HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#581 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:08

Idézet

Idézet

Idézet

De akkor monitorból mért van 16ms meg 26ms mért nem a kicsire törekednek. Amúgy van 2ms-os is és occsó de a 16ms-os meg kurva drága. miért?
Ja és ha játékra veszed a monitort ajánlottabb CRT-t venni vhogy jobb képet ad :Đ
Én nem ajánlom hogy bárki is CRt-t vegyen. Szerintem a manapság kapható TFT-k simán nyújtják azt ami egy átlagfelhasználónak kellhet. Nekem egy Samsung 913N jelű készülék figyel itt az asztalon. És teljesen elégedett vagyok vele. Nem vettem észre hogy szarabb képet adna mint az előző CRT-m. És mióta megvan még a füzetek is kényelmesen elférnek a monitor előtt. Szerintem jobb egy ilyen. Nem sül ki a szemem(elég érzékenyek), helyet is alig foglal. És a DVI csatlakozójú monitorok még jobb képet is adhatnak mint a CRT-k. És 100.000 Ft-ért nagyon jó monitorokat lehet kapni. Mármint TFT-t. 2-4ms-os 16:9 arányú.

#582 Felhasználó inaktív   nanotek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:56

Jó én se azt mondtam h kötelező ijet venni "izlések és pofonok" ojat vesz bárki amijet szeret én csak tipp-et adtam szerintem ez igen komoly monitor , nem mintha a többi nem lenne az...ojat vesz mindenki amijet akarKépés szeretne , van 1000-i lehetöség a választásra :ĐKép

#583 Felhasználó inaktív   zsoltee07 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 21:48

lenne 1 olyan kérdésem xbox 360 gameket milyen dvd-re érdemes irni itt értem a Márkát,és a dual layer tehát 8,5 gb-os vagy jo a sima 4,7-es is?

#584 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 27. 00:38

Sziasztok...nemtudja valaki hogy pontosan mikor adják ki a Raimbow six Vegast? természetesen xbox360ra!

#585 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 27. 09:04

Idézet

lenne 1 olyan kérdésem xbox 360 gameket milyen dvd-re érdemes irni itt értem a Márkát,és a dual layer tehát 8,5 gb-os vagy jo a sima 4,7-es is?
Szerintem biztos hogy dual layeres kell hozzá. De márkát nem tudok mondani. Ha van valami bevált márkád, akkor próbáld azt.

#586 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:29

Idézet

Idézet

Szerintem biztos hogy dual layeres kell hozzá. De márkát nem tudok mondani. Ha van valami bevált márkád, akkor próbáld azt.
verbatinra eskösznek sokan köztük én is szerintem azt használj!

#587 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:01

X360 játék írása.

Hozzávalók:
Végy egy PIONEER 110 illetve 111 es írót, (fontos hogy ilyen legyen)
meg egy VERBATIM vagy RICOH +RDL 8.5 gigás (nagyon fontos hogy +rdl legyen) lemezt,
meg Clonecd nevű programot.

Rakjuk bele a Clonecd be a kiírni kívánt ISO -t, majd lassú sebességen, 2,4X esen írjuk meg.

Amire fontos figyelni:

A játék PAL os legyen.
Mert csak az megy a hazai gépeken.

(megjegyzem, bár elviekben mindenki tudja:)

Xbox360 at flashelek. (szal hogy vigye a másolt lemezeket)
2457@citromail.hu

#588 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:24

Edge igazat beszél én is kipróbáltam működik!!!Kép
Mármint a dvd írás
Amúgy Edge szavadon foglak szereztem 1 xbox kontroller
hosszabbítót majd küldök 1 mailt
Ded73

#589 Felhasználó inaktív   Rfikapitny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:42

KépSziasztok!Szeretném flash-eltetni a gépemet ha tudtok olyat budapesten aki válal ilyet dobjatok egy mailt elörre is köszi!

rofikapitany@freemail.hu

#590 Felhasználó inaktív   Rfikapitny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:43

KépSziasztok!Szeretném flash-eltetni a gépemet ha tudtok olyat budapesten aki válal ilyet dobjatok egy mailt elörre is köszi!

rofikapitany@freemail.hu

#591 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 28. 01:13

Szevasztok!!!! Ritkán irok ennyit de most olyat álmodtam.....!!!!!!! KOMOLY KIRÁZOTT A HIDEG MIKOR FELKELTEM!!!!!!!!EZT + KELL OSZTANOM VELETEK!!!!!KépKépKépTudjátok van ez az X és PS harc mostanság és azt álmodtam (nagyon durva de javu jellege volt mintha megálmodtam volna a jővőt ,ilyet se sokat csinálok de ezt muszály elmondanom!!!)A microsoft fosott a Ps3 erejétől és ezért olyan ficsőrt csinált(álmomban) amelytől minden PC-s eldobta az agyát!!!!Vistás Gamék futottak X360on vagy Vistát emuláltak rajta!!Csak annyit láttam megyek a konzolomhoz -->bekapcsolom--->Mit látok!!! VISTA!Aztán elkezdek rajta gémelni!!Sajnos a játék nevet nem láttamKép!!Tom lehet ez a PS3as XP emulálás volt hatással ennyire rám vagy nem tom hogy miért járt ennyire az agyam....KépKépKép

#592 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 07:47

Idézet

Edge igazat beszél én is kipróbáltam működik!!!Kép
Mármint a dvd írás
Amúgy Edge szavadon foglak szereztem 1 xbox kontroller
hosszabbítót majd küldök 1 mailt

Persze hogy nem tévedek. Jó 15 év tapasztalata van mögöttem pc ből,
6-7 év konzol javítás, 5 év komolyabb elektronika, meg még egy pár kis apróság.

Nyugodtan szavamon foghatsz, azt várom mikor küldöd már a kábelt meg a kontrollert.
Kapsz kis bónuszt is :Đ

Mondjuk úgy hogy az első Edge kontroller a tied lessz.
:-D

csak küld már.

-
visza a topic hoz.....
Nem akarja valaki elintézni hogy legyen Sticky! komolyan....
annyiszor leírtam már egyes dolgokat hogy már nemigen akarom többször...

(még mindíg flashelek x360 at. 2457@citromail.hu)

#593 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 28. 10:08

Lehet, hogy elpasszolom az x-emet. Most olvastam egy újságba, hogy a Vista, meg DirectX10 után már nem az új konzolok lesznek a legszebbek. Hát így már nem is kell.:Đ
Az árából meg veszek egy 8800gtx-et.

#594 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 10:17

Kicsit többe kerül egy 8800GT, nem? És akkor még a proci, memória, ház, táp, monitor, stb. kiegészítőkről nem is beszéltünk.
Egyébként kíváncsian várom, hogy dx10+vistából mit lehet kihozni, de nagyon nagy előnye a konzolnak, hogy célhardver és egyébként ha nem lesz rá dx10re normális játék csak évente 1, akkor meg nem ér semmit az egész.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#595 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 10:48

Erre csak azt lehet mondani hogy ízlések és pofonok....
Ha védeni akarom pc-t elég ha az Aegia Phisix re hivatkozom.
Eggyik next gen konzol sem rendelkezik fizikai társprocesszorral.

Ha viszot azt nézem hogy mennyire értékálló, és mekkora az ár érték arány akkor az X360 ra szavazom.

Részemről legszívesebben pc-n játszom, xbox360 nal én nemis rendelkezem.
Legalábbis ameddíg az xfps nem beszerezhető, és nemtudok linuxot varázsolni rá.

Drago val egyetértek, ha komolyan játék platformot akarok, úgy hogy minden úgy mennyen ahogy kell, 300 alatt nincsen élet.

Ugyanakkor X360 csak egyszer kell megvennem.

A helyzet az, hogy külön topicot érdemelne a pc vs konzol.

Kár ezen vitatkozni.
Engem pl. senki fija (vagy leánya) nem tud meg győzni arról hogy jó konzolon játszani.
Sznob felfogásom van, valószínüleg ez is azért van.

A másikoldalról arról sem lehetne meggyőznie engem senkineksem hogy jobban megéri pc-t tartani.

Mindkettőnek megvan az előnye, és a hátránya is.

Mivel a konzol hardwer nem változik, nincsen felújítás, egyébb költség, csak egyszer kell megvenni, meg utánna a játékokat.
A pc mint platform folyamatosan bővül, folyamatosan elavul, a szintentartás sokba kerül, + még kellenek hozzá a játékok is.

Törvényszerű hogy amint kijön egy next gen konzol, az a legszebb....
egy ideig...
utánna a pc simán sokkal jobb minőséget tud. Mivel a pc hardwer változik szinte havonta, új konzolt meg évekig nem fogunk látni.

Nem szükséges vitatkozni azon hogy melyik a szebb.
Fontosabb kérdés hogy mikor, és mennyiért.

#596 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 28. 11:25

Csak annyi, hogy a gép a videókarin kívül fel van készülve dx10re. A nyáron nem kevés pénzt öltem bele. Majdnem 400-at. Csak a dvd író meg a vinyó lett átmentve az előzőből. Persze nem most fogom lecserélni a videókarimat. De a crysis megjelenéséig biztos hogy beszerzek egy új kártyát meg egy vistát.

#597 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 12:03

Idézet

Kár ezen vitatkozni.
Engem pl. senki fija (vagy leánya) nem tud meg győzni arról hogy jó konzolon játszani.
Sznob felfogásom van, valószínüleg ez is azért van.

Sznob vagy KépKép. Egyébként én is így voltam vele, amíg ki nem próbáltam a "hülye-nem-vagyok"-ban HD-ben. Eszméletlen. Mondjuk én már régóta át akarok állni az ágyból/fotelből játszásra, sokkal komfortosabb.

fity: Az más kérdés, hogy neked olyan géped van, de nem mindenki fog rákölteni 500 ezret egy gépre, ami jó esetben 2-3 év múlva már csak középkategóriás lesz. Természetesen lehet úgy is játszani, hogy nem maxon megy a játék. De ez már más tészta szerintem.

Nem akarok én itt megtéríteni senkit (nincs konzolom nekem sem még), de azért nézzünk szét és lássuk, hogy mi éri meg a pénzt és mi nem. Persze ez személytől és pénztárcától függ, de ha egy zsák felesleges pénzem lenne, akkor is lenne olyan, amit nem vennék meg.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#598 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 18:06

Idézet

Csak annyi, hogy a gép a videókarin kívül fel van készülve dx10re. A nyáron nem kevés pénzt öltem bele. Majdnem 400-at. Csak a dvd író meg a vinyó lett átmentve az előzőből. Persze nem most fogom lecserélni a videókarimat. De a crysis megjelenéséig biztos hogy beszerzek egy új kártyát meg egy vistát.

Fél millából lehet venni egy 82-es HD TV-t , 5.1-es házimozi erősítőt , hangfalakat,

és egy xbox 360 konzolt.Jobban megéri mint egy számítógép ami fél évig lesz a toppon.

Ded73

#599 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 18:54

És melyik konzolt érné megvenni ?

#600 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 19:17

Melyik konzolt érdemes megvenni?

Egyértelműen xbox 360 szerintem de illik hozzá egy HD TV is.

PS3-at vegyél 2-3 év múlva akkor add el az x-et és minden megy

igy tovább . Rá 3 évre add el a PS 3-at és vedd meg a köv.

generációs konzolt egy ultra HD tv-vel és így tovább ...

Ded73

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.