HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 862
  • 863
  • 864
  • 865
  • 866
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#17261 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 13. 20:20

Idézet

Idézet

Idézet

Szal jobban megéri újat venni? De nekem nem kell Elite...:Đ
Nekem egy sima, egyszerű, mezei Box kell egy kis hellyel és normális alaplappal....
40ért lehet kapni új, flashelt boxot.
és mennyiért van olyan új flashelt box amihez vinyó is van?
asszem 50-55
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#17262 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 20:22

Idézet

Idézet

Idézet

asszem 50-55
Én 35 ért vettem Pro-t 1 éve kb:).Furcsa módon 20 gigás winyot adott hozzá Kép,Eddig semmi baja nemvolt pedig se vízhűtés se módosított venti semmi :Đ.

#17263 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 20:24

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

asszem 50-55
Én 35 ért vettem Pro-t 1 éve kb:).Furcsa módon 20 gigás winyot adott hozzá Kép,Eddig semmi baja nemvolt pedig se vízhűtés se módosított venti semmi :Đ.
jó, de gondolom használtat vettél.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#17264 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 20:28

Idézet

Idézet

Persze :)Arra akartam célozni hogy nem feltétlen kell újat venni,van olyan ember aki megbízható és megbízható gépet árul használtan.

#17265 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 20:30

Idézet

Idézet

Idézet

Persze :)Arra akartam célozni hogy nem feltétlen kell újat venni,van olyan ember aki megbízható és megbízható gépet árul használtan.
hát ha találsz egy ilyet szólj :-D 35k-t bőven megérne. 55k-t már nem annyira

#17266 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 20:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

hát ha találsz egy ilyet szólj :-D 35k-t bőven megérne. 55k-t már nem annyira
xboxklub.hu -n keresgélj, itt találhatók az eladók.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#17267 Felhasználó inaktív   Nesquik 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 13. 21:24

Sziasztok! Én is most vennék boxot és tudja valaki hogy mennyi körül mozog a flashelés? Meg hogy merre fele érdeklődjek ahol meg is csinálják jó áron.:Đ

#17268 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 21:52

Idézet

Sziasztok! Én is most vennék boxot és tudja valaki hogy mennyi körül mozog a flashelés? Meg hogy merre fele érdeklődjek ahol meg is csinálják jó áron.:Đ
Ez nem warez fórum, és annyit leirhatnál merre fele laksz.
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#17269 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 22:09

Idézet

Idézet

ha jól tudom olyan 10 ezer Ft körül

#17270 Felhasználó inaktív   geri q 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 15. 21:10

tudjuk hogy ősztől lesz magyarországon xbox live. és olvastam egy fórumon hogy lehet majd régiót változtatni!! ugy hogy fel a fejjel!

#17271 Felhasználó inaktív   Nesquik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 09:39

Idézet

Idézet

Szigetszentmiklóson közel Pesthez. Mellesleg azért bátorkodtam megkérdezni mert előttem is beszéltek erről hogy célszerűbb használtat venni mert az már ki is van flasheltetve. A választ viszont köszönöm az utánnad szólónak.:-D

#17272 Felhasználó inaktív   bence0329 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 10:24

Sziasztok! Van egy 1,5 éves xbox360-om. Lenne egy kis problémám. Két hete a meghajtó teljesen "megőrült". Nem nyílt ki a tálca, a "bekapcsológomb" egyfolytában zölden villogott,úgy, mintha a lemeztálca jönne ki. Elvittem szervízbe, megcsinálták, aztán hazahoztam, játszottam. Megint előjött a hiba. Aztán megint visszavittem, volt hozzá gari, megcsinálták mégegyszer.Kicserélték a driveot. Tegnap hoztam haza, de megint szarakszik. Ugyan ez a hiba.. Ja, néha magától újraindul.. nem tudom, hogy ez mi lehet:D Újraindul, utána műkődik egy ideig, de megint újraindul a box. Természetesen visszaviszem, mert ott a gari, de nagyon megköszönném, ha segítenétek, vagy adnátok "tanácsot", ha már nektek is volt ilyen problémátok. Köszi!

#17273 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 10:32

Idézet

Sziasztok! Van egy 1,5 éves xbox360-om. Lenne egy kis problémám. Két hete a meghajtó teljesen "megőrült". Nem nyílt ki a tálca, a "bekapcsológomb" egyfolytában zölden villogott,úgy, mintha a lemeztálca jönne ki. Elvittem szervízbe, megcsinálták, aztán hazahoztam, játszottam. Megint előjött a hiba. Aztán megint visszavittem, volt hozzá gari, megcsinálták mégegyszer.Kicserélték a driveot. Tegnap hoztam haza, de megint szarakszik. Ugyan ez a hiba.. Ja, néha magától újraindul.. nem tudom, hogy ez mi lehet:D Újraindul, utána műkődik egy ideig, de megint újraindul a box. Természetesen visszaviszem, mert ott a gari, de nagyon megköszönném, ha segítenétek, vagy adnátok "tanácsot", ha már nektek is volt ilyen problémátok. Köszi!
Hát valószínűleg a gép a halálán van. :Đ Milyen alaplapos?
XBOX360 250GB

#17274 Felhasználó inaktív   bence0329 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 10:35

:Đ Nem tudom,h. pontosan milyen, de nem Jasperes.

#17275 Felhasználó inaktív   bence0329 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 10:37

Az az érdekes,h. előbb meg "hibátlanul" ment, játszottam kb. 30 percet. Nemértem:S:D

#17276 Felhasználó inaktív   szabonorbert 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 10:37

Nah, valaki megvette az új xbox 360 elite slim-et?:Đ

#17277 Felhasználó inaktív   Yami 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 14:02

Idézet

Ma reggel hoztam haza a helyi konzol-boltból. Leírom gyorsan a tapasztalataim.

A konzol kinézete közelebbről megnézve is igen elegáns, látszódik és érződik rajta, hogy minőségi anyagokból készült.

A dobozban sajnos nem mellékelnek HDMI kábelt, azt külön kell szerezni.
A sima audio-video kábel amit mellékelnek, némileg minőségibb darabb az előzőnél, kicsit vastagabb lett és gondolom ezáltal ellenálóbb a megtörés ellen. A kábel és a SCART átalakító is fekete színt öltött, a konzol oldali csatalkozó pedig kapott egy kis fület amivel letakarja a HDMI kimentet, hogy egyetlen hülyének se jusson eszébe a két kábelt egyszerre bedugni.

A táp is méretcsökkenésen esett át valamint fekete lett és eltűntek rólla a régit borító bordák. Csökkent a viszajelző fény mérete is. A táp konzol oldali csatlakozója is megváltozott, kompaktabb lett a régi bumszli csatlakozóhoz képest. A hálózat oldali kábel csak anyiban változott, hogy az is fekete lett.

A kontrolleren is csak színbeli átalakítások történtek, a joyok és a d-pad feketék, a vezérlő alsó pereme fényes fekete, valamint az Xbox guide gomb krómozott lett.

A konzol elődjéhez képest főként magasságbeli csökkenésen esett át, és talán egy picit karcsúsodott de ez lehet csak az új design miatt látszik így.
Két érintőgomb kapott helyet az előlapon az egyik a lemezkiadó, a másik a bekapcsoló gomb.
Eleinte azt hittem, hogy a bekapcsoló gombnak csak a középső power logos része érintős de később rájöttem, hogy az egész ezüstszín rész érzékeli az érintést. A bekapcsoló gombról még anyit, hogy a régi a power logót kirajzoló fényt lecseréltek egy zöld pöttyre. Nekem személy szerint a régi jobban tetszett.
Az új 250Gb-os merevlemez a konzol alján kapott helyett, egy műanyag rácslap levételével férhetünk hozzá. Annyit hozzátennék a winchester kivételéhez, hogy úgy érdemes ezt megtenni, hogy megtámasztjuk a winyót két újjal majd meghúzzuk a szövetfület és csak ezután emeljük ki. Ugyanis a szövetfül meghúzásával egy reteszelő kallantyút húzúnk vissza.
A konzol zajszennyezése megdöbbentő módon csökkent, még lemez olvasásakor sem zavaró. Engem már nagyon idegesített a régi X porszívókkal vetekedő zajkibocsátása.
A beépített wi-fi is jól működik, a konzol szoftvere úgy viselkedik mint amikor a régihez egy külső vezérlőt csatlakoztattunk (gondolom azért mert valójában is egy ilyen külső vezérlő electronikáját csatlakoztatták egy belső USB porthoz).
Már játszottam vele 1-2 órát eddig semmi gondom nem volt, teljesítménybeli változást nem érzek.
Viszont a hőkibocsátása jelentős, a konzol gyorsan átmelegszik és oldalt forró levegőt fúj ki. De szerintem ezen nincs mit csodálkozni, hisz egybe tokozták a CPU-t a GPU-val, valamint a lakásban is 31 fok van.

Egyelőre enyit tudok elmondani az új Xboxról, nekem nagyon tetszik az új design és örülök a 250 gigás merevlemeznek és a beépített wi-fi-nek.

#17278 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 14:11

Idézet

Idézet

A konzol kinézete közelebbről megnézve is igen elegáns, látszódik és érződik rajta, hogy minőségi anyagokból készült.

A sima audio-video kábel amit mellékelnek, némileg minőségibb darabb az előzőnél, kicsit vastagabb lett és gondolom ezáltal ellenálóbb a megtörés ellen. A kábel és a SCART átalakító is fekete színt öltött, a konzol oldali csatalkozó pedig kapott egy kis fület amivel letakarja a HDMI kimentet, hogy egyetlen hülyének se jusson eszébe a két kábelt egyszerre bedugni.

A táp is méretcsökkenésen esett át valamint fekete lett és eltűntek rólla a régit borító bordák. Csökkent a viszajelző fény mérete is. A táp konzol oldali csatlakozója is megváltozott, kompaktabb lett a régi bumszli csatlakozóhoz képest. A hálózat oldali kábel csak anyiban változott, hogy az is fekete lett.

A kontrolleren is csak színbeli átalakítások történtek, a joyok és a d-pad feketék, a vezérlő alsó pereme fényes fekete, valamint az Xbox guide gomb krómozott lett.

A konzol elődjéhez képest főként magasságbeli csökkenésen esett át, és talán egy picit karcsúsodott de ez lehet csak az új design miatt látszik így.
Két érintőgomb kapott helyet az előlapon az egyik a lemezkiadó, a másik a bekapcsoló gomb.
Eleinte azt hittem, hogy a bekapcsoló gombnak csak a középső power logos része érintős de később rájöttem, hogy az egész ezüstszín rész érzékeli az érintést. A bekapcsoló gombról még anyit, hogy a régi a power logót kirajzoló fényt lecseréltek egy zöld pöttyre. Nekem személy szerint a régi jobban tetszett.
Az új 250Gb-os merevlemez a konzol alján kapott helyett, egy műanyag rácslap levételével férhetünk hozzá. Annyit hozzátennék a winchester kivételéhez, hogy úgy érdemes ezt megtenni, hogy megtámasztjuk a winyót két újjal majd meghúzzuk a szövetfület és csak ezután emeljük ki. Ugyanis a szövetfül meghúzásával egy reteszelő kallantyút húzúnk vissza.
A konzol zajszennyezése megdöbbentő módon csökkent, még lemez olvasásakor sem zavaró. Engem már nagyon idegesített a régi X porszívókkal vetekedő zajkibocsátása.
A beépített wi-fi is jól működik, a konzol szoftvere úgy viselkedik mint amikor a régihez egy külső vezérlőt csatlakoztattunk (gondolom azért mert valójában is egy ilyen külső vezérlő electronikáját csatlakoztatták egy belső USB porthoz).
Már játszottam vele 1-2 órát eddig semmi gondom nem volt, teljesítménybeli változást nem érzek.
Viszont a hőkibocsátása jelentős, a konzol gyorsan átmelegszik és oldalt forró levegőt fúj ki. De szerintem ezen nincs mit csodálkozni, hisz egybe tokozták a CPU-t a GPU-val, valamint a lakásban is 31 fok van.

Egyelőre enyit tudok elmondani az új Xboxról, nekem nagyon tetszik az új design és örülök a 250 gigás merevlemeznek és a beépített wi-fi-nek.
Áh de irigyellek, én nem mertem a régit beszámíttatni. én várni akartama tesztekre
XBOX360 250GB

#17279 Felhasználó inaktív   Yami 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 14:19

Idézet

Idézet

Idézet

Áh de irigyellek, én nem mertem a régit beszámíttatni. én várni akartama tesztekre
Már egy hónapja eladtam a régi Elite konzolom, még mielőtt az új konzol lenyomta volna az árakat. Kép

#17280 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 16:16

Idézet

Már egy hónapja eladtam a régi Elite konzolom, még mielőtt az új konzol lenyomta volna az árakat. Kép
Vagy felviszi őket mivel azt is lehetett hallani hogy a slim nem lesz flashelhető!Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 862
  • 863
  • 864
  • 865
  • 866
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.