HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#321 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 26. 15:35

a Google jó barát..itt..itt..és itt Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#322 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 30. 11:34

Kéne egy kis info: mennyiért lehet a legolcsóbban premium packot kapni, és hol? Kösz

#323 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 11:55

Idézet

Kéne egy kis info: mennyiért lehet a legolcsóbban premium packot kapni, és hol? Kösz
Nézz egy pár üzenettel lejebb.Ott írtam egy elég jó helyet.Kép
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#324 Felhasználó inaktív   norBIKA981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 22:16

Sziasztok XBOXerek! Kép Én is szeretnék XBOXer lenni vagyis gondolkodom egy XBOX360 vásárlásán.Még sosem volt konzolom és még élőben sem láttam XBOX-ot.Kép Néhány rövid kérdés:
1. TV-m (Grundig Leemaxx 29") a 800*600-as felbontást is tudja. Át lehet e állítani a konzolt, mert nem akarok 640*480-as felbontásban játszani rajta.
2. FPS játékokat nagyon szeretem. Azt hallottam főleg PC-sektől hogy a konzolon nem jó az FPS mert nehéz irányítani. Ez igaz? Itt nincs egér se billentyű. Ettől függ a konzol vásárlásom.
3. Van e Győrben konzol bolt? Én nem találtam neten hogy hírdetné magát. Pedig jó lenne, mert akkor el tudnék menni kipróbálni.

Ha meg nem jönne be az XBOX360 akkor legalább egy Radeon X1900XT-s gépet kellene vennem. Az meg sajnos több mint a kétszerese a konzol árának.Kép
Na sziasztok. Előre is köszi a válaszokat.

A fajgyűlölő teknősbékák szigetének hivatalos etetője

#325 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 05:20

Idézet

Sziasztok XBOXerek! Kép Én is szeretnék XBOXer lenni vagyis gondolkodom egy XBOX360 vásárlásán.Még sosem volt konzolom és még élőben sem láttam XBOX-ot.Kép Néhány rövid kérdés:
1. TV-m (Grundig Leemaxx 29") a 800*600-as felbontást is tudja. Át lehet e állítani a konzolt, mert nem akarok 640*480-as felbontásban játszani rajta.
2. FPS játékokat nagyon szeretem. Azt hallottam főleg PC-sektől hogy a konzolon nem jó az FPS mert nehéz irányítani. Ez igaz? Itt nincs egér se billentyű. Ettől függ a konzol vásárlásom.
3. Van e Győrben konzol bolt? Én nem találtam neten hogy hírdetné magát. Pedig jó lenne, mert akkor el tudnék menni kipróbálni.

Ha meg nem jönne be az XBOX360 akkor legalább egy Radeon X1900XT-s gépet kellene vennem. Az meg sajnos több mint a kétszerese a konzol árának.Kép

rengeteg tujat jo fps jön x-re szal ez miatt nem aggoddj(geras of war,mass effect,cod3)és az irányitás is van olyan jo mint pc-n.ha györben van mediamark akkor ott nézdd meg mer nálunk szhelyen ott lehet kiprobálni.akkoriban még én is sokat filoztam h vegyek eg erös videokártyát vagy inkább egy x-et .demivel az x sokkal jobb is(grafika)és olcsoibb is(mert sajna a p-nek nem csak videokártya kell hnem2giga ram stb..majd az uj játékokhoz lásdd:sprintell cel:double agent)szal igy mondhatom h inkább az x ajobb választásKép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#326 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 11:03

A Mass Effect nem FPS, hanem RPG lesz.
Egyébként a legnagyobb húzónevet kihagytad: Halo sorozat.

"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#327 Felhasználó inaktív   norBIKA981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 13:04

Idézet

Idézet

rengeteg tujat jo fps jön x-re szal ez miatt nem aggoddj(geras of war,mass effect,cod3)és az irányitás is van olyan jo mint pc-n.ha györben van mediamark akkor ott nézdd meg mer nálunk szhelyen ott lehet kiprobálni.akkoriban még én is sokat filoztam h vegyek eg erös videokártyát vagy inkább egy x-et .demivel az x sokkal jobb is(grafika)és olcsoibb is(mert sajna a p-nek nem csak videokártya kell hnem2giga ram stb..majd az uj játékokhoz lásdd:sprintell cel:double agent)szal igy mondhatom h inkább az x ajobb választásKép
OK. Majd megnézem. Kösz a választ. Egyébként a monitorom (IIyama HM903DT B 19") elviszi az XBOX360 által megkivánt legnagyobb felbontást is úgyhogy ezen is játszok majd. Csak a mérete kicsi és 4:3-as képarányú csakúgy mint a TV-m. Nade sebaj. Lényeg h működni fog. Sziasztok.

#328 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 13:33

norBIKA:sztem is vegyél 360-at mert tényleg nagyon jó!!!!és olcsó(néhány dolgohoz képest)az irányitásba könnyű bele jönni.csak azt tudom mondani hogy vegyél!!!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#329 Felhasználó inaktív   norBIKA981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 20:18

Szervusztok! Örömmel jelentem be, hogy Győrben is lesz 576 kByte bolt a hamarosan megnyíló Árkádban! Remélem lehet ott venni XBOX360-at mert szoftvert az majd lehet dögivel. Akkor gondolom ott konzolt is fognak árulni. Hurrá!!!!!!!!!!!!!!KépKép
Egyébként én jobban örültem volna ha nem "ilyen helyen" nyíilk meg. Már uncsi a sok bevásárlóközpont. Globalizáció, sok izléstelen optikatuningos plazacicák stb... pfújjjj! Kép
Éljenek a kis - és középvállalatok! Kép
Hogy mikor lesz pontosan azt nem tudom megmondani, mert most a járművemet kell rendbe tenni. Talán megvárom a 2007-es kiadást.Tudjátok: 65 nm CPU gyártástechnológia, módosított hűtés, további fejlesztési bakik kiküszöbölése stb....... Na császtok!!!

#330 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 20:38

nem tom szombathelyen mér nem nyitnak eggyet.elég jo lenne mer edig csak amediammark-ba lehet kiprobáln ott meg már egy éve a fifa06 van csak berakva.szal............
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#331 Felhasználó inaktív   norBIKA981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 21:01

Szép szóval sok mindent el lehet érni. Próbálj meg rákérdezni vmelyik eladónál! Inkább a női eladót ajánlom! Egy kis férfias sárm és hátha sikerrel jársz!Kép
Mármint az XBOX-szal kapcsolatban értettem! Kép

#332 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 10. 09. 08:52

Mit is jelent pontosan hogy nov.3-tól kapható hivatalosan M.O.-n az X360? Azok már magyar dashboard-al lesznek? és pontosan hol lehet őket kapni? Bárhol, vagy lesz spéci üzlet? Ha igen, hol??? INFOKAT LÉGYSZI
Kép
Kép
Kép

#333 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 11:20

a nagyobb üzletekben számtech üzeletekben de lesz pár város ahol nyit uj x-box bolt is.
az h november 3-án starttol mo-n azt azt jelenti hmegfognak jelenni az uj játékok is és kapsz rá garanciát stb(magyarositott gamek is jönnek).

#334 Felhasználó inaktív   adam062 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 16:19

Idézet

Multiformat bt!!!!!!Szt.István körút 23.Xbox360 84990ft-ért!
Hanyadik kerületben van ez a cím???
köszi...

#335 Felhasználó inaktív   Atteeee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 14:07

Helló!
Van egy 360as gépem! és az istenért nem tudom összehozni az xbox live ot! Chellos internetem van (upc, kábeltévé)! De még a számítógéppel sem tudom összehozni a 360-at (természetesen a számítógépen már régóta megy a net tehát a kapcsolat él). Vagy egyikben vagy mindkettőben kéne a segítség! Egyszerűen idegesít hogy nem vágom ezt a vackot, már minden tőlem telhetőt megpróbáltam. Az esetleges ötleteket javaslatokat is szívesn várom!

#336 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 10. 16. 16:22

NA ez egy jó kérdés...nálam ugyan csak 3 hét múlva lesz aktuális ez a kérdés, de jobb előbb tudni mint később. A szitu nálam is hasonló. Chello routeren keresztül. Előfordulhat hogy nem lesz net elérésem x360-al? Ne má....valami megolás csak van!
Plíz help us! as fast as you can
Kép
Kép
Kép

#337 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 16:52

adam:VI keres de most néztem meg és tök drága lett:(nem tok most jó helyet:(bocsi
atteeee:én simán összekötöttem a router-el és fel ment a live-re és kész nekem edimax router-em van,de a géppel összekötni nekem se megy
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#338 Felhasználó inaktív   Atteeee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 17:27

Idézet

adam:VI keres de most néztem meg és tök drága lett:(nem tok most jó helyet:(bocsi
atteeee:én simán összekötöttem a router-el és fel ment a live-re és kész nekem edimax router-em van,de a géppel összekötni nekem se megy
Nekem egy webstar routerem van ami telefon vonalat is csinál a faxhoz. Namármost én csak kihúztam a számítógépet és tök egyszerűen bedugtam a 360 at a helyére utána elindítottam a konzolt megpróbáltam bekapcsolni a live-ot, nem indult el és kérte a teszt kapcsolódást jóváhagytam és az ipcím sorban hibát írt ki! tehát ez a konkrét történet ennek fényében várom a további segítséget. köszi

#339 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 19:01

Idézet

Idézet

Nekem egy webstar routerem van ami telefon vonalat is csinál a faxhoz. Namármost én csak kihúztam a számítógépet és tök egyszerűen bedugtam a 360 at a helyére utána elindítottam a konzolt megpróbáltam bekapcsolni a live-ot, nem indult el és kérte a teszt kapcsolódást jóváhagytam és az ipcím sorban hibát írt ki! tehát ez a konkrét történet ennek fényében várom a további segítséget. köszi
Sajnálom de én se vok egy nagy LIVE guru:(bocsi:(Én annyit tok mondani hogy konzol boltokban kérdezősködj,nekem szerencsém volt.Sok sikert!Sajnos többet nem tok mondani bocsi:(
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#340 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 06:16

Sziasztok! Nekem így van: SMC router! A gép hálókártyájáról a router WAN portjába az egyik kábel! Aztán a modemből a router 1-es portjába és utána az xbox-ból a router 2-es portjába!És az smc oldalán klónozni kell az ip-címet hogy mind a kettő gép kapjon ip címet! Sok sikert!
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.