HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 858
  • 859
  • 860
  • 861
  • 862
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#17181 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 05. 08:16

Idézet

Idézet

Hali! Azt szeretném kérdezni, vkinek van-e TP-Link routere? Mert majd meg szeretném venni az uj xboxot és nem venném meg potyára mert csak online game-ra kéne.TP-link és xbox live összemehet? És ha igen leirnátok h mi mindent kéne csinálni? Köszönöm. Hi!
Hali. Nekem TP-link-em van. Nem sok mindent kell csinálnod a router telepítésén kívül( a használati útmutatóban angolul le van írva). Összedugod a cuccokat, 1X esetleg 2X reseteled a router meg a modemet és kész. Kép
Köszi, csak mert beirtam a gogliba -> xbox 360 tp-link és elég bonyolult módszert adott ki :Đ
És a routert ugy kell telepiteni h összedugom a gépet és az ethernet kábelt és lefuttatok vmi progit?
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#17182 Felhasználó inaktív   mercenaires 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 09:11

Idézet

Idézet

Idézet

Hali! Azt szeretném kérdezni, vkinek van-e TP-Link routere? Mert majd meg szeretném venni az uj xboxot és nem venném meg potyára mert csak online game-ra kéne.TP-link és xbox live összemehet? És ha igen leirnátok h mi mindent kéne csinálni? Köszönöm. Hi!
Hali. Nekem TP-link-em van. Nem sok mindent kell csinálnod a router telepítésén kívül( a használati útmutatóban angolul le van írva). Összedugod a cuccokat, 1X esetleg 2X reseteled a router meg a modemet és kész. Kép
Köszi, csak mert beirtam a gogliba -> xbox 360 tp-link és elég bonyolult módszert adott ki :Đ
És a routert ugy kell telepiteni h összedugom a gépet és az ethernet kábelt és lefuttatok vmi progit?
nem. ezt nem tudom elmagyarázni. le lesz írva. Kép

#17183 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 09:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nem. ezt nem tudom elmagyarázni. le lesz írva. Kép
Nekem csak a vevő van feltelepitve. De akkor már rájöttem mér ilyen gyenge a kapcsolat :-D
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#17184 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 19:06

hali, csak az új xboxba lehet majd csatlakoztatni a Natalt/Kinectet vagy a régibe is? thx

#17185 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 19:08

Mennyi most a legolcsóbb Xbox 360 a piacon. Mert úgy döntöttem hogy lehet hogy veszek egyet a PS3 mellé.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#17186 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 19:09

Idézet

hali, csak az új xboxba lehet majd csatlakoztatni a Natalt/Kinectet vagy a régibe is? thx
Peersze tuti lehet mind1 ikbe...másképp nem érné meg nekik.

#17187 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 19:11

Idézet

Idézet

oks, kösz, gondoltam megkérdem merthát milyen kib*szás lenne már...

#17188 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 19:15

Idézet

Idézet

Idézet

oks, kösz, gondoltam megkérdem merthát milyen kib*szás lenne már...
Az tuti akkor beszélhetnél neki hogy múkodj XD.

#17189 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 20:16

hali all aki szeretne játszani ingyen online pl cod 6 ,red dead r. , halo 3 stb stb.... ez az egész full ingyenes, system linkes játékokkal lehet nyomni ,ha kell link hogy kell megcsinálni dobj 1 privát üzit! hidd el nem átverés! nagyon klassz :Đ gyertek kevesen vagyunk ! :-D

#17190 Felhasználó inaktív   geri q 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 20:29

Idézet

hali all aki szeretne játszani ingyen online pl cod 6 ,red dead r. , halo 3 stb stb.... ez az egész full ingyenes, system linkes játékokkal lehet nyomni ,ha kell link hogy kell megcsinálni dobj 1 privát üzit! hidd el nem átverés! nagyon klassz :Đ gyertek kevesen vagyunk ! :-D
amm hát a system link az nem online már megbocsáss és minden játék támogat system linket, amugy asszem ezt LAN-nak hívják és nem nagy ördöngősség megcsinálni csak 1 netkábelt kell bedugni 2 boxba, természetesen ha több konzolal nyomatják akkor router/elosztó kell és abba kell sorba bedugni a boxokat.

#17191 Felhasználó inaktív   mercenaires 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 11:10

nyereményjátékban utolsó kérdésnél érdekes választási lehetőség van. :Đ én rányomtam az elsőre. nemhazudok. Kép

#17192 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 11:45

Idézet

amm hát a system link az nem online már megbocsáss és minden játék támogat system linket, amugy asszem ezt LAN-nak hívják és nem nagy ördöngősség megcsinálni csak 1 netkábelt kell bedugni 2 boxba, természetesen ha több konzolal nyomatják akkor router/elosztó kell és abba kell sorba bedugni a boxokat.
Ő másra gondol.Van 1 progi nemtom mi a neve amit feltelepítessz a számítógépre a gépet meg a boxot összekötöd netkábellel indítod progit és online módba fog látni....de csak azokat látod a játékokba akik ugyan ezzel a módszerrel csatlakoznak live-ra vagy a játékba,szval nemsokat jelent...

#17193 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 11:53

Idézet

Idézet

Ő másra gondol.Van 1 progi nemtom mi a neve amit feltelepítessz a számítógépre a gépet meg a boxot összekötöd netkábellel indítod progit és online módba fog látni....de csak azokat látod a játékokba akik ugyan ezzel a módszerrel csatlakoznak live-ra vagy a játékba,szval nemsokat jelent...
nem nem :-D én a system linkes lanos verzióra gondoltam :Đ csak fáradt voltam nagyon xd xd aztán szarul írtam le xd

#17194 Felhasználó inaktív   01lampa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 12:15

skacok ha xbox live-rol akarok letölteni demot és aszt pendrive-ra akarom akor onan is el tom inditani????pls valaki irjon fontos

#17195 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 14:15

Idézet

skacok ha xbox live-rol akarok letölteni demot és aszt pendrive-ra akarom akor onan is el tom inditani????pls valaki irjon fontos
sztem csak a vinyóról, v a memokártyáról indul el, a pendriveról nem
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#17196 Felhasználó inaktív   szabi798 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 07. 14:31

sziaasztok.beraktam a konzolomba a fifa 10-et és azt irja ki hogy play dvd.nem indul el.most mit tegyek.hatudjátok mit kell csinálni légyszi irjatok!!!!!!!!!

#17197 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 14:35

Idézet

sziaasztok.beraktam a konzolomba a fifa 10-et és azt irja ki hogy play dvd.nem indul el.most mit tegyek.hatudjátok mit kell csinálni légyszi irjatok!!!!!!!!!
kezd szar lenni a dvd olvasó/ karcos a lemez.
Megoldás: próbáld meg újra betenni a lemezt, indítsd újra a gépet. csináld ezt addig amíg be nem veszi a játékot.

hosszú távon persze ez szarabb lesz, szal majd el kell vinni szervízbe és kicserélni a meghajtót. 3-5000 ft, ha jól emléxem.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#17198 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 15:02

Idézet

eredeti vagy írott játék? mert ha írott akkor régi a flash a gépedben...

XBOX360 250GB

#17199 Felhasználó inaktív   xXgoronikahunXx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 07. 15:16

Valaki tudna ajánlani egy jó kis mászkálos lövöldözös játékot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This
year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is the God of War

#17200 Felhasználó inaktív   geri q 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 15:18

Idézet

Idézet

eredeti vagy írott játék? mert ha írott akkor régi a flash a gépedben...

nekem is volt már párszor ien a do4-el ienkor újraindítottam a gépet, megtisztítottam a lemezt és utána nekem ment (NEM FLASHELT BOXON!!!!!)

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 858
  • 859
  • 860
  • 861
  • 862
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.