot vennél és sokkal bonyolultabb is, azt viszont nem tom hogyan kell visszamondani a gold-ot...

#17122 Felhasználó inaktív   szabonorbert 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 27. 14:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A forma1 után megyek játékot venni ^^
Azt hittem h F1-et veszel.És melyiket veszed?Én a The Saboteurt vettem tegnap,és nagyon jó játék,könnyűek az Acsik,és jó a hangulata is.Kép
Alan Wake biztos, Splinter Cell ha van veszem,lehet a Naughty beart, meg egy teniszeset ha van az is.
Sabotour attol függ mennyibe voltak ezek!
Hát figy a SAboteur van 5000-ért is Kép.Az nem annnyira vészes,de nem muszály megvenni,én csak ajánlottam.Kép
http://www.muszaj.hu

#17123 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:40

Idézet

Idézet

Van valaki aki nem kártyát vesz, hanem bankkártyán keresztül fizeti a Live-ot? Mik a tapasztalatok? Szokott bármi probléma előfordulni? Ha ilyen módon akar fizetni az ember, hogy tudja majd letiltani a Live-ot? Köszi a választ előre is!
tapazstalat az hogy bankkártyán sokkal drágább mint ha kódot vennél és sokkal bonyolultabb is, azt viszont nem tom hogyan kell visszamondani a gold-ot...
Igen? Pedig állítólag most kedvezmény van és aki most vesz Live-ot, annak 1 font, azaz kb. 345 Ft hónaponta. Tud valaki egy boltot, ahol viszonylag olcsón lehet 1 éves Gold-ot venni?

#17124 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:51

Idézet

Idézet

Idézet

Igen? Pedig állítólag most kedvezmény van és aki most vesz Live-ot, annak 1 font, azaz kb. 345 Ft hónaponta. Tud valaki egy boltot, ahol viszonylag olcsón lehet 1 éves Gold-ot venni?
Tessék. Ennyit szntem bőven megér.

#17125 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:41

azok a G pontok vagy mik mire jók ?

#17126 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:46

Idézet

azokból vásárolsz letölthető tartalmakat LIVE-on. az archivementekért kapod őket. gamespoint azthiszem.
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#17127 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:49

Idézet

Idézet

azokból vásárolsz letölthető tartalmakat LIVE-on. az archivementekért kapod őket. gamespoint azthiszem.
teljes játékot lehet belőle venni rajta?

#17128 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:51

Idézet

Idézet

Idézet

teljes játékot lehet belőle venni rajta?
szép is lenne :Đ a microsoft pontokra gondolt szerintem.

#17129 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 27. 18:24

Idézet

Idézet

Idézet

Azt hittem h F1-et veszel.És melyiket veszed?Én a The Saboteurt vettem tegnap,és nagyon jó játék,könnyűek az Acsik,és jó a hangulata is.Kép
Alan Wake biztos, Splinter Cell ha van veszem,lehet a Naughty beart, meg egy teniszeset ha van az is.
Sabotour attol függ mennyibe voltak ezek!
nem mind1 bazz vegyél ps3-at ha még nincs és heavy rain-t hozzá az lefoglal egy ideig. ha lenne egy milkám leszarnám h mit mondanak a játékról bepakolnám akár jó akár nem mert megvehetemKép de ez személyes vélemény

ÉS AKI NEM AKARJA ( MORTYR14 ) AZ NE OLVASSA EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#17130 Felhasználó inaktív   zonaldino 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:03

Üdv! Tönkrement a kontroller a géphez, és arról szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek hol érdemes újat venni? Én tavaly karácsonykor vettem egyet a Mediamark-ba 5500-ért (vezetékest) de ahogy most a neten nézem, mindenhol 6900 felett van. Tudtok valami olcsóbbat ajánlani? Lehetőleg Szabolcs megye környékén. Előre is kösz!

#17131 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:10

Idézet

Üdv! Tönkrement a kontroller a géphez, és arról szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek hol érdemes újat venni? Én tavaly karácsonykor vettem egyet a Mediamark-ba 5500-ért (vezetékest) de ahogy most a neten nézem, mindenhol 6900 felett van. Tudtok valami olcsóbbat ajánlani? Lehetőleg Szabolcs megye környékén. Előre is kösz!
Nekem is szarakodik a Joy-om,ost vettem bele full új elemeket,de mindig kikapcsol magától...Kép

#17132 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:12

Idézet

Idézet

Nekem is szarakodik a Joy-om,ost vettem bele full új elemeket,de mindig kikapcsol magától...Kép
Én eddig 2 új joy-t vettem, mindkettőt ismerőstől:D én a helyedben a környéken azt nézném meg mert havertól, ismerőstől biztos olcsóbb. boltot pont emiatt viszont sajna nem tudok mondani.

#17133 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Alan Wake biztos, Splinter Cell ha van veszem,lehet a Naughty beart, meg egy teniszeset ha van az is.Sabotour attol függ mennyibe voltak ezek!
nem mind1 bazz vegyél ps3-at ha még nincs és heavy rain-t hozzá az lefoglal egy ideig. ha lenne egy milkám leszarnám h mit mondanak a játékról bepakolnám akár jó akár nem mert megvehetemKép de ez személyes véleményÉS AKI NEM AKARJA ( MORTYR14 ) AZ NE OLVASSA EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hülyegyerek ne mond már h te 1milkát elköltenél játékra!
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#17134 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Alan Wake biztos, Splinter Cell ha van veszem,lehet a Naughty beart, meg egy teniszeset ha van az is. Sabotour attol függ mennyibe voltak ezek!
nem mind1 bazz vegyél ps3-at ha még nincs és heavy rain-t hozzá az lefoglal egy ideig. ha lenne egy milkám leszarnám h mit mondanak a játékról bepakolnám akár jó akár nem mert megvehetemKép de ez személyes vélemény ÉS AKI NEM AKARJA ( MORTYR14 ) AZ NE OLVASSA EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem ezt mondta, értelmezzed és ne hülyegyerekezzél... úristen mi ez a gyökérinvázió??

#17135 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 22:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Alan Wake biztos, Splinter Cell ha van veszem,lehet a Naughty beart, meg egy teniszeset ha van az is. Sabotour attol függ mennyibe voltak ezek!
nem mind1 bazz vegyél ps3-at ha még nincs és heavy rain-t hozzá az lefoglal egy ideig. ha lenne egy milkám leszarnám h mit mondanak a játékról bepakolnám akár jó akár nem mert megvehetemKép de ez személyes vélemény ÉS AKI NEM AKARJA ( MORTYR14 ) AZ NE OLVASSA EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem ezt mondta, értelmezzed és ne hülyegyerekezzél... úristen mi ez a gyökérinvázió??
A kérdésedre a választ NEM irok mert annak a 98%-át nem irhatnám le mert bannolnának.de a gyökérinvázio vezetője te magad lehetsz én ezt nem tudhatom nem tartozok semmi ilyesmihez.

ON: Megvettem a Naughty beart!
Kép

#17136 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 22:55

Idézet

Akkor ha kipróbáltad, írhatnáé róla:)
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#17137 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 23:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A kérdésedre a választ NEM irok mert annak a 98%-át nem irhatnám le mert bannolnának.de a gyökérinvázio vezetője te magad lehetsz én ezt nem tudhatom nem tartozok semmi ilyesmihez.

Lényegtelen, valami pisi nevű gyerek írogatott összevissza aztán utána jött mégegy, aztán láttam hogy hülyegyerekezel, (ok nélkül) és azthittem hozzájuk tartozol:D bocs. ja és nem én vagyok a vezető:Đ

#17138 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 09:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lényegtelen, valami pisi nevű gyerek írogatott összevissza aztán utána jött mégegy, aztán láttam hogy hülyegyerekezel, (ok nélkül) és azthittem hozzájuk tartozol:D bocs. ja és nem én vagyok a vezető:Đ
Na jóvan, részemről peace.
Kép

#17139 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 09:09

Idézet

Idézet

Akkor ha kipróbáltad, írhatnáé róla:)
Marha jó játék alapjában, de amikor már az Episode2-1-et viszed akkor már az ember azt hiszi h mindig ugyan azt csinálja csak éppenséggel más-más helyeken.De annyira bugos hogy az leirhatatlan, van az 1-2 annál a kezdés egy házikónál van, beleütöttem a falába (kivülről) és belül leesett a kép. Az MI annyira hülye hogyha kergetnek beszaladok a füves részre és már nem találnak.Én annyi pénzért amennyiért vettem legalább 8.0 pontot ért volna, de számomra ez csak 5.8, ha nem kevesebb.
Hali!Kép
Kép

#17140 Felhasználó inaktív   zsizsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:30

Németebn a Legó Harry Pottert már a SLIM X360-nal reklámozzák Képa rohadt szemetek már megkaptákKép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 855
  • 856
  • 857
  • 858
  • 859
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.