HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#261 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 01. 17:37

nekem premium pack-om van,nem tudok róla hogy lemenne az ára,a ghost recon 3-om van meg csak rajta de az megérte,néhány játékhoz le lehet tölteni update-eket és akkor futnak a régiek is,játék:burnout 4,king kong,pgr3,dead or alive 4,hitman4,blazing angels,condemned,battlefield 2,fifa 06,ea sport játékok stb-stb
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#262 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 17:39

de az ilyen dolgok ára folyamat megy le 3 hónapja 100000 volt és az jó hogy régebbiek is mennek az update-eket majd megszerzem de a psp is megjelent 2005 áprilisban 250000 FT volt most meg 60-70 000
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#263 Felhasználó inaktív   heavenly sword 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 22:40

Idézet

nekem premium pack-om van,nem tudok róla hogy lemenne az ára,a ghost recon 3-om van meg csak rajta de az megérte,néhány játékhoz le lehet tölteni update-eket és akkor futnak a régiek is,játék:burnout 4,king kong,pgr3,dead or alive 4,hitman4,blazing angels,condemned,battlefield 2,fifa 06,ea sport játékok stb-stb
Milyen TV-d van hozzá? Neten is jáccasz?
Rossz az aki rosszra gondol, de hülye aki nem!

#264 Felhasználó inaktív   matesz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 10:23

bocs,csak nem hittem el haveromnak...na mind1

#265 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:19

Idézet

Idézet

Hello mindenkinek!Tényleg van olyan progi,amivel mennem a letöltött játékok,vagy ez csak kamu?Szóval kichippelni progival is lehetne....?Kép
Sajnálattal közlöm veled, hogy a kommentedet törlöm. No Warez, jó lenne ha mindenki felfogná már végre!!!
ehh.. de ha torlod valaki hozzaszolasat akkor talan a sajatodba nem kene bennehagyni azt amire valaszolsz.. igy aztan sok ertelme nem volt
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#266 Felhasználó inaktív   Colt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:40

Idézet

Idézet

Idézet

Hello mindenkinek!Tényleg van olyan progi,amivel mennem a letöltött játékok,vagy ez csak kamu?Szóval kichippelni progival is lehetne....?Kép
Sajnálattal közlöm veled, hogy a kommentedet törlöm. No Warez, jó lenne ha mindenki felfogná már végre!!!
ehh.. de ha torlod valaki hozzaszolasat akkor talan a sajatodba nem kene bennehagyni azt amire valaszolsz.. igy aztan sok ertelme nem volt
Azt hittem törlődik onnan is. sry
Az élet álom, tedd valósággá. Az élet kaland, vállald. Az élet titok, fejtsd meg.

#267 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 04. 14:31

Colt: Scuzi de töröltem az értelmetlenül bennt hagyott üzeneted. Kép Csak így tovább, szemek nyitva, kezek a paplan felett! Kép
Kép

#268 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 17. 16:18

Dezsiszabi: Hanyagoljuk a warezolással kapcsolatos hozzászólásokaz és kérdéseket ok? Vegyél eredeti játékokat, azért dogloztak a készítők olyan sokat velül... Kép
Kép

#269 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 19:32

Sziasztok! Aki Miskolci és van Xbox 360-ja az írjon!! Kép
PLS!
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#270 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 06. 11:38

Szomorú, de egyre több játék csak konzolra fog kijönni. Pl.: The darkness, Call of Duty 3, Grand Theft Auto IV, Saints Row, és még sorolhatnám a jobbnál jobb játékokat, amikből a PC tulajok kimaradnak. Ezért is gondolkoztam el erősen azon, hogy veszek egy konzolt. Szerintetek melyik konzol lenne a legjobb megoldás: PlayStation 2, PlayStation 3, X-BOX 360?

#271 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 06. 12:12

Idézet

Szomorú, de egyre több játék csak konzolra fog kijönni. Pl.: The darkness, Call of Duty 3, Grand Theft Auto IV, Saints Row, és még sorolhatnám a jobbnál jobb játékokat, amikből a PC tulajok kimaradnak. Ezért is gondolkoztam el erősen azon, hogy veszek egy konzolt. Szerintetek melyik konzol lenne a legjobb megoldás: PlayStation 2, PlayStation 3, X-BOX 360?
PS3 mindenképp

#272 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 06. 12:13

Idézet

Idézet

PS3 mindenképp
Főleg a Stories részek miatt. Azonban a Saints Row és a The Darkness csak 360-ra jelenik meg.

#273 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 12:30

Idézet

Idézet

Idézet

PS3 mindenképp
Főleg a Stories részek miatt. Azonban a Saints Row és a The Darkness csak 360-ra jelenik meg.
X360!!!Gears of War,Halo3,ShadowRun,Test Drive Unlimited és az már van,és jóval olcsóbb mint amilyen a PS3 lesz!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#274 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 06. 12:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

PS3 mindenképp
X360!!!Gears of War,Halo3,ShadowRun,Test Drive Unlimited és az már van,és jóval olcsóbb mint amilyen a PS3 lesz!
Igen, én is az X360-ra gondoltam. karácsonyra lemegy az ára. Csak a GTA Stories részek miatt gondoltam a PS3-ra.

#275 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 06. 13:01

Mennyibe kerül egy Xbox 360-as??
puruttya

#276 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 13:02

És ott lesz még a Cellfactor is!!!És én 85000ft-ért vettem a premiumot!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#277 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 06. 13:13

Idézet

Karácsonyra menni lesz majd megközelítőleg az ára? És még egy kérdés. Megvetted a gépet, mennyi időközönként tudsz játékot venni?

#278 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 13:17

Idézet

Idézet

Karácsonyra menni lesz majd megközelítőleg az ára? És még egy kérdés. Megvetted a gépet, mennyi időközönként tudsz játékot venni?
El nem tom képzelni,de sacc per KB:olyan 70-75ezret mondanék.A másikra válaszoltam privátban.
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#279 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 13:19

Alacsonyat mondtam inkább olyan 79-80ezer lesz jobb helyeken.
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#280 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 06. 14:54

Idézet

Idézet

Idézet

El nem tom képzelni,de sacc per KB:olyan 70-75ezret mondanék.A másikra válaszoltam privátban.
OK. Kössz.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.